Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

beni niye erken çağırdılarki anlamadım aşı değilde yoksa tahlil flan yapmak içinmi çağırdı acaba olmazsa gider söylerim şimdi aşı olmak istemiyorum diye

beni de ptesi çağırdılar tetenoz için sağlık ocağına bende ptesi önce doktoruma gideceğim onaylarsa yaptırmayı düşünüyorum.
inşallah cinsiyetini de öğrenmiş olacağım o gün. bende merak etmiyordum ama gün yaklaştıkça iyice heyecanlandım.

Arkadaşlar bu arada ..
Herkes yavaş yavaş bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeye başladı. Ee neredeyse yolu yarıladık... Diğer yarısı da çabucak geliverecek.
ben diyorum ki hazırlıklarımızı yavaş yavaş birbirimizle paylaşalım. kim neyi nerden ne kadara alıyor. hangi ürünü tavsiye ediyor paylaşımlara ihtiyacımız olacak.şahsen ben gayet tecrübesizim bu konuda.

hani hastane çıkışı zıbın mıbın annelerimiz sağolsunlar onları hallediyor da, sonrası için onun ihtiyaç listesini oluşturmak gerekiyor.
mesela beşiği nerden alacaksınız.anne kucağı vs gibi şeyler.....

Son düzenleme:

ben battaniye aldım bir tane cok hosuma gıttı 20 tl zaten fıyatlar her yerde aynı oluyor , ilk eşyasıda ana dizi aldım 75 tl ye güneysanın nette 90 tl filan sanırım yeşilini aldım ikincidede kullanırım diyerekden kendımi bebek magazasına gırdıgımde tutamıyorum bir süre girmeyi düşünmüyorum :))

evet böyle paylaşalım hepimize fikir olur:) senin cuma günü bebeğinin cinsiyeti belli olcaktı oldu mu,merak ettim

çin takvimi dışındaki tüm testler tuttu çin takvimi kız diyodu erkek çıktı... bide beni sağlık ocağından aramaadılar henüz 20 haftalık olucak nerdeyse

ilk alışverişimizde 1tane zıbın takımı 3 tane çıtçıtlı atlet ve bi paket çorap ile 1çift ayakkabı aldık :))) cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama ben heycandan alıverdim :)) Beşik olarakta oyun parkı düşünüyorum aslında portatif küçük beşiklerde hoşuma gidiyor bakalım henüz erken daha zamanımız var

Hanımlar merhabaa; bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim gerçi en önemlisi sağlığı, erkekmiş bebeğim, sağlığı sıhati normal çok şükür sevindik ama doktorum sağ olsun kursağımda bıraktı hala sinirim geçmedi, internetten uzun zaman araştırıp gittim, her gittiğimizde çok hızlı hızlı konuşuyordu anlatıyordu ama ben hep yorgundur vs. sonuçta herkes bu kadar övüyorsa vardır bir hikmet diyerek hamileliğimin en başından bu yana gittim. Bugün gittiğimizde bebeğin cinsiyetini göremedik uyuyordu kımıldatamadıkda,(bu süreç fena hızlı geçiyor ama) sonra yemek yemediysen yemek ye gel kımıldamazsa haftaya bakarız dedi. Ben tabi çokk hızlı bir şekilde yedim ve tekrar doktorun yanına gittim çok hızlı bir şekilde baktı söyledi, hemen kalktım çok yorgunsunuz biliyorum ama dedim lafı ağzıma tıktı lütfenn, ne lütfen dedim lütfen çok yorgunum, neden bahsediyorsunuz siz dedim işte erkek kesin falan dedi, ben bununla alakalı birşey sormayacağım dedim, kızımı okuldan alacağım çabuk sorun dedi,ifadesi inanılmaz kötüydü, hiç gerek yok bu terbiyesizliğiniz üzerine dedim ve çıktım sinirim geçmiyor bir türlü...
Kızlar kafanızı şişirdim upuzun yazıp ama haliyle o hastaneye adım bile atmayacağım, bana önerebileceğiniz bir doktor vardır belki diye anlattım İstanbul Avrupa yakasında...

