Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? istanbulda önerebileceğiniz yerler var mı

merhaba ben haftasonu gireceğim.
rıza madazlı adını duymuştum kendisi haftasonları 14:00-16:00 arasında fulya acıbaem hastanesinde randevu aldım ona gidiyorum ancak fiyatları oldukça yüksek gitmek isterseniz önceden mutlaka konuşun.
bu olay bir kerelik bir olay diye içim rahat etsin istedim açıkçası daha önce bir arkadaşım da kendisine gitmişti

Hanımlar Merhaba,
Bende bugün girdim ayrıntılı ultrasona çokk şükür çok iyi bebeğim ( darısı hepinizin başına) , medikal park bahçelievler de Osman Bey var çok olumlu çokk şeker bir doktor, genel fiyatları bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama abartı bir rakam ödemedim.

teşekkür ederim ben salı günü gittim150 tl ödedim radistanbul görüntüleme merkezine gittim ve cok memnun kaldım herkese teşekkür ediyorum

kızlar bebişlere isim düşündünüzmü ben hala karar veremedim gerçi henüz erken ama yinede bi ismi olsun istiyorum :)))

kızlar bebişlere isim düşündünüzmü ben hala karar veremedim gerçi henüz erken ama yinede bi ismi olsun istiyorum :)))

Benim oğluşumun ismi hazır .Mehmet Ali olucak Allah nasip ederse.Kayınbabamın adını koyucaz. Kayınbabamı çok severim. O da o kadar mutlu oldu ki :))

merhaba arkadaşlar bende 22+5 oldum bugün bebek hareketleriniz nasıl?
sabahları bi kımıldıyo benimki gündüz arada bide te gece yatarken sizlerin nasıl? birde ben hamileliğimin ilk ayından beri afedersiniz sürekli ishalim bu şekilde olan varmı normalmi ki?

Kizlar herkese merhaba,
Kac gundur bi bakip kaciyorum siteye, cok keyfim yoktu. Kalp carpintim cok fazlaydi ve geceleri beni uyutmuyordu. Doktora gittim gebelige bagli tasikardi oluyomus bende. Cok sukur bebisime zarar verecek bisey degilmis. Sadece ben doguma kadar biraz sikinti cekecekmisim. Olsun, bunada sukur bebegim iyi olsun, saglikli olsun bunu da cekeriz napalim di mi ama??:))
Canim biz esimle iki isim arasinda savas veriyoruz. Ben YAMAN diyorum o BATUHAN diyor. Bu gidisle ikisi birlikte olacak sanirim.Siz ne dersiniz kizlar? Nasil bu isimler? Sen ne dusunuyorsun bebegine isim canim?
Benim oğluşumun ismi hazır .Mehmet Ali olucak Allah nasip ederse.Kayınbabamın adını koyucaz. Kayınbabamı çok severim. O da o kadar mutlu oldu ki :))
Cok guzel olmus ismi canim, insallah adiyla yasar. Kayinbabanin ismi olmasi onada jest olmus. :)
Tatlim benim bebegim 1 hafta onden gitmesine ragmen ben daha tam hissedemiyorum bebisimi. Bugun doktora sordum boyle olmasi 24. haftaya kadar normal dedi. 24. haftadan sonrada gunde 1-2 kere sanirim normal kabul ediliyor.Hamilelik oncesi ben kronik kabizlik cekiyordum. Elevit kullanmaya basladiktan sonra cok sukur duzene girdi. Eger elevit ve demir hapi kullaniyorsan onlar yapiyor olabilir. Kabizliktansa sanirim ishal olmak daha iyi canim, kabizlik cok tehlikeliymis...

bende detaylı ultrasona girdim Allah a şükür hiç bir şey çıkmadı.bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık ilaç verdi onu içtim şimdi biraz rahatım 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem.bu arada detaylı ultrasonda benim bebeğim sürekli elini emiyordu =) çok şaşırdım ama doktor normal dedi =) cinsiyeti içinde kesin erkek şüpheniz olmasın dedi.çoook şükür şimdilik bir sıkıntım yok.bu arada şu bebek odasını almayı düşünüyorum sizce nasıl?birde odayı ne renk boyamalıyım?Eki Görüntüle 609583

bnmde aklımda bi kaç isim var ama kesin karar veremedim aymina ismini çok beğendim kızıma belki bu ismi koyabiliriz

