Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

2.kızımı bundan 7 sene evvel kendi isteğimle devamlı özel doktora giderek sezeryan oldum cebecideki doğum hastanesinde olmuştu hiçbir sorun yaşamadım hamdolsun şimdi yine aynı doktora ulaştım 200 tl muayenesi takip için evime yalın diye etlik Zübeyde Hanım'a gidiyorum hiçbir sorun yokken ayda 200 tl vermek bana saçma geldi zaten doğumda bulunma garantisi vermedi bir ihtimal girecek bende düşündüm nasılsa sezeryan olacak bıraktım özel doktoru zaten maddi olarak beni zorladı doğuma kadar toplamda 800 tl ödemiş olacağım ama buna rağmen doğuma gireceği garanti değil e özele de gitsem ancak bu kadar öderim herhalde Etlik de sürekli takibinde olduğum bir doktor var ona soracağım doğuma girip girmeyeceğini ona göre karar vereceğim hayırlısı artık

sagolun kızlar hamileliğimin başından beri 12/8 filandı zaten hep tansiyonun .yine11/7 12/8 13 ler fişan oluyo arada ogün ilk defa 15 e çıkınca şok oldum evde dijital ölçtüm omu yanlış ölçtü diye de düşündüm hani bi baş dönmesi bulantı bi belirtide yok sadece makinede tansiyon yüksek çıktı dün filan iyiydi ama11/7 yle devam etti bu hafta dr da kntrolüm var gittiğimde konuşucam drla.

bende şimdiden hazırlıyorum hastane çantasını ne olur ne olmaz içine 3 takım elbise koydum bebeğe, ağız mendili, çorap, eldiven, bez koydum, 1 tane penye battaniye koydum, 1 tane kalın çıtçıtlı battaniye, bide saf sulu ıslak mendil koydum.. bebek içinse bende aynen 10 tane kadar çıtçıtlı badi 4 tane tulum, 5-6 tane uzun kollu badi, 5-6 tane ayaklı pijama gibi bişey artık ne deniyosa ama bana az gibi geliyo kıyafetler herkez alma sağdan soldan gelir diyo ama içim de rahat değil sanki

ben henüz çanta hazırlığına başlamadım. ama dayanamayıp bol bol kıyafet alıyorum. ikinci bebek olmasına rağmen daha bir hevesliyim. ilk kızımda hatırlıyorum bu kadar çeşit yoktu. gördükçe alasım geliyor. ece22 rahatsızlığınızın düzelmesine çok sevindim. rabbim herkesi korusun. senamm ben de ya etlik zübeyde hanımda ya da keçiören eğitim araştırmada doğum yapmayı planlıyorum. bir terslik olmaz umarım. özele bir kez gittim. detaylı ultrason için. takiplerimi bu iki hastanede yaptırıyorum. çarşamba ikinci şeker yüklemesi için yine gideceğim. sonrada 32. haftada çağırırlar sanırım.

Kızlar sanırım hepimizi doktorlarımız aylık kontrole çağırıyolar ama belli haftadan sonra 2 haftada bire düşecekmiş ne zaman acaba

Kızlar sanırım hepimizi doktorlarımız aylık kontrole çağırıyolar ama belli haftadan sonra 2 haftada bire düşecekmiş ne zaman acaba

32 haftadan sonra 2 haftada bir kontrole gidiyorsun diye biliyorum ayın 13 de ç.ba günü kontrolum var 32. haftaya giridiğimiz için çalışa bilir raporu alacagım o gün doktora gittiğimde sorarım saten doktorda bilgi verir ona göre paylaşırım sizlerle

cnm benim drum 15 günde bir kntrole çagırıyor son ay her hafta çagırıyomuş .son haftalar daha sık takip ediliyomuş.

cnm bende çok aldım annem de aldı bir sürü dayanamadık haftaya mobilyamız gelicek bi yerleştirelim eksik bişey varsa artık o zaman alıcam şimdi yerleşmeden ne eksik ne değil belli olmuyor.cnm yarın kntrolüm var 13/7-8 gibi tansiyorum arada yine 11/8 12/7 filan oluyor 14/9 sınırmış son aylarda da yükselmesi normalmiş ama daha da var doguma bu arada benim tüp bebek oldugu için 37+larda sezeryan olucak dogumum allahın izniyle 50 gün filan daha çıkmasın tansiyonum yeticek bana.

umarım son 50 gün rahat geçer. benim daha 90 günüm var. hayırlısı artık. bazen iki hafta erken doğsa da biran önce kavuşsam kızıma diyorum. hayırlısı inşallah hepimiz için. benim 9 yaşında bir kızım olduğu için mobilya almayacağım. park yatak almayı düşünüyorum sadece. mobilyanız da hayırlı olsun şimdiden.

