Canım hiç korkma. Bende ikinci sezeryanımı olacağım üçüncü bebeğim ne güzel az kalmış Allah yardımcın olsun bol bol dua et hayırlı uğurlu olsunKızlarrr 37+4 üm ayın 10 nuna ( mayıs 10 ) gün verdi doktorum 38+5te alacak sezeryana ilk bebeğim heycannn korku endişe doruktaşafak 8 RABBİM herkesin yardımcısı olsun
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.bende anne oldum ...pazar günü aniden geldi oğlum çok şükür ikimizde iyiyiz,evdeyiz...
nasılda sıcaklar bastırdı ya
ıyıkı fazla sıcaga kalmayacagız sezeryan olacagı ıcın 25 mayıs gıbı falan alır doktorum benı oyle tahmın edıyorum ama tabıı son gorusmemızı henuz yapmadık haftaya falan gıdecegım muayenehanesıne o zaman tarıh verecek. havalar duzeldı kızlarım evde durmak ıstemıyor hafta ıcı okul var hafta sonu her daım programımız olurdu ama ben artık oyle avm falan gezemıyorum fazla yuruyemıyorum sık sık evde bırseyler hazırlayıp parka gıdıyoruz orda hem pıknık hem kızlar enerjısını atıyor bıraz bakalım ara sıra agrım oluyor genel olarakda halsızım demır hapı magnezyum ve calsıum kullanıyorum aldıgım kıloları dusunmemeye calısıyorum ınsallah verrırım kısa zamanda yeterkı bebegım saglıklı olarak dunyaya gelsın rabbım hepımıze hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın ınsallah kolay dogumlar:=)
Allahtan çok sıcaklara gelmeden doğuracağız :) benim normal doğum olacak benimde az kaldı doğum 8 mayıs görünüyor gecen hafta c.tesi gittim 4 mayısa kadar doğum görünmüyor dedi doktorum bu c.tesi tekrar gideceğim Allahım kazasız belasız Bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ben demir hapı ve balık hapımı kullanıyorum diğer magnezyum calsıum haplarımı bıraktırdı
senin işin daha zor kızların birde hamilelik Allah yardımcın olsun Allah Herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
Âmin canım inşallah az kalmış seninde valla doğuranları kıskanıyorum artık:))) Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.bende anne oldum ...pazar günü aniden geldi oğlum çok şükür ikimizde iyiyiz,evdeyiz...
Kızlarrr 37+4 üm ayın 10 nuna ( mayıs 10 ) gün verdi doktorum 38+5te alacak sezeryana ilk bebeğim heycannn korku endişe doruktaşafak 8 RABBİM herkesin yardımcısı olsun
Kısmetse aynı gün doğum yapacağız :) artık uykularım garipleşti zorluktan öte hayal kurmaktan uyuyamıyorum:)
kızlar bugün doktora gittim günüm çarşamba günü doluyor bebeğim doğum kanalına dönmüş ama yerleşmemiş doktorum şuan doğum görünmüyor dedi açılmadada yok gine belli olmaz her an ola bilir dedim çarşamba gününe kadar doğum görünmüyor ben hep normal doğum istedim ama günüm dolunca sezeryanmı olacağım ben şimdi?herşeyin hayırlısı Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar netten araştırdığıma göre bende 3-4 gündür çatı kemiği ağrısı var..aynı durumu yaşayan var mı 37+5 teyim ve bebeğim 3360gr ...çok feci ağrıo...
kızlar bugün doktora gittim günüm çarşamba günü doluyor bebeğim doğum kanalına dönmüş ama yerleşmemiş doktorum şuan doğum görünmüyor dedi açılmadada yok gine belli olmaz her an ola bilir dedim çarşamba gününe kadar doğum görünmüyor ben hep normal doğum istedim ama günüm dolunca sezeryanmı olacağım ben şimdi?herşeyin hayırlısı Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Aynı durum bende de var canım ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken sanki sızlıyo gibi oluyobu perşembe doktora gidicem çatı muayenesi yapacakmışşş
bu arada maşallah bebeğine benimki zayıf biraz
canım 2 arkadaşımdan örnek vereyim aynı senin durumunda olan 2 arkadaşım vardı günü dolan ama inatçı bebişleri gelmeyen açılma olmayan birini doktoru sezeryana aldı
birine de suni sancı verdiler suyunu doktorlar patlattı normal doğum yaptırdılar Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin arkadaşım
sevgili azd günü en yakın sen görünüyorsun. benim 3-10 haziran arasında görünüyor doğum. şimdilik normal sezaryen denmedi. erken belkide. bebek başaşağı pozisyonda. geçen perşembe nst için gittim. sancım çıktı. bir gün öncesi evin bütün camlarını, balkon camını silmiştim ama. cumartesi tekrar gel dedi. o günde ulusa g,ittim. 2-3 saat keçe vs aldım bebek şekerleri için. tamamlanınca fotoğraflarını paylaşacağım sizlerle. ulus dönüşü nts ye girdim, yine sancı çıktı. ultrason, açıklık muayenesi, bir şişe serum ve 40 sakikalıuk 2. nst derken 4 saat kadar hastanede kaldım. ikinci nst de sancı çıkmadı, öbür türlü yataıracaktı bir gece dr. ben bütün annelere sağlıklı bir doğum diliyorumn. bebek karar veriyor herşeye ama iş bizdede bitiyor. bana ,ilk kızımda sezaryen olabilir iri bebek vs demişti dr. doğoımdan bir gün önce ki normal doğum tarihime 5 gün falan vardı. doktor temmuzda olur doğum demişti ben 17 haziranda normal doğum yaptım. bir gün öncesi pazara gittim. sabahına doğum yaptım. doğum çantası hazırlamaya başladım. bir iki eksik kaldı. bebek bezi aldık dün, yeni doğan. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. herkese kolaylıklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?