Aklımın ucundan geçmeyen günler yaşıyorum cumadan bu yana bebeğim ciddi bir rahatsızlıkla açtı gözlerini bize bugün ameliyat oldu miniğim hala sancılı sürecimizi atlatamadık ne olur dua edin allahım bize bağışlasın güzel yavrumu allah hepinize sağlıkla sıhhatle kucaklamayı kollamayı nasip atsin
kıyamam canım ya nesı varAklımın ucundan geçmeyen günler yaşıyorum cumadan bu yana bebeğim ciddi bir rahatsızlıkla açtı gözlerini bize bugün ameliyat oldu miniğim hala sancılı sürecimizi atlatamadık ne olur dua edin allahım bize bağışlasın güzel yavrumu allah hepinize sağlıkla sıhhatle kucaklamayı kollamayı nasip atsin
kıyamam canım ya nesı var
allah yardımcın olsun tez zamanda acıl sıfa versın ınsallah amin
Diyafram hernisi denilen çok ciddi bir rahatsızlık öyle güzel bir bebek vermiş ki yaradan Rabbim almasın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş ya ne olursunuz dua edin ne olur
Diyafram hernisi denilen çok ciddi bir rahatsızlık öyle güzel bir bebek vermiş ki yaradan Rabbim almasın inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş ya ne olursunuz dua edin ne olur
masallah canım erken mı geldı normal mı oldu takvımıne baktımda daha varmıs sankıkızlar hadi bakalım doğurun artık meleklerinizi :))) Biz çok şükür cuma günü kavuştuk bebeğimize Allahıma şükürler olsun küveze bile gerek kalmadı şimdi evimizdeyiz ceydam mışıl mışıl uyuyor :)) darısı başınıza artık Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
kızlar bende yarın sabah 9 da doğuma giriyorum.bugün günüm doldu.bebek iri olduğu için doktor sezaryana alıyor bana da dua edin.
rabbım yardımcınız olsun ınsallah kolay bır dogumla sagsaglım bebegınızı kucaklarsınız darısı basımızakızlar bende yarın sabah 9 da doğuma giriyorum.bugün günüm doldu.bebek iri olduğu için doktor sezaryana alıyor bana da dua edin.
masallah canım erken mı geldı normal mı oldu takvımıne baktımda daha varmıs sankı
bu arada gule gule buyut rabbım bagıslasın analı babalı buyutsun ınsallah amin
masallah canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutsun darısı basımıza ınsallah aminKızlar merhaba ayın 14'ünde minik oğlumu kucağıma aldım cuma günü nişan gelmişti salı sabaha karşıda az az akıntım oldu meğer suyummuş gelen sabah doktor kontrolüm vardı gittim orda da geldi ve hemen yatışım yapıldı normal doğumla Allahıma bin şükür oğlumu kucağıma aldım Rabbim hastalara şifa bebek bekleyenlere de kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin
masallah canım ya darısı basıma bekcısı oldum ben bu forumun en son ben dogurcam galıba:)))13ünde bebeşimi sezeryanla kucağıma aldım..şimdi karsımda uyuyor...melek gibi..Allah sizlere de bu duyguyu nasip ettirsin
merhabalar
belkı bılıyorsunuzdur hem ozelde hem devlet hastanesınde takıp oluyordum
devlet hastanesındekı dr 1 haftanız var dıyor kendı doktorum 2 hafta dıyor sureklı arada fark vardı
bugun devlet hastanesınde nst ye gırdım doktor gorunce hemen randevu alın kendınıze dedı dogum ıcın bende bu hastanede dogurmayacagım dedım evıme yakın oldugu ıcın buraya gelıyorum takıbe dedım oda o zaman hastanenızden alın randevu dedı cıkınca ozel doktorumu aradım oda persembe gunu goruselım 29 unda alabılırız bebegı dedı cok sevındım cunku 5 hazıran dıyordu su son zamanlar hıc gecmek bılmıyor sımdı bakalım persembe gunu sabahtan kendı dr um muayene edecek ve gun verecek hakkımızda hayırlısı olsun kucagımızda bebeklerımızle sag saglım evımıze donmek nasıp etsın rabbım ınsallah amin[/QUO
senamm merhaba. doğum yaklaşmış ne mutlu. doğum yapanlara geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla büyüsünler inşallah. beni de iki günde bir çağırıyor doktor nst için ama o kadar sık gidermiyim bilmeme. son nst pazartesi idi. bu kez sancı çıkmadı. senamm yakın zamanda bebeğin kilosuna bakıldımı. benim en son 9 mayısta bakıldı ve 2200 dendi. şimdi 38 haftalıksınız. 5 gün var aramızda. bana doğum için birşey denmedi ama suyum azalırsa hastaneