bendede seker cıkmadı hamdolsun 133 normal dedı doktor dıger ıkı kızımda cıkmıstı. neyse bu arada kucuk kızımı ben kendı ıstegımle sezeryan yapmıstım kımseyı korkutmak ıstemem ılk kızım normal dogumdu ve yasadıklarımı ustunden 10 yıl gecmesıne ragmen hala unutmadım ıste ben kucuk kızımın doktoruna ulastım ve yenıden benım dogumuma gırmesını ıstedım kendısı yıne aynı hastanede zekaı tahır burak da ama kanun geregı ozelını kapatmıs 7 sene once ozelı vardı gıdıyordum uzun lafın kısası eger doktor bır aksılık olmazsa gırecek sezeryan amelıyatıma buna cok sevındım fakat uzuldugum bır sey oldu 6 kılo aldım dıye sevınırken dun tartıda 83 gordum yanı 9 kılo almısım ve cok dedı doktor nasıl oldu anlamadım ama malum 15 tatıldı kızlar evde ev gezmelerı mısafır agırlama avm gezmelerı derken sapır supur yedım tabıı dıkkat etmelısınız dedı doktor bende uzuldum acıkcası cunku ben 85 ıle gebelıgı tamamlarım dıye dusunurken 6. ayda 83 olmusum offff netı arastırdım olmazsa dıyetısyene mı gıtsem ne yapsam cok kılo almamalıyım sekerım frılayabılır dahası veremıyorum zaten cok moralım bozuldu neyı kısacagımıda bılmıyorum ekmekten baslayayım ekmegı cok yıyorum cunku doktor ıstersenız dıyetısyene yonlendıreyım ıstersenız dedı ama benım derdım ılk etapta bebegım tabıı yeter kı o ıyı olsun kılo bana kalsın onemlı degıl napalım da seker cok tehlıkelı bırsey allah hepımızın yardımcısı olsun amin
kızlar göğsünüzden sıvı bişeyler geliyormu benden ara sıra az az geliyor normalmi ?
hıc bırsey olmuyor canım korkma dıyetını yap benım ıkıncı kızımda 170 cıkmıstı doktor dedı kı eger 200 olursa bebegın gozlerı kor olur onu dogurtmak zorunda kalırız o zaman cok korkmustum fakat nasıl oyle yuksek cıktı bılıyor musun o tahlılı verecegım gunun gecesınde ben nerdeyse yarım kase cokokrem yemıstım halbukı gece 12 den sonra bırsey yenmeyecekmıs ben ne bıleyım ac karnına deyınce kahvaltı etmemek yeterlı sanıyorumkızlar bende bugün şeker yüklemesine girdim benimki yüksek çıktı 159 doktor diyet verdi ve 3 gün sonra yine gel 100 mg şeker yüklemesi yapıcaz dedi.Çok korkuyorum aranızda yüksek çıkan var mı?ne gibi sonuçları oluyor ki.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
ultrasyon kağıdında bebebğim 24hafta 5 gün görünüyor oysa tam 26 haftalık olmalı diğer kağıtlara göre neden böyle oldu anlamadım cnm çok sıkıldı( eve gelince farkettim. Şeker yüklemem yapıldı açlık 76 60dak sonra 84 çıktı bu değerler normalmi dra gösteremedim doktor gitmişti. Göğüsten gelen sıvı için normal elleme, sıkma ve bol çamaşır giy dedi
benım bebegımde usg de tam 2 hafta gerıden gelıyor ben bırkac doktora sordum yanı gelısımı mı gerı dıye dedıler kı hayır tam olarak hangı gun hamıle kaldıgınızı bılmıyoruz muhtemelen gec yumurtlama olmus dedıler ve soruldugu zaman da usg dekı tarıh soylenmelıymıs hafta olarak haberın olsun zaten gelısım gerılıgı olsa anında senı yatırmak ıstıyorlar hastaneye endıselenme canım seker degerlerın normal bence cunku benım 133 ıcın normal dedı doktorum
sanmıyorum canım dedıgım gıbı oyle bır durumda hmen mudahae edılıyor en azından senı uyarıyor doktor yanı ıcını ferah tut doktorunda da sor rahatlarsındaha önceki ultrasyon kağıdına göre geriden geliyor, gecen ayki kağıda göre hesaplıyorum son adet günüme göre değil ne bileyim bi sorun olmasında insan pimpiriklenyor yinede...
daha önceki ultrasyon kağıdına göre geriden geliyor, gecen ayki kağıda göre hesaplıyorum son adet günüme göre değil ne bileyim bi sorun olmasında insan pimpiriklenyor yinede...
dun 1. doz tetanoz asısını vurundum kızlar dıgerı 1 ay sonra olacakmıs ıhmal etmeyesınız
Merhaba güzel anneler ve bebekleri umarım hepiniz iyisinizdir
buraya yazmayı unutuyorum hep ama çok şükür kızım ve ben çok iyiyiz
çok haklısın pimpiriklenmekte ben de en ufak bir şey olsa pimpirikleniyorum ama daha önce bir yerde okumuştum ultrason zaten tam olarak doğru ölçüm (bire bir) veremiyor ve her zaman 2 haftalık sapmalar muhtemel. bu kadar bariz olan bir şeyi doktorun kaçırmış olamaz bir problem olsa da sana söyler. içinin rahat etmesi adına ya doktorunu telefonla ara ya da randevu alıp git derim. pimpirik yapmak bizlere zararlı elimizden geldiğince içimiz rahat olmalı=)
Kızlar hayırlı cumalar. Bebek için hazırlıklara başlayan var mı?
:) Bende,sizlere bunu sormak için girdim nete, o kadar çok şey var ki internette alınması gerekli gibi yazılıp çizilen, hangisi cidden kullanılıyor hangisi gereksiz bu konuda benim hiçbir bilgim yok ,sizin enginn bilgilerinizden yararlanmak isterim:):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?