Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

33 haftalıkken 2 hafta sonra nst için gel dedi.bende çok şaşırdım bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor acaba onun için mi anlayamadım soramadım da.herşey normal dedi.kilosuda 2 300 müş.çok heyecanlıyım artık 2 haftada 1 mi gidicem yani hiç anlayamadım =(

evet canım önce 2 haftada bir diyecek sonra haftada bir sonra nst için belki hergün

doktora gideceğin zaman 35 haftalık olsan 1 haftada önden gittiğin için 36 haftalık ben aşağı yukarı tahmin hesapladım normalde 37 haftada nst ye alıyorlarmış bence sıkma canını korkma bebeğin gayet sağlık kilosuda iyi maşallah Allahım nazarlardan saklasın
ben şuan 34 hafta 4 günlüğüm 27 sinde gittim 15 gün sonra geldedi doktorum önceden ayda bir alıyordu şauan 15 günde bir alıyor bebeğin hareketlerini takip et günde 10 kere hisset dedi hissetmezsen 15 günü bekleme gel dedi heyecan bendede var canım hele gün yaklaştıkca heyecanım iyice artıyor çalıştığım için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile
Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

slm kızlar
kuzenım 32. haftada dogum yaptı gecen gun. bebek 2.5 kılo dogdu kuvozde kaldı bıraz sımdı ıyıler ama kuzenım polıs memuru daha ızne bıle ayrılmamıstı garıbım elınden geldıgınce calısıp ıznını dogum sonuna ekletmek ıcın canını dısıne takmıstı ama doktor erken dogum rıskın var demıstı ona. cantası bıle hazır degılken gıtmıs doguma sanırım her dakıka hazırlıklı olmakta fayda var. bu arada hareketlerınız daha da kısıtlan dı mı benım gece uykularım bıle kalmadı rabbım hepımızın sag saglım dogum yapıp evlatlarımızı saglıklı olarak kucaklamayı nasıp etsın ınsallah amin

kuvezde ne kadar kaldı bebek Allah korusun inş zamanında gelir bebişlerimiz hiç bi hazırlığım yok dımdızlak kalırız :) Herşeyini aldık hemen hemen aslında ama yıkanacak ütülenecek daha odamızı yapmadık havalar iyice açsın odasını boyatacağız çok işimiz var :))) Miniğim zamanında gel emii :))

hayırlı olsun çok şükür iyilermiş kilosuda iyi maşallah

Benimde kıyafetleri hazır yıkadık ütüledik ama yerleştirmedik beşiğimiz bile gelmedi çalışıyorum 37. haftamda doğum iznine çıkacağım ozaman odamız falan boyancak eşyalarını temiz temiz o zaman yerleştirmeyi düşünüyorum doğum çantam bile hazır değil
benimde geceleri yatarken zorlanmaya başladım artık bileklerim şişmeye başladı yürürken zorlamaya başladı gittikçe ağırlaşıyorum Allah yardımcımız olsun Hayırlısı ile kuçağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi zamanında

Günaydınlarrr ;

Hafta sonu tüm eksiklerimi tamamladım,birde kontrolüm vardı sezeryan kesinleşti benim için ve 23 mayıs yerine 10 ile 15 arasında nasipse kavuşacağım oğluşuma, gün geçtikçe sabırsızlık artıyor :) kıyafetlerini yıkarken bile heyecanlandığımı hissettim ne güzel bir duygu bu :) allah herkese nasip etsin ayrıca hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

surma süpersin tüm eksiklerinde bitmiş hayırlısı ile bende bitire bilsem doğum iznine çıkayım hepsini hemen yapıcam
paşanın gelmesine az kalmış günde belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
gecen bizde yıkadık kıyafetlerını utuledık Allahım kalbim yerinden çıkacaktı minicik çoraplar Allahım hayırlısı ile kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah

:) Aminn hepimize nasip etsin inşallah ama tamam herşey hazır diyemiyorum o kadar değil:) doğum çantası hazır birde alınacak herşeyi aldım ama kıyafetlerini anca yıkadım ütüleyip yerleştirmek kaldı bir tek ya ben o kadar yavaş ütüledim ki :) 2 hastane çıkışı 1 normal takımı ( normalde onca saat uğraşmam)baktım olacak gibi değil anneme bıraktım bende :) kalan kıyafetleri. Birde çok pimpirikli oldum ben ya, hiç olmak istemediğim anne tipi geçicidir inşallah, sanki ne alsam yetmeyecek bebeğime, evi nasıl temizletirsem temizleteyim eksik olacak, temiz olmayacak sanki (ki bu yüzden buharlı elektrik süpürgesi almaya karar verdim )bunun gibi şeylere takılıp duruyorum kendimden yakınıyorum ama bir şey değişmiyor ilk diye herhalde biraz alışınca geçer belki :):)

