Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu

ben de bir hafta öncesine kadar et yiyemiyordum. et yemenin sebebi protein. tıpkısının aynısı olmasa da yeşil mercimekle destekleyebilirsin. erişteli yeşil mercimek yemeği çok güzel oluyor hem çiğneme vs gibi yoğun dertler olmadığı için daha çabuk gidiyor insanın boğazından:)

Al benden de o kadar canım bende eleviti ne zaman içsem o an geri çıkarıyorum daha bi kutu bitmeden doktor bitane daha yazdı
arkadaşlar doktora durumumu anlattım normalde kusmadığımı hatta mide bulantımın bile geçtiğni ama elevite başladıktan sonra midemi bulandırdığını söyledim doktor özellikle son 1 aydan beri şikayetlerin arttığını söyledi aynı işlemi gören başka ilaç yazdı ama o nasıl bilmiyorum bugün içmeye başlıcam

ben bu akla türlü türlü şeyler gelmesinden dolayı angelsounds diye bir şey var bebeğin kalp atışlarını dinlemek için gittim ondan aldım. gerçi ne kadar iyi yaptım bilmiyorum ama en azından dinleyince rahatlıyorum. bana kalsa ultrasonu sokacaktım neredeyse eve :) o yüzden bu daha mantıklı oldu.

canım benim şu yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm ve çok öfkelendim. yani her şeyi geçtim seni itham etmesi vs bunlar kabullenilecek şeyler değil. şu anda çok zor bir dönemden geçiyor olmalısın o yüzden lütfen ama lütfen bir psikologla birlikte geçir bu süreci. git içini dök anlat. yardıma kapalı olma. insanın arkadaşları ailesi hep yanında oluyor ama profesyonel birinden de yardım almak gerekiyor.hamilelik dşında bunun doğum sonrası da var lütfen unutma. lohusa sendromları vsler sık sık duyduğumuz şeyler... kendini olabilecek tüm şeylere hazırlamalısın..
benim altıncı hislerim kuvvetlidir ve biliyorum ki seni çok güzel günler bekliyor=)
çok iyi bak kendine

o nasıl bir şey canım ? ben de mi alsam çok pahalı değildir demi

Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun

o nasıl bir şey canım ? ben de mi alsam çok pahalı değildir demi

canım benim eşim e-bebekten almış. pahalı değil valla 50 tl br şey. ama biraz sinir bozucu. şöyle ki ben ilk aldığı gün kalp atımlarını duyamadım ve inanılmaz stres yaptım. sonra jel yerine su sürerek kullandım ve kalp atışlarını duyabildim direk. internet satışı bile var. ama dediğim gibi ilk aldığımda keşke almasaydım dedim. doktorum da 'ne gerek var bir iki haftaya hissetmeye başlayacaksın zaten bebeği' dedi ama işte duramıyorum bir şeyler dürtüyor sürekli... :) senin de için rahat edecekse öneriririm

kızlar az önce bulantım oldu ve kusarken birazda kan geldi sizede böyle oluyormu boğazlarım tahrişmi oldu acaba

diş etlerini kontrol et... artık kusmaktan diş etlerimiz yıpranmış durumda ve ben her kustuğumda diş yerimin iki üç yerinde kanama oluyor. boğazın da tahriş olmuş olabilir ama diş değilse doktora sormakta fayda var bence

kızlarr yardııımmm... benim hamile kaldıgımdan beri karın şişliğim var ilk zamanlar cok gazım vardı ona bağlıyorduk resmen 4-5 aylık hamile gibiydim hala öleyim.. yalnız bugun şunu farkettim oturdugumda göbüşüm katlanmalar olusturmuo ve bıraz öne egılırsem mıdemde bi baskı oluo yani midem de sadece katlanma oluo artık bebeğim büyüyo mu yani artık karnım bebek karnımı daha çok küçük 3. ayımı doldurmama günler kaldı bu normal olabilirmi...

bazen diş etimdende oluyo ama bu kez boğazımdan geldi sonrada boğazlarım sızladı sanırım tahriş oldu birde bişey soracağım ben kan ilacımı halen daha içmiyorum dr söylemedim henüz daha kontrolüme var kan ilacını hap değilde şurup olarak kullanan var varmı tadı çokmu kötü hap dan dahamı kolay içiliyo acaba vicdan azabı duyuyorum içemediğim için Allahım sen koru bebeklerimizi....

Canım ben göbeğimin büyüdüğünü sabah kalkar kalkmaz bakıp öyle anlıyodum ama artık büyüyecek bebeğin göbeğinde çıkıyordur yavaş yavaş , göbek kişiden kişiye değişiyor kiminde erken kiminde geç hadi hayırlı olsun tatlım

ben şurup olarak içiyorum canım tadı hiçte kötü değil vişne özü vardı sanırım içinde tadı da küçükken içtiğim öksürük şurubuna benziyor, kan ilac çok gerekli bebek için

Kızlarr dün gece göbek deliğimin çevresinde bir ağrı oldu 2,3 saat sürdü.Canım cok acıdı sanırım rahim büyüdüğü için baskı oluşuyor.Bu durumu yaşayan var mı merak ettim ?

çok sağol... benden 3 hafta öndesin cinsiyeti bellli mi?:) aslında ben evlenir evlenmez hamile kaldım düğün günümde adet oldum bir daha da olmadım... eşim göbekten nefret eder evlenir evlenmez böle şişkinlik olunca ikimizde şok olduk sanki kendi göbeğim gibi duruyo ve psikolojim bozuldu biraz ama yinede olsun bebişim sağlıklı olsun da:)

bir soru daha sorayım sizler hafta olarak benden ilerisiniz.... benim son birkaç gündür vajinam ağrıyo söylerken çok komik oluyo:) adetken olurdu bana genelde bu olay şimdi olunca korktum sanki bi baskı mı oluo acaba die düşündüm bebeğim aşağıdamıdır acaba die düşündüm korkular sardı bir anda beni.. içimi rahatlatın nolurr :)

bebeğin için canım benim çok hoşuma gidiyo o göbeğim 13-14 haftalıkken gitmiştim erkek gibi demişti bakalım 2 hafta sonra gidicez inşallah net belli olur

bebeğin büyüdüğü için kendine yer açıyo, rahim genişliyo ve baskı yaptığı için ağrı oluyor canım merak etme her hamileye sor herkeze olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…