onunla buyutmeyecegim hamdolsun insallah bir haftaya kadar defolup gidecek sozde kesin donus yapmisti yurtdisindan bizler icin ama zebaniye donustu tekrar oraya gitmek icin etmedigi eziyet kalmadi git dedim bende boylesi en guzeli tek tesellim gidecek olmasi sonrasi allah kerim......
Ya aramızda et yemeyen var mi. ben çocukluğumdan beri yemiyodum ama doktor et yemenin çok önemli olduğumu söyledi. vicdan azabi çekiyorum ama gitmiyo boğazımdan. etin yerine geçen birşey yok mü yahu
arkadaşlar doktora durumumu anlattım normalde kusmadığımı hatta mide bulantımın bile geçtiğni ama elevite başladıktan sonra midemi bulandırdığını söyledim doktor özellikle son 1 aydan beri şikayetlerin arttığını söyledi aynı işlemi gören başka ilaç yazdı ama o nasıl bilmiyorum bugün içmeye başlıcamAl benden de o kadar canım bende eleviti ne zaman içsem o an geri çıkarıyorum daha bi kutu bitmeden doktor bitane daha yazdı
Eki Görüntüle 560214
Benim durumumda karışık arkadaşlar,mide bulantım elevitten sonra başladı şimdi idare eder,burun tıkanıklığım var benim de,bel ağrım ya azaldı ya da alıştım ağrısına :))
Onun dışında bir arkadaş tansiyondan bahsetti,benim de yükseliyor hiç yoktan çocuk için tehlikeli o yüzden tuzsuz gıdalar tütketmeliyiz.
Hareketlerini bir hissetseydik içimiz rahatlardı,inanın aklına türlü türlü şeyler geliyor en ufak bir şey de...
aksam esimle kavga ederken itekledi beni nasil dusmedim bilmiyorum yemin ederim allah korudu gercekten dusebilirdim sebeb neydi biliyor musunuz canim maden sodasi istedi alirmisin dedim evimizin 4 tarafi marketle cevrili ve saat 9 du istedigimde kavga bundan cikti artik buraya yazmakta bir sakinca gormuyorum bebegimi istemiyor dussun olsun istiyor hicbirzaman bebegi sormadi onunla ilgili tek kelime konusmadi sadece hamile oldugumu soyledigim gun ne karistirdin sen gibi bir yorum yapti muhtemelen bebek ondan degil diye dusunuyor bunlari buraya yazmazsam aklimi opynatacaktim ondan yazdim bebegimi ve kendimi allaha emanet ediyorum ve bana attigi bu iftirayi allah kat be kat cikaracak onu bekliyorum
ben bu akla türlü türlü şeyler gelmesinden dolayı angelsounds diye bir şey var bebeğin kalp atışlarını dinlemek için gittim ondan aldım. gerçi ne kadar iyi yaptım bilmiyorum ama en azından dinleyince rahatlıyorum. bana kalsa ultrasonu sokacaktım neredeyse eve :) o yüzden bu daha mantıklı oldu.
o nasıl bir şey canım ? ben de mi alsam çok pahalı değildir demi
kızlar az önce bulantım oldu ve kusarken birazda kan geldi sizede böyle oluyormu boğazlarım tahrişmi oldu acaba
diş etlerini kontrol et... artık kusmaktan diş etlerimiz yıpranmış durumda ve ben her kustuğumda diş yerimin iki üç yerinde kanama oluyor. boğazın da tahriş olmuş olabilir ama diş değilse doktora sormakta fayda var bence
kızlarr yardııımmm...benim hamile kaldıgımdan beri karın şişliğim var ilk zamanlar cok gazım vardı ona bağlıyorduk resmen 4-5 aylık hamile gibiydim hala öleyim.. yalnız bugun şunu farkettim oturdugumda göbüşüm katlanmalar olusturmuo ve bıraz öne egılırsem mıdemde bi baskı oluo yani midem de sadece katlanma oluo artık bebeğim büyüyo mu yani artık karnım bebek karnımı daha çok küçük 3. ayımı doldurmama günler kaldı bu normal olabilirmi...
bazen diş etimdende oluyo ama bu kez boğazımdan geldi sonrada boğazlarım sızladı sanırım tahriş oldu birde bişey soracağım ben kan ilacımı halen daha içmiyorum dr söylemedim henüz daha kontrolüme var kan ilacını hap değilde şurup olarak kullanan var varmı tadı çokmu kötü hap dan dahamı kolay içiliyo acaba vicdan azabı duyuyorum içemediğim için Allahım sen koru bebeklerimizi....
Canım ben göbeğimin büyüdüğünü sabah kalkar kalkmaz bakıp öyle anlıyodum ama artık büyüyecek bebeğin göbeğinde çıkıyordur yavaş yavaş , göbek kişiden kişiye değişiyor kiminde erken kiminde geç hadi hayırlı olsun tatlım
çok sağol... benden 3 hafta öndesin cinsiyeti bellli mi?:) aslında ben evlenir evlenmez hamile kaldım düğün günümde adet oldum bir daha da olmadım... eşim göbekten nefret eder evlenir evlenmez böle şişkinlik olunca ikimizde şok olduk sanki kendi göbeğim gibi duruyo ve psikolojim bozuldu birazama yinede olsun bebişim sağlıklı olsun da:)
bir soru daha sorayım sizler hafta olarak benden ilerisiniz.... benim son birkaç gündür vajinam ağrıyo söylerken çok komik oluyo:) adetken olurdu bana genelde bu olay şimdi olunca korktum sanki bi baskı mı oluo acaba die düşündüm bebeğim aşağıdamıdır acaba die düşündüm korkular sardı bir anda beni.. içimi rahatlatın nolurr :)
ben şurup olarak içiyorum canım tadı hiçte kötü değil vişne özü vardı sanırım içinde tadı da küçükken içtiğim öksürük şurubuna benziyor, kan ilac çok gerekli bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?