Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Benim cildim çok kurudu ve çok kaşınıyor

Kiloya gelince 1 kilo aldım bu zamana kadar bakalım ne kadar alıcam umarım cok almam almamaya dıkkat etmeye çalışıyorum ama çok iştahım açıldı 54 tum 55 oldum bakalım ıyı korudum kilomu bu zamana kadar ama bu zamandan sonrası önemli umarım 64 ile sonlandırırım kiloyu en fazla 10 kılo alırım dıye dusundum inş oyle olur :)

Ben ilk dr gittiğimde neredeyse 60 kiloydum şimdi 57ye düşmüşum. normal kilom 55ti. dr a bu durum kötü mü dedim aksine iyi dedi. bende korkuyodum çocuk beslenemiyo diye. gebelik öncesi çok kilo almışım onları veriyorum sanırım

Çok kafaya takmaya lüzum yok kaç kere hamile kalıcaz :)
İnanır mısınız hakikaten derler ya erkek çocugu insana güzellik verir böyle yanaklarım elmA elma oldu :) Garadeniz gızlarına benzedim.

Benimde birkaç gündür çenemde kızarıklık var ben çok ciddiye almamıştım ama babam görüp ne oldu sana çabuk doktora gidiyorsun dediğinde panikledim:) biraz arştırınca çokk normal olduğunu gördüm, kiloya gelince zaten maşşallahım vardı katlana katlana gidiyor kilolar

Ben serumları yedim toparladım.
Nazar değmesin bulantılarım da çok azaldı. Et balık hiç birini yiyemiyordum canım yavaş yavaş bunları istemeye başladı. Kusarken bu kadr kilo aldım bundan sonrasını bilemiyorum inan. Ben normalde 53 kiloyumdur hamileliğe kilo almış şekilde 58 kilo başladım şimdi de oldum 64... Ancak kafama takmıyorum bunu. Benim bebeğin sağlığını etkileyici bir şey olmadığı sürece bunların hepsi gider. Bi 30 kilo almayacağım elbet bel kaldırmaz zaten ama şimdi kendimin de oğluşumun da yediğinden içtiğinden kısamıcam.
Sana ne ilacı verdi?
Hiç canını sıkma kullan ilaçlarını. biz çok pimpirik yapıyoruz. doktor ''uygun'' dediği sürece bir sakıncası yok bana kalırsa. hepsi bebişinin senin iyiliğine öyle düşün

Kızlar cildinden yana çok şikayet okuyorum toplu bir mesaj yazayım istedim.
benim daha ikinci ayımdan yüüzm isilik gibi olmuştu. sonra iyice kurudu bir garip oldu. doktorum cildiyeye yönlendirdi.
cildiyeye gittim tamamen hormonel olduğunu söyledi. 2 aydır özel bir şampuan ve sabun kullanıyorum. ek olarak sabah akşam farklı nemlendiricilerim var. 100 tl üzerinde para bayıldım ama baktığınızda uzun süre giden şeyler. yüzüm kısmen düzeldi ve eminim bunları kullanmasam daha beter olacaktı.
rahatsız oluyorsanız mutlaka bir cildiyeye görünün derim

benimde en fazla dudaklarım kuruyor sivilcelerimiz hala eksik olmadı sağolsunlar:)

Arkadaşlar sağlık ocağından geliyorum canım sıkıldı biraz. idrarda kan buldular böbreklermde kum veya taş olabilirmis. kadın doğumcuna git detaylı bi tarama yaptırsın dediler :-(
Başına gelen var mi..

Canım kaç kilo ile hamile kaldın? bende 5kilo aldım. bizim sonumuz ne olacak18:

Ohoo neler vermedi ki ama ben sadece bunların arasından antibiyotiği kullanıyorum 'infex'.Bunun yanında mide için renine die bir ilaç,faranjit için boğaz spreyi,öksürük şurubu falan verdi.Ama dediğim gibi sadece antibiyotiği alıyorum.Sana da geçmiş olsun canım.

Geçen hafta ikili test için gittiğimizde doktorum çatlaklar için bir krem yazdı ama 75TL imiş. Alamadım tabi. Daha uygun fiyata tavsiye
edebileceğiniz krem var mı? Bademyağı dışında :)

cnm ben 2 hafta ugraştım bu idrar yolu enfeksiyonuyla.bu bizler ve bebek için çok önemli tedavi edilmezse allah korusun tehlikeli erken doguma sebep oluyomuş ama bak farkedilmiş.benimde hiç belirtim yoktu tesadüfen öğrendim 5 gün antibiyotik kullandım ve geçti çok şükür ama 15 günde 1 mutlaka idrar ve idrar kültürü yaptır.tavsiyem hemen druna ulaş idrar kültürü testi yaptır bakterinin 100000 in üzerinde üremesi riskmiş.benim bakteride üremede olmuştu.drun sana uygun antibiyotiği vericektir geçmiş olsun.bu arada günde 4 lt su içmeyi unutma sık idrara çıkarak atıyosun bide bu idrarı.limonda yedim ben günde 1 tane nette faydalı diyo enfeksiyon için.

Geçen hafta ikili test için gittiğimizde doktorum çatlaklar için bir krem yazdı ama 75TL imiş. Alamadım tabi. Daha uygun fiyata tavsiye
cnm eger genetik olarak annen,teyze çatlamışsa çatlamak kaçınılmazmış:) evet çatlak kremlerin fiyatları biraz pahallı ve 1 ay anca gidiyor.drum bana bebe yagı,kakao yagıda sürebilecegimi söyledi.ama 3,5 ayım bittikten sonra kullanmamı tavsiye etti.ben arada kalçalarıma filan bebe yagı sürüyorum ama daha cesaret edip karnıma süremedim bol bol su iç oda çok faydalı çatlaklar için.

arkadaşlar bende doktor a gittim fakat bir sürü ilaçlar verdi.içinizde kullanan var mı bunlardan gyno ferro sanol,vitabiol c,magnorm.özellikle magnorm çok şekerli =( kullanmasam olmaz mı bunları?bir de kilo alımı yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.bilginiz var mı?

merhaba arkadaşlar mayıs 1 e denk geliyordu doğumum aslında ama kızım önden gittiğinden doğumum 25 nisana kadar düştü kendimden bahsedim azcık 2 yıllık evliyim ilk bebeğim kızım süpriz yaptı bize doktorlara çok gittik bir sonuç alamadık tam umudumuzu yitirmişdik ki kızım bizimleymiş şuan 5 aylık hamileyim bebeğim iyi çok şükür.

marka olarak benimkine bakıp bu akşam yarın sana söyleyeceğim ancak bebeyağı da çok güzel geliyor. çatlakların oluşma sebebi gerilme ve kuruma zaten. bebeyağının bir çok çatlak kreminden fazla bile etkisi olabilir

bebeyağını bende duydum kakao yagıda iyimişşşş badem yagıda alın dıyorlarda kılları beslıyor o

Kızlar Günaydınnn:)) Beni sağlık ocağından aradılar aşı için. Yarın gelmemi söylediler. Doktoruma sorucaktım yaptırmalıyım mı dşye ama ona ulaşamadım. Aranızda yaptıran var mı? Yaptıranlar da kaçıncı hafta yaptırdılar?

20 ile 24 haftasında çağırıyorlarmış.ben doktoruma sordum sağlık ocağında tetenoz aşısı olacaksın dedi.ben olmadım fakat çağırınca gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…