Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

merhaba arkadalar arada sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.bende hamileliğimin 18. haftasındayım cinsiyerimiz erkek.allah herkese nasip etsin sag saglim kucaklarımıza alalım inşallah.benim bebegim 3.tüp bebek tedavisinde oldu.onun için herhalde sürekli tetikteyim pinpirik oldum diyebilir.eçen hafta kendi drum hariç bir dra muayne oldum dr tesadüfen idrar testi istedi ve lökosit çıktı kendi druma mail attım hemen idrar kültürü istedi drum 2 gün sonra sonucu aldım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum allahtan başlarındaymış allah korudu resmen hemen antibiyotiğe başladık bu hafta ilaç daha bitmeden idrar testi yaptırdım yarı yarıya düşmüş lökosit şimdi çarşamba günü tekrar yaptırıcam.lütfen sizlerde ihmal ermeyin bizler için ve bebişler için çok önemli 15-20 gün araryla mutlaka idrar testi ve idrar kültürü yaptırın eger enfeksiyon çıkarsada dr zaten hamilelere ugyun antibiyotik veriyor.

Kızlar nasılsınız?
Ben bir haftadır çok hastayım ve hastanedeydim Ateşim çıktı ve bağırsak enfeksiyonu oldum. Bol serumlu üç gün geçirdim sonra da evde dinlendim. henüz tam toparlanmış değilim ama yine de geçen haftaya göre daha iyiyim. tabii canım çok sıkıldı bu işe. ateş çıkarsa bebeğin kalbi sıkıntıya girebilir dedi doktorum onun korkusuyla yaşadım. çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi. bir de bu koşturmacanın arasında oğluşum olacağını öğrendim. haftasonu da moral olsun diye bir sürü ciciler aldım ona.
umarım sizlerin sağlıkları yerindedir.

çok iyi bakın kendinize şu mide ve bağırsak enfeksiyonu çok yaygın durumda=(

Canım benim Allah şifalar versin seni çok iyi anlıyorum ben de şuan antibiyotik kullanıyorum.Sinüzit+Faranjit+idrar enfeksiyonu oldum.İçim korkarak hergün antibiyotik alıyorum ama kullanmamak için çok dirensemde hastalık daha da ilerledi.Kesinlikle baştan önlem alınmalı bence de.Allah çocuklarımızı bize bağışlasınİnşallah ilaçlardan etkilenmezler.

Canım benim Allah şifa versin oğluşun hayırlı olsun.İdrar enfeksiyonu cok tehlikeliymiş sanırım erken doğuma sebep oluyormuş,Allah'a emanetiz.Çok fazla belirti de vermiyor.Ben de idrarda yanma vardı antibiyotik kullanıyorum şuan.Sen de bir belirti olmuş muydu?

kızlar bi prensesimm olacak inşallah.19.haftadayım çok şükür herşey yolunda gidiyor.Artık zaman çabucak geçsin bebeğimi kucağıma alıym istiyorum..inşallah hepimiz sağlıklıca alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah artık daha çok dikkat et canım

sagol cnm .sanada çok geçmiş olsun.evet cnm ya erken doğuma sebep oluyomuş diye duyunca zaten stresten mahvoldum allaha şükür iyiyiz şimdi ama çarşamba günü tekrar tahlil vercem yarı yarıya düşmüş lökosit sayısı.cnm bende hiç belirti vermedi tamamen tesadüfen öğrendim lökosit fazla çıkınca idrar kültürüde istedi dr o zaman 40000 koloni çıktı 100000 in üzeri tehlikeliymiş allah korudu cnm.herkes yaptırsın bence artık akıllandım ben 10-20 günde 1 idrar ve idrar kültürü yaptırcam tekrarlıyabiliyomuş.

merhaba kizlar bende 12 haftalik hamileyim. Fakat kafama takilan bir konu var doktor idrarimda ben 7 haftalikken kan bulmus ve karnimda asiri siddet oldugu icin dis gebelikten suphelenmisti. Ama allaha sukur hersey yolunda. Hic kanamam falanda olmadi ama merak ettim hic boyle birsey yasayan oldu mu. Ve benim hala karnimda agrilar var ama bu bagirsaklarimdan kaynaklaniyor doktor normal demisti ve afedersiniz cok gazlaniyorum gegiriyorum birturlu gecmedi tavsiyeleriniz var mi ?

