Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Kızlarr dün gece göbek deliğimin çevresinde bir ağrı oldu 2,3 saat sürdü.Canım cok acıdı sanırım rahim büyüdüğü için baskı oluşuyor.Bu durumu yaşayan var mı merak ettim ?

Ağrılar çok normal genellikle de rahim büyüdüğü için senin de dediğin gibi. ama tekrarlarsa gitmekte fayda var.. ben iki hafta evvel göbeğimin altında bir ağrı hissettim. sonra o arttı. Doktora gittim kontrol edildi kan verdim, idrar verdim ve böbreklerimde kum çıktı. dolayısıyla her ağrıyı da es geçmemekte fayda var. çok bol sıvı tüketmeliyiz kızlar.

canım günaydın. demin mesajını görmemişim bi arkadaşa cevap attım gerçi seni de cevaplıyor o ama sen de atlama diye buraya da yazayım istedim.
adette hissettiğim vajina ağrısını ben hamileliğin başından beri kimi zaman az kimi zaman fazla hissediyordum. iki hafta önce baskı şeklinde hissettim hatta bacağıma bile vurdu biraz ağrı. doktora gittim ''idrar yolları enfeksiyonu mu acaba'' diye, sorun böbreklerde çıktı, kum döküyorum. yani bu ağrılar çoğunlukla hamilelerin yaşadığı ağrılar, çoğunlukla rahim genişlemeleri vs'lerden kaynaklanıyor ama fazlalaştığını hissedecek olursan mutlaka git derim. tabii benim başka belirtilerim de vardı (idrar rengi koyuluğu gibi).doktorlar hassas bu ağrılar konusunda ne olur ne olmaz baktırmakta fayda var.

selam kızlar beklenen gün geldi ve sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim bir oğluşum olacak.şok oldum o kadar adapte olmuşum ki kız olacak diye doktor ultrasonu açar açmaz işte pipisi dedi:).ekşi yemek,çin takvimi,yüzükle cinsiyeti öğrenmek hepsi boş çıktı yani.rabbim hayırlarla beraber kucağıma almayı nasip etsin.hepimizinkini.teyzeleri 16+2 .haftadayım 152 gr 15 cm olmuş okadar aç susuz kalmama rağmen gelişimi iyimiş.rabbim ol dedikten sonra oluyor işte.bu arada elevit verdi mideni ne zaman rahat hissedersen o zaman iç dedi.elhamdülillah mide bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başlıyor.rüyada gibiyim 3 ay çok zor geçirdim şimdi yeniden doğmuş gibiyim 44 kiloyu gördüm şimdi 49 oldum.göbüşümde belirmeye başladı.ve hareketlenmeler var böyle kelebek kıpırtısı oluyor....benden şimdilik bu kadar kızlar.sizlerde kendinize iyi bakın.

doktor hanım dedim bu sene hep ben kız duyuyordum dedim yok dedi bu sene erkek senesi çok geliyor bana erkek dedi :))

Göbeğine badem yağı mı sürüyosun? badem yağının kıllandırdığını duydum. sen ne kullandın ?

yok badem yağı sürmedim benim göbegım cok onceden kıllanmaya basladı hatta bacaklarım erkek bacagı gıbı olmaya basladı o kadar cok kı kıllarım bende utanıyorum uzun uzun birde henüz catlak ıcın bırsey sürmeye baslamadım zaten kılo almadım karnım cıktı ama cok asırı degıl hala göbek gibi duruyor

bu arada cisniyetini öğrenen arkadasım tebrik edıyorum inşallah bende öğrenirim haftayaaa :)

Hanımlar günaydınlar hepinize; çook erken biliyorum ama etrafımda hikayeler dinledikçe korkmaya başladım, bu aralar kimi dinlesem moda gibi ''sancım olmadı suni sancı verdiler yine hissetmedim ve sezeryanla doğum yaptım'' diyor, kandırılıyormuşuz gibi geliyor , sırf bu nedenle acaba devlet hastanesinde mi olmalı doğum diyorum ama bu da korkutuyor, ne yapmak gerekiyor sizce??

hayırlı olsunnn çok sevindim senin adına :) darısı cinsiyeti öğrenmemiş olanların başına diyelim.
bak ne güzel gelişmiş büyümüş de bebeğin. maşallah diyelim hep birlikte.
:)

doğru doktoru bulduktan ve iyi bir iletişim sağladıktan sonra böyle endişeler olmamalı düşünüyorum. zira ben doktoruma çok güveniyorum bu konuda. sezeryan olursa cidden gerektiği için yapacak bunu eminim. bu süreçte bir de kandırılıyor muyuz vs diye düşünürsek o zaman hiç huzurumuz kalmaz

merhaba kızlar..
umarım keyifler yerindedir.. bebişler de anneler de e yazık babalar da heeeeep iyi olsunlar inşallah (=
bişey sorucam size.. bu çatlaklara karşı ne kullanmayı düşünüyosunuz.. doğal yağlar mı yoksa çatlak kremleri mi.. benim bünyem kilo almaya çok müsait. muhtemelen ciddi ihtiyaç duyacağım bunlara.. hatta bir önce karar verip bişeyler kullanmam lazım..

