Kızlar nasılsınız?
Ben bir haftadır çok hastayım ve hastanedeydimAteşim çıktı ve bağırsak enfeksiyonu oldum. Bol serumlu üç gün geçirdim sonra da evde dinlendim. henüz tam toparlanmış değilim ama yine de geçen haftaya göre daha iyiyim. tabii canım çok sıkıldı bu işe. ateş çıkarsa bebeğin kalbi sıkıntıya girebilir dedi doktorum onun korkusuyla yaşadım. çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi. bir de bu koşturmacanın arasında oğluşum olacağını öğrendim. haftasonu da moral olsun diye bir sürü ciciler aldım ona.
umarım sizlerin sağlıkları yerindedir.
çok iyi bakın kendinize şu mide ve bağırsak enfeksiyonu çok yaygın durumda=(
merhaba arkadalar arada sizleri takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.bende hamileliğimin 18. haftasındayım cinsiyerimiz erkek.allah herkese nasip etsin sag saglim kucaklarımıza alalım inşallah.benim bebegim 3.tüp bebek tedavisinde oldu.onun için herhalde sürekli tetikteyim pinpirik oldum diyebilir.eçen hafta kendi drum hariç bir dra muayne oldum dr tesadüfen idrar testi istedi ve lökosit çıktı kendi druma mail attım hemen idrar kültürü istedi drum 2 gün sonra sonucu aldım idrar yolu enfeksiyonu olmuşum allahtan başlarındaymış allah korudu resmen hemen antibiyotiğe başladık bu hafta ilaç daha bitmeden idrar testi yaptırdım yarı yarıya düşmüş lökosit şimdi çarşamba günü tekrar yaptırıcam.lütfen sizlerde ihmal ermeyin bizler için ve bebişler için çok önemli 15-20 gün araryla mutlaka idrar testi ve idrar kültürü yaptırın eger enfeksiyon çıkarsada dr zaten hamilelere ugyun antibiyotik veriyor.
Kızlar nasılsınız?
Ben bir haftadır çok hastayım ve hastanedeydimAteşim çıktı ve bağırsak enfeksiyonu oldum. Bol serumlu üç gün geçirdim sonra da evde dinlendim. henüz tam toparlanmış değilim ama yine de geçen haftaya göre daha iyiyim. tabii canım çok sıkıldı bu işe. ateş çıkarsa bebeğin kalbi sıkıntıya girebilir dedi doktorum onun korkusuyla yaşadım. çok şükür ikimiz de iyiyiz şimdi. bir de bu koşturmacanın arasında oğluşum olacağını öğrendim. haftasonu da moral olsun diye bir sürü ciciler aldım ona.
Canım benim Allah şifa versin oğluşun hayırlı olsun.İdrar enfeksiyonu cok tehlikeliymiş sanırım erken doğuma sebep oluyormuş,Allah'a emanetiz.Çok fazla belirti de vermiyor.Ben de idrarda yanma vardı antibiyotik kullanıyorum şuan.Sen de bir belirti olmuş muydu?
merhaba kizlar bende 12 haftalik hamileyim. Fakat kafama takilan bir konu var doktor idrarimda ben 7 haftalikken kan bulmus ve karnimda asiri siddet oldugu icin dis gebelikten suphelenmisti. Ama allaha sukur hersey yolunda. Hic kanamam falanda olmadi ama merak ettim hic boyle birsey yasayan oldu mu. Ve benim hala karnimda agrilar var ama bu bagirsaklarimdan kaynaklaniyor doktor normal demisti ve afedersiniz cok gazlaniyorum gegiriyorum birturlu gecmedi tavsiyeleriniz var mi ?
Kızlar nasılsınız?
Kızlar nasılsınız?
Bugün doktordaydik oğlumuz oluyorİlk günden beri hissettiğim buydu şükür sagligi yerinde.
doktor 1 ay sonrası için 2.düzey obstetrik usg istedi. bilemedim nasıl birşey ki... sizden istediler mi
evet 22.haftada yapılan bebeklerın organlarını ınceleyen ayrıntılı ultrrason canım istedı bendende
sonrasında İse sağlık ocagnda tetenoz oldum. ayrıca rutin kan tahlili yaptılar... bugünumuz boyleydi arkadaşlar...
yok bendende istedi bazı doktorlar istiyorlar her sey normal çıksada rutin test gibi cuma gunu alıcaz biz sonucubende bugün doktor a gittim benim de oğlum oluyor.sağlığı yerinde bir sorun yok dedi ama 3 lü test için kan ve idrar verdim.3 lü teste giren arkadaşlar var mı?acaba bişey gördü de mi istedi yoksa rutin bi test mi?içime kurt düşürdü =(
merhaba kizlar bende 12 haftalik hamileyim. Fakat kafama takilan bir konu var doktor idrarimda ben 7 haftalikken kan bulmus ve karnimda asiri siddet oldugu icin dis gebelikten suphelenmisti. Ama allaha sukur hersey yolunda. Hic kanamam falanda olmadi ama merak ettim hic boyle birsey yasayan oldu mu. Ve benim hala karnimda agrilar var ama bu bagirsaklarimdan kaynaklaniyor doktor normal demisti ve afedersiniz cok gazlaniyorum gegiriyorum birturlu gecmedi tavsiyeleriniz var mi ?
nasılsınız annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?