Kızlar selamlar , herkese çoook güzel bir pazar günü diliyorum. Dün Cem Yılmaz'ın sinema gösterisine gittik. Tavsiye ederim, özellikle moraliniz biraz bozuksa ilaç gibi geliyor. :)))))
Canım, öncelikle geçmiş olsun, hemen geçer inşallah. Bebek odası güzel görünüyor. Nerden ne kadara alıyorsunuz ? Ben olsaydım çok açık yani pastel bir yeşile boyardım odayı. Benimde düşündüğüm böyle bir takım ve yeşil renk hem bebekleri sakinleştiriyor hem de sinekleri falan uzak tutuyormuş.
bnmde aklımda bi kaç isim var ama kesin karar veremedim aymina ismini çok beğendim kızıma belki bu ismi koyabiliriz
Canım ben aymina ismini beğendim ama büyüdükçe sanki ay kısmı atılıp söylenirmiş gibi geldi. Aymina biraz uzun kalıyor, Mina söylenirmiş gibi geliyor. Oda zamanla mineye dönüşebilir. Tabii bu benim düşüncem, inşallah güzel kızın adıyla Yaşar. Benim kızım olsaydı isimler hazırdı kafamda. Birkaç isim yazayım sana, belki içlerinden beğenirsin; Nisa, Ceylin, Miray, Ceyda... Kızım olsaydı ya Ceyda koyacaktım ya da Miray. İnşallah daha sonra benimde bir kızım olur:)

24. haftasında olan bayanlar minikleriniz kaç gr olmuş? benmki 650 gr olmuş bilee:)

Maşallah canım bebeğine, benimki 360 gramdı 2 gün önce, tabîi ben senden 2 hafta geride görünüyorum. Doktor bu arada elevite biraz ara verelim, sadece Demir hapı al dedi. Bebeğin kilosu önden gidiyor zaten dedi. Sizde bıraktınız mı eleviti yoksa devam ediyormusunuz?

Son düzenleme:
kizlar 74 ile kalmistim gebe suanda 78 oldum ve nefes nefese kaliyorum en ufak birseyde halbuki daha kucuk yani kizlarimin gebeliginde boyle olmazdi hic sizde de oluyor mu tikaniyorum resmen

Hedik ;Canım ben aymina ismini beğendim ama büyüdükçe sanki ay kısmı atılıp söylenirmiş gibi geldi. Aymina biraz uzun kalıyor, Mina söylenirmiş gibi geliyor. Oda zamanla mineye dönüşebilir. Tabii bu benim düşüncem, inşallah güzel kızın adıyla Yaşar. Benim kızım olsaydı isimler hazırdı kafamda. Birkaç isim yazayım sana, belki içlerinden beğenirsin; Nisa, Ceylin, Miray, Ceyda... Kızım olsaydı ya Ceyda koyacaktım ya da Miray. İnşallah daha sonra benimde bir kızım olur:)

ilerde aymina kısaltılıp mina diyebilirler ama mine denilceğini sanmıyorum :)) birazda bizim elimizde aslında isim ne ise öyle hitap etmek gerekir kısaltma flan yapıldığında itiraz edebiliriz söylemeyin diye bilmiyorum değişik ve güzel bişey olsun istiyorum senin isimlerde güzel ama yakın çevremde var bu isimler aynı isimlerden koymak istemiyorum inş daha sonra seninde bi kızın olur...

