Aynı durum bende de var canım ayaktayken yada yatakta sağa sola dönerken sanki sızlıyo gibi oluyobu perşembe doktora gidicem çatı muayenesi yapacakmışşş
bu arada maşallah bebeğine benimki zayıf biraz
benim doktorum yapacak mı bilmiom yapıcam demedi ama bende cuma gidicem o zaman bi atak bekliyorum :) benim bebiş biraz iriydi erken doğum ihtimali falan vardı bu yüzden...
bugün kontrolum vardı 37 hafta 3günlük 2900gram mış bebeğim doktor yatışımı yaptı hastanede yatıyorum bebek hem makat duruştaymış hemde suyum azmış biraz müşade altında kal bi gelişme olmazsa sezeryana alırız dedi korkuyorum inş bi sorun olmaz dua edermisiniz bize...
kızlar bugün doktora gittim günüm çarşamba günü doluyor bebeğim doğum kanalına dönmüş ama yerleşmemiş doktorum şuan doğum görünmüyor dedi açılmadada yok gine belli olmaz her an ola bilir dedim çarşamba gününe kadar doğum görünmüyor ben hep normal doğum istedim ama günüm dolunca sezeryanmı olacağım ben şimdi?herşeyin hayırlısı Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır forumda yoktum sessiz izledim sizi nihayet yavaş yavaş herkes sona yaklasiyor.
bende zeynep kamilde bir gebelik eğitimi programına katıldım vakti olanlara tavsiye ederim. doğal doğum yanlısı ebeler eğitim veriyor.
normal doğum isteyenler için bebeğin gelmek istediği zamana saygı duyun herhangi bir mudehale kabul etmeyin diyorlar.bende sonuna kadar normali beklycem bi aksilik çıkmazsa.
yarın nst ye giriyorum 38.haftam çatı muayenesi yapiliyormu bu hafta bilenlerden cevap bekliyorum. herkese kolay doğumlar...
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır forumda yoktum sessiz izledim sizi nihayet yavaş yavaş herkes sona yaklasiyor.
bende zeynep kamilde bir gebelik eğitimi programına katıldım vakti olanlara tavsiye ederim. doğal doğum yanlısı ebeler eğitim veriyor.
normal doğum isteyenler için bebeğin gelmek istediği zamana saygı duyun herhangi bir mudehale kabul etmeyin diyorlar.bende sonuna kadar normali beklycem bi aksilik çıkmazsa.
yarın nst ye giriyorum 38.haftam çatı muayenesi yapiliyormu bu hafta bilenlerden cevap bekliyorum. herkese kolay doğumlar...
allah yardımcın olsun canım sagsaglım kolaylıkla kucagına almak nasıp etsın aminbugün kontrolum vardı 37 hafta 3günlük 2900gram mış bebeğim doktor yatışımı yaptı hastanede yatıyorum bebek hem makat duruştaymış hemde suyum azmış biraz müşade altında kal bi gelişme olmazsa sezeryana alırız dedi korkuyorum inş bi sorun olmaz dua edermisiniz bize...
Bugün dr daydk. nst ye girdik. tuşe ve nst icin 5gun sonraya çağırdı.
yalnız bebeğimn kilosu 2650 biraz düşükmuş nasıl besliycem bilemedim siz ne önerirsiniz.ben et yemiyorum ondan mi acaba :-(
suyumuz da sinirdayms
doktorum az önce geldi yanıma cuma günü sezeryana alcakmış beni eğer bi aksilik çıkarsa daha da erken olabilir dedi inş bebeğim küveze girmeye gerek kalmaz sağlıcakla kucağıma alırım(
Bugün dr daydk. nst ye girdik. tuşe ve nst icin 5gun sonraya çağırdı.
yalnız bebeğimn kilosu 2650 biraz düşükmuş nasıl besliycem bilemedim siz ne önerirsiniz.ben et yemiyorum ondan mi acaba :-(
suyumuz da sinirdayms
et yemek çok önemli dikişler tutmuyomuş et yemeyenlerde ayrıca bol bol su iç zorla kendini benim suyum azaldığı için hastanede yatıyorum ve sezeryan olacağım hastanede kalmak çok sıkıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun... bu arada muz yemek bebeğe kilo aldırıyomuş dene istersen...
sevgili leylakosesi durumumuz aynı siznle. ben de 35+4. günümdeyim. geçen hafta dr 2300 olarak ölçmüştü bebeğin kilosunu. suyun sınırda bol su iç demişti. dün nst ye girdim. yine sancı çıktı. bugün için detayly ultrason istedi. sabah gittim. bebek 2200 dedi ultrasoncu. suıyun az. 2-3 litre yetmez 4 litre su iç dedi. benimde canım çok sıkkın. suyun az oluşuda etkiliyormuş bebeğin kilosunu. birde ben hala çalışıyorum. sabah 1 saat akşam bir saat servis maratonum var. yemek ütü temizlik....o da etkiliyormuş. dinlenince bebek kilo alırmış. haftaya cuma son, izne ayrılacağım. bakalım hayırlısı. gerçi sancılara bakılırsa pek beklemeyecek gibi bebeğim.
Ayyyy ne güzel yaa darısı başımıza şimdi bebeğin sağsağlim kucağında inşallah oooh misKalbim yerinden çıkacak aklıma geldikçe, yarın 9 inşallah sezeryana gireceğim karmakarışık duygular içindeyim:) sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?