Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Kızlarrr 37+4 üm ayın 10 nuna ( mayıs 10 ) gün verdi doktorum 38+5te alacak sezeryana ilk bebeğim heycannn korku endişe dorukta şafak 8 RABBİM herkesin yardımcısı olsun

Kızlarrr 37+4 üm ayın 10 nuna ( mayıs 10 ) gün verdi doktorum 38+5te alacak sezeryana ilk bebeğim heycannn korku endişe dorukta şafak 8 RABBİM herkesin yardımcısı olsun
Canım hiç korkma. Bende ikinci sezeryanımı olacağım üçüncü bebeğim ne güzel az kalmış Allah yardımcın olsun bol bol dua et hayırlı uğurlu olsun

Kızlarrr
Benim kızlarımın ismi SENA NURSEN ve BEYZA NUR üçüncü kızımın ismi BEREN TUĞBA olsun istedim eşimde beğendi nasıl sizce

Allahtan çok sıcaklara gelmeden doğuracağız :) benim normal doğum olacak benimde az kaldı doğum 8 mayıs görünüyor gecen hafta c.tesi gittim 4 mayısa kadar doğum görünmüyor dedi doktorum bu c.tesi tekrar gideceğim Allahım kazasız belasız Bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben demir hapı ve balık hapımı kullanıyorum diğer magnezyum calsıum haplarımı bıraktırdı
senin işin daha zor kızların birde hamilelik Allah yardımcın olsun Allah Herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

Âmin canım inşallah az kalmış seninde valla doğuranları kıskanıyorum artık:))) Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Âmin canım inşallah az kalmış seninde valla doğuranları kıskanıyorum artık:))) Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah

evet canım az kaldı gelde bana sor zaman geçmiyor paytak paytak dolanıyorum evde :)))
Amin inşallah hayırlısı ile

Kızlar sizinde yüzünüzde lekeler oldumu benim burun ve dudak çevremde lekeler oldu doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım güneş kremi kullanıyorum sizlerde bu sorun varsa nasıl önlem aldınız veya neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim

Kısmetse aynı gün doğum yapacağız :) artık uykularım garipleşti zorluktan öte hayal kurmaktan uyuyamıyorum:)

Kısmetse aynı gün doğum yapacağız :) artık uykularım garipleşti zorluktan öte hayal kurmaktan uyuyamıyorum:)

kızlar bugün doktora gittim günüm çarşamba günü doluyor bebeğim doğum kanalına dönmüş ama yerleşmemiş doktorum şuan doğum görünmüyor dedi açılmadada yok gine belli olmaz her an ola bilir dedim çarşamba gününe kadar doğum görünmüyor ben hep normal doğum istedim ama günüm dolunca sezeryanmı olacağım ben şimdi? herşeyin hayırlısı Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun hakkında inşallah, bende doktora gittim bugün cuma günü inşallah geliyor bebeğim, epudural sezeryanı öneriyor doktorum, kendimi o kadar çok alıştırmışım ki genel anesteziye korkuyorum ama daha sağlıklıı olduğu kesin şimdi kendimi alıştırmak için gözümü karartıp videoları izleyeceğim

kızlar netten araştırdığıma göre bende 3-4 gündür çatı kemiği ağrısı var..aynı durumu yaşayan var mı 37+5 teyim ve bebeğim 3360gr ...çok feci ağrıo...

kızlar netten araştırdığıma göre bende 3-4 gündür çatı kemiği ağrısı var..aynı durumu yaşayan var mı 37+5 teyim ve bebeğim 3360gr ...çok feci ağrıo...

