kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi ? istanbulda önerebileceğiniz yerler var mı
merhaba ben haftasonu gireceğim.
rıza madazlı adını duymuştum kendisi haftasonları 14:00-16:00 arasında fulya acıbaem hastanesinde randevu aldım ona gidiyorum ancak fiyatları oldukça yüksek gitmek isterseniz önceden mutlaka konuşun.
bu olay bir kerelik bir olay diye içim rahat etsin istedim açıkçası daha önce bir arkadaşım da kendisine gitmişti
kızlar bebişlere isim düşündünüzmü ben hala karar veremedim gerçi henüz erken ama yinede bi ismi olsun istiyorum :)))
Canim biz esimle iki isim arasinda savas veriyoruz. Ben YAMAN diyorum o BATUHAN diyor. Bu gidisle ikisi birlikte olacak sanirim.Siz ne dersiniz kizlar? Nasil bu isimler? Sen ne dusunuyorsun bebegine isim canim?kızlar bebişlere isim düşündünüzmü ben hala karar veremedim gerçi henüz erken ama yinede bi ismi olsun istiyorum :)))
Cok guzel olmus ismi canim, insallah adiyla yasar. Kayinbabanin ismi olmasi onada jest olmus. :)Benim oğluşumun ismi hazır .Mehmet Ali olucak Allah nasip ederse.Kayınbabamın adını koyucaz. Kayınbabamı çok severim. O da o kadar mutlu oldu ki :))
Tatlim benim bebegim 1 hafta onden gitmesine ragmen ben daha tam hissedemiyorum bebisimi. Bugun doktora sordum boyle olmasi 24. haftaya kadar normal dedi. 24. haftadan sonrada gunde 1-2 kere sanirim normal kabul ediliyor.Hamilelik oncesi ben kronik kabizlik cekiyordum. Elevit kullanmaya basladiktan sonra cok sukur duzene girdi. Eger elevit ve demir hapi kullaniyorsan onlar yapiyor olabilir. Kabizliktansa sanirim ishal olmak daha iyi canim, kabizlik cok tehlikeliymis...merhaba arkadaşlar bende 22+5 oldum bugün bebek hareketleriniz nasıl?
sabahları bi kımıldıyo benimki gündüz arada bide te gece yatarken sizlerin nasıl? birde ben hamileliğimin ilk ayından beri afedersiniz sürekli ishalim bu şekilde olan varmı normalmi ki?
Canim biz esimle iki isim arasinda savas veriyoruz. Ben YAMAN diyorum o BATUHAN diyor. Bu gidisle ikisi birlikte olacak sanirim.Siz ne dersiniz kizlar? Nasil bu isimler? Sen ne dusunuyorsun bebegine isim canim?
QUOTE]
Ben bu zamana kadar ne kadar batuhan gördüysem hepsi çok yaranmaz bi bebekti canım ama ben yaman ı çok beğendim
Canım, öncelikle geçmiş olsun, hemen geçer inşallah. Bebek odası güzel görünüyor. Nerden ne kadara alıyorsunuz ? Ben olsaydım çok açık yani pastel bir yeşile boyardım odayı. Benimde düşündüğüm böyle bir takım ve yeşil renk hem bebekleri sakinleştiriyor hem de sinekleri falan uzak tutuyormuş.bende detaylı ultrasona girdim Allah a şükür hiç bir şey çıkmadı.bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek kullanımlık ilaç verdi onu içtim şimdi biraz rahatım 3 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem.bu arada detaylı ultrasonda benim bebeğim sürekli elini emiyordu =) çok şaşırdım ama doktor normal dedi =) cinsiyeti içinde kesin erkek şüpheniz olmasın dedi.çoook şükür şimdilik bir sıkıntım yok.bu arada şu bebek odasını almayı düşünüyorum sizce nasıl?birde odayı ne renk boyamalıyım?Eki Görüntüle 609583
Canım ben aymina ismini beğendim ama büyüdükçe sanki ay kısmı atılıp söylenirmiş gibi geldi. Aymina biraz uzun kalıyor, Mina söylenirmiş gibi geliyor. Oda zamanla mineye dönüşebilir. Tabii bu benim düşüncem, inşallah güzel kızın adıyla Yaşar. Benim kızım olsaydı isimler hazırdı kafamda. Birkaç isim yazayım sana, belki içlerinden beğenirsin; Nisa, Ceylin, Miray, Ceyda... Kızım olsaydı ya Ceyda koyacaktım ya da Miray. İnşallah daha sonra benimde bir kızım olur:)bnmde aklımda bi kaç isim var ama kesin karar veremedim aymina ismini çok beğendim kızıma belki bu ismi koyabiliriz
24. haftasında olan bayanlar minikleriniz kaç gr olmuş? benmki 650 gr olmuş bilee:)
Benimde ilkokul öğretmeni bir arkadaşım söylemişti, Batuhanlar çok yaramaz oluyor diye. :) kocamı yavaş yavaş işlemeye başladım , inşallah ikna edebilirim. :))) Yaman çok oturaklı bir isim gibi geliyor bana.Canim biz esimle iki isim arasinda savas veriyoruz. Ben YAMAN diyorum o BATUHAN diyor. Bu gidisle ikisi birlikte olacak sanirim.Siz ne dersiniz kizlar? Nasil bu isimler? Sen ne dusunuyorsun bebegine isim canim?
QUOTE]
Ben bu zamana kadar ne kadar batuhan gördüysem hepsi çok yaranmaz bi bebekti canım ama ben yaman ı çok beğendim
arkadaşlar detaylı ultrasona girdim 21+1 de (yeni 22. haftalıkken) bebeğim 450 gr 25 cm civarında gelişimi 2-3 gün önden gidiyor ve çok şükür hiçbir sıkıntısı yokmuş ama uterin arter direnç artışı gösteriyormuş.
tamamen diyete aldılar yağ tuz karbonhidrat neredeyse sıfır olacak beslenmem çok sağlıklı olup ilaçlarımı aksatmamam gerekiyormuş ama kafam o kadar dağıldıki hiç bir şey soramadım nedir ne deildir diye internetten araştırıyorum konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Canım bende detaylıya girdim 21+1 iken bebeğim 25 santim ve 412 grm dı doktor gayet iyi dedi herseyı yolunda benimde tek sıkıntrım plasentamın aşagıda olması ve sezeryan olma ihtimalim önümüzdeki ay belli olacak bakalım nolucak sezeryandan cok korkuyorum
kızlar bebişlere isim düşündünüzmü ben hala karar veremedim gerçi henüz erken ama yinede bi ismi olsun istiyorum :)))
24. haftasında olan bayanlar minikleriniz kaç gr olmuş? benmki 650 gr olmuş bilee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?