surma sen bu hızla kesin bitirmişsin rüyan baya etkilemiş seni :))
doğum çantanı hazıladınmı neler koydunuz kafam çok karışık o konuda herkez bir şey diyor :)
ben de henüz doğum çantası hazırlamayanlardanım. ilk kızımdan kalma battaniye vs var. ben de bir tane dikmeyi düşünüyorum. 2 adet hastane çıkışı, havlu, 1 gecelik,1 pijama (henüz almadım), çorap, terlik, peçete, kağıt havlu, iç çamaşır, hastaneden çıkmak için kendime yedek kıyafet, bebek bezi....aklıma gelenler bunlar. henüz kıyafetleri de yıkayıp ütülemedim ama kızımda da 3 hafta kala yapmıştım. şimdi daha erken davranırım umarım. doğum iznine 3 hafat kala ayrılacağımdan pek vaktim de yok. ben ayrıca biraz hazır bebek şekeri aldım. biraz da kendim yapacağım keçeden. ilk denemelerim çok güzel oldu. hem çalışıp hem bu işlere vakit ayırmak zor ama tatlı bir telaş işte. rabbim bu duyguyu herkese tattırsın. hepinize hazırlıklarınızda kolaylıklar diliyorum.
ekem aynen çalıştığımız için zor oluyor dediğin gibi tatlı güzel telaş hayırlısı ile hepsini yaparız inşallah bende doğuma 3 hafta kala izne ayrılacağım bebek şekeri süsleri ben onların hiç birini yapamadım halen ablam sağolsun bebek kurabiyesi yapacak tahtakaleden bebek şekerleri almayı düşünüyorum çeşit olsun ve hatıra kalsın
Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Nesemcim not aldım az ama hepsi kullanışlı abartılı değil bende senin gibi düşünüyorum kirlilerin için ayrı bir poşet koymayı unutma
selam kızlar ben az daha cumartesi günü doğuruyodum.bildiğiniz doğum sancısı yaşadım.sabahtan başladı sancım akşama doğru çok arttı acile gittim.doktor alttan elle muayyene etti çok ağladım daha erken diye.rahimde yumuşama olmuş.nerdeyse doğuracaksın dedi doktor niye rahat durmamışsın dedi.bir de benim erken doğum riskim vardı.o gece serum verdiler bi gece yattım.hep nst ye bağladılar ama nst sancı görülmedi.doktor bu serum eğer yatarsan seni 3 hafta idare eder dedi.öyle işte kızlar bayağı bi korku yaşadık eşimle.şimdi hep yatıyorum kesinlikle bi iş yapmıyorum.yoksa doktor kulağımı çekecek.bu arada ben 33 haftalık diye biliyodum 35 haftalık olmuş bebek 2.5 kilo.dktor nisanın 10 nu atlat bi problem olmaz dedi.
selam kızlar bugün doktora gittim 2 kilo 360 kg mış benin beeğim sizce nasıl durumu?bir de 2 hafta sonra nts için çağırdı haftada bir mi gidicem nts için?sizce erken değilmi?yoksa herşey yolunda da ben mi biraz endişeliyim....
selam kızlar ben az daha cumartesi günü doğuruyodum.bildiğiniz doğum sancısı yaşadım.sabahtan başladı sancım akşama doğru çok arttı acile gittim.doktor alttan elle muayyene etti çok ağladım daha erken diye.rahimde yumuşama olmuş.nerdeyse doğuracaksın dedi doktor niye rahat durmamışsın dedi.bir de benim erken doğum riskim vardı.o gece serum verdiler bi gece yattım.hep nst ye bağladılar ama nst sancı görülmedi.doktor bu serum eğer yatarsan seni 3 hafta idare eder dedi.öyle işte kızlar bayağı bi korku yaşadık eşimle.şimdi hep yatıyorum kesinlikle bi iş yapmıyorum.yoksa doktor kulağımı çekecek.bu arada ben 33 haftalık diye biliyodum 35 haftalık olmuş bebek 2.5 kilo.dktor nisanın 10 nu atlat bi problem olmaz dedi.
kızlar bnm bebeğim çokmu zayıf 31 haftalık 1kilo700gr yoksa normalmi ayrıca miğde yanması olan varmı bi kaç gündür miğdem çok fena yanıyor boğazıma kadar geliyo bu sabah kustum tekrarmı başlıyo kusmalar çok korkuyorum( Şu an boğazlarım yanıyor çok kötüyüm (
bebegim61 http://www............./dosyalar/fetalweight1.html linkini açarsanız ve son adet tarihinizin ilk gününü girerseniz hafta hafta bebeğinizin tahmini kilosunu görebilirsiniz. ben baktım. bebeğinizin kilosu gayet normal. fazlası bile olabilir. bu kesin bir kriter değil. zaten alt ve üst sınırda verilmiş. bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah.
kızlar bnm bebeğim çokmu zayıf 31 haftalık 1kilo700gr yoksa normalmi ayrıca miğde yanması olan varmı bi kaç gündür miğdem çok fena yanıyor boğazıma kadar geliyo bu sabah kustum tekrarmı başlıyo kusmalar çok korkuyorum( Şu an boğazlarım yanıyor çok kötüyüm (
,selam kızlar ben az daha cumartesi günü doğuruyodum.bildiğiniz doğum sancısı yaşadım.sabahtan başladı sancım akşama doğru çok arttı acile gittim.doktor alttan elle muayyene etti çok ağladım daha erken diye.rahimde yumuşama olmuş.nerdeyse doğuracaksın dedi doktor niye rahat durmamışsın dedi.bir de benim erken doğum riskim vardı.o gece serum verdiler bi gece yattım.hep nst ye bağladılar ama nst sancı görülmedi.doktor bu serum eğer yatarsan seni 3 hafta idare eder dedi.öyle işte kızlar bayağı bi korku yaşadık eşimle.şimdi hep yatıyorum kesinlikle bi iş yapmıyorum.yoksa doktor kulağımı çekecek.bu arada ben 33 haftalık diye biliyodum 35 haftalık olmuş bebek 2.5 kilo.dktor nisanın 10 nu atlat bi problem olmaz dedi.
,
Geçmiş olsun canım. Buarada maşallah bebişinin kilosu çok iyi. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
malesef 100 adet mesajım olmadığından özelden msj atamıyormuşum ama ben bahsettiğim siteden son adet tarihinizi tahmini 20 ağustos olarak hesapladım 31. hafta 1650 ( 1180-2350) alt ve üst sınırlarıyla görülüyor.
selam kızlar nst ye giren yok mu aranızda?beni 2 hafta sonra nst için çağırdı doktor.erken değil mi?bir de haftada bir mi gidicem artık...bilgisi olan var mı?
selam kızlar nst ye giren yok mu aranızda?beni 2 hafta sonra nst için çağırdı doktor.erken değil mi?bir de haftada bir mi gidicem artık...bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?