Bana hamilelik rutin testleri dedi, ac karnina oldugum icin hemen kan alalim dedi. Korkma hic birsey olmadi arkadasim. Hatta kan verdikten sonra araba bile kullandim :) Rahat ol yani. Herkese saglikli bebisler diliyorum.
DAHA İYİYİM KIZLAR TOPARLADIM SANIRIM ALIŞMIŞDIM GEBELİĞİME( ÜZÜLDÜĞÜM nokta gebe olmamam değil kandırlmş buna zorla ikna edilmişş olmam dr a inanmadm ben 7.gün kesin olmaz ddm bana ısrarla defalarca kesin ddi.bi an inandm eşim ble dr dan iyimi blcksn dedi.çevremdeki herkesde buna inandı kimse bana inanmadı.tıp okumadm ama bilinçli sürekli birşeyler okuyan birisiym öğrendklerm var ddm yne inanmdlr olan bana oldu..doktoru o özel hastnn baş hekimne şikayt ettim yazılı dilekçemii istedler onuda yarın götrmyi düşünyrm...
ilgilenen ilgilenmeyen herkesden allah razı olsn..ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın..
bu ay hamile olmasam üzülmzdm..ama böle oldu dye üzülyrm...ne gelirse rabbimdn gelsin..ben herzmn geç olsn güç olmasın dedim sabrla bekledm..
şimdi yine beklycğm ama inanınki içimde hiç bi doktra karşı bi gram güven yok....
rabbimin yne sevdgi kuluymuşm dün gecenn bir yarsnda ayan oldu bana bişelr kemirdi içimi kocamı nöbtcçi eczndn test almya götrdm...düşünün bn negatifi gördüğüm halde hala kimse bana inanmadı...doktr dahi inanmadı ya en kötüsü ben hamilymişim gibi ultrosndn göbeğime bakdı doktr bebek küçük diye görnmyr dedi ve ben orda bile eşime ve doktrma hamile olmdğmı sölemye çalışyrdm...doktr hala kendnden çok emindi ve eşimde ikna olmuşdu ..herkes bnm şizofreni oldğumu hala takıntı yaptığımı düşünyrlardıı takii sonuç çıkana kadarr
ben kimyasal gebelik geçirmedim doktotum yaptığı hatanın üzerini öyle kapatmaya çalışdı..ben hiç hamile kalmadım..yeryüzünde 7 günde kesin gebelik tanısı koycak bir doktr yok bunu sölemeye çalşdm ama kimse bna inanmynca bn onlara inanmk zorunda kaldım...
ben iki kizimin hamileliginde de hic alttan muayene olmadim tehlikeli birsey diye biliyorum acikcasi istemem yani. bu arada takibe baslayacagim doktora karar veremedim suan icin ssk li degiliz kisa bir sure boyle cunku esim yurtdisindan kesin donus yapti ve suan issiz ama bir kac yer var gorustugu biri olacak insallah bu arada rabbim biliyor ya oglum olsun istiyorum 2 kizim var cunku ama mesela 2 oglum olsa kiz isterdim insan tatmak istiyor ikisini de. iste oglan dedimde aynaya bakinca cok guzel buluyorum kendimi etrafda da soyluyorlar yuzune guzellik gekmis diye acaba oglum mu olacak? yeterki rabbim hayirli saglikli eli ayagi duzgun versin ikiz oglanda kabulum hayirli ve saglikli insallah:)
ben kan sonucunu aldim kizlar doktor hamilesin dedi inandim artik rabbim isteyen herkese nasip etsin naz seni cok iyi anliyorum konu ne olursa olsun umutlanmak ve hayal kirikligi insani uzer ama hissediyorum allahin izniyle insallah tez zamanda gebe kalacaksin o guzel yureginin mukafaatini verecek rabbim hayirlisiyla hersey gonlunce olsun canim
merhaba kizlar, ben de bugun dokotora gittim bebisimin ilk ultrasound resmini aldim ama henuz 13.1 mm cok kucuk :) kalp atisi duyulmadi, doktor vajinal bakalim dedi onu da istemedim. o zaman haftaya tekrar bakalim dedi. Sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini? Umarim alttan muayeneye gerek kalmaz. Hepinize saglikli bebisler diliyorum. Sevgiler :)
bende hamileyim ve sınırdayım 31 mayıs gibi olacak denildi daha çok zaman var
bence dr un inat yapmış ve şizofren olanda kendisii...hayırlısı inşallah öbür aya olur canım merak etme.
Canimm, cin takvimine baktin mi? % 90 tutuyo. Eger tup bebek vs ile hamile kalmadiysan %100 diyorlar. Ne guzel 2 kizin var, Allah bağışlasın. Allah gönlünüze göre versin. Benim ilk çocuğum olacak insallah.:)ben çin takvimine göre kiz olacak diye görünüyor. Ama aşılama ile olduğu için benim çok da emin olamıyorum. Sağlıklı olsunda kız erkek farketmez benim ilk çocugum olduğu için
Günaydın kızlaaarrr:) Nasılsınız bakalım? Umarım hetkes iyidirr. Canlarr sizden bir ricam olacak. Hani doktora gidenler , diyetisyenden yardım alanlar, ya da sağlıklı beslendiğini düşünenler: 1 günlük yediklerinizi yazar mısıniz? Bana çok yardimci olursunuz. Teşekkurler şimdiden
günaydınn kızlarr
güya hamıleyım nıye hıc mıde bulantım yok ya :)
Sabah aç karnına bi kaşık bal, bi kaşık pekmezöyle süt falan içmiyorum zaten kokusundan da midem bulanıyor haftada 2 kez balık yiyoruz, kuru kayısı, kuru incir, siyah üzüm, 2 tane ceviz yiyorum gün içinde aklıma geldikçe akşam yatacağımda da gene bal ve pekmez ama düzenli yapamıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?