Slm kızlar dün öğleden sonra kontrolüm vardı herşey normal dedi nst ye girdim sancı çıkmadı yarın sabah özel dktorumda randevum var ve sezeryan günüm belli olacak inşallah 25 Mayıs diye düşündüm ben bakalım bu arada bebeğim 37 + 4 olmuş Rabbim hepimize kolay Doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin âmin
Merhaba,35inci haftada bizmde o kilodaydi ciddiye almamıştım şimdi yine düşük diyo üstelik su meselesi de var... elimden geleni yapıyorum yemeğe suya vurdum kendimi sende dene senin daha çok vaktin var ama sancıların erken geldi bana.dinlenmeye bak artık derim moralini yüksek tut. bir de nefes egzersizleri var hamileler için onları araştır
kızlaaaaarrr pazartesi günü sezeryan olucam mecburen istemiodum ama riske atmak istemedi doktor..dua edin bana..şaka gibi gelio oazartesi kucagımda olucak inşallhh...
merhaba canım evet dogru hatırlıyorsun bız ıkı hafta gerıden gelıyorduk ve doktor gelısım gerılıgı degılde gec yumurtlama olmus demıstı ama sımdı o arayı kapattık nasıl oldu bende anlamadım cok sukur rabbımesenamm sizin bebeğiniz kaç kilo. sanki sizde biraz geriden gittiğini söylemiştiniz. benim 2 hafta geriden gidiyor da.
hayırlı olsun canım ne guzel dogumlar basladı tek tek rabbım yardımcımız olsun hayırlı ve saglıklı bebekler kolay dogumlar versın bızlere aminkızlaaaaarrr pazartesi günü sezeryan olucam mecburen istemiodum ama riske atmak istemedi doktor..dua edin bana..şaka gibi gelio oazartesi kucagımda olucak inşallhh...
kızlar bilgilerinizi paylaşın
gebeliğim 40+3 oldu doğum belirtisi açılma sancım yok nst bile sancım cıkmıyor
pazartesi tekrar kontrole gideceğim o zaman 40+5 olacağım fazla bekletmiyelim dedi doktorum o gün yatış yapa bilirim dedi açılma ve sancım olmazsa nasıl olacak suni sancımı verecek bana sezeryanamı alacak hep normal doğum istedim Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah
Kızlar kontrole gîttim geldim o kadar yoruldum ki uyudum gelir gelmez herşey normal çok şükür fakat doktorum 4 Haziran dedi sezeryan için oysa ben 25 Mayıs falan olur diye düşünmüştüm yani daha 3 haftam varmerhaba canım evet dogru hatırlıyorsun bız ıkı hafta gerıden gelıyorduk ve doktor gelısım gerılıgı degılde gec yumurtlama olmus demıstı ama sımdı o arayı kapattık nasıl oldu bende anlamadım cok sukur rabbıme
su an kılosunu bılmıyorum bugun ozel doktorda randevum var bana amelıyat gunu verecek ınsallah kılosunu bugun ogrenırım yalnız 32 haftalıkken 1800 gramdı bebegım ve 32. hafta kılosunun ıkı katı dogarmıs bebekler yanı 3600 fılan dogacak ınsallah kızlarım 3 300 dogmuslardı normal bence yeterkı hepımızın bebegı hayırlı saglıklı bır sekılde dunyaya gelsın ınsallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun kolay dogumlar saglıklı bebekler versın amin
Tatlım eğer bebeğin duruşu ters değilse ve sende kararlıysan normal doğum yaparsın bu esnada suyun gelmez ve sancın olmazsa sana suni sancı verir ve suyunu orda boşaltırlar sonra suni sancıların etkisiyle doğum başlar zaten fakat bebek tersse doğum kanalına girmemişse o zaman mecburen sezeryan yapılır Allah yardımcın olsun kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize âmin
kız bak gunun dolmus da kk bıle hamılelık takvımını kaldırmıs senın ımza bolumundenCanım bebeğim doğum kanalına döndü ama yerleşmedi bir türlü kendini yukarı çekiyor hep çok nazlı benim kızım :) dediğim gibi hiç bir doğum belirtisi yok doktorum doğum görünmüyor dedi yerleşmemiş dedi suni sancı hakkında verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. Amin canım inşallah Allahım hayırlısı ile bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin.
