Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

merhaba arkadaşlar bende cuma günü gidicem doktora inşallah cinsiyetini söyler.Bu arada hareketlerini hissedenler var mı aranız da?Ben 2 gündür hissediyorum.doktora a da sorucam mümkün mü diye...

Bu sene kız senesi diyorlar ama bence oğlan senesi
Tabi hepsi Allah'ın takdiri ama ben kızım olacak diyenlere pek rastlamadım :) Sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter.

merhaba arkadaşlar bende cuma günü gidicem doktora inşallah cinsiyetini söyler.Bu arada hareketlerini hissedenler var mı aranız da?Ben 2 gündür hissediyorum.doktora a da sorucam mümkün mü diye...

Ben de hissediyorum ama saniyelik oluyor böyle seyirme gibi,bazen kalp atışı gibi tıp tıp şeklinde.Bilmiyorum ki.

Allahın izniyle hiç bişey olmayacaktır, bu arada sanki ben seni başka forumdan hatırlıyor gibiyim

Bende hissediyorum canım kalp atışı gibi pıt pıt vuruyo

mümkün canım merak etme...ben 14.haftadan beri hissediyorum oğlumu.çok güzel bir duygu.günden güne kuvvetlenen bir tekme var içimde:))))Rabbim herkesi sağsalim evladına kavuştursun inşallah..

canım benimde 17 aralıktaydı tetanoz aşım ama şehir dışına çıkıyorum gelince yaptıracam zaten doktorumda 5. aydan sonra öneriyorum dedi

Kızlarrr bende öğrendim cinsiyetini kızım olucakmış,güzeller güzeli bir prenses.Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin bu vakitten sonra.
Benimde kuyruk sokumum agırıyor biraz.Çatılar genişlediği için olabiliyormuş.Çatlak içinde badem yağı kullanıyorum ama daha iyi önerileriniz varsa alabilirim.

ben 13 haftada doktora gitmiştim. doktor bir iki haftaya kadar ufak ufak hissedersin demişti demek ki mümkün=)))
zira ben de aralarda ufak pıt pıtlar hissediorum

KIzlarrr benimde oğluşum geliyoo:) bu sene kız senesi diyorlar ama bence erkek yoğunluğu var gibi:))

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
benim hala devam ediyor. artık şu hfta bitecek bu hafta biteceklere inancım sıfırlandı bir gün kusmasam ertesi gün sürekli kusuyorum ne olacak bu iş böyle?

Canımm çok sevindim bi işe yaradıysam ne mutlu bana beni ocak ayında çağırdılar 5. ayın içinde tetanoz yapıcaklarmış görümceme de öyle yaptılar 5. ayında

benim hala devam ediyor. artık şu hfta bitecek bu hafta biteceklere inancım sıfırlandı bir gün kusmasam ertesi gün sürekli kusuyorum ne olacak bu iş böyle?

ne yazıkki bazılarında çok bulantı oluyo canım bazıları doğurana kadar kusuyo :26: doktoruna danıştın mı canım

Benim bulantılarda devam ediyo sabah olsun istemiyorum. bence bulantının haftayla falan ilgisi yok. 17. haftayım hala bulanıyo. bulantı hapı kullanıyo musunuz?

Ben de bulantı ya da kusma olmuyor çok şükür fakat göbek deliği çevresinde ağrı hissediyorum.Dün sinemadaydık önlere oturmuştuk sesten bebiş korktu mu ne bir hareketlenme hissettim,yüksek sesli yerlerden uzak durmak lazım artık...

ne yazıkki bazılarında çok bulantı oluyo canım bazıları doğurana kadar kusuyo :26: doktoruna danıştın mı canım

danıştım tabii... kilo verme durumum olmadığı için herhangi bir problem yok diyor o doktor olarak bakıyor tabiii... tam aksine almam gerekenden fazla aldım bana kalırsa çünkü kustukça karnım acıktı tekrar yedim ve muhtemelen kan ekerim düştüğü için tatlı yedim çok... yani bebeği besleyememe vs durumu yok tek problem bende psikoloji falan kalmadı artık

Benim bulantılarda devam ediyo sabah olsun istemiyorum. bence bulantının haftayla falan ilgisi yok. 17. haftayım hala bulanıyo. bulantı hapı kullanıyo musunuz?

doktor bana bi hap vermişti bir kere aldım onu sonra o kadar suçlu hissettim ki bünyeye ilaç soktum die bi daha da kullanmadım...
ayva dediler denedim, çubuk kraker denedim, karbonatlı sakız denedim..
son güne kadar kusucam kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…