Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

tüylerim diken diken oldu mesajınızı okurken surma hanım. rabbim yardımcınız olsun, başka sıkıntı vermesin. dualarımız tabiki sizinle. Cenabı hak o meleği elbette koruyacak, hiç merak etmeyin. Sabırlı olun. Anne karnında iken ameliyat olan bebekler var. Tıp çok gelişti kalbinizi ferah tutun emi. bir de gelişmelerden haberdar edebilirseniz çok sevinirim. Allah'a emanet olun.

kıyamam canım ya nesı var
allah yardımcın olsun tez zamanda acıl sıfa versın ınsallah amin

kıyamam canım ya nesı var
allah yardımcın olsun tez zamanda acıl sıfa versın ınsallah amin

Diyafram hernisi denilen çok ciddi bir rahatsızlık öyle güzel bir bebek vermiş ki yaradan Rabbim almasın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş ya ne olursunuz dua edin ne olur

kızlar hadi bakalım doğurun artık meleklerinizi :))) Biz çok şükür cuma günü kavuştuk bebeğimize Allahıma şükürler olsun küveze bile gerek kalmadı şimdi evimizdeyiz ceydam mışıl mışıl uyuyor :)) darısı başınıza artık Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Diyafram hernisi denilen çok ciddi bir rahatsızlık öyle güzel bir bebek vermiş ki yaradan Rabbim almasın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş ya ne olursunuz dua edin ne olur

rabbım su mubarek kandıl gunu dılıyorum sıze tez vakıtte sıfalar versın evladınızı sıze bagıslasın sakın kendınızı bırakmayın guclu durun bırde mumkunse adak adayın hayırlısıyla kurtulsun dıye dua edın gucunuz mıktarında adak mesela kurban adayın olmaz mı allah ganı ganı yardımcınız olsun sıze dua edecegım rabbıme emanet olun amin

masallah canım erken mı geldı normal mı oldu takvımıne baktımda daha varmıs sankı
bu arada gule gule buyut rabbım bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah amin

kızlar bende yarın sabah 9 da doğuma giriyorum.bugün günüm doldu.bebek iri olduğu için doktor sezaryana alıyor bana da dua edin.

kızlar bende yarın sabah 9 da doğuma giriyorum.bugün günüm doldu.bebek iri olduğu için doktor sezaryana alıyor bana da dua edin.

melzanur hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır inşalalh. hani derlerya ben bu satırları yazarken siz bebeğinize inşallah kavuşmuş olacaksınız. sağlıkla, huzurla büyütün inşallah.

bebeğim61 gözünüz aydın. güle güle mutlu mutlu büyütün canınızın parçasını. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

surma dualarımızı eksik etmiyoruz inan. kalbinizi ferah tutun, bir imtihandır, atlatacaksınız inşallah. ben de zaten çok sık yazmıyordum. bügün işte son günüm. doğum iznine ayrılıyorum Alalh nasip ederse. herkese hayırlı günler diliyorum. Allah'a emanet olun.

kahvaltıda bır basagrısı hıssettım halen devam edıyor bebegım cok hareketlı ve hemen hemen her hareketı canımı acıtıyor suan
babam hastanede dun aksam zıyaretıne gıttım moralım cok bozuldu kendımı uzmemeye calısıyorum kaygılarım hıc bıtmıyor
karnımdakı bebekten ayrı evdekı ıkı yavrum ıcınde kaygılıyım her hamıle gıbı dogumda bana bırsey olursa korkusu yasıyorum
su mubarek saat rabbıme yalvarıyorum tum musluman hamıle kardeslerımıze ben dahıl kolay dogumlar ve kucagımızdasaglıklı bebeklerle evımıze donmeyı nasıp etsın rabbım amin

masallah canım erken mı geldı normal mı oldu takvımıne baktımda daha varmıs sankı
bu arada gule gule buyut rabbım bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah amin

sağol cnm bnm suyum çok azalmıştı ve bebek makat duruştaydı baş yukarda olduğu için sezeryanla 13 gün erken doğum yaptım darısı sizlerin başına....

Kızlar hasta olanlara allahtan şifa dilerim bebişlerine kavusanlari tebrik ederim.
ben de son haftadaym drum birkaç gündür olmadığı için nobetci doktora gittim. oda suyumun az oldugunu biran önce doğurmam gerektgni söyledi. mantarimda varmış. tansiyonunum yuksekmis.anlayacağınız oldu bittiye geliyordum az kalsin. ptesiye kadar kendi doktorumu beklemek istedim.
sancım acilmam yok zorla doğurtmak istiyo kadın ya.kendi doktorumda aynı seyi soylerse risk alıp kendi sancımi beklemelimiym yoksa suniyi kabul mu etmeliym bilmiyorum. dua edin lütfen

kızlar valla aıle gıbı olduk aklım kalıyor sızde
hasta bebegımız ne oldu
kım dogurdu kım kaldı
dusunup duruyorum
artık ezberledınız bılıyorum ama yazacagım cok agırlastım cooook
ayın 26 sında ozelde randevum var bana tarıh verecek muhtemelen 4 hazıran dıyecek bende derım 5 lsun kandıl ya:)
hayırlısı rabbımden

Kızlar merhaba ayın 14'ünde minik oğlumu kucağıma aldım cuma günü nişan gelmişti salı sabaha karşıda az az akıntım oldu meğer suyummuş gelen sabah doktor kontrolüm vardı gittim orda da geldi ve hemen yatışım yapıldı normal doğumla Allahıma bin şükür oğlumu kucağıma aldım Rabbim hastalara şifa bebek bekleyenlere de kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin

masallah canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun darısı basımıza ınsallah amin

13ünde bebeşimi sezeryanla kucağıma aldım..şimdi karsımda uyuyor...melek gibi..Allah sizlere de bu duyguyu nasip ettirsin

merhabalar
belkı bılıyorsunuzdur hem ozelde hem devlet hastanesınde takıp oluyordum
devlet hastanesındekı dr 1 haftanız var dıyor kendı doktorum 2 hafta dıyor sureklı arada fark vardı
bugun devlet hastanesınde nst ye gırdım doktor gorunce hemen randevu alın kendınıze dedı dogum ıcın bende bu hastanede dogurmayacagım dedım evıme yakın oldugu ıcın buraya gelıyorum takıbe dedım oda o zaman hastanenızden alın randevu dedı cıkınca ozel doktorumu aradım oda persembe gunu goruselım 29 unda alabılırız bebegı dedı cok sevındım cunku 5 hazıran dıyordu su son zamanlar hıc gecmek bılmıyor sımdı bakalım persembe gunu sabahtan kendı dr um muayene edecek ve gun verecek hakkımızda hayırlısı olsun kucagımızda bebeklerımızle sag saglım evımıze donmek nasıp etsın rabbım ınsallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…