Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Bana hamilelik rutin testleri dedi, ac karnina oldugum icin hemen kan alalim dedi. Korkma hic birsey olmadi arkadasim. Hatta kan verdikten sonra araba bile kullandim :) Rahat ol yani. Herkese saglikli bebisler diliyorum.

sağol arkadaşım ya içimi ferahlattın

bence dr un inat yapmış ve şizofren olanda kendisii...hayırlısı inşallah öbür aya olur canım merak etme.

Kizlaaar kusura bakmayin misafirim vardi, simdi gittiler. Bende hemen foruma bakayim dedim. 7+1 de %90 gorunur bence ama %100 alt muayene ile gorulur :) insallah sorunsuz pitpitlari duyarsiniz canlar.

ben iki kizimin hamileliginde de hic alttan muayene olmadim tehlikeli birsey diye biliyorum acikcasi istemem yani. bu arada takibe baslayacagim doktora karar veremedim suan icin ssk li degiliz kisa bir sure boyle cunku esim yurtdisindan kesin donus yapti ve suan issiz ama bir kac yer var gorustugu biri olacak insallah bu arada rabbim biliyor ya oglum olsun istiyorum 2 kizim var cunku ama mesela 2 oglum olsa kiz isterdim insan tatmak istiyor ikisini de. iste oglan dedimde aynaya bakinca cok guzel buluyorum kendimi etrafda da soyluyorlar yuzune guzellik gekmis diye acaba oglum mu olacak? yeterki rabbim hayirli saglikli eli ayagi duzgun versin ikiz oglanda kabulum hayirli ve saglikli insallah:)

Canimm, cin takvimine baktin mi? % 90 tutuyo. Eger tup bebek vs ile hamile kalmadiysan %100 diyorlar. Ne guzel 2 kizin var, Allah bağışlasın. Allah gönlünüze göre versin. Benim ilk çocuğum olacak insallah.:)ben çin takvimine göre kiz olacak diye görünüyor. Ama aşılama ile olduğu için benim çok da emin olamıyorum. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez benim ilk çocugum olduğu için

tşk ederim cnm bnm iyiyim artık ya 1 günde rabbim bana sakinlk kabllnme verdi hayrlısı böyleymişş..rabbim nezaamn istrse o zamn versin..geç olsn güç olmasın..

bu ay hamile kalcm diye bnm diretmem yok..bu ayda hamile olmayp adet olsydm üzülmzdm..rabbim hayrlısı değilmş vermedi derdim....

bende hamileyim ve sınırdayım 31 mayıs gibi olacak denildi daha çok zaman var

hoşgeldn cnmm tebrkler rabbim sağ salim kucğna almayı nasip etsin...

bence dr un inat yapmış ve şizofren olanda kendisii...hayırlısı inşallah öbür aya olur canım merak etme.

hayırlısı olsn evet şizofreni olan kendsii öyle düşünyrm bende :))

evt ya bnm kızıımda tutmuşdu.yengemn iki çocğuda :)))

canlarr ben vesile oldum hamile sanıyriken böle toplandık ya böle kalın hepinizi çok sevdim kaynaştınızda :)) bende aranzdaym merak etmeyn:)) hamişlern arasnda kalark belki bende çok geçmeden hamiş kalrım :))

merak etme bende hamiş değilim ama burdayım

kızlar bnıde alın aranıza bende geldım eylul hamışi mayıs annesı ollarak :)

bende çok şükür hamileyim bi aara acaba hamilemiyim kısmında yazıyodum ama artık buraya dahil olabilirim. SAT 5 ağustos ama adetlerde düzensizlik olduğundan herhalde bugün doktorumun söylediğine göre 7+3 üm ve kalp atışlarını duydum çok hızlıydı ve benim için heyecanlı tabii. doktor gelişimi normal olması gereken boyutta dedi daha testleri yaptırmadım bikaç gün içinde yaptırıcam . burada şunu farkettim ki herkesle benzer sıkıntılar yaşıyomuşum örneğin bikaç hafta depresyona bi girdim zor çıktım hatta tama çıktım sayılmaz ya iyiyim işte
neyse hepimize sağlık sabır ve kuvvet diliyorum :*

bu arada aksam cin takvimine baktim erkek cikiyor bebegim tabii rabbim bilir yeter ki saglikli sihhatli hayirli olsun hepimizin evladi amin

Günaydın kızlaaarrr:) Nasılsınız bakalım? Umarım hetkes iyidirr. Canlarr sizden bir ricam olacak. Hani doktora gidenler , diyetisyenden yardım alanlar, ya da sağlıklı beslendiğini düşünenler: 1 günlük yediklerinizi yazar mısıniz? Bana çok yardimci olursunuz. Teşekkurler şimdiden

Sabah aç karnına bi kaşık bal, bi kaşık pekmez öyle süt falan içmiyorum zaten kokusundan da midem bulanıyor haftada 2 kez balık yiyoruz, kuru kayısı, kuru incir, siyah üzüm, 2 tane ceviz yiyorum gün içinde aklıma geldikçe akşam yatacağımda da gene bal ve pekmez ama düzenli yapamıyorum tabi

güya hamıleyım nıye hıc mıde bulantım yok ya :)

Canım, herkeste olmayabiliyor. Aslında çok şanslısın canım benim. Cok yakın arkadaşım 9 ay boyunca hicbisey yiyemedi, 3 ogun bogurdu. 9 ay boyunca cok zorluk cekti, işi falan bırakmak zorunda kaldı. Benimde 1-2 gün hafif midem bulandı, sonra geçti. Kokuya karşı hassasım ama. Gerçi mide bulantısı 6. Haftadan sonra başlıyormuş. Bu arada iştahım acaip açıldı.

bal ve pekmeze agirlik vermenizin ozel bir sebebi var mi? gerci benim gebeliklerimde sekerim cikiyor normalde ikisini de sevmem zaten:)

Günaydın kızlar , Nesemcim tesekkurler cevabin icin. Ben süt içmeye calisiyorum ama bende acaip gaz yapıyor. Bende sabahlari domates, salatalık, biber ve peynir yiyorum. Haftada 3 gün yumurta ekliyorum. Bazi sabahlar cok tatli canim cekiyor, o zaman recel de yiyorum. Ama bende bala karsi bi tiksinti var. Hani bebislere bi sureligine yasak ya, sanki banada yasakmis gibi hissediyorum. Onun disina nerdeyse devamli açım. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Meyve bende mide ekşimesi yapıyor. Benim gibi olanlara meyveyi proteinle birlikte almalarını tavsiye ediyorum. Bu şekilde mide yanmaları en aza inecektir. Mesela yoğurtla şeftali- elma gibi.... Haftada 2 kere balığa bende başladım ama yeşilliksiz yemek çok zor oluyor( hani maydanoz falan düşüğü tetikler diye bildiğim için) Bu arada hazır ton balığını bi süre yemeyin diyorlar, bilginize. Bu salı akşam üzeri doktor randevum var. Daha keseyi görmedim,insallah hem keseyi görürüz hem de bir sürü sorularımın cevabını alabilirim. O zaman sizlede paylaşırım. Herkeslere coookkk guzel bir haftasonu olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…