Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

evet mide bulantılarının haftayla alakası yok hanımlar bazıları doguma kadar mıde rahatsızlıgı cekıyor ve kusuyor sanırım bende onlardan biriyim :) hala gecmedi ama azaldı zaman zaman kendını unutturuyor sh,. beklemediğim bir anda mide bulantım oluyor özellikle sabahları çok kötü .cuma gününü iple çekiyorummm cinsiyetini öğrenicem bebeğimin. bu arada bende göbek deliğimin altında ve cevresınde biraz hareketlenmeye baglı agrı hissediyorum artık kendını hıssettırıyor hatta ıkı gun once değişik bir sey yasadım sankı bagırsaklarım oynadı ve içim boşaldı gibi oldu içimde bir boşluk oldu anlık müzik de daha fazla oluyor sankı ıcımı gıdıklıyor cok acayıp bişi ve cok guzell

Kızlar doktora gittim çok şükür her şey normalmiş,demir hapı verdi.Çocugun suyu için bol bol su içmemiz gerekiyormuş,balık yağı kapsülü almıştım önermiyorum dedi.Cinsiyetine zaten 12. haftadan beri erkek diyor bugün yine dedi.Göbek çevresindeki ağrı için normal dedi.Tetanoz aşısı ve renkli ultrason için 20.haftayı bekle dedi.Ayda 1 kilo alınması normalmiş.Kalsiyum için ise 20.haftdan sonra süt ve süt ürünlerine ağırlık ver dedi.

Hareketlerini hissediyorum deyince,aslında inanmazdım ama benim eşim de aynı şeyi söylüyordu hamileyken dedi.Olabilir hissedilir dedi.

:) Hep sağlıklı olsunlar inşallah bebeklerimiz:), kalsiyum için herhangi bir şey kullandın mı hiç ( ilaç) çoğu kişi önermiyor bende bu nedenle bir gün aralıkla içiyorum.

Ben çalıştığım için bazı günler metpamid adına bulantı hapı kullanıyorum. Doktor bunu kullanabilirsin dedi.Bazı zamanlar içmemek için kendimi zorluyorum ama bazı günler hele de işin yoğun olduğu günler bulantı için ilaç kullanmak zorunda kalıyorum Allah yardımcımız olsun

:) Hep sağlıklı olsunlar inşallah bebeklerimiz:), kalsiyum için herhangi bir şey kullandın mı hiç ( ilaç) çoğu kişi önermiyor bende bu nedenle bir gün aralıkla içiyorum.

Hayır canım hiç kullanmadım.Kullanacaktım fakat doktor önermedi,süte ve peynire agırlık ver dedi.Elevit kullandıgım için,onun içinde de kalsiyum varmış o da yetermiş çocuk için.

Bana da önermedi canım kemikleşmeye neden oluyor dedi

Bana da önermedi canım kemikleşmeye neden oluyor dedi

Hayır canım hiç kullanmadım.Kullanacaktım fakat doktor önermedi,süte ve peynire agırlık ver dedi.Elevit kullandıgım için,onun içinde de kalsiyum varmış o da yetermiş çocuk için.

Ben de öyle düşünüyorum ama içmediğim için de acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum, çoğu bilgiler içmemenin daha iyi olduğu yönünde sizden de duyunca içim rahatladı:)

günaydın kızlar;
bulantısı olan arkadaşlara sabır diliyorum inşallah geçer...benim hiç olmadı çok şükür..elevit ve demir hapı ben de kullanıyorum..onun dışında bişey içmiyorum..benim de oğlum olucak bence de bu snee erkek senesi:) çok şükür herşey yolunda rabbim hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:) karnınız ne zaman çıktı kızlar? ne zaman hamile kıyafeti giymeye başladınız? benimki daha 14 haftalık henüz 1 kilo aldım karnın çıkması için erken zaten,iştahım yerinde herşeyi yiyorum genelde sebze istiyo canım,ve günde 2,5 km yürüyorum..

karnımın çıkmasını çok istiyorum ne zman çıkıyo? :)

Benim yeni yeni çıkmaya başladı

cinsiyet beli oluyormu hemen sanırım 12. haftaya girdim bende bi dahaki hafta içi kontrole gidicm ..galiba banada erkek olacak giib geliyo eylül hamişlri erkekmi doğurucak acaba:)) hayırlısı kzları çok severm istermde sağlıklı olsunda düzgün olsun farketmz sonuçta ilk bebeğimiz..ben hiç hissetmyrm arada kalp atışlrını dinlyrm elimle yerim kalbini ya..çok arada kası kağrım oluyo ama onun dışında anlamıyrm kusmam yok bulantım oluyo bazen çoğu kez başımı kaldıramıyrm off..atlatırız inş..

yarın cinsiyetini öğrenicemmmmmm çok merak ediyorum :) heyecanım hiç yoktu ama şu an çokkk heyecanlıyım bakalım ne olacak bende bir kilo alıyorum bir kilo veriyorum 54 ve 55 de sayıyorum :) ama karnım çıktı çok az bebek oldugu belli ki ben kilo almadım hiç böyle bir karnım olmamıştı .bu arada kalçalarım genişlemiş annem kızın olcak diyor bakalım ne olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kilo almadığıma çok seviniyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Cnm hayırlı olsun oğluşun :) İlk hamileliğinmi ve ilk aşın içinmi 20. haftayı bekle dedi bnm 16. haftam sağlık ocağından ilk aşım için yarın çağırdı gitmesemmi acaba kararsız kaldım

Evet canım 20. haftada aşı vurul zaten 3 doz şeklinde yapıyorlarmış.Yarın sağlık ocagına gidicem inşallah.Sorup yazarım size yine.

Evet canım 20. haftada aşı vurul zaten 3 doz şeklinde yapıyorlarmış.Yarın sağlık ocagına gidicem inşallah.Sorup yazarım size yine.

beni niye erken çağırdılarki anlamadım aşı değilde yoksa tahlil flan yapmak içinmi çağırdı acaba olmazsa gider söylerim şimdi aşı olmak istemiyorum diye

aşı için çok erken çağırmış saglık ocagındakı kadın bana da 20.haftada arıcaz sizi demişti bence doktorunuza bir danışın

aşı için çok erken çağırmış saglık ocagındakı kadın bana da 20.haftada arıcaz sizi demişti bence doktorunuza bir danışın

ben hemşireye sordum ne zaman aşı olucak diye biz ararız dedi ama 18. haftayı öneririm dedi bana..

Bir prensesim oluyor iki doktor da kıza benziyor dedi ve kızz :) çin takvimide tuttu ama şu ikili test de ki bhcg tutmadı benımkı 37 li bişidi

Bir prensesim oluyor iki doktor da kıza benziyor dedi ve kızz :) çin takvimide tuttu ama şu ikili test de ki bhcg tutmadı benımkı 37 li bişidi

Çin takvimi filan hikaye her şey Allah'tan.Gözünaydın diyeyim Allah saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…