Aynı durum bende de var canım ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken sanki sızlıyo gibi oluyo bu perşembe doktora gidicem çatı muayenesi yapacakmışşş
bu arada maşallah bebeğine benimki zayıf biraz

canım 2 arkadaşımdan örnek vereyim aynı senin durumunda olan 2 arkadaşım vardı günü dolan ama inatçı bebişleri gelmeyen açılma olmayan birini doktoru sezeryana aldı
birine de suni sancı verdiler suyunu doktorlar patlattı normal doğum yaptırdılar Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin arkadaşım

Kızlar maşallah ya herkezin günü doluyo teker teker doğuma hazırlanıyor Burada çok şey paylaştık umarım bebişlerimiz doğduktan sonra da paylaşırız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin AMİN

kızlar emınım sızde benım gıbısınız o kadar hasretle sabırsızlıkla beklıyorum kı evladımı yanı hanı 3. ama sanırım 10. da olsa ben bunları hıssederdım ya bambaska bırsey benım ıcın o kadar muhtacım kı rabbım bana onunla yenıden yasama sevıncı verecek ınanıyorum psıkolojık tedavım yarım kaldı gebelıgımden dolayı mesela ama suan hamdolsun rabbıme sankı yıllarca tedavı almıs gıbıyım gucluyum hayata olumlu bakıyorum belkı yerımde baskası olsa cesaret etmezdı 2 kızım buyudu okullu oldu ben rahata cıktım esım zaten yanımda degıl yurt dısında...hamılelıgımı duydugunda kendı rahatının dusmanı mısın dıyen arkadaslarım oldu ama oyle degıl ıste benım bu bebege cok ıhtıyacım var ben onu sarıp sarmalayıp tum sevkat ve merhametımle buyutecegım rabbım hepımıze hayırlı ve saglıklı evlat nasıp etsın sag saglım dogum yapıp kucagımızda saglıklı bebıslerımızle mutluluk dolu bır hayata baslayalım hepımız ınsallah amin

benim kızımda inatçı sanırım yerini sevdi gelmeye niyeti yok :)) bakalım canım çarşamba gününe kadar beklicez kısmet herşeyin hayırlısı Allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizş kuçağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

sevgili azd günü en yakın sen görünüyorsun. benim 3-10 haziran arasında görünüyor doğum. şimdilik normal sezaryen denmedi. erken belkide. bebek başaşağı pozisyonda. geçen perşembe nst için gittim. sancım çıktı. bir gün öncesi evin bütün camlarını, balkon camını silmiştim ama. cumartesi tekrar gel dedi. o günde ulusa g,ittim. 2-3 saat keçe vs aldım bebek şekerleri için. tamamlanınca fotoğraflarını paylaşacağım sizlerle. ulus dönüşü nts ye girdim, yine sancı çıktı. ultrason, açıklık muayenesi, bir şişe serum ve 40 sakikalıuk 2. nst derken 4 saat kadar hastanede kaldım. ikinci nst de sancı çıkmadı, öbür türlü yataıracaktı bir gece dr. ben bütün annelere sağlıklı bir doğum diliyorumn. bebek karar veriyor herşeye ama iş bizdede bitiyor. bana ,ilk kızımda sezaryen olabilir iri bebek vs demişti dr. doğoımdan bir gün önce ki normal doğum tarihime 5 gün falan vardı. doktor temmuzda olur doğum demişti ben 17 haziranda normal doğum yaptım. bir gün öncesi pazara gittim. sabahına doğum yaptım. doğum çantası hazırlamaya başladım. bir iki eksik kaldı. bebek bezi aldık dün, yeni doğan. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. herkese kolaylıklar diliyorum.

canım evet günü en yakın benim sanırım ama benim kızım inatçı gelmiyor :) her an akşam sabah gele bilirde doktorum hazırlı olun demişti benim bebeğimde aşağı pozisyonda ama doğum kanalına inmemiş sen sancılar erken başlamış benim halen nst sancım yok çıkmıyor bakalım perşembe günü tekrar gideceğim kontrole bende yaptım daha doğrusu ablam yaptı bana kurabiyelerimi sepete koyduk hazır :) sende benim gibi hareketlisin maşallah bende normal doğum istiyorum ama her şeyin hayırlısı Allahım hayırlısı ile kuçağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

bugün kontrolum vardı 37 hafta 3günlük 2900gram mış bebeğim doktor yatışımı yaptı hastanede yatıyorum bebek hem makat duruştaymış hemde suyum azmış biraz müşade altında kal bi gelişme olmazsa sezeryana alırız dedi korkuyorum inş bi sorun olmaz dua edermisiniz bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…