merhaba arkadaşlar bende cuma günü gidicem doktora inşallah cinsiyetini söyler.Bu arada hareketlerini hissedenler var mı aranız da?Ben 2 gündür hissediyorum.doktora a da sorucam mümkün mü diye...
Bana da 12. haftadan beri erkek demişti Allah kıSmet ederse salı günü kontrole gidicem,şuan tek görmek istediğim şey bebeğimin sağlıklı olması.Çevrede o kadar çok olumsuz örnekler var ki okuyup okuyup kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum.Yelek örmekten,bebek kıyafetleri almaktan bile vazgeçtim.Son ana kadar bekleyeceğim Rabbim herkese sağlıklı,afiyetli,eli ayağı düzgün bir bebiş nasip etsin inşallah.
Allahın izniyle hiç bişey olmayacaktır, bu arada sanki ben seni başka forumdan hatırlıyor gibiyim
merhaba arkadaşlar bende cuma günü gidicem doktora inşallah cinsiyetini söyler.Bu arada hareketlerini hissedenler var mı aranız da?Ben 2 gündür hissediyorum.doktora a da sorucam mümkün mü diye...
forum alevden olmasın :)
benimde nickin dikkatimi çekti ikimizde aynısını kullanıyoruz sanırım.
canım benimde 17 aralıktaydı tetanoz aşım ama şehir dışına çıkıyorum gelince yaptıracam zaten doktorumda 5. aydan sonra öneriyorum dedi.
:)hayırlı olsun haftaya bende gdicem inş öğrenceez.bana erkek gibi geliyor ama hayırlısı.kesin belli olurmu gitiiğimde bide tetenoz yaptırdınızmı bni aralıkta çağrımışlardı sağlıkocağındn siz yaptırckmısınızz?
oligofer fol canım hiç sıkıntı çekmiyorum ben içerken
cnm çok sağol yaa sayende ilaç eçmeye başladım tşkler birde birşey soracağım ilk aşısını yaptıran oldumu ve ne aşısı bu hafta sağlık ocağından çağırdılar beni aşı için çok erken değilmi?
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
benim hala devam ediyor. artık şu hfta bitecek bu hafta biteceklere inancım sıfırlandıbir gün kusmasam ertesi gün sürekli kusuyorum ne olacak bu iş böyle?
Kızlar mide bulantılarınız ne durumda?
benim hala devam ediyor. artık şu hfta bitecek bu hafta biteceklere inancım sıfırlandıbir gün kusmasam ertesi gün sürekli kusuyorum ne olacak bu iş böyle?
ne yazıkki bazılarında çok bulantı oluyo canım bazıları doğurana kadar kusuyo :26: doktoruna danıştın mı canım
Benim bulantılarda devam ediyosabah olsun istemiyorum. bence bulantının haftayla falan ilgisi yok. 17. haftayım hala bulanıyo. bulantı hapı kullanıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?