Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

sen benden daha iyi en azından doğum çantan hazır :)) bugün bebişimin cicilerini yıkadım kuruyunca ütülenecek sonra 1 makine daha çamaşırı var renkli ve beyazları ayırdım.. sana kesin kız dedimi dr bana çok net olmamakla beraber 2 defa kız dedi ama yinede emin olamıyorum kız erkek farketmez tabi yeterki sağlıklı olsunlar ama işte heves ettim kız diye pembe boyatcağım odasını erkek olursa pembe oda tuhaf kaçar o yüzden haftaya cuma kontrolum var tekrar sorup emin olmak istiyorum... benim elim hep kıyafetlerde pembeli ve morlulara gitti erkek olursa giyebileceği sadece 2 takımı var sarı ve yeşil :))) sen odayı ne renk boyatacaksın

kızlar mrb
dun bır arkadasım geldı 1 saat bıle oturmadı gecen hafta hastaydım bogazlarım sıstı antıbıyotık kullandım falan dedı neyse gıttı aradan bır kac saat gectı ben nasıl hastalandım anlatamam ne oldugumu bılemedım hıcbırseyım yoktu erkenden yattım gece falan cok felakettım parol aldım sabah terlemısım sımdı bıraz daha ıyıyım benım anlayamadıgım o arkadasımdan pat dıye bana mı bulastı yanı bu kadar zayıf mı acaba bagısıklık sıstemım....bu gunlerde cok agırlastım hayatımda ılk defa 90 kılo oldum kafamı takmayayım dıyorum nasıl gıdecek bu kılolar cok uzuluyorum allahtan canım kv yanımda da kızlarım telef olmuyor gece eger esım olsaydı hastaneye gıtmek ısterdım ama yurtdısında gorevlı ancak doguma gelecek ınanın cok zorlanıyorum 33 yasına geldım sanırım gec kaldım ıkı kızımın gebelıgınde boyle olmamıstım bu defa cok zorlanıyorum rabbım yardım etsın ınsallah hepımıze

Ne varmış yaşında arkadaşım genceciksin eee artık doğum yaklaşıyor hepimiz ağırlaşıyoruz doğal olarak kilolarıda takma güzel kafana bebeğin seni emdikçe hepsi uçup gidiverir 3 çocuk olacak onlar kilo falan bırakmaz merak etme şimdi keyfini çıkar bu zamanların bak ne güzel kayınvaliden var yanında yat dinlen az zaman kaldı artık

slm kızlar nasılsınız ? çok yazmasamda takip ediyorum sizleri.dün kntrolüm vardı dr 29 nisana sezeryan günü verdi.epidural sezeryan yapıcakmış.size sormak istediğim dr kntrolünde dr benden bebege giden kan akımlarının ii oldugunu fakat 3 atar damar yerine 2 atar damar oldugunu söyledi allaha şükür bir sorun yaratmadı dogumda kordon kesilince sorun kalkıcakmış.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hamileliğimin başından beri.birde erkek bebeklerde sık görülüyo bebegin böbreklerinden birinde genişleme var dedi sınırda değilmiş daha dogumdan sonra kendiliğinden geçiyomuş.bu sorunlarla karşılaşan varmı aranızda drunuz sizlere neler dedi?gün yaklaştıkça insan dahada pinpirikli oluyo...

sagol canım ama genc falan hıssetmıyorum kendımı ınan bu aralar cok zorlanıyorum hayırlısıyla bır dogsaydı ınsallah rabbım yardımcımız olsun amin

Senin yaşadığın sorunların aynısını bende yaşıyorum. Soğuk algınlığım tam geçti derken bi yerden gene bulaşıyor hasta oluyorum çalıştığım için ne insanlardan uzak durabiliyorum nede dinlenebiliyorumbir an önce doğurayım diye bakıyorum artık, Buarada ben de senin kilona yaklaştım canım. Kilo sorunumuzu da hamilelikten sonra hallederiz inşallah :)

günaydın ben salı günü nst için gittim fakat doktorum tanımlayamadığı bir şey algıladı bebeğimin baş ve boyun çevresinde.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sinirlerim çok bozuldu başka bir doktora yönlendi.Yönlendirdiği doktorda saç olarak tanımladı tam rahatladım derken fetal başın hafif ekstansiyonda olduğu nukhal fold un 9 mm civarında olduğunu söyledi.doğumdan sonra kontrol önerdi.yani ensede ödem oluşmuş yeri daralmış, sürekli kafası arkaya doğru yattığı için dedi.2 li 3 lü testlerde hiç bir şey cıkmamıştı dedim o da çıkmayabilir dedi.kendi doktorum bu raporla tekrar bakmadı bile bebeğime.acaba diyorum çok önemli değil sadece bilgi amaclımı söylediler.eşim çok sakin bir şey yok korkma doktor hızlı baktığı için ölçümlerde yanlışlık yapmıştır diyor onunla gittik çünkü.hiç birşey yok diyor.ben çok üzülüyorum.kendi doktorum bakmadı cok önemli olsa hemen sezeryana almazlar mıydı diye düşünüyorum.ense kalınlığı 2 li ve 3 lü testlerde çıkmadı ve bu hafta mı çıktı anlayamadım ki.aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