kız bak gunun dolmus da kk bıle hamılelık takvımını kaldırmıs senın ımza bolumunden
canım saka bır yana hayırlısıyla gelsın ınsallah rabbım yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum benım bekledıgım 25 mayıs ıle doktorun soyledıgı 4 hazıran arasında 10 gun bıle yok ama gelde bana sor 1 gun bıle fazla gelıyor artık ınan kı bacak agrılarım mahvedıyor benı rabbım hepımızın yardımcısı olsun amin
ya sorma gecen bende fark ettim hamilelik takvimim kalkmış :)
sorma beklemek çok zor zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor dışarı çıksam nereye gideceksin koca göbeğimle :) bacakların çokmu ağrıyor kalsıum azmı aldın benimde belim ağrıyor amin inşallah canım
birde şu gelen tlf lardan fenalık geldi daha doğurmadınmı[/QUOTE
Aman Sorma zaten en beteri bu meraklı eş dost sanki elimizde de biz doğurmuyoruzben dışarı çıkmak çok isterdim kızlarımda sıkılıyor ama mümkün değil evim içinde bile yürürken acı çekiyorum 92,5 kilo olmuşum hayatımda ilk kez bu kîloyu gördüm Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizleri inşallah âmin
az kalmıs ne guzel canım ya allah yardımcın olsun haberdar et bızlerıMerhaba arkadaşlar cuma günü doğum nişanım geldi hemen doktora gittik alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi nst'de kasılmalarım çıktı c.tesi gene gittim gene alttan muayene etti düne göre daha iyi bebeğin kafası iniyo dedi böyle giderse gününe kadar durmayacak dedi yarın nst için bida gidicez sancılarım da sıklaştı bacaklarımı kapatamıyorum resmen, eğilemiyorum bile inşallah tez vakitte gelir bebeklerimiz
Merhaba arkadaşlar cuma günü doğum nişanım geldi hemen doktora gittik alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi nst'de kasılmalarım çıktı c.tesi gene gittim gene alttan muayene etti düne göre daha iyi bebeğin kafası iniyo dedi böyle giderse gününe kadar durmayacak dedi yarın nst için bida gidicez sancılarım da sıklaştı bacaklarımı kapatamıyorum resmen, eğilemiyorum bile inşallah tez vakitte gelir bebeklerimiz
ya sorma gecen bende fark ettim hamilelik takvimim kalkmış :)
sorma beklemek çok zor zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor dışarı çıksam nereye gideceksin koca göbeğimle :) bacakların çokmu ağrıyor kalsıum azmı aldın benimde belim ağrıyor amin inşallah canım
birde şu gelen tlf lardan fenalık geldi daha doğurmadınmı[/QUOTE
Aman Sorma zaten en beteri bu meraklı eş dost sanki elimizde de biz doğurmuyoruzben dışarı çıkmak çok isterdim kızlarımda sıkılıyor ama mümkün değil evim içinde bile yürürken acı çekiyorum 92,5 kilo olmuşum hayatımda ilk kez bu kîloyu gördüm Rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizleri inşallah âmin
aynen canım sanki içerde zorla tutuyoruz çokmu kilo aldın canım Allah yardımcın yardımcımız olsun inşallah Hayırlısı ile kuçağımıza almayı nasip etsin amin
Merhaba arkadaşlar cuma günü doğum nişanım geldi hemen doktora gittik alttan muayene etti 1 cm açılma var dedi nst'de kasılmalarım çıktı c.tesi gene gittim gene alttan muayene etti düne göre daha iyi bebeğin kafası iniyo dedi böyle giderse gününe kadar durmayacak dedi yarın nst için bida gidicez sancılarım da sıklaştı bacaklarımı kapatamıyorum resmen, eğilemiyorum bile inşallah tez vakitte gelir bebeklerimiz
Aklımın ucundan geçmeyen günler yaşıyorum cumadan bu yana bebeğim ciddi bir rahatsızlıkla açtı gözlerini bize bugün ameliyat oldu miniğim hala sancılı sürecimizi atlatamadık ne olur dua edin allahım bize bağışlasın güzel yavrumu allah hepinize sağlıkla sıhhatle kucaklamayı kollamayı nasip atsinkızlar bugün gine doktora gittim kontrolum vardı ne sancı ne de açılma hiç birşey yokçarşamba günü doktorum yatış verdi suni sancı vericekler
Suni sancı ile doğumum gerçekleşecek hayırlısı ile bir aksilik çıkmazsa Rabim hayırlısı nasip etsin inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?