arkadaşlar 20.haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran var mı haftaya 20.haftamızdayız.devlet hastanesine gidiyorum orada yapıyolardır heralde?yaptıran anneler yardım bekliyorum...
iyiyiz ve umutluyuz :) her şey güzel olacak. akşamları yatınca hepinize birden dua ediyorum.
bu hamilelik hiç de filmlerdeki gibi kakara kikiri bi süreç değilmiş di mi kızlar? :)
tüm annelere ve anne adaylarına merhaba. ben çok sık yazamıyorum. ben ikinci bebeğime hamileyim. 14+2 deyim. allah nasip ederse
kızım gibi ikinci bebeğimde haziran ayında doğacak. geçen hafta 13+2 deyken ikili test için gittim doktora. ultrasona yönlendirdi ve ultrasondaki bayan ben sormadan aaaaaa erkek bu dedi. bende sağlıklı olsun yeter dedim. sonra tekrar erkek bu erkek dedi ama bu kadar erken dönemde cinsiyet anlaşılır mı bilmiyorum. ocak ayında gideceğim bir diğer kontrole. kimileri üçlü teste gerek yok diyor. bilemiyorum. sonrası şeker yüklemesi sanırım. ben herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.
tüm annelere ve anne adaylarına merhaba. ben çok sık yazamıyorum. ben ikinci bebeğime hamileyim. 14+2 deyim. allah nasip ederse
kızım gibi ikinci bebeğimde haziran ayında doğacak. geçen hafta 13+2 deyken ikili test için gittim doktora. ultrasona yönlendirdi ve ultrasondaki bayan ben sormadan aaaaaa erkek bu dedi. bende sağlıklı olsun yeter dedim. sonra tekrar erkek bu erkek dedi ama bu kadar erken dönemde cinsiyet anlaşılır mı bilmiyorum. ocak ayında gideceğim bir diğer kontrole. kimileri üçlü teste gerek yok diyor. bilemiyorum. sonrası şeker yüklemesi sanırım. ben herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.
iyiyiz ve umutluyuz :) her şey güzel olacak. akşamları yatınca hepinize birden dua ediyorum.
bu hamilelik hiç de filmlerdeki gibi kakara kikiri bi süreç değilmiş di mi kızlar? :)
arkadaşlar dün ikili test yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı 1,5 sizce nasıl ?
kan tahlili daha belli değil haftaya belli olacak.
arkadaşlar 20.haftasında ayrıntılı ultrason yaptıran var mı haftaya 20.haftamızdayız.devlet hastanesine gidiyorum orada yapıyolardır heralde?yaptıran anneler yardım bekliyorum...
Bana 3lü testi gerek görmedi doktor.1ay sonrası için 2.düzey obstetrik usg istedi. zeynep kamilde ücretsiz yaptırabilirsın dedi. bende oradan randevu aldım. doktor dediğine göre yapıyolardr muhtemelen. benden istedikleri test sizinkiyle aynı mi onu bilmiyorum. tek sıkıntı devlette ultrason görüntülerini vermiyorlar diye biliyorum.
2.düzey obstetrik usg detayli ultrason mü demek arkadaşlar bilen varmı.
Canım bebeğin her organını, damarlarını,parmaklarını teker teker inceliyorar görümcem yaptırmıştı bi tane röntgen kağıdı gibi bişey vermişler büyük onda tüm organları damarları vs var bi tane de renkli yüz profil fotoğrafı verdiler
Bayanlar İstanbul da (Avrupa yakasında)önerebileceğiniz doktor yok mu ??
Aynen ve filmlerdeki kadınlar taş bebek gibi hiç yüzleri bozulmuyo bi tane bile sivilce çıkmıyo
Kızlarrr cildinizin durumu nasıl? bende sivilceler başladı( 5:
Bayanlar İstanbul da (Avrupa yakasında)önerebileceğiniz doktor yok mu ??
Cildim de problem yok çok şükür kurumaya başladı, ama kilom da var sorun
çok kilo alıyorum ve kendimi durduramıyorum
canım aynı probelm bende de var.
şimdiden 5,5 kilo aldım ve bunu kusmama rağmen aldım. hatta belki kustuğum için aldım çünkü hiç bir yemekten soğumadım ve kustukça yemek yiyesim geldi midem tekrar boşaldığı için.
Bir de hamileliğe kilo alıp başlamıştım.
İyi bir hedefle umarım bu hamileliği 17 kiloyu geçmeden bitireyim diyorum(gerçekçi olmak gerek...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?