ayy canım inşallah hepimizin ki zamanla yukarı çıkar kanama falan da olmaz
bize hiç yasak falan getirmedi canım sadece bakıcaz yukarı çıkmasnı bekleyeceğiz demişti, benim oğlumda tekmeler atıyo bazen dışardan belli oluyo maşallah oğluma benim bazen biiyere toplanıyo bi taraf daha şiş duruyoinşallah düzelirler canım sorunsuz ve rahat bi hamilelik geçirirz
Sen böyle diyince daha çok endişelendim gerçekten acaba çok önemli bir şey mi var söylemedi doktor bana uf korkuyorum zaten . Evet bir yere geliyor belli oluyor baktıgımızda bile ne kadar güzel bir şey yaşıyoruz rabbımın güzelliklerii inşallahhh her şey düzelir bir sorun olmaz gercı ben zaten yapamıyordum eşimde korkuyordu bişi olcak dıye sımdi yasaklanında dahada cok korktuk
Umarım öyledir canım ya ne bileyim çok korkuyorumBazılarını daha ileri düzey oluyormuş canım bence doktorlarımız gayet bilgli olduğu için bizi endişelendirmek istemedi yoksa çok önemli bişey olsa uyarmaz mı bizi biz gene de dikkat edelim ayrıca yukarı çıkarmış bizimkiler daha küçük
Allah razı olsun benimki Sat'a göre 19 haftalık fakat ben doğmasını istediğim tarihi kaydettim :)
16 mayıs Kandil oluyor o sebeple nasipse 16 mayıs günü çocugumun doğmasını çok istiyorum.
arkadaşlar biz 20 haftalık olduk 2-3 gündür mide yanmaları başladı başka başlayan var mı?
mide yanması korkulu rüyam ama şu anda yaşamıyorum ve çokta korkuyorum böyle okuyunca.ilk 3 ay bıktırdı beni resmen ağzım açık uyudum nefesi çektiğimde geçiyor biraz diye =( inşallah yaşamam ama son aylarda tekrar başlıyormuş =( bu arada çevremde çok insan cinsiyetleri öğrendi bana da erkek dedi ama şüpheye düşüyorum acaba kız olur mu diye.başka doktora da gitsem ne diyeceğim ki...cinsiyet için mi geldim dicem =( özel bir hastaneye gidiyorum acaba doktoruma güvenmelimiyim? üüüüüfffff yinede şüpheliyim....kız annelerinin genelde yüzlerinde sivilce falan cıkarmış öyle yaşayanlar var mı aranızda?19. haftadayım 2 haftadır yanmalar var, sebebi; rahimin büyümesi ve mideye baskı yapmasıymış.
merhaba
uzun zamandir ugrayamiyordum buraya ancak gelebildim:)
32 yasindayim bugun uclu tarama sonucunu aldim down riski yuksek cikti (1:62) ve amniyosentez dedi doktor ama ben yaptirmayacagim yani rabbim esirgesin ama yuzde yuz ozurlu deselerde ben bebegimi aldiracak degilim. arastirdim birkac kisiyle konustum yasa gore saptaniyormus bu oran ve cogunlukla da oranin yuksek ciktigi kisiler saglikli bebek doguruyormus. 35 yasin ustune hic yapilmiyormus bile cunku 100 de 100 ciktigi oluyormus sonucun sizin sonuclariniz nasil cikti? yarin sabah ozel bir doktora daha gidecegim rabbime guveniyorum fakat korkmuyorum desem yalan olur insallah rabbim bizleri evlatlarimizin sagligi ile sinamasin amin cevaplarinizi bekliyorum
Canım ben ne 2'li tarama ne 3'lü tarama yaptırdım.Rabbim ne veriyorsa razıyım dedim.Doktorlar down sendromundan şüphelenseler bile önleyecek bir şey yapamıyorlar.Ben doktorumla konuştum zaten %65e kadar belli oluyormuş %35 yanılma payları varmış.Amniyosentez yaptırma derim çocuğa zararı varmış.En iyisi kafanı çok takmadan yaşamına devam et.merhaba
32 yasindayim bugun uclu tarama sonucunu aldim down riski yuksek cikti (1:62) ve amniyosentez dedi doktor ama ben yaptirmayacagim yani rabbim esirgesin ama yuzde yuz ozurlu deselerde ben bebegimi aldiracak degilim. arastirdim birkac kisiyle konustum yasa gore saptaniyormus bu oran ve cogunlukla da oranin yuksek ciktigi kisiler saglikli bebek doguruyormus. 35 yasin ustune hic yapilmiyormus bile cunku 100 de 100 ciktigi oluyormus sonucun sizin sonuclariniz nasil cikti? yarin sabah ozel bir doktora daha gidecegim rabbime guveniyorum fakat korkmuyorum desem yalan olur insallah rabbim bizleri evlatlarimizin sagligi ile sinamasin amin cevaplarinizi bekliyorum
arkadaşlar biz 20 haftalık olduk 2-3 gündür mide yanmaları başladı başka başlayan var mı?
mide yanması korkulu rüyam ama şu anda yaşamıyorum ve çokta korkuyorum böyle okuyunca.ilk 3 ay bıktırdı beni resmen ağzım açık uyudum nefesi çektiğimde geçiyor biraz diye =( inşallah yaşamam ama son aylarda tekrar başlıyormuş =( bu arada çevremde çok insan cinsiyetleri öğrendi bana da erkek dedi ama şüpheye düşüyorum acaba kız olur mu diye.başka doktora da gitsem ne diyeceğim ki...cinsiyet için mi geldim dicem =( özel bir hastaneye gidiyorum acaba doktoruma güvenmelimiyim? üüüüüfffff yinede şüpheliyim....kız annelerinin genelde yüzlerinde sivilce falan cıkarmış öyle yaşayanlar var mı aranızda?
merhaba
ben de aranıza katılabilir miyim :) mayıs annesi olucam, bebeğim kız..
mide yanması korkulu rüyam ama şu anda yaşamıyorum ve çokta korkuyorum böyle okuyunca.ilk 3 ay bıktırdı beni resmen ağzım açık uyudum nefesi çektiğimde geçiyor biraz diye =( inşallah yaşamam ama son aylarda tekrar başlıyormuş =( bu arada çevremde çok insan cinsiyetleri öğrendi bana da erkek dedi ama şüpheye düşüyorum acaba kız olur mu diye.başka doktora da gitsem ne diyeceğim ki...cinsiyet için mi geldim dicem =( özel bir hastaneye gidiyorum acaba doktoruma güvenmelimiyim? üüüüüfffff yinede şüpheliyim....kız annelerinin genelde yüzlerinde sivilce falan cıkarmış öyle yaşayanlar var mı aranızda?
Kızlar bu mide olayı beni de vurdu, üstelik sizden daha gerideyim. Benim hamilelikten önce mide rahatsızlığım vardı, ama 3-4 senedir çok rahattım. Geçen hafta mide ekşimesi, ağrıması vs nedeniyle çok zor günler geçirdim. Ancak birşey yemezsem biraz olsun rahat ediyordum. Cuma günü doktorum bana midem için proton inhibitörü kullanmamı söyledî ( hani marka yazmayayım dedim). Aynı zamanda eleviti bırakmamı söyledi. Daha önce kullanmıştım mide ilacını. Ama şimdi prospektüsü okuduğumda hamilelik için b kategorisinde olduğunu okudum. Annem de sakın kullanma diyor. Tabii ben doktoruma güveniyorum ama yinede kafam karıştı.
sen de minik prenses de hoşgeldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?