Son düzenleme:
arkadaşlar detaylı ultrasona girdim 21+1 de (yeni 22. haftalıkken) bebeğim 450 gr 25 cm civarında gelişimi 2-3 gün önden gidiyor ve çok şükür hiçbir sıkıntısı yokmuş ama uterin arter direnç artışı gösteriyormuş.
tamamen diyete aldılar yağ tuz karbonhidrat neredeyse sıfır olacak beslenmem çok sağlıklı olup ilaçlarımı aksatmamam gerekiyormuş ama kafam o kadar dağıldıki hiç bir şey soramadım nedir ne deildir diye internetten araştırıyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmı

Canım bende detaylıya girdim 21+1 iken bebeğim 25 santim ve 412 grm dı doktor gayet iyi dedi herseyı yolunda benimde tek sıkıntrım plasentamın aşagıda olması ve sezeryan olma ihtimalim önümüzdeki ay belli olacak bakalım nolucak sezeryandan cok korkuyorum

yarın sabah araştırma hastanesine gidicem takibimi hizmette meltem hanıma yaptırıyordum ultrason için dışarda bir yere yönlendiriyor.
tekrar ultrasona sokacaklar belki yanlış teşhis de olabilirmiş inşallah öyledir.
problem çıkarsa cerrahpaşa yada çapaya sevk olacakmış onların makine teşhizatı çok ileriymiş.
Bakalım sağ salim bi kucağıma aliyim bebeğimi

biz efe diye karar verdik :)
erkek isimleri araştırdım baya ama baştan beri bu isimden emindim.
belki bi yardmı dokunur diye erkek isimlerinde : kuzey, poyraz, ateş, rüzgar benim beğendiklerim
kız isimlerinde de: bade, simge, tuana hoşuma gidiyor.
Ne isim seçerseniz seçin Allah ismiyle şansıyla sağlıyla büyümesini nasip etsin:)

24. haftasında olan bayanlar minikleriniz kaç gr olmuş? benmki 650 gr olmuş bilee:)

biz daha 24 hafta olmadık ama haftasonu detaylı ultrasondaydım 22 haftaydı. doktor gelişimini iyi buldu 600 gram olmuştu, boyunu ölçemiyorlar artık biraz daha şekilsiz duruyor diye.ç
şöyle 1 buçuk kiloları falan görsek içim rahat edecek :)

Kızlar selam,

haftasonu detaylı ultrasona gittim aklımdaki soruları sordum, onun dışında doktor da bayaa bilgilendirdi işinize yarar diye sizlerle de paylaşmak istedim.

1.tekmeleri aşağıda hissedenler için bu durum çok normalmiş. bebek istediği yeri tekmeler seni ilgilendirmez :) dedi doktor. bu bebek aşağı indi vs anlamına da gelmiyormuş. tamamen duruş şekliyle ilgili önemli olan plesentanın nerede olduğu ve rahimde kasılma olmaması dedi. bu da zaten tekmelerle ölçülecek bir şey değilmiş
2.bebeğinize sizin tarafınızdan besin yollanan kanalların açıklığı çok önemli. detaylı ultrasona girmeseniz bile doktorunuza bunu sorun baksınlar. bebeğin iyi beslenip beslenmediğine bakılması gerek.
3.bebeklerin kiloları gramları farklı olabilir zira %10luk da bi şaşma payı var. yani başka arkadaşımın bebeği daha kilolu falan die düşünüp paniklemeyin sakın kötü bi durum olsa söylüyor zaten doktorlar.
4.hareketleri kuvvetli hissedemeyenler için bu haftalarda bu çok normal ancak bir kaç haftaya kadar rutin hale geçmesi gerekiyor. bebekler uyurken de tekmelermiş, hareket halinde olurlarmış o yüzden uyuyor herhalde diye düşünmemek lazım. şu anda bizim tekme saymamız yalnış ancak bir kaç hafta sonra rutin dışında bir şey gözlemlersek doktora söylemek gerek. yine de doktor ''sen annesin çok ters bir şey olsa zaten hissedersin her şeyi de kafana takma.'' dedi.

ben bir anne adayı olarak kendimi fazla pimpirikli hissediyorum doğrusu ancak bu doktorla da konuştuktan sonra bazı şeyleri akışına bırakmamız gerektiğini daha iyi anladım.

Herkese sağlıklı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…