Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

hafif adet sancısı gibi var canım bende bide ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken bacaklarımın arası yani çatımı oluyo orası sızlıyo:26:

aman bi sorun olmasında bişey olcak diye çok korkuyorum cumaya zaten kontrolüm var inş herşey yolundadır birde ben çorap giymiyorum bazen sanırım üşütüyorum farkında olmadan sende dikkat et kendine üşütme cnm

gulminahira sagol canım az kaldı evet Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Aynı benim karnımda kocaman saten bir karnım var başka bir şey yok bende çok kilo almadım ben 2. demi sezeryan olacak senin Hayırlısı sağlık kucağımıza almayı nasip ettsin Allahım.

oo seninde bitmiş hazırlıklar doğum çantanı hazırlarsan herşey hazır hayırlısı ile bebeklerimizin gelmesini beklicez :)
evet canım az kaldı Allahım herkeze hayırlısı ile sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

hafif adet sancısı gibi var canım bende bide ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken bacaklarımın arası yani çatımı oluyo orası sızlıyo:26:

benimde aynı adet sancısı gibi sancım oluyor doktoruma sordum normal dedi cumartesi tekrar gideceğim bakalım sanırım artık doğum yaklaşıyor bende heyecan artıyor ama :))

Kızlar bebeğinize yan yatırma yastığı alan var mı? ya da daha önce kullanan var mı?

Merhaba; ilk defa duydum sizden, hemen baktım nete gerekli mi acaba diye, bir sitede yazılana göre 2005 yapılan bir araştırmaya göre ani bebek ölümlerinin nedenleri arasında yüzü koyun ve yan yatırmakta yer alıyor bebeklerin sırt üstü yatmasının daha sağlıklı olacağı da yazıyor

Kızlar bebeğinize yan yatırma yastığı alan var mı? ya da daha önce kullanan var mı?

güvenli yatış yastığı adı altında aldım bende çünkü bebekler Allah korusun bi anlık dalgınlıkla sırt üstü yatarken falan kendi kustuğunda zarar görebiliyomuş bu yastık sağa sola düşmesini engelliyo

bende aldım yan yastıgı bakalım nekadr kullanacagız bıde cocuk dr sorucam nasıl yatması gerektıgınııı

bişey sorcam bayanlar ben 37. haftama girdim fakat bebek 2 hafta önden gidio..bu durumda hangi hesaba göre doğum olur? erken doğum ihtimalim oldugundan gecen hafta akciğer geliştirici iğne vurundum ilaç falan kullandım 35.haftaya kadar normaldi hersey ama bebek hızlı kilo almış..sizinkilerin kiloları nasıl???

kızlar o kadar agırlastım kı allahtan kaynanam geldı o olmasa napardım bılmıyorum cunku ıkı kızım var veonlarda ılgı ıstıyor cogu zaman dınlenme ımkanım oluyor kv dem sayesınde sızde durumlar nasıl

bende çok ağır hissediyorum kendimi dönmek bile çok zor geliyor. hele kalkmak apayrı bir sorun

Benim çok değişiyor, tabii genelde ağır hissediyorum ama bazende farklı bir enerji hissediyorumm o an her şey yapabilirim gibi hissetsem de çok uzun sürmüyor:)

sagol canım ya ınan cok moral verdın
yanı ozel bırsey yapmadan kendılıgınden mı verdın
ve ne kadar zamanda verdın merak ettım

biraz geç girdim foruma canım anca gördüm yazını
ben kızım 8 aylıkken spora gittim 40 gün
40 gün cünkü annemlere gittiğimde gidebildim kızıma annem baksın diye
emzirdiğim için yememi cok kısmadım bol su az ekmek şekeri cok az tükettim diğer şeylerden yedim bol bol
ben sıkı spor yaptım kısa bir süre fakat haftanın 6 günü her seans 3 saat olmak üzere spor yaptım 40 günde 6 kğ gitmişti evime döndüm
fakat kilo vermem devam etti 6 kg de kendiliğinden gitti ev işi bebek emziriyorsun bir yandan şekeride azaltınca gitti canım böyle işte
emzirmek cok faydalı kilo verme acısındanda senın yediklerin bebeğe gidiyor zaten ekstra sarfettiğin eforda kilokaybı yaratıyor

benimki az canım 2 hafta önce gittim 2.266 gramdı doktorum uzun ince bi bebek olacak galiba demişti perşembe günü gidicem bide bakalım neler oldu bizim oğlana

benimkinin kilosu da 34+5 de 2350 gramdı. benim ultrason ve sat da uyumsuz ultrason geri çıkıyor. ama doktor sata göre tarih verdi

bende aynı o kadar ağırlaştımki doktorum yürüşünü ihmal etme dedi yürüyüş bile artık zorluyor hele geceleri yatamamak ayrı yatmakta çok zorlanıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.bende anne oldum ...pazar günü aniden geldi oğlum çok şükür ikimizde iyiyiz,evdeyiz...

nasılda sıcaklar bastırdı ya
ıyıkı fazla sıcaga kalmayacagız sezeryan olacagı ıcın 25 mayıs gıbı falan alır doktorum benı oyle tahmın edıyorum ama tabıı son gorusmemızı henuz yapmadık haftaya falan gıdecegım muayenehanesıne o zaman tarıh verecek. havalar duzeldı kızlarım evde durmak ıstemıyor hafta ıcı okul var hafta sonu her daım programımız olurdu ama ben artık oyle avm falan gezemıyorum fazla yuruyemıyorum sık sık evde bırseyler hazırlayıp parka gıdıyoruz orda hem pıknık hem kızlar enerjısını atıyor bıraz bakalım ara sıra agrım oluyor genel olarakda halsızım demır hapı magnezyum ve calsıum kullanıyorum aldıgım kıloları dusunmemeye calısıyorum ınsallah verrırım kısa zamanda yeterkı bebegım saglıklı olarak dunyaya gelsın rabbım hepımıze hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın ınsallah kolay dogumlar:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…