Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

benim kendi doktorum da bir arkadaşımın doktoru da tamamen gereksiz diyorlar bu aşı için. bu iş te ticarete döndü malsef yine siz bilirsiniz

kızlar dün akşam bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissettim sizin hareketlenmeler nasıl aşağıdamı yukardamı

ben önceleri hep aşağıda hissediyordum göbek deliğinin sol altında gibi (göbek deliğinden bir parmak aşağıda hatta)
son iki gündür göbek deliğimin üzerinde oluyor seğirmeler bu da bir parmak yukarıda gibi. ya büyüdü diyorum ya yer değiştiriyor. konumuyla ilgilidir bence. kafası nerede ayağı nerede onunla ilgili olmalı

Dün doktorumla görüşüp, aşımı yaptırdım. 1 ay sonra gidip 1 aşı daha olacakmışım.Hamilelikten sonra da bikaç aşı daha varmış . Ben hepsini yaptırmayı düşünüyorum.

kızlar dün akşam bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissettim sizin hareketlenmeler nasıl aşağıdamı yukardamı

Ben ilk 2 ay önce hissetmiştim. GöbeK deliğinin üstünde pıt pıtlar oldu. Dün akşamda karımda sanki gaz varmış gibi dalgalanma gibi bişeyler hissettim. O da bebeğin hareketleriymiş. Onu hissetmek çok güzel

Ben de ilk başlarda göbeğimin altında seyirmeler hissediyordum ama şimdilerde daha çok göbek deliğimin oralarda dalgalanmalar hissediyorum.Çok güzel bir duygu her gün hissetmeye çalışıyorum özellikle yemeklerden sonra ya da karnım guruldayınca bebeğim tepki veriyor :))

bende 15 haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım.ilk başlarda sanki içimde birşey patlıyormuş gibiydi ama şimdi çok net hareketlerini hissedebiliyorum.bazen yer değiştiriyor bazende tekmeliyor =) çok güzel duygular bunlar =)

Bilmiyorum erkenmi ama bende biraz daha yukarda hissediyorum gobek tarafimda :)

merhaba amsterdamlı ve tüm anneler;

nihayet 16. haftasında olan bir anne bulabildim:) benim bebeğimde rabbim nasip ederse 10 haziranda doğacak. bende sizin gibi göbek geliğimin üstünde kıpırtılar hissediyorum. ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve 3. bebeği düşünmediğim için son hamileliğim gibi görünüyor ve bebeğimin hareketlerini bir an evvel net bir şekilde hissetmek istiyorum. bu arada herkes 3 lü test yaptırdımı acaba. kimileri gerek yok diyor. ben haftaya yada bir sonraki hafta dr a gitmeyi düşünüyorum. bir de bana 13+2 de ultrasondaki bayan ben sormadan iki kez bebeğin cinsiyetini söyledi. bu kadar erken cinsiyet belli olurmu ki? herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.

Olabilir benim doktor bana 12. haftada söyledi.Erkekler biraz daha erken belli oluyormuş.İyi ve uzman bir göz cinsiyeti görebilir bence.

Olabilir benim doktor bana 12. haftada söyledi.Erkekler biraz daha erken belli oluyormuş.İyi ve uzman bir göz cinsiyeti görebilir bence.

nillova maşallah siz yarılamışsınız hamileliği. hayırlı bir doğum dilerim. ayrıca cevabınız için de teşekkür ederim. ultrason görevlisi 45-50 yaşlarındaydı. bebeği görür görmez erkek dedi ama önce sağlıklı olmasını diliyorum. öyle bir kaygım yok amam bir kızım olduğu için insan olmayanı istiyor ikincide. hayırlısı olsun hepimiz için.

bu arada yaşlı olması illa tecrübeli olacağı anlamına gelmiyor.:)

Evet yaa dogru soyluyorsun :) cogu 18-19 haftalik. Aynen senij soyledigin gibi hissediyor bende doktorum bana 13 hafta 3 gunlukken kesin olarak erkek dedi, yani iyi bir ultrason cihazi ile iyi ayirt ediliyor. Hayirlisi tabi saglikli olsun yeter

Allah razı olsun benimki Sat'a göre 19 haftalık fakat ben doğmasını istediğim tarihi kaydettim :)
16 mayıs Kandil oluyor o sebeple nasipse 16 mayıs günü çocugumun doğmasını çok istiyorum.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım topiğimizi kaybetmiştim bu arada doktora gittim oğlum olacak Allah kısmet ederse, ama şöyle bi sorunumuz var bebeğin eşi biraz aşağıdaymış tam doğum kanalını kapatmamış ama oraya yakın dedi eğer ilerde yukarı çıkmazsa normal doğum şansını kaybedersin, kanaman olursa kötü olur vs vs bi sürü sevimsiz şey söyledi ve moralim yerlerde 1. ay sonra ayrıntılı ultrasona girecekmişim ama aklım hep söylediklerinde bide dün komşudaydım orda gene hamile bi ark. vardı benim durumumu bilyodu onun bebeği iyi tutunamamış seninki kadar falan dedi yanımdaki hamile arkadaşa daha çok moralim bozuldu

çok güzel oluyo hareketleri pıt pıt atıyor :) ama benimki bayağı aşağıda göbek deliğinden çok aşağıda nerdeyse çamaşır hizasına yakın inş herşey yolundadır ve normaldir...

Bende bugün doktora gittim aynı durum bende de var ama iyi düşünüyorum daha kötüde olabilirdi çok şükür değil dikkat etmek gerekiyor ağr kaldırmamak çok yorulmamak vs. benimde eşim panik yaptı, doktor sınırları belli bu iyi bir şey dedi olmaması kötü sonuçlara yol açabiliyormuş, umarım sağlıkla sıhatle doğururuz yavrularımızı

Hanımlar merhaba hepimiz sanırım aynı şeyden bahsediyoruz benim bebişimde öyle aşagıda , doktor kanaman olur demişti ve ilişkiyi yasaklamıştı gecen ay. bakalım kızım iyi oldugunu arada belli edıyor karnımda nerede oldugunu tam olarak gösteriyor bu kadar mucize birşey oldugunu daha güzel hissediyorum artık o kadar muhteşem bir şey ki kendisi vuruyor vurmadıgı zamanda gerneşiyormu ne yapıyor cok merak edıyorum karnım sert oluyor eşim bile artık ellediğinde nerede oldugunu goruyor mükemmel gercekten bakalım kontrolumde doktor ne diyecek sabırsızlıkla 22.hafta 2.düzey ultrason günümüzü bekliyoruz bakalım

ayy canım inşallah hepimizin ki zamanla yukarı çıkar kanama falan da olmaz

bize hiç yasak falan getirmedi canım sadece bakıcaz yukarı çıkmasnı bekleyeceğiz demişti, benim oğlumda tekmeler atıyo bazen dışardan belli oluyo maşallah oğluma benim bazen biiyere toplanıyo bi taraf daha şiş duruyo inşallah düzelirler canım sorunsuz ve rahat bi hamilelik geçirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…