Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

arkadaşlar 20.haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran var mı haftaya 20.haftamızdayız.devlet hastanesine gidiyorum orada yapıyolardır heralde?yaptıran anneler yardım bekliyorum...

arkadaşlar 20.haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran var mı haftaya 20.haftamızdayız.devlet hastanesine gidiyorum orada yapıyolardır heralde?yaptıran anneler yardım bekliyorum...

devlet hastanesinde yapıyorlar fakat gün kalmıyor o kadar doluki ben 2 ay öncesinden randevu alamadım düşün umarım sen alabilisinnnnnnnnnnnnnnn özelde yaptırıcam ben artık

iyiyiz ve umutluyuz :) her şey güzel olacak. akşamları yatınca hepinize birden dua ediyorum.
bu hamilelik hiç de filmlerdeki gibi kakara kikiri bi süreç değilmiş di mi kızlar? :)

hiç öyle değilmiş gerçekten birden bire değiştim huysuzluklarım mızmızlıklarım hepsi bir anda nasıl olduda geçti anlamadım her şeyden en ufak bir seyden bıle tartısma cıkartan yapım vardı sımdı hiç birseye kızamıyorum tam tersi oldu bende eşim bu sabah bana keşke ilk günden hamile kalsaydın dedi hahhaahah

Önce renkli doopler sonra şeker yüklemesi sanırım canı, görümcem öyle yaptırmıştı

iyiyiz ve umutluyuz :) her şey güzel olacak. akşamları yatınca hepinize birden dua ediyorum.
bu hamilelik hiç de filmlerdeki gibi kakara kikiri bi süreç değilmiş di mi kızlar? :)

Aynen ve filmlerdeki kadınlar taş bebek gibi hiç yüzleri bozulmuyo bi tane bile sivilce çıkmıyo

arkadaşlar dün ikili test yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı 1,5 sizce nasıl ?
kan tahlili daha belli değil haftaya belli olacak.

arkadaşlar dün ikili test yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı 1,5 sizce nasıl ?
kan tahlili daha belli değil haftaya belli olacak.

inşallah iyi çıkar kan sonucnda canım...ense kalınlığı 3ün altındaysa sorun yok demek kafan rahat olsun inşallah herşey yolunda gider...

Bana 3lü testi gerek görmedi doktor.1ay sonrası için 2.düzey obstetrik usg istedi. zeynep kamilde ücretsiz yaptırabilirsın dedi. bende oradan randevu aldım. doktor dediğine göre yapıyolardr muhtemelen. benden istedikleri test sizinkiyle aynı mi onu bilmiyorum. tek sıkıntı devlette ultrason görüntülerini vermiyorlar diye biliyorum.
2.düzey obstetrik usg detayli ultrason mü demek arkadaşlar bilen varmı.

Canım bebeğin her organını, damarlarını,parmaklarını teker teker inceliyorar görümcem yaptırmıştı bi tane röntgen kağıdı gibi bişey vermişler büyük onda tüm organları damarları vs var bi tane de renkli yüz profil fotoğrafı verdiler

Son düzenleme:
slm kızlar bugün kontrole gittim 3lü tarama testi için kan aldılar sonuçlar yarın çıkacak cinsiyetini söylemedi bende az kalsın sormayı unutuyordum :) Çok net olmamakla beraber kıza benziyor dedi bakalım hayırlısı...

Teşekkürler cnm gidince göreceğiz bakalım hayırlısıyla...

Kızlar 4 hafta beklemek çok zor ya Daha 1 haftası geçti,gelecek hafta devlete gitmeyi düşünüyorum en azından bakayım oğluş ne yapıyor.Bu arada renkli ultrasonu ben de özelden yaptırcam,Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız iyi olur kızlar...

Cildim de problem yok çok şükür kurumaya başladı, ama kilom da var sorun
çok kilo alıyorum ve kendimi durduramıyorum

canım aynı probelm bende de var.
şimdiden 5,5 kilo aldım ve bunu kusmama rağmen aldım. hatta belki kustuğum için aldım çünkü hiç bir yemekten soğumadım ve kustukça yemek yiyesim geldi midem tekrar boşaldığı için.
Bir de hamileliğe kilo alıp başlamıştım.
İyi bir hedefle umarım bu hamileliği 17 kiloyu geçmeden bitireyim diyorum(gerçekçi olmak gerek...)

54 kiloyla başladım 63ü zorluyorum :)
Hiç bulantım olmadı hatta iştahım açıldı.Yürüyüş yapıyodum havalar soğudu yapamaz oldum.Bu arada sen hastaydın nasıl oldu hastalığın.Doktor bana yığınla ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…