hafif adet sancısı gibi var canım bende bide ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken bacaklarımın arası yani çatımı oluyo orası sızlıyo:26:
az kaldı benimde.doktorum 4 haziran diyor ama öğretmen arkadaşlar,bu gidişle öğretmenler odasında doğrurursun diyorlar.doğum iznime 3 hafta var daha ama karnım patlayacak yahu kocaman oldu benim kız:)) eğer gelmek istiyorum diye en ufak bi belirti verirse hemen aldırcam:)daha önceki de sezeryandı.20-25 mayıs arası gelse bari,beni daha fazla bekletmese cadı:) öncelikle sağlıklı olsunlar bebklerimiz inşallah.
sağol cnm yıkama ütüleme bitti çok şükür şimdilik bnm dolabımda bi bölüme yerleştirdim beşiğimizide kurduk odamıza yatağımın baş ucuna :) doğum çantamı yapmadım hala kendim için alacaklarım var bu hafta onlarıda alıp doğum çantamıda hazır etcem inş. senin bayağı az kalmış doğuma Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm
hafif adet sancısı gibi var canım bende bide ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken bacaklarımın arası yani çatımı oluyo orası sızlıyo:26:
Kızlar bebeğinize yan yatırma yastığı alan var mı? ya da daha önce kullanan var mı?
Kızlar bebeğinize yan yatırma yastığı alan var mı? ya da daha önce kullanan var mı?
kızlar o kadar agırlastım kı allahtan kaynanam geldı o olmasa napardım bılmıyorum cunku ıkı kızım var veonlarda ılgı ıstıyor cogu zaman dınlenme ımkanım oluyor kv dem sayesınde sızde durumlar nasıl
sagol canım ya ınan cok moral verdın
yanı ozel bırsey yapmadan kendılıgınden mı verdın
ve ne kadar zamanda verdın merak ettım
bişey sorcam bayanlar ben 37. haftama girdim fakat bebek 2 hafta önden gidio..bu durumda hangi hesaba göre doğum olur? erken doğum ihtimalim oldugundan gecen hafta akciğer geliştirici iğne vurundum ilaç falan kullandım 35.haftaya kadar normaldi hersey ama bebek hızlı kilo almış..sizinkilerin kiloları nasıl???
kızlar o kadar agırlastım kı allahtan kaynanam geldı o olmasa napardım bılmıyorum cunku ıkı kızım var veonlarda ılgı ıstıyor cogu zaman dınlenme ımkanım oluyor kv dem sayesınde sızde durumlar nasıl
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.bende anne oldum ...pazar günü aniden geldi oğlum çok şükür ikimizde iyiyiz,evdeyiz...
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun darısı basımıza ınsallahAllah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.bende anne oldum ...pazar günü aniden geldi oğlum çok şükür ikimizde iyiyiz,evdeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?