canım geçmiş olsun öncelikle.
hamileliğin ilk zamanlarında karın ağrısı, idrarda kan vs gibi durumlar olunca doktorlar ister istemez dış gebelikten şüpheleniyorlar bu çok normal. bir de hamileliğin ilk 3 ayı yaklaşık 12 haftaya denk gelen kısmı aslında en riskli zamanlar. bu zamanı atlattıktan sonra gebelikteki riskler düşmeye başlıyor. dolayısıyla için rahat olabilir bence her şey yolunda da gidiyorsa. senin durumunda inan hiç bir şey yok benim kanamam olmuştu 5-6 haftalıkken onun için bile olabilecek bir şey demişlerdi çok şükür 16. haftamı deviriyorum.
karnındaki ağrılar iki şeyden kaynaklanabiliyor 1.genişleme ağrıları (ben bunu yaşıyorum hala. çok şiddetli regli ağrısı gibi. drum bazı kadınlar bu genişlemeleri daha çok hisseder dedi). 2.söylediğin gibi gaz ağrısı...
gaz olayı için yediğin yiyeceklerin tipine dikkat etmek gaz yapacak şeylerden kaçınmak gerek. benim de başlarda çok vardı. kuru kayısıyı kaynatıp suyunu içmek hatta miden kaldırırsa kendisini de yemek çok faydalı.
geçmiş olsun=)

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de... İyiki doktora gitmissın bende olsa anlamazdim. meyve ye bol bol olur mü

Bugün doktordaydik oğlumuz oluyor İlk günden beri hissettiğim buydu şükür sagligi yerinde.

doktor 1 ay sonrası için 2.düzey obstetrik usg istedi. bilemedim nasıl birşey ki... sizden istediler mi

sonrasında İse sağlık ocagnda tetenoz oldum. ayrıca rutin kan tahlili yaptılar... bugünumuz boyleydi arkadaşlar...

bende bugün doktor a gittim benim de oğlum oluyor.sağlığı yerinde bir sorun yok dedi ama 3 lü test için kan ve idrar verdim.3 lü teste giren arkadaşlar var mı?acaba bişey gördü de mi istedi yoksa rutin bi test mi?içime kurt düşürdü =(

Çok geçmiş olsun, yokluğun cidden belli oluyor:) daha da iyi olursun inşallah...

Sanırım bu sene erkek senesi maşallah herkezin ki mi erkek, bakalım benimki ne perşembe günü görücez Allahın izniyle

selam kızlar bende uzaktan takip ediyordum ama bugün üye oldum :) benim son adet eylülde oldu ekimde aldım haberi ama ikiz olduğu için erken olur dendi bende galiba mayıs annesi olucamm şimdi 14 haftalık oldum yarın doktor kontrolüm var birine erkek dendi diğeri daha göstermedi kız gibi dendi hayırlısı olur inşallahhhh

yok bendende istedi bazı doktorlar istiyorlar her sey normal çıksada rutin test gibi cuma gunu alıcaz biz sonucu

bende de olmuştu idrarda kan,bir çok hamilenin başına geliyor sanırım.13.haftadayım ağrıları ve bulantım devam ediyor,hiç birşey istemiyor canım yalnız değilsin...

tüm annelere ve anne adaylarına merhaba. ben çok sık yazamıyorum. ben ikinci bebeğime hamileyim. 14+2 deyim. allah nasip ederse
kızım gibi ikinci bebeğimde haziran ayında doğacak. geçen hafta 13+2 deyken ikili test için gittim doktora. ultrasona yönlendirdi ve ultrasondaki bayan ben sormadan aaaaaa erkek bu dedi. bende sağlıklı olsun yeter dedim. sonra tekrar erkek bu erkek dedi ama bu kadar erken dönemde cinsiyet anlaşılır mı bilmiyorum. ocak ayında gideceğim bir diğer kontrole. kimileri üçlü teste gerek yok diyor. bilemiyorum. sonrası şeker yüklemesi sanırım. ben herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…