tüm annelere merhaba. bende ikili test sonucumu bugün alabildim ve öğleden sonra üçlü test ultrasonu ile göstereceğim doktora. umarım bende de bir sorun çıkmaz. ayrıca bugün görülürse cinsiyeti öğreneceğiz. aklımda olan tek şey sağlıklı bir yavrumun olması. 34 yaşındayım ve biraz korkuyorum. 2 hafta sonra da detaylı ultrason varmış. siz özelimi tavsiye edersiniz devletimi. tecrübesi olan annelerden ve herkesten cevap bekliyorum. şimdiden sağolun. herkese sağlıklı bir hamilelik ve sonrası diliyorum...
kizlar gectigimiz cumartesi gunu dus alip gezmeye gittim arkadasima ve mutfakda oturduk onun da mutfakda kombi petegi yokmus usudum tabii zaten hava malum ankara da neyse sali gunude bir yere gittik kadincaz iyi hos ama evi buz gibiydi ayaklarim ayri vucudum ayri dondu cok kizdim kendime neden kalin giymedim diye...ve bugun oglen namazini nasil kildim bilemeden bir yattim yatis o yatis 2 saate yakin uyumusum suan donuyorum buz tutmusum aslinda evim sicak sanirim sifayi kaptim ihlamur iciyorum simdi esim yanimda degil yurtdisinda gorevli ben iki kizimla yalniz yasiyorum sozde 7 sulalem burda ama kimseden kimseye fayda yok gelip 1 tabak yemek yapmazlar cocuklarima o yuzden dusmemeliyim insallah iyilesirim hemen esimin tum ailesi memlekette ve kayinvalidem gel desem simdi gelir kiyamaz bana bir kulagi bende hep bana o kadar cok bakti ki dogumlarimda....ben sanirim o gittigim 2 yerde usuttum ilac da alamam ne yapacagim ? bana dua edin olur mu
sagolun allah razi olsun kendim icin degil bebegim ve kizlarim icin endiseleniyorum oksurdukce bebegim zipliyor resmen ve yarin icin yemegim yok insallah biraz iyilesirimde kizlarim ac kalmazdurumunuza çok üzüldüm. biran önce toparlanırsınız umarım. bende 2-3 fahtadır hafif hafif burun akıntısı tıkanıklığı vs yaşıyorum. bol soğan salatası ve kuşburnu çayı tavsiye ederim. yalnız kuşburnu 1 saat kısık ateşte kaynatılıp bir saat de dinlendirildikten sonra içiliyor benim bildiğim. rabbimden acil şifalar diliyorum sizin için.
sagolun allah razi olsun kendim icin degil bebegim ve kizlarim icin endiseleniyorum oksurdukce bebegim zipliyor resmen ve yarin icin yemegim yok insallah biraz iyilesirimde kizlarim ac kalmaz
Allah sıfa versın buraya ılk yazıyorum bende 23 haftalık hamıleyım 3 kızım var 4. Beklıyorum bı kız daha gelıyor galıba sendinde 2 kızın varmış Allah ömür verisın kaç yaslarında kızların
sagolun allah razi olsun kendim icin degil bebegim ve kizlarim icin endiseleniyorum oksurdukce bebegim zipliyor resmen ve yarin icin yemegim yok insallah biraz iyilesirimde kizlarim ac kalmaz
Allah sıfa versın buraya ılk yazıyorum bende 23 haftalık hamıleyım 3 kızım var 4. Beklıyorum bı kız daha gelıyor galıba sendinde 2 kızın varmış Allah ömür verisın kaç yaslarında kızların
sagol canim allah razi olsun evet 2 kizim var 3. geliyor:) kizlarim 10 ve 7 yaslarinda rabbim bagislasin cumlemizin evladini
bende mayıs annesıyım..benımde 2 kıızm vardı kısmetse 3.kıızım gelıyor.:) allah hayırlıısyla dogmayı nasıp etsın...
oyle mı cok sevındım:) rahatladım acıkcasıOğlumda doktorum önermişti günde 1 tane iç diye içinde tüm minaraller var
oyle mı cok sevındım:) rahatladım acıkcası
tum gebelıgım boyunca sadece buna aserdım desem ınanır mısınız? delı mıyım neyım?
herkese merheba;
bende dün doktora gittim. bebekte bir sorun yok şükür. öğleden önce doktorla görüştüm ve ultrason kağıdı verdi. öğleden sonra iki için sıra aldım. ultrason görevlisi (bebeğin cinsiyetine ben sormadan iki kez 13+2 de erkek diyen bayan yani) bu kez cinsiyeti göremedi bende üstelemedim. ultrason sonucunu ve ikili test sonucunu alıp tekrar doktora çıktım ve sonuçlar iyi, haftanla uyumlu, risk de yok dedi. eşim cinsiyeti öğrenemedik diyince o katta bulunan ultrason odasına geçtik. o da çok zorlandı ve en son kız gibi ama kesin değil dedi. benimde kafam çok karıştı. sırada detaylı ultrason var. nilova ben de ankarada yaşıyorum. doktorunuzun adını ve toplamda ödedeğiniz miktarı sakıncası yoksa sormak istiyorum. kilo durumum ilk gebeliğime göre iyi ama ilk gebeliğimde 43 le başladım toplamda 25 kilo alarak 68 le doğuma girdim. şimdi 59 la başladım şuan 61-62 kiloyum 2-3 kilo aldım yani. ama 10 kjilo alsam sonrası için 72 kilo olacağım ve minyon bir bayanım.hayırlısı artık. bebeğim hanım sizde çok problem etmeyin kilo olayını. insan bu dönemde yemesinden çok da kısamıyor ama. dikkat de etmek lazım. nesemcim size ve cevap yazan herkese ayrıca teşekkür ederim. ha bu arada sizce hangi cinsiyet tahmini doğrudur. detaylı ultrasona kadar içim içimi yiyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?