kizlar ben bu kan demir vs haplarini icemiyordum cunku mide bulantilarimi arttiriyordu ama doktor olmaz doguma kadar iceceksin deyip bana degisik bir tane yazdi bu sabah ictim aradan biraz zaman gecti ve banyoya zor attim kendimi halbuki ne guzel bitmisti bulantilarim ben ne yapacagim siz ne kullaniyorsunuz? sanirim asil sorun ac karnina icmek yani tok karnina olsa beni boyle yapmaz eminim ama ac iken icilecek diyor doktor ustune basa basa ooof
Ben cumartesi günü şeker testimi yaptırdım, Aç karnına gidiyosunuz.1 saat arayla toplam 2 tüp kan alınıyor. Bende hamileliğim boyunca çoookk tatlı yiyorum. Çok korktum şeker çıkıcak diye ama çıkmadı. Yüreğime su serpildi:) Yani bunun çok tatlı yemekle alakası yok. Korkmayın kızlar:)
evet inanilmaz derecede sekeri olan bir bardak su iciyorsun felaket birsey. benim her iki gebeligimde de sekerim cikti maalesefcanım şekerli su içirmiyorlar mı şeker testinde ben çok korkuyorum orada istifra ederim diye
canım şekerli su içirmiyorlar mı şeker testinde ben çok korkuyorum orada istifra ederim diye
canım şekerli su içirmiyorlar mı şeker testinde ben çok korkuyorum orada istifra ederim diye
kizlar bugun etlik ssk da seker yuklemesi yapildi erken yapalim dedi doktor cunku iki kizimda da cikmisti bende gebelik sekeri. kucuk gazoz sisesi gibi bir seye hazirlayip satiyorlar kantinde limon aromali ve hiiic kotu degil tadi o kadar sevindim ki cunku kara kara dusunuyordum nasil icecegim ben bunu diye sonucu yarin alacagim insallah iyi cikar bu arada simdiye dek toplamda 6 kilo almisim cok sevindim suan 80 kiloyum insallah 85 i gecmem
haftasonu gittim... aç karnına gidiyorsun kan alınıyor sonra bir bardak şekerli su içiyorsun. iğrenç bişi demek istemiyorum ama iğrenç bişi :) öyle kusturacak kadar değil. hayal kur limonata falan olarak hayal et daha hızlı gider :) sonrasında yeniden kan alınıyor. ben sonucumu almadım henüz bugün alacağım ancak şekerli suyu içtikten sonra acaip bir üşüme ve yorgunluk geldik ki bunlar da şekerin göstergeleri sanırım=(
Kızlar merhaba!
ben bir şeyi merak ediyorum. arada bebek hareketleriyle ilgili değişiklikler siz de yaşıyor musunuz?
Benim beyefendinin son 3 gündür hareketlerinin kuvveti azaldı sanki.. sayısı da düştü gibi hissediyorum. paniklemek istemiyorum zira 28. haftadan önce bebek hareketlerinin azalması bir şey demek değildir diyor tüm web siteleri.
pazartesiden beri hareketler çok aşağıdaydı ve akşamları daha yoğunlaşıyor. eskiden gündüzleri pıtır pıtır üste vuran çocuk şimdi aralarda zahmet edip dürtüyor anacığını.
ben mi çok kaygılyım? sizde de benzer endişeler oluyor mu?
bendede seker cıkmadı hamdolsun 133 normal dedı doktor dıger ıkı kızımda cıkmıstı. neyse bu arada kucuk kızımı ben kendı ıstegımle sezeryan yapmıstım kımseyı korkutmak ıstemem ılk kızım normal dogumdu ve yasadıklarımı ustunden 10 yıl gecmesıne ragmen hala unutmadım ıste ben kucuk kızımın doktoruna ulastım ve yenıden benım dogumuma gırmesını ıstedım kendısı yıne aynı hastanede zekaı tahır burak da ama kanun geregı ozelını kapatmıs 7 sene once ozelı vardı gıdıyordum uzun lafın kısası eger doktor bır aksılık olmazsa gırecek sezeryan amelıyatıma buna cok sevındım fakat uzuldugum bır sey oldu 6 kılo aldım dıye sevınırken dun tartıda 83 gordum yanı 9 kılo almısım ve cok dedı doktor nasıl oldu anlamadım ama malum 15 tatıldı kızlar evde ev gezmelerı mısafır agırlama avm gezmelerı derken sapır supur yedım tabıı dıkkat etmelısınız dedı doktor bende uzuldum acıkcası cunku ben 85 ıle gebelıgı tamamlarım dıye dusunurken 6. ayda 83 olmusum offff netı arastırdım olmazsa dıyetısyene mı gıtsem ne yapsam cok kılo almamalıyım sekerım frılayabılır dahası veremıyorum zaten cok moralım bozuldu neyı kısacagımıda bılmıyorum ekmekten baslayayım ekmegı cok yıyorum cunku doktor ıstersenız dıyetısyene yonlendıreyım ıstersenız dedı ama benım derdım ılk etapta bebegım tabıı yeter kı o ıyı olsun kılo bana kalsın onemlı degıl napalım da seker cok tehlıkelı bırsey allah hepımızın yardımcısı olsun amin
cnm pazartesi ğünü dra bende aynı şeyi sordum öğlene kadar kımıldamadıgı oluyo dedim günde 10 defa hareket ediyosa sorun yok dedi .sabah 1-2 tekme akşama biraz çoşuyo bu aralar yerleri daralıyo sanırım içerde ondan olabilir.şeker filan çıkmadı bende allaha şükür 2 kez 50mg lık 1 kezde 100 mglık test yaptırdım ama çocuk kımıldasın diye şeker çikolata yemekten şekerim çıkıcak yakında benimde...
benimle benzer şeyler yaşayaanları görünce içim rahatlıyo. bizimki de haftasonu coştu ama ne coşmak intikam alır gibi:) sonra dünden beri yine hızını kesti. artık çok da takmamaya karar verdim. akşamları sırt üstü yatıp biraz tepki bekliyorum 10-15 dakika tekmelerini sayıyorum. 4-5 kez tepki verdiyse içim rahat ediyor. zaten eşim çok kızıyor bana çocuğu rahat bırak diye ama işte annelik duygusu mudur, bilinmeyenin verdiği korku mudur bilmiyorum uğraşmadan da yapamıyorum pek
sağsalim doğduklarını görelim hepimiz inşallah!
sagol canım allah razı olsun gercekten moralımı bozdum dahası esım yurtdısında gorevlı ben ıkı kızımla yalnız kalıyorum bır yandan onlarında herseyıyle ılgılenıyorum ev ısı dısarı ısı fatura banka market vs hersey bana bakıyor hal boyleyken bırde kılo sorunum cıkınca mahvoldum ama o gunden berı dıkkat edıyorum ekmegı kestım sadece kepeklı yıyorum dedıgın gıbı yogurda agırlık verdım meyve de doldurdum eve her cesıt elımden geldınce kısacagım bakalım allah hepımızın yardımcısı olsun aminhemen moralini bozma sakın. bence kendini diyetisyenle falan daha çok sıkacağına kendine uygun olabilecek bir beslenme programı çıkarmaya çalış. ne bileyim ekmek mi fazla onu kes, her öğününe yoğurt koy, akşam yemekten sonra sadece meyve ye... baktın olmuyor o zaman bir diyetisyenden de destek alırsın. hamilelik zaten zor uğraştırıcı bir süreç insan bir de kilo vs takınca olmuyor hangi problemle uğraşalım değil mi? tüm kilolar alındığı gibi verilir kızlar pozitif düşünelim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?