Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Oo ne guzel, benimde 3 hafta sonra ayrintili ultrason. Cok heyecanliy. Bak seninde benim gibi hep burnun tikaliymis :)) nedir bu cektigimiz

Benimde 2 hafta sonra canım ayrıntılı ultrason

Oo ne guzel, benimde 3 hafta sonra ayrintili ultrason. Cok heyecanliy. Bak seninde benim gibi hep burnun tikaliymis :)) nedir bu cektigimiz

aynen canım yaa her sabah kalktığımda grip mi oldum diyorum

ben de burundan yana çok dertliyim hatta horlamaya başlamışım
buhar makinası aldım bir nebze halletti problemimi, ileride bebeğe de lazım olacak bir taşla iki kuş

kızlar farkettmki bu gün gögsümden seffaf bi sıvı gelio..çok değil ama nedir ki bu? sizdede var mı?

Kızlar merhabaaa; kilolarınız ne durumda, ben çok hızlı kilo almaya başladım ve son 1 buçuk haftadır göbeğim sanki birden büyüdü, birde ilk hamileliği olanlara soruyorum, hala alışamadığımı hissettiğim zamanlar oluyor, garip geliyor bazen anne olacağımı düşünmek sizde var mı bu tarz garip duygular (ara ara)

Benim de şu son 1 haftadır birden çıktı sanki göbeğim ben 56 ile hamileydim şimdi 59-60 arası gidip geliyorum canım anne olmaya alışamama değilde benimki biraz endişe sanki bazen düşünüyorum acaba diyorum yapabilirmiyim nasıl bakarım iyimi olur kötümü olur vs vs gibi düşüncelere dalmıyor değilim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar selamlar,
ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Çok şükür herşey yolunda gitti. Sabah ilk hastası bizdik, yaklaşık 45 dakika falan sürdü. Herşeyini tek tek anlattı. Bu arada yüzünü falan çok kısa gösterd doktor. Hatta çok önemli şeylere bakıyoruz, yüzünü de doktorunuz göstersin gereksiz ultrasona maruz kalmasın bebek dedi. Biraz bozuldum ama bebeğimin iyi olması beni çok mutlu etti. Darısı başınıza arkadaşlar. Herkese hayırlı akşamlar:)

nerde girdin canim? ucretlimiydi? cok sevindim herseyin iyi olduguna:)

Sağlıklı olsunda.seninki yine iyi sürmüş.benimki 5 dak.geçmemiştir herhalde.ama cok sükür sağlıklı bebeğim.
bu arada burun tıkanıklığı için viks merhemi burun deliklerinizin oraya sürerek kullanabilirsiniz.burnunu açıyor.

nerde girdin canim? ucretlimiydi? cok sevindim herseyin iyi olduguna:)

Canim ben ozel doktora gittim, benim doktorumun anlasmali oldugu ve onerdigi 3 farkli doktor vardi. Bende acikcasi en ucuzuna gittim. Gitmeden kadin dogum doktoruma sordum hangisini onerirsiniz ona gideyim dedim. O da hepsi bizim icin ayni degerde ve bilgide doktorlar, hangisini secersen farketmez dedi. :) Onceden hepsini aradim fiyat sordum, hepsi 400 ve uzeri dedi. ama anlasmali olduklari icin ikisi fiyati dusurdu digeri hic orali bile olmadi(Bu arada dusmeyen doktor gaziosmanpasadaymis yeri, ankarada) Toplamda 250 tl verdim ama degdi diye dusunuyorum. Cd de hazirladi bize.Artik ozledikce cd yi acip bakiyorum:)))

cok sevindim canim cok iyi yapmissin normalde devlet hastanesi yonlendiriyor ve kurum karsiliyordu kalkmis bu uygulama sansima hastanenin icinde bakiliyormus sadece 5 dk suruyormus bende fiyat arastirdim senin gibi ve enson 150 tl buldum ama o da 20 dk suruyormus bu hafta muayeneye gideyimde ona gore karar verecegim onsallah

aranızdaki en kabus durumdaki benim sanırım. bir kere dışarıdan doğuma 2 ayım falan kalmış gibi görünüyor karnım inanılmaz büyüdü. normalde oldukça minyon bir insanım sanırım ondan kaynaklanıor. ikinci olarak inanılmaz kilo aldım! 58 kilo ile başladığım hamileliğime şu anda 66 kilo olarak devam ediyorum. geçen hafta itibariyle çok daha dikkat etmeye başladım kilo alışım yavaşladı ama yine de durmadı.yapacak hiçbişi yok yine ben elimden gelenin en iyisini yapacağım gerisi allah kerim :)

merhaba mommy bn de ikiz gebelik yaşıyorum.Ayrıntılı ultrason için devlet hastanelerinde iyi bakılıyor mu acaba bir bilgin mi var mı şekerim.Bu arada hayırlı olsun hamişliğin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallh

Değilsin merak etme ben zaten 64 le (yani kilolu) hamile kaldım şimdi 70 ve hızla gidiyor

gözünüz aydın.güzel bir 9 ay geçirirsin inşallah.çatlatma iğnesi bende vurunacam.sizdemi otriville vuruldunuz.ve nerden yapıldınız.

