cnm ilacının ismini yazarmısın dr sorup bende ondan kullanırım olmazsa
Kızlarr dün gece göbek deliğimin çevresinde bir ağrı oldu 2,3 saat sürdü.Canım cok acıdı sanırım rahim büyüdüğü için baskı oluşuyor.Bu durumu yaşayan var mı merak ettim ?
bir soru daha sorayım sizler hafta olarak benden ilerisiniz.... benim son birkaç gündür vajinam ağrıyo söylerken çok komik oluyo:) adetken olurdu bana genelde bu olay şimdi olunca korktum sanki bi baskı mı oluo acaba die düşündüm bebeğim aşağıdamıdır acaba die düşündüm korkular sardı bir anda beni.. içimi rahatlatın nolurr :)
kızlarrr göbeğim fena kıllandı bu durum inşşş kalıcı degıldırrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrr göbeğim fena kıllandı bu durum inşşş kalıcı degıldırrrrrrrrrrrrrrr
Göbeğine badem yağı mı sürüyosun? badem yağının kıllandırdığını duydum. sen ne kullandın ?
selam kızlar beklenen gün geldi ve sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir oğluşum olacak.şok oldum o kadar adapte olmuşum ki kız olacak diye doktor ultrasonu açar açmaz işte pipisi dedi:).ekşi yemek,çin takvimi,yüzükle cinsiyeti öğrenmek hepsi boş çıktı yani.rabbim hayırlarla beraber kucağıma almayı nasip etsin.hepimizinkini.teyzeleri 16+2 .haftadayım 152 gr 15 cm olmuş okadar aç susuz kalmama rağmen gelişimi iyimiş.rabbim ol dedikten sonra oluyor işte.bu arada elevit verdi mideni ne zaman rahat hissedersen o zaman iç dedi.elhamdülillah mide bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başlıyor.rüyada gibiyim 3 ay çok zor geçirdim şimdi yeniden doğmuş gibiyim 44 kiloyu gördüm şimdi 49 oldum.göbüşümde belirmeye başladı.ve hareketlenmeler var böyle kelebek kıpırtısı oluyor....benden şimdilik bu kadar kızlar.sizlerde kendinize iyi bakın.
Hanımlar günaydınlar hepinize; çook erken biliyorum ama etrafımda hikayeler dinledikçe korkmaya başladım, bu aralar kimi dinlesem moda gibi ''sancım olmadı suni sancı verdiler yine hissetmedim ve sezeryanla doğum yaptım'' diyor, kandırılıyormuşuz gibi geliyor , sırf bu nedenle acaba devlet hastanesinde mi olmalı doğum diyorum ama bu da korkutuyor, ne yapmak gerekiyor sizce??
Hanımlar günaydınlar hepinize; çook erken biliyorum ama etrafımda hikayeler dinledikçe korkmaya başladım, bu aralar kimi dinlesem moda gibi ''sancım olmadı suni sancı verdiler yine hissetmedim ve sezeryanla doğum yaptım'' diyor, kandırılıyormuşuz gibi geliyor , sırf bu nedenle acaba devlet hastanesinde mi olmalı doğum diyorum ama bu da korkutuyor, ne yapmak gerekiyor sizce??
merhaba kızlar..
umarım keyifler yerindedir.. bebişler de anneler de e yazık babalar da heeeeep iyi olsunlar inşallah (=
bişey sorucam size.. bu çatlaklara karşı ne kullanmayı düşünüyosunuz.. doğal yağlar mı yoksa çatlak kremleri mi.. benim bünyem kilo almaya çok müsait. muhtemelen ciddi ihtiyaç duyacağım bunlara.. hatta bir önce karar verip bişeyler kullanmam lazım..
bu arada cinsiyet öğrenen anneleri de tebrik ediyoruum.. sağ salim kucağımıza da alalım inşallah (=
ben hala bilmiyorum haftaya cuma kontrolüm var, bebiş nazlanmazsa öğrenirim heralde.. bebeği nasıl seveceğimi şaşırıyorum (= oğluşum da diyemiyorum güzel kızım da diyemiyorum.. meleğim diyorum (=
selam kızlar beklenen gün geldi ve sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir oğluşum olacak.şok oldum o kadar adapte olmuşum ki kız olacak diye doktor ultrasonu açar açmaz işte pipisi dedi:).ekşi yemek,çin takvimi,yüzükle cinsiyeti öğrenmek hepsi boş çıktı yani.rabbim hayırlarla beraber kucağıma almayı nasip etsin.hepimizinkini.teyzeleri 16+2 .haftadayım 152 gr 15 cm olmuş okadar aç susuz kalmama rağmen gelişimi iyimiş.rabbim ol dedikten sonra oluyor işte.bu arada elevit verdi mideni ne zaman rahat hissedersen o zaman iç dedi.elhamdülillah mide bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başlıyor.rüyada gibiyim 3 ay çok zor geçirdim şimdi yeniden doğmuş gibiyim 44 kiloyu gördüm şimdi 49 oldum.göbüşümde belirmeye başladı.ve hareketlenmeler var böyle kelebek kıpırtısı oluyor....benden şimdilik bu kadar kızlar.sizlerde kendinize iyi bakın.
hayırlı olsun canımmmdarısı bizlerin başına artık bende 15+3 üm 2 hafta sonra gidicez bakalım meraktan ölcem doktor erkek gibi demişti ama artık kesinleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?