Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

bebeğim61 umarım hayırlısı ne ise o olur. sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alın inşallah. benim bebeğimde geçen hafta yani 34+3 günlükken 2300 gr dı. bana çok az gibi geldi haftasına göre. cumartesi dr nst de ilk kızımın doğum kilosunu sorunca daha da işkillendim. hayırlısı bakalım. dualarımız tüm annelerle ve evlatlarıyla....

hayırlısı canım Allahım hayırlısı ile bebeğini kuçağına almayı nasip etsin korkma içini ferah tut
bende senin gibi normal doğum çok istiyorum ama günüm benimde yarın doluyor perşembe günü kontrolum var bakalım doktorum ne diyecek

Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır forumda yoktum sessiz izledim sizi nihayet yavaş yavaş herkes sona yaklasiyor.
bende zeynep kamilde bir gebelik eğitimi programına katıldım vakti olanlara tavsiye ederim. doğal doğum yanlısı ebeler eğitim veriyor.
normal doğum isteyenler için bebeğin gelmek istediği zamana saygı duyun herhangi bir mudehale kabul etmeyin diyorlar.bende sonuna kadar normali beklycem bi aksilik çıkmazsa.
yarın nst ye giriyorum 38.haftam çatı muayenesi yapiliyormu bu hafta bilenlerden cevap bekliyorum. herkese kolay doğumlar...

benimde ilk çatı muaynemi 38+4 yapmıştı normal doğum yapa bilirsin demişti doktorum sonraki kontrollerimde gine çatı muaynesi yaptı açılma doğum başladımı diye baktı benim kızım çok nazlı gelmeye niyeti yok saten :) bende perşembe günü tekrar gideceğim kontrole

doktorum az önce geldi yanıma cuma günü sezeryana alcakmış beni eğer bi aksilik çıkarsa daha da erken olabilir dedi inş bebeğim küveze girmeye gerek kalmaz sağlıcakla kucağıma alırım (

Benim daha ilk yarın yapılacak cnm

allah yardımcın olsun canım sagsaglım kolaylıkla kucagına almak nasıp etsın amin

kızlar bebek hareketlerınız nasıl bızımkısı cok azaldı gercı yarın oglen kontrolum var bakalım doktor ne dıyecek bu arada bır arkadasın dedıgı gıbı sona geldık allah hepımızın yardımcısı olsun sag saglım bebeklerımızle evımıze donelım mutlu hayat baslasın amin

Bugün dr daydk. nst ye girdik. tuşe ve nst icin 5gun sonraya çağırdı.
yalnız bebeğimn kilosu 2650 biraz düşükmuş nasıl besliycem bilemedim siz ne önerirsiniz.ben et yemiyorum ondan mi acaba :-(
suyumuz da sinirdayms

et yemek çok önemli dikişler tutmuyomuş et yemeyenlerde ayrıca bol bol su iç zorla kendini benim suyum azaldığı için hastanede yatıyorum ve sezeryan olacağım hastanede kalmak çok sıkıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun... bu arada muz yemek bebeğe kilo aldırıyomuş dene istersen...

doktorum az önce geldi yanıma cuma günü sezeryana alcakmış beni eğer bi aksilik çıkarsa daha da erken olabilir dedi inş bebeğim küveze girmeye gerek kalmaz sağlıcakla kucağıma alırım (

bebegim61 Allahım hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek çok heycanlıyım 40+1 günlük oldum Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin

Kalbim yerinden çıkacak aklıma geldikçe, yarın 9 inşallah sezeryana gireceğim karmakarışık duygular içindeyim:) sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

sevgili leylakosesi durumumuz aynı siznle. ben de 35+4. günümdeyim. geçen hafta dr 2300 olarak ölçmüştü bebeğin kilosunu. suyun sınırda bol su iç demişti. dün nst ye girdim. yine sancı çıktı. bugün için detayly ultrason istedi. sabah gittim. bebek 2200 dedi ultrasoncu. suıyun az. 2-3 litre yetmez 4 litre su iç dedi. benimde canım çok sıkkın. suyun az oluşuda etkiliyormuş bebeğin kilosunu. birde ben hala çalışıyorum. sabah 1 saat akşam bir saat servis maratonum var. yemek ütü temizlik....o da etkiliyormuş. dinlenince bebek kilo alırmış. haftaya cuma son, izne ayrılacağım. bakalım hayırlısı. gerçi sancılara bakılırsa pek beklemeyecek gibi bebeğim.

Kızlar benım bebegımınde kılosu dusuk cıkıyormus gecen haftada haftasyla uyumlu dedı ne kadar oldugunu soylemedı ne olacak bakalım bılemıyorum saglıkla sıhhatl kucagımıza almayı nasıp etsın rabbımbana da dınlenmemı soyledı yaıyorum devamlı bebek kılo alsın dıye bakalım hayırlısı nolcagını gorucez ıns

Allah seninde yardımcın olsun yaklaşık aynı gündeyz. allah ikinizede sağlık versin. çabucak atlat ins. tavsiyelerini dinlycem

Merhaba,35inci haftada bizmde o kilodaydi ciddiye almamıştım şimdi yine düşük diyo üstelik su meselesi de var... elimden geleni yapıyorum yemeğe suya vurdum kendimi sende dene senin daha çok vaktin var ama sancıların erken geldi bana.dinlenmeye bak artık derim moralini yüksek tut. bir de nefes egzersizleri var hamileler için onları araştır

Kalbim yerinden çıkacak aklıma geldikçe, yarın 9 inşallah sezeryana gireceğim karmakarışık duygular içindeyim:) sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Ayyyy ne güzel yaa darısı başımıza şimdi bebeğin sağsağlim kucağında inşallah oooh mis

Slm kızlar dün öğleden sonra kontrolüm vardı herşey normal dedi nst ye girdim sancı çıkmadı yarın sabah özel dktorumda randevum var ve sezeryan günüm belli olacak inşallah 25 Mayıs diye düşündüm ben bakalım bu arada bebeğim 37 + 4 olmuş Rabbim hepimize kolay Doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…