cnm son günlerde illa bişey çıkıyor işte önemli bişey olsa hemen sezeryana alırdı dr kntrollerini aksatma sık sıkta kntrole git .benim tüp bebek oldugundan birde bebegimin böbreklerinden birinde genişleme var diye nerdeyse 5 günde 1 dr dayım önemli bir şey yok dogumda geçicek dedi dr ama anne yüregi işte heptedirgin oluyoruz geçen hafta gittiğimdede arter damarının tek oldugunu söyledi mesela dr netten araştırmaktan içim çıktı resmen dogumda oda geçicek dedi ama insanın kafası takılı kalıyor haklısın.allah dermanı olmayan dert vermesin tıp çok gelişti artık drlarda en ufak riski göze almıyorlar merak etme 2 dr birden görmüş bide sorun olsa erken almak isterlerdi haftan müsayit çünkü .bekle bebegin iyice kilo alıp gelişsin anne karnı mucizebi bir yer sonuçta .

canım ya allah yardımcın olsun ne zaman ayrılacaksın ızne zor oluyordur ....demek aynı kılolardayız nasıl verecez pekı ya

canım icin rahat olsun emın ol onemlı bırsey olsa mudahale edılırdı bız anneler boyleyız ıste her daım kaygı endıse evlatlarımız soz konusu olunca...bebegının hıcbırseyı yok goreceksın rabbım sag saglım kucaklamayı nasıp etsın hepımıze ınsallah amin

inşallah hiç bir şeyi yoktur. çok üzülüyorum.Dünya gözüyle Rabbim herkese göstersin bebeklerini...

en önemlisi doğum çantası dediler bende hemen hazırladım :) oo kolay gelsin canım yıkamak sorun değilde ütülemek o minicik şeyler çok vaktini alıyor ama olsun her şeye değer :) evet %90 kız dediler Perşembe günü doktora gittim kızımız inmemiş doğum kanalına dedi :) ben bir süre kendi odamda yatıracağım ev şuan boyanıyor bende annem deyim :) sonra ayıracağım çalışacağım için en azından geceleri yanımızda olsun dedik salı günü beşiğimiz gelecek zaman yaklaşıyor :)

slm canım
bende 2012 mayıs annesiyim yazını okuyunca yazmak istedim
bende 68 kg ile kalmıştım 90 la doguma girdim ve sezeryan oldum
şu an 67 kiloyum iradeli olursan kilolar gidiyor emzirdikçede veriyorsun hiç kafana takma hamileliğinin tadını cıkar bebişini hayal et sadece allah tamamına erdirsin

kızlar sonunda izne çıktım evdeyim artık hazırlıklar başladı ev boyanıyor bir yerden temizliyor salı günü beşiğimiz geliyor Çarşamba günü tahtakaleye bebek süsleri şekerleri almaya gideceğiz sonra artık bebeğimizi bekleyeceğim hayırlısı ile dünyaya gelmesini
Perşembe günü doktora gittim nst girdim hiç sancım çıkmadı :) 10 gün sonra gine gel dedi bakalım
Sizlerde hazırlıklar nasıl gidiyor

az kaldı benimde.doktorum 4 haziran diyor ama öğretmen arkadaşlar,bu gidişle öğretmenler odasında doğrurursun diyorlar.doğum iznime 3 hafta var daha ama karnım patlayacak yahu kocaman oldu benim kız:)) eğer gelmek istiyorum diye en ufak bi belirti verirse hemen aldırcam:)daha önceki de sezeryandı.20-25 mayıs arası gelse bari,beni daha fazla bekletmese cadı:) öncelikle sağlıklı olsunlar bebklerimiz inşallah.

sağol cnm yıkama ütüleme bitti çok şükür şimdilik bnm dolabımda bi bölüme yerleştirdim beşiğimizide kurduk odamıza yatağımın baş ucuna :) doğum çantamı yapmadım hala kendim için alacaklarım var bu hafta onlarıda alıp doğum çantamıda hazır etcem inş. senin bayağı az kalmış doğuma Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm

sagol canım ya ınan cok moral verdın
yanı ozel bırsey yapmadan kendılıgınden mı verdın
ve ne kadar zamanda verdın merak ettım

kızlar karnımın aşağıları ağrıyor ve ayakta duramıyorum sizdede karın ağrısı varmı

hafif adet sancısı gibi var canım bende bide ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken bacaklarımın arası yani çatımı oluyo orası sızlıyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…