bu arada cinsiyet öğrenen anneleri de tebrik ediyoruum.. sağ salim kucağımıza da alalım inşallah (=

ben hala bilmiyorum haftaya cuma kontrolüm var, bebiş nazlanmazsa öğrenirim heralde.. bebeği nasıl seveceğimi şaşırıyorum (= oğluşum da diyemiyorum güzel kızım da diyemiyorum.. meleğim diyorum (=

ben devlet hastanesine gidiyorum ilk başta özele gittim ama sonra düşündüm ki , devlet hastanesi daha çok vaka görüyor ve yapılabilecek şeyleri yapıyorlar sonuna kadar ama özellerde durum farklı tam teşkilatlı bir hastaneye gitmeyi düşünsek özel hastanelerin fiyatları 2000 den asagı inmiyor ve yapılan testler aynı üstelik fatur vermemek ıcın kagıt ımzalatıyorlar düşünün artık bir serum yedim o durumda kagıt ımzalattılar bana sgk ya sıkayet etmemem için , artık devlete gıdıyorum ve yapılan hersey aynı sadece bebışimn fotografını vermıyorlar onun ıcınde tıp merkezıne gıdıyorum tekrar muane oluyorum sırf resmı olsun dıye 12 tl de oraya verıyorum eşimle gıdıyorum oraya hersey böylede yolunda olcagı varsa zaten olur bu arada gittiğim hastane ümraniye devlet hastanesi

bende haftaya cuma öğrenicem aynı gün öğrenicez hayırlısı canım bende meleğim güzel yavrum diye sevıyorum :) ama kız dusunuyorum herkes kız dıyor :)

hayırlı olsun canımmm darısı bizlerin başına artık bende 15+3 üm 2 hafta sonra gidicez bakalım meraktan ölcem doktor erkek gibi demişti ama artık kesinleşsin

hayırlı olsun canımmm darısı bizlerin başına artık bende 15+3 üm 2 hafta sonra gidicez bakalım meraktan ölcem doktor erkek gibi demişti ama artık kesinleşsin

Bana da 12. haftadan beri erkek demişti Allah kıSmet ederse salı günü kontrole gidicem,şuan tek görmek istediğim şey bebeğimin sağlıklı olması.Çevrede o kadar çok olumsuz örnekler var ki okuyup okuyup kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum.Yelek örmekten,bebek kıyafetleri almaktan bile vazgeçtim.Son ana kadar bekleyeceğim Rabbim herkese sağlıklı,afiyetli,eli ayağı düzgün bir bebiş nasip etsin inşallah.

.
:)hayırlı olsun haftaya bende gdicem inş öğrenceez.bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı.kesin belli olurmu gitiiğimde bide tetenoz yaptırdınızmı bni aralıkta çağrımışlardı sağlıkocağındn siz yaptırckmısınızz?

kızlar günaydın:)
ne zamandır yazmıyorum size ben de eylül hamilesiyim,1haziran görünüyo doğum tarihi ama mayıs annesi olurmuşum gibi geliyo:) bne de öğrendiğim miniğimin cinsiyetini oğlum olcak allahın izniyle:) diğer öğrenen arkadaşlarımı da tebrik ediyorum hepimize hayırlı olsun kız-erkek evlatlarımız:) 2li testi de yaptırdık temiz çıktı çok şükür,darısı diğer testlerin başına:)

isim düşünmeye başladınız mı sizler? ben buldum bi tane isim ama hala kararsızım araştırmalarım devam ediyo bulduğum ismi sizlerle de paylaşayım;ÖZGÜN;kendine has,eşi benzeri olmayan,orjinal demek:) siz ne düşünüyosunuz? sizlerinde bulduğunuz güzek isimleri paylaşın lütfen:)

daha çok paylaşımda bulunmak,doğumdan sonra miniklerimizin fotolarını paylaşmak dileğiyle

öğrendim öğrendim oğlum oluyormuş ileriki haftalarda daha belli olurmuş ama ben bile gördüm ultrasonda bence kesinde doktor ne olur ne olmaz diye öyle dedi bence kağıdını verdi bi tanesinde resmen gülümsüyor çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…