Kızlar Günaydınnn:)) Beni sağlık ocağından aradılar aşı için. Yarın gelmemi söylediler. Doktoruma sorucaktım yaptırmalıyım mı dşye ama ona ulaşamadım. Aranızda yaptıran var mı? Yaptıranlar da kaçıncı hafta yaptırdılar?
kızlar dün akşam bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissettim sizin hareketlenmeler nasıl aşağıdamı yukardamı
kızlar dün akşam bebeğimin hareketlerini çok aşağıdan hissettim sizin hareketlenmeler nasıl aşağıdamı yukardamı
Bilmiyorum erkenmi ama bende biraz daha yukarda hissediyorum gobek tarafimda :)
merhaba amsterdamlı ve tüm anneler;
nihayet 16. haftasında olan bir anne bulabildim:) benim bebeğimde rabbim nasip ederse 10 haziranda doğacak. bende sizin gibi göbek geliğimin üstünde kıpırtılar hissediyorum. ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve 3. bebeği düşünmediğim için son hamileliğim gibi görünüyor ve bebeğimin hareketlerini bir an evvel net bir şekilde hissetmek istiyorum. bu arada herkes 3 lü test yaptırdımı acaba. kimileri gerek yok diyor. ben haftaya yada bir sonraki hafta dr a gitmeyi düşünüyorum. bir de bana 13+2 de ultrasondaki bayan ben sormadan iki kez bebeğin cinsiyetini söyledi. bu kadar erken cinsiyet belli olurmu ki? herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.
Olabilir benim doktor bana 12. haftada söyledi.Erkekler biraz daha erken belli oluyormuş.İyi ve uzman bir göz cinsiyeti görebilir bence.
nillova maşallah siz yarılamışsınız hamileliği. hayırlı bir doğum dilerim. ayrıca cevabınız için de teşekkür ederim. ultrason görevlisi 45-50 yaşlarındaydı. bebeği görür görmez erkek dedi ama önce sağlıklı olmasını diliyorum. öyle bir kaygım yok amam bir kızım olduğu için insan olmayanı istiyor ikincide. hayırlısı olsun hepimiz için.
merhaba amsterdamlı ve tüm anneler;
nihayet 16. haftasında olan bir anne bulabildim:) benim bebeğimde rabbim nasip ederse 10 haziranda doğacak. bende sizin gibi göbek geliğimin üstünde kıpırtılar hissediyorum. ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve 3. bebeği düşünmediğim için son hamileliğim gibi görünüyor ve bebeğimin hareketlerini bir an evvel net bir şekilde hissetmek istiyorum. bu arada herkes 3 lü test yaptırdımı acaba. kimileri gerek yok diyor. ben haftaya yada bir sonraki hafta dr a gitmeyi düşünüyorum. bir de bana 13+2 de ultrasondaki bayan ben sormadan iki kez bebeğin cinsiyetini söyledi. bu kadar erken cinsiyet belli olurmu ki? herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.
nillova maşallah siz yarılamışsınız hamileliği. hayırlı bir doğum dilerim. ayrıca cevabınız için de teşekkür ederim. ultrason görevlisi 45-50 yaşlarındaydı. bebeği görür görmez erkek dedi ama önce sağlıklı olmasını diliyorum. öyle bir kaygım yok amam bir kızım olduğu için insan olmayanı istiyor ikincide. hayırlısı olsun hepimiz için.
Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım topiğimizi kaybetmiştimbu arada doktora gittim oğlum olacak Allah kısmet ederse, ama şöyle bi sorunumuz var bebeğin eşi biraz aşağıdaymış tam doğum kanalını kapatmamış ama oraya yakın dedi eğer ilerde yukarı çıkmazsa normal doğum şansını kaybedersin, kanaman olursa kötü olur vs vs bi sürü sevimsiz şey söyledi ve moralim yerlerde 1. ay sonra ayrıntılı ultrasona girecekmişim ama aklım hep söylediklerinde bide dün komşudaydım orda gene hamile bi ark. vardı benim durumumu bilyodu onun bebeği iyi tutunamamış seninki kadar falan dedi yanımdaki hamile arkadaşa daha çok moralim bozuldu
Bende bugün doktora gittim aynı durum bende de var ama iyi düşünüyorum daha kötüde olabilirdi çok şükür değil dikkat etmek gerekiyor ağr kaldırmamak çok yorulmamak vs. benimde eşim panik yaptı, doktor sınırları belli bu iyi bir şey dedi olmaması kötü sonuçlara yol açabiliyormuş, umarım sağlıkla sıhatle doğururuz yavrularımızı
Hanımlar merhaba hepimiz sanırım aynı şeyden bahsediyoruz benim bebişimde öyle aşagıda , doktor kanaman olur demişti ve ilişkiyi yasaklamıştı gecen ay. bakalım kızım iyi oldugunu arada belli edıyor karnımda nerede oldugunu tam olarak gösteriyor bu kadar mucize birşey oldugunu daha güzel hissediyorum artık o kadar muhteşem bir şey ki kendisi vuruyor vurmadıgı zamanda gerneşiyormu ne yapıyor cok merak edıyorum karnım sert oluyor eşim bile artık ellediğinde nerede oldugunu goruyor mükemmel gercekten bakalım kontrolumde doktor ne diyecek sabırsızlıkla 22.hafta 2.düzey ultrason günümüzü bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?