sanırım 85 kılo oldum 74 ıle hamıle kalmıstım ama ılk kızımda 30 ıkıncıde 20 kg almıstım bunda daha bılınclıyım canım saka bır yana da omrumde hıc 90 gormedım ınsallah o kadara cıkmam allahım ya

merhaba kızlar dün dr kntrolüm vardı oglumun gelişimi gayet iyimiş .tansiyonum çıkıyodu sürekli 12/7 ydi dün dr ii sınır 12/8 dedi yeni istatistiklere göre öylemiş bugün saglık ocagındaki hemşirede istatistik dedi. normalde sınır 14/9 diye biliyodum.dr hergün aynı saatte saglık ocagında tansiyonumu ölçtürmemi istedi bi yükselme olursa yani 13 lere gelirse tansiyon ilacı başlıcam dedi.bu hafta takip edicem.

günaydın kızlar...bende acayip şekilde yemek borusu yanması var sizinde şikayetiniz var mı?birtek yemek borum yanıyor ağzıma acı su geliyor...son aylarda sıkıntılı geçicek benim için anlaşılan=(

Canım saçlı bir bebeğin olacak demek çünkü saçı çıkarken yanıyor öyle ilk kızımda ben çok yaşamıştım gerçekten simsiyah ve ensesine değen saçları vardı şok olmuştum:)

o bende 1 haftadır var kusma hissi gibi değil tutabiliosun kendini ama kötü bşy o da ağzına gelio gbi oluo nefes alırken boğaz yanıo kötü bi durum allah kurtarsın bizi azalmış sizin günler bizim daha var

bendede var biraz yediklerimle alakalı olsa gerek maden suyu içiyorum iyi geliyor.
ilk hamilelğimde daha çok vardı ama kızım doğdu

Arkadaşlar merhaba
bende mayıs annesi olacağım hayırlısı ile

çarşamba günü doktora gittim idrarımda enfeksiyon çıktı çok su içmeme rağmen doktorum suyu azmı içiyorsun diye sordu hatta eşimde onun içtiği su ile inşaatta ev yapılır dedi :)
wıncef 400 mf antibiyotik verdi günde 1 tane kullanmamı söyledi yoksa geçmez dedi
ben içmek istemiyorum geçenlerde gine enfeksiyon olmuştu erasef 500 verdi onu kullandım günde 2 kere sabah akşam bebeğimin hareketleri ilaçı içince azıldı gibi geldi yarıda bıraktım korkuyorum aranızda antibiyotik kullanana varmı? Yada benim gini enfeksiyon olan varmı neler yaptınız nasıl geçti paylaşırsanız sevinirim.

Bende de aynı dert var çok su içmeme rağmen geçmiyo maalesef monurol şaseydi sanırım tek kullanımlık bi ilaç verdi 2 kere gene geçmedi banada çok su iç, tuvaletin gelince tutma ondanda olur enfeksiyon demişti

monurol sase kullandıktan sonra geçtmi

Bugün başladım içmeye wincef 400 allahım bebeğim sana emanet içmezsen bu sefer bebeğime enfeksiyon geçermiş o yüzden kullanmaya başladım

cnm bende geçirdim enfeksiyon idrar kültürümde de bakteri üremişti .ilk önce monural şaşe kullandım işe yaramadı aksef 500 sabah akşam kullandım o bakteriyi bitirdi ama enfeksiyon devam etti 1 kutuda zinnat kullandım 10 gün sabah akşam 4-6 lt arası su içip bol bol idrara çıktım .pamuklu iç çamaşırını ütüleyip o şekilde giydim 4-5 tane iç çamaşırı değiştirdim günde.önden geriye dogru tahret alıp klozetin taharet muslugunu kullanma cnm oradsanda mikrop geliyomuş.allaha şükür geçti orayı sürekli kuru tut nemli kalırsada mantar oluyor.ilacın bitince 3-5 gün sonra idrar ve idrar kültürü testi ver .inşallah kısa sürede atlatırsın genelde antibiyotikler işe yarıyor bebege bi zararı yok merak etme .piskolojik olarak hareket azlıgı olmuştur stres yaptıysan.bende yaşadım aynı şeyleri insan ister istemez takılıyor.ama antibiyotik kullanmamak enfeksiyonun devam etmesi bebege daha çok zarar verir ilaçlarını ihmal etme cnm.

ece22 canım teşekkür ederim.
bende ilk monurol sase ve erasef 500 kullandım geçirmedi bu gittiğimde wincef 400 verdi kullanmaya başladım enfeksiyon bebeğe geçer diye çok korkuyorum bende 4-5 lt arası su içiyorum çalıştığım için o kadar sıklıkla iç çamaşırımı değiştiremiyorum günlük ped kullanıyorum bende. Evet sanırım piskolojik olarakta kafama taktığımda oynamıyor diye daha çok stres oluyorum
Senin geçmesine çok sevinidim hayırlısı ile bende atlatırım inşallah
Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

monurol sase kullandıktan sonra geçtmi

Bugün başladım içmeye wincef 400 allahım bebeğim sana emanet içmezsen bu sefer bebeğime enfeksiyon geçermiş o yüzden kullanmaya başladım

yok malesef gene var ama çok değil benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…