Bizim burda normalde cinsiyetini 20 haftalikken soylerler, ama benim doktorum simdiden soyledi. Bizde ogrendik yani 13 haftalikken, cok belirgindi biz bile gorduk :) 100% dedi ve hatta 4D olarak yapti ultrasonu :) bizimde oglusumuz oluyor. Hepimize Allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.. Ama bencede bu sene erkek senesi gibi :)

Merhaba canım bende kendim hiçbişey almadım ama annem aldı o havlu,battaniye, kısa kollu zıbınlar, uzun kollu zıbınlar, ağız mendili, çpraplar, küçük bi ayakkabı 2 tane hastane çıkışı almış bende izmirde yaşıyorum kemer altında mina bebe var park beşik alacağım ordan fiyatlar gayet uygun bebek arabası,puset, bebek telsizi falan ordan almayı düşünüyorum

Son düzenleme:

Bende park beşik düşünüyorum canım bana çok mantıklı geldi ilk önce görünüm falan hoş değil diyordum ama sonradan düşündüm mobilya alsam çocuk sığmayacak nereye kaldırıcam ben onu en azından park beşikler katlanabiliyo diğer çocuklara kullanılabilir sonrada genç odası alırım diyorum

yuppi yuppi bu sene erkek senesi

Ben kendimi tutuyorum pek bir şey almıyorum Allah korusun olumsuz bir şey olursa hayal kırıklığı olur hele bir 8.ay olsun.Ama çevremdeki bebişlerin küçüklerini akrabalar benim için saklıyorlar bir de yelek filan örüyorlar sağolsunlar :)

Gerçi doğarsa yazın doğar çocuğun yeleğe ihtiyacı olmayacak

canım şimdi gördüm hayırlı olsun:) sağlıkla gelsin miniğin

teşekkür ederim canım bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah , diğer arkadaşımıza çok üzüldüm bu arada doktor vakasından dolayı devlet hastanesine gidiyorum yinede bu şekilde hiç terslenmedim cok sıkıcı bir durum ama doktorunu degıstırebılırsın sıkma canını sakın

hayırlı olsun canm benim de şuan somut hiçbişeyim yok ama babannemiz kış için yün yorgan uyku seti havlu takımı hast çıkışı örgü takımlar hepsini yaptırıyo annanemiz de yelekler patikler hırkalar örüyomuş. farklı şehrde ikisi de... annanemiz beşiğimizi de alacakmış yazlık uyku setide yaptırıyo. bize masraf yok sağolsnlar.
bende şu park beşiği yeni yeni düşünmeye başladım. nasıl bişey iyi mi acaba normalde sadece düz beyaz renk beşik aldırmayı düşünüyodum. sonra ikeanın sitesnde ahşap renkli boyu ayarlanabilen beşiklerden gördüm. hem buna uygun bebek gardrobı var ona uygun olur mu napsaammm :))

bu arada cinsiyetimiz yarın belli olacak inşalllaaahh :)

Ben park beşikte kararlıydım canım ama az önce annem aradı mobilya sallanan 1 yaşına kadar yatabileceği beşik alcam dedi ne yapsam bilemedim alma da diyemedim :26:

zaten beşikte fazla yatmayacaklar bi zamandan sonra normal yatağa geçecekler ben baza ve elbise dolabıda almayı düşünüyorum oyun parkı rahatlıkta kaldırılıyor ve yer tutmuyor ayrıca diğer beşiklerden daha uygun görünüm olarakta çok güzel olanları var tüllü cibinlikli flan :))

Ben park beşikte kararlıydım canım ama az önce annem aradı mobilya sallanan 1 yaşına kadar yatabileceği beşik alcam dedi ne yapsam bilemedim alma da diyemedim :26:

Nasıl bişey tam olarak anlamadım ama 1 yaşına kadar yatsa yeter sonra zaten yatağına geçer, yarın saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum hamileyken bi sakıncası olurmu varmı aranızda kestiren

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…