ne kadar giysi almamız gerekiyor acaba her almaya kalktığımda fazla bişey alma diyorlar 7 zıbın takımı aldım kollu kolsuz toplam 10 çıtçıtlı atleti var 6 çift çorabı var hastane çıkışı seti alacağım peluş battaniyesi ve penye battaniyesi var 1tane alt açma seti var havlusu var iğne oyalı mendillerimiz var :) Başkada bişeyimiz yok yakında beşiğinide alacağız oyun parklarından kendim için penye iç çamaşırı aldım 1tane pijama takımım var 1 tane daha alacağım bayağı eksiğimiz var :))))
benım 3. bebegım fazla almak gerekıyor cunku kusan bebek olursa sık sık degıstırmenız lazım onlukde takarız tabıı ama yınede gıysı cok lazım ılk etapta ayrıca bızler ıcın en az 2 takım olmalı 3 de olabılır
Kızlar hastane için gecelik takımımı yoksa pijama takımı mı daha kullanışlı olur? ben gecelik almayı düşünüyorum ama sizce?
sızın muhtemel dogum tarıhınız 18 mayısa gelıyor galıba bence o zaman havalar ısınmamıs olur bırde ben yazında kısında dogurmus bırı olarak hıc gecelık koymadım hep alt ust takım koydum cunku gecelıkle acılıyor her yerımız ve zaten halsız kalıyoruz ugrasamıyor ınsan ama evın ıcınde gecelık rahat olabılır tabıı ben sezeryan olan ıkıncı dogumumda bıle pıjama takım koymustum cok da rahat ettım tabıı en onemlı nokta kendımıze aldıklarımızın yakası gogsumuzu rahatlıkla cıkarabılecegımız sekılde dugmelı olmalı yarım dugmelıler pek kullanıslı olmayabılıyor tam dugmelı ya da fermuarlı alıyorum ben ıhtıyac anında pat dıye acabılmek lazım gogsumuzu o acıdan yanı
Kızlar hastane için gecelik takımımı yoksa pijama takımı mı daha kullanışlı olur? ben gecelik almayı düşünüyorum ama sizce?
Kolay gelsin canım tatlı heyecanlar bunlar benim 3. Kızım geliyor inşallah bende evde düzenleme yapmak istedim ama olmadı kira da oturuyorum ev almak üzereyim inşallah o yüzden idare edeceğim yeni eve erteledim planlarımı inşallahkızlar oda hazırlıklarınız nasıl gidiyor ben sadece boyasını yaptım mobilyalarımda bu hafta gelecek.daha çok işim var.bu arada şekerim çıktı diyet yapıyorum ama çok açıkıyorum.29 haftayım 9 kilo aldım normal mi acaba?
kızlar oda hazırlıklarınız nasıl gidiyor ben sadece boyasını yaptım mobilyalarımda bu hafta gelecek.daha çok işim var.bu arada şekerim çıktı diyet yapıyorum ama çok açıkıyorum.29 haftayım 9 kilo aldım normal mi acaba?
kızlar oda hazırlıklarınız nasıl gidiyor ben sadece boyasını yaptım mobilyalarımda bu hafta gelecek.daha çok işim var.bu arada şekerim çıktı diyet yapıyorum ama çok açıkıyorum.29 haftayım 9 kilo aldım normal mi acaba?
dnzvsu merhaba. bende de 50 ml likte 140 çıktı şeker. doktor 100 ml te yapalım dedi ama geçen hafta gidemedim. bu hafta itsemmi gitmesemmi bilemedim. çok yüksek değil diye. sizin 2. şeker yüklemesi yapıldımı acaba. sizden ve tecrübesi olan annelerden cevap rica ediyorum. ilk kızımda böyle bşr sorun yaşamamıştım çünkü. ayrıca bebeğin hareketleri geçen hafta çok yavaş olduğundan cumartesi acile gittim. bebeğin suyunun ve hareketleinin iyi olduğunu söyledi doktor ama ters duruyor dedi. baş kısmı aşağıda değilmiş. bende ilk doğumum normal olduğu için ikinciyi de nasipse normal istiyıorum. sizde durumlar nedir sevgili anneler. bebeklerinizin duruş pozisyonu nedir. bu haftadan sonra bebek döner mi? ben 26 +1 günlüğüm bugün. çok korkuyorum sezaryen olmaktan. ayrıca bebeğin kilosunu 992 gr ölçtü. bu hafta için normal midirki?
merhaba benim 50 ml de 159 çıktı 100 ml ilk birnci saatte 210 çıktı ve diyet verdi doktor.şimdi onu uyguluyorum.Bebeğin ters durmasıda normal bence çünkü sürekli değişiyormuş ilk gittiğinde ters diğer gittiğinde baş aşağı durur.önemli olan son haftalar bence.
günaydın kızlar =) benim diyette hamur işleri,beyaz ekmek,şeker,reçeller,pirinç pilavı....daha sayamadığım bir sürü şey yasak.bol yoğurt süt meyve yeşillik ve baklagiller var...uygulamaya çalışıyorum=( bende normal doğum istiyorum ama son anda inşallah bir aksilik çıkmaz...çokta korkuyorum günler yaklaştıkça nasıl olucak diye ilk gebeliğim ve hiçbir bilgim yok.Allah inşallah bir kolaylığını verir...
merhaba kızlar benimde sürekli tansiyonum yükseliyor bide migde yanması reflü var tuzu azalttım iyice kepek ekmegi filanda yiyorum ama gün içinde 14/8-13/7-bugün bi ara 15/10 oldu tansiyonum sizin tansiyonlarınız ne durumda?
merhaba kızlar benimde sürekli tansiyonum yükseliyor bide migde yanması reflü var tuzu azalttım iyice kepek ekmegi filanda yiyorum ama gün içinde 14/8-13/7-bugün bi ara 15/10 oldu tansiyonum sizin tansiyonlarınız ne durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?