Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Merhaba belirtileri nedir acaba merak ediyorum inşallah atlatırsın doktorum beni günlük ped kullanmamam konusunda uyarmıştı, bakteri üretiyor demişti kendin bezler mi hazırlasan acaba bu süreçte ütülesen kullansan

Merhaba surma

bende ne yanma nede kaşınma öyle bir belirti olmadı sadece idrarım bulanık ve enfeksiyon çıkıyor inşallah

bakteri ürete bilir doğru söylemiş doktorum bende sürekli değiştiriyorum malum gebelikten dolayı sürekli wc ye çıkıyorum her gittiğimde değiştiriyorum sık sık değiştirmeye çalışıyorum 27 martta doktoraq gideceğim bakalım umarım geçmiştir bende bu stresten kurtulurum. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba Hanımlar;

Bir ara epey hızlı ilerliyorduk, son zamanlarda yavaşladık , ben soru sorayım bari (sormak olsun diye değil tabikii meraktan) doğum şekli belli olan var mı aranızda? Sezeryan mı Normal doğum mu?

bende eylül hamişlerındenım 31 haftalık olduk kızım olucak tahmını dogum tarıhı 23 mayıs hayırlısı bakalım

Benim bebişin pozisyonu şimdilik normal doğum diyor doktorum mayısın 15-20 si arası gibi dedi

inanılmaz istahım acıldı allahım ya ne yapıcam bılmıyorum sızde de var mı gozum donuyor aclıktan bu arada dogum seklı olarak kucuk kızımdan bu yana 7 yıl gectıgı ıcın sezeryan sart degılmıs normal olabılırmıs ama ben asla normal yapamam ılk kızımda yasadıklarımdan dolayı 2. kızımı kendı ıstegımle sezeryan yaptırmıstım zaten dogum zamanı da sanırım 25 mayıs falan olur 10 gun evvel cagırıyorlar cunku artık sabırsızlanmaya basladım 3. kızımız gelecek dunya tatlısı yavrum benım bakalım nasıl cırkın olacak nasıl

benim normal doğum görünüyor saten bende normal istiyorum Allahtan bir aksilik olmazsa normal doğum hayırlısıyla
senin nasıl doğum

benim normal doğum görünüyor saten bende normal istiyorum Allahtan bir aksilik olmazsa normal doğum hayırlısıyla
senin nasıl doğum

En son kontrolümde sezeryan görünüyordu plesenta aşağıda olduğu için, ben ikisinden de korkuyorum nedense sonra artık bir an önce alayım kucağıma sağlıkla öyle ya da böyle diyorum :) hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

İnşallah canım Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Amin.

Günaydın Kızlar. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Günaydın Fatoss86

benim hazırlıklar kıyafetlerı samp. kozmetık tarzı eşyaları hespi hazır annemde duruyor :) çalıştığım için onda biriktiriyoruz sağolsun geçen kıyafetlerini yıkadı ütüledi beşiğimiz gelmedi çalıştığım için doğum iznine çıktığımda temizlikten sonra beşiği getirticem ondan sonrada yavaş yavaş yerleştiririm inaşşallah doğum çantamı hazırlamadım onuda bu bir an önce hazırlamak istiyorum

Seninn nasıl gidiyor?

Günaydın Kızlar. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Günaydın ben yavaştan alıyordum hazırlıkları , giyisileri falan tamam ama yıkayıp ütülemedim yerleştirmedim daha ama geçen gün rüyamda bebişimi gördüm doğmuş ne giydireceğimi bulamıyorum hiçbir şeyini hazırlamamışım rüyada ki üzüntüden ömrü hayatımda ilk defa uçuk çıktı dudağımda:) o yüzden hızlandım:)

surma sen bu hızla kesin bitirmişsin rüyan baya etkilemiş seni :))

doğum çantanı hazıladınmı neler koydunuz kafam çok karışık o konuda herkez bir şey diyor :)

surma sen bu hızla kesin bitirmişsin rüyan baya etkilemiş seni :))

doğum çantanı hazıladınmı neler koydunuz kafam çok karışık o konuda herkez bir şey diyor :)

Merhaba ben doğum çantamı hazırladım bebek için 3 takım elbise hepsini ayrı ayrı küçük buzdolabı poşetine koydum, 10 adet bez, parfümsüz alkolsüz ıslak mendil, penye battaniye, kalın battaniye, ağız silme bezi, önlük, pişik kremi, çorap kendim için 2 tane gecelik, 4-5 tane hasta bezi, kadın pedi, çorap, terlik, hırka, 4-5 tane iç çamaşırı, havlu, dudak nemlendiricisi, göğüs kremi şimdilik bunlar var eksik görürsem alırım sonradan

Nesemcim not aldım az ama hepsi kullanışlı abartılı değil bende senin gibi düşünüyorum kirlilerin için ayrı bir poşet koymayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…