ece22 canım teşekkür ederim.
bende ilk monurol sase ve erasef 500 kullandım geçirmedi bu gittiğimde wincef 400 verdi kullanmaya başladım enfeksiyon bebeğe geçer diye çok korkuyorum bende 4-5 lt arası su içiyorum çalıştığım için o kadar sıklıkla iç çamaşırımı değiştiremiyorum günlük ped kullanıyorum bende. Evet sanırım piskolojik olarakta kafama taktığımda oynamıyor diye daha çok stres oluyorum
Senin geçmesine çok sevinidim hayırlısı ile bende atlatırım inşallah
Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba belirtileri nedir acaba merak ediyorum inşallah atlatırsın doktorum beni günlük ped kullanmamam konusunda uyarmıştı, bakteri üretiyor demişti kendin bezler mi hazırlasan acaba bu süreçte ütülesen kullansan
yok malesef gene var ama çok değil benimki[/QUOTE
Geçmiş olsun Nesemcim
bu arada evlilik imzanı çok beğendim nasıl yapıyorsun? :))
yok malesef gene var ama çok değil benimki[/QUOTE
Geçmiş olsun Nesemcim
bu arada evlilik imzanı çok beğendim nasıl yapıyorsun? :))
yaptım sanırım bakalım olmuşmu :)
yaptım sanırım bakalım olmuşmu :)
evet canım çok güzel olmuş, benim çevremde ne kadar evli arkadaşım varsa hepsinde idrar yolu enfeksiyonu var :26:
evet canım çok güzel olmuş, benim çevremde ne kadar evli arkadaşım varsa hepsinde idrar yolu enfeksiyonu var :26:
doktorlar normal diyor gebelikte enfeksiyon olması Allah beterinden saklasın canım
Merhaba Hanımlar;
Bir ara epey hızlı ilerliyorduk, son zamanlarda yavaşladık , ben soru sorayım bari (sormak olsun diye değil tabikii meraktan) doğum şekli belli olan var mı aranızda? Sezeryan mı Normal doğum mu?
Merhaba Hanımlar;
Bir ara epey hızlı ilerliyorduk, son zamanlarda yavaşladık , ben soru sorayım bari (sormak olsun diye değil tabikii meraktan) doğum şekli belli olan var mı aranızda? Sezeryan mı Normal doğum mu?
benim normal doğum görünüyor saten bende normal istiyorum Allahtan bir aksilik olmazsa normal doğum hayırlısıyla
senin nasıl doğum
En son kontrolümde sezeryan görünüyordu plesenta aşağıda olduğu için, ben ikisinden de korkuyorum nedense sonra artık bir an önce alayım kucağıma sağlıkla öyle ya da böyle diyorum :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Günaydın Kızlar.Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Günaydın Kızlar.Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Günaydın ben yavaştan alıyordum hazırlıkları , giyisileri falan tamam ama yıkayıp ütülemedim yerleştirmedim daha ama geçen gün rüyamda bebişimi gördüm doğmuş ne giydireceğimi bulamıyorum hiçbir şeyini hazırlamamışım rüyada ki üzüntüden ömrü hayatımda ilk defa uçuk çıktı dudağımda:) o yüzden hızlandım:)
surma sen bu hızla kesin bitirmişsin rüyan baya etkilemiş seni :))
doğum çantanı hazıladınmı neler koydunuz kafam çok karışık o konuda herkez bir şey diyor :)
Merhaba ben doğum çantamı hazırladım bebek için 3 takım elbise hepsini ayrı ayrı küçük buzdolabı poşetine koydum, 10 adet bez, parfümsüz alkolsüz ıslak mendil, penye battaniye, kalın battaniye, ağız silme bezi, önlük, pişik kremi, çorap kendim için 2 tane gecelik, 4-5 tane hasta bezi, kadın pedi, çorap, terlik, hırka, 4-5 tane iç çamaşırı, havlu, dudak nemlendiricisi, göğüs kremi şimdilik bunlar var eksik görürsem alırım sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?