Arkadaşlar günaydın

Mide yanmanız ne durumda benim aşırı arttı aç tok fark etmiyor çok yanma oluyor nefes alırken bile gavıscon lıkıt kullanıyorum
çok şükür şikayetçi değilim sizlerde durum nedir mide yanması için neler yapıyorsunuz

azd size bir sorum olacaktı. bilen diğer annelerden de cevap bekliyorum. benim 32. haftam haftaya pazar günü bitiyor. yani 14 Nisanda. 16 yada 17 nisanda 5 haftalık doğum iznimi doğum sonrasına aktarmak için doktora gitsem gün kaybım olur mu? siz bu işlemi yapmışsınızdır.

ben tam 32.haftamda raporumu aldım iş yerine teslim ettim
bizim insankaynaklarını sordum 5 gün kaybı olur dedi raporun başladığı tarihten baz alınıyormuş
neden 1 hafta daha bekliyorsun sadece direk rapor için doktora gide biliyorsun

yani 32. hafta bitmeden gittiniz. o zaman benim haftaya gitmem lazım. bi arkadaşa sordum 32 bitince dedi kafam karıştı. tam olarak kaç hafta kaç günlüktünüz. mesela ben bugün 30+5 teyim

yani 32. hafta bitmeden gittiniz. o zaman benim haftaya gitmem lazım. bi arkadaşa sordum 32 bitince dedi kafam karıştı. tam olarak kaç hafta kaç günlüktünüz. mesela ben bugün 30+5 teyim

32. haftana girince raporu alıyorsun işyerin saten seni uyarıyor sürekli rapor diye bizim insankaynakları sürekli uyarıyordu 31. haftamdayken 32. haftanda rapor getirmeyi unutma diye :)))

ben doktora 32+0 ken gittim tam 32. haftama girdiğimde doktora gittim rapor almaya
kontrol randevumu o güne aldım bir daha git gel olmasın diye 37 haftana kadar veriyor benim 37. haftam 17 nisanda doluyor 18 nisanda tekrar gideğim çalışamaz raporu alıcam bu sefer onuda iş yerine teslim ediyorsun sonra Allah nasip ettiğinde doğum yaptığımdada doğum yaptığıma dair rapor alıyormuşsun onuda iş yerine teslim ediyorsun raporlarından kendine fotokopi almayı unutma sonra bir sıkıntı olursa elinde bulunsun

canım kuvozde ıkı gun kaldı eve cıktılar sonra tejkrar sarılık degerı yukselmıs bır gun daha aldılar kuvoze sımdı evde masallah gayet ıyı darısı basımıza artık

sagol canım darısı basımıza
canım ya allah yardımcımız olsun zor valla bende cok agırlastım sımdıden ayaklarım o kadar agrıyor kı rabbım yardımcımız olsun

günaydınlarrr...benim el ve ayaklarım acayip şişiyor.bunun sebebi ne olabilir acaba.tuzu tamamen kestim ondan şiştiğini sanmıyorum ir türlü anlayamadım ayakkabımı giyemiyorum =(

sagol canım darısı basımıza
canım ya allah yardımcımız olsun zor valla bende cok agırlastım sımdıden ayaklarım o kadar agrıyor kı rabbım yardımcımız olsun

Amin canım inşallah Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin

günaydınlarrr...benim el ve ayaklarım acayip şişiyor.bunun sebebi ne olabilir acaba.tuzu tamamen kestim ondan şiştiğini sanmıyorum ir türlü anlayamadım ayakkabımı giyemiyorum =(

benimde ayak bileklerim çok şişmeye başladı normalmiş az kaldı doğuma artık el ve yüzümde şisme yok şimdilik bende sıfır tuz kullanıyorum eşim yemeklere kendine göre tuz atıyor bende spor ayakkabı giyiyorum işe gidip gelirken hem rahat oluyor bağcıklarını gevşek bırakıyorum Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Soda zeytin turşu bunları çok tüketme bunlarda çok tuzlu olduğu için şişme yapabilir aklıma gelen bunlar geldikçe tuzlu ürünleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…