Kızlar doktora gittim çok şükür her şey normalmiş,demir hapı verdi.Çocugun suyu için bol bol su içmemiz gerekiyormuş,balık yağı kapsülü almıştım önermiyorum dedi.Cinsiyetine zaten 12. haftadan beri erkek diyor bugün yine dedi.Göbek çevresindeki ağrı için normal dedi.Tetanoz aşısı ve renkli ultrason için 20.haftayı bekle dedi.Ayda 1 kilo alınması normalmiş.Kalsiyum için ise 20.haftdan sonra süt ve süt ürünlerine ağırlık ver dedi.
Hareketlerini hissediyorum deyince,aslında inanmazdım ama benim eşim de aynı şeyi söylüyordu hamileyken dedi.Olabilir hissedilir dedi.
doktor bana bi hap vermişti bir kere aldım onu sonra o kadar suçlu hissettim ki bünyeye ilaç soktum die bi daha da kullanmadım...
ayva dediler denedim, çubuk kraker denedim, karbonatlı sakız denedim..
son güne kadar kusucam kesin
:) Hep sağlıklı olsunlar inşallah bebeklerimiz:), kalsiyum için herhangi bir şey kullandın mı hiç ( ilaç) çoğu kişi önermiyor bende bu nedenle bir gün aralıkla içiyorum.
:) Hep sağlıklı olsunlar inşallah bebeklerimiz:), kalsiyum için herhangi bir şey kullandın mı hiç ( ilaç) çoğu kişi önermiyor bende bu nedenle bir gün aralıkla içiyorum.
Bana da önermedi canım kemikleşmeye neden oluyor dedi
Hayır canım hiç kullanmadım.Kullanacaktım fakat doktor önermedi,süte ve peynire agırlık ver dedi.Elevit kullandıgım için,onun içinde de kalsiyum varmış o da yetermiş çocuk için.
günaydın kızlar;
bulantısı olan arkadaşlara sabır diliyorum inşallah geçer...benim hiç olmadı çok şükür..elevit ve demir hapı ben de kullanıyorum..onun dışında bişey içmiyorum..benim de oğlum olucak bence de bu snee erkek senesi:) çok şükür herşey yolunda rabbim hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:) karnınız ne zaman çıktı kızlar? ne zaman hamile kıyafeti giymeye başladınız? benimki daha 14 haftalık henüz 1 kilo aldım karnın çıkması için erken zaten,iştahım yerinde herşeyi yiyorum genelde sebze istiyo canım,ve günde 2,5 km yürüyorum..
karnımın çıkmasını çok istiyorum ne zman çıkıyo? :)
Kızlar doktora gittim çok şükür her şey normalmiş,demir hapı verdi.Çocugun suyu için bol bol su içmemiz gerekiyormuş,balık yağı kapsülü almıştım önermiyorum dedi.Cinsiyetine zaten 12. haftadan beri erkek diyor bugün yine dedi.Göbek çevresindeki ağrı için normal dedi.Tetanoz aşısı ve renkli ultrason için 20.haftayı bekle dedi.Ayda 1 kilo alınması normalmiş.Kalsiyum için ise 20.haftdan sonra süt ve süt ürünlerine ağırlık ver dedi.
Hareketlerini hissediyorum deyince,aslında inanmazdım ama benim eşim de aynı şeyi söylüyordu hamileyken dedi.Olabilir hissedilir dedi.
Cnm hayırlı olsun oğluşun :) İlk hamileliğinmi ve ilk aşın içinmi 20. haftayı bekle dedi bnm 16. haftam sağlık ocağından ilk aşım için yarın çağırdı gitmesemmi acaba kararsız kaldım
Evet canım 20. haftada aşı vurul zaten 3 doz şeklinde yapıyorlarmış.Yarın sağlık ocagına gidicem inşallah.Sorup yazarım size yine.
aşı için çok erken çağırmış saglık ocagındakı kadın bana da 20.haftada arıcaz sizi demişti bence doktorunuza bir danışın
Bir prensesim oluyor iki doktor da kıza benziyor dedi ve kızz :) çin takvimide tuttu ama şu ikili test de ki bhcg tutmadı benımkı 37 li bişidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?