Ben tam çatlatma ıgnesı vurdurma aşamasında bir arkadasımın tavsıyle saglık bakanlıgı onaylı bır vıtamın kullandım su an 21ı haftalık hamıleyım ve benden sonra kullanan tavsıye ettıgım kısılerdede etkısıni görduk.Tabı hersey allahtan önce ama böyle guzel bır seye vesıle olmak ısterım. Eger dusunursen bilgilendırrım

Bende seninle aynıyım canım. 70 kilo hamile kaldım şuan 79 kiloyum(( napıcam bilemiyorum

Bende seninle aynıyım canım. 70 kilo hamile kaldım şuan 79 kiloyum(( napıcam bilemiyorum

sanırım üzülmeyeceğiz öncelikle ve bundan sonra ne yapabileceğimize bakacağız.
çok kilo almak bizler için sakıncalı bel ağrıısı, doğumda zorlanması vs ama bir şekilde alıyorsak da oturup ağlamamak gerekiyor (ben gerçekten ağladım o yüzden yazıyorum bunu:))
en mantıklı yöntem olarak kendime limit koyuyorum şu anda. diyorum ki ''hamileliğimin sonuna kadar kesinlikle 75 üzerine çıkmayacağım'' bu şekilde biraz daha moral buluyorsun daha çok var oraya kadar dikkat etsem yeterli diyorsun.
ara öğünlerde havuç yiyerek açlığımı bastırmaya çalışıyorum ekmek makarna uzak durmaya çalışıyorum, daha ne yapayım artık diyorum bir yandan da, kilo almayacağız diye çocuğun beslenmesini de kesemeyiz. bence bazı insanlar kilo almaya daha eğilimli.. ben eskiye nazaran çok daha fazla yiyen vs bir çok insanın da az kilo aldığına eminim. biraz da yapı meselesi sanırım..

tüm annelere merhaba. bende ikili test sonucumu bugün alabildim ve öğleden sonra üçlü test ultrasonu ile göstereceğim doktora. umarım bende de bir sorun çıkmaz. ayrıca bugün görülürse cinsiyeti öğreneceğiz. aklımda olan tek şey sağlıklı bir yavrumun olması. 34 yaşındayım ve biraz korkuyorum. 2 hafta sonra da detaylı ultrason varmış. siz özelimi tavsiye edersiniz devletimi. tecrübesi olan annelerden ve herkesten cevap bekliyorum. şimdiden sağolun. herkese sağlıklı bir hamilelik ve sonrası diliyorum...

Değilsin merak etme ben zaten 64 le (yani kilolu) hamile kaldım şimdi 70 ve hızla gidiyor

Herkese selam arkadaslar,
Kilo konusunda kabuslardan bahsetmissiniz. MommyToBe ye katiliyorum. Bu konuda aglamak ise yaramiyor. Ben hayatim boyunca hep kiloluydum. Evlendikten sonra 10 kilo kadar aldim. Sonrasinda bebisim icin tedavi ve streslerden biraz daha kilo aldim. 77 ile hamile kaldim ve su an 80-81 arasi gidiyorum. Doktorumun sundugu diyetisyen hizmetinden de faydalandim. Ama herkesin bildigi seyleri soyledi. Oyle ekstra bir bilgi vermedi. Cogu hamile pekmez ve balla beslenirken benim onlara dikkat etmem gerekiyor. Gunluk 6 ogunum var. Ara ogunler genelde 1 porsiyon meyve ve yogurt oluyor. Ben havalardan falan spor yapmiyorum. Havalar biraz duzelsin disariya cikmak istiyorum. Doktorumun bana onerdigi disarda yuruyemiyorsan alisveris merkezine gidip 45 dakka yurumem. Ama oraya da tek basina gitmeme ailem karsi cikiyor. Arada derede kalip evde oturuyorum bende:) Yiyeceklerime dikkat etmeye calisiyorum ama edemedigim ve kacirdigim zamanlar cok oluyor. Benim de hedefim 87 yi gecmemek.Insallah hedeflerimize ulasiriz saglik ve sihhatle:))
Canim merhaba, ben deneyimli bir anne degilim ama doktorun cok onemli oldugunu tecrube ettim diyebilirim. Benim hamile kalmami 2 seneye yakin geciktiren iki farkli cok iyi denilen doktorlardir. Son doktorum benim hamile kalmami sagladigi gibi bana ve esime cok guven veriyor, kendimizi iyi hissetmemizi sagliyor. Bence boyle birini tercih etmen gerekiyor. Bizde zengin insanlar degiliz ama bebegimize biraz gec ve zahmetli kavustugumuz icin ozel doktorumuza devam ediyoruz. Sonucta saglik en onemli sey ama ozel veya devlet farketmez bence yanlis anlasilmak istemem. Onemli olan doktor ve sana sundugu hizmet ve guven bence...Umarim senin ve bebegin icin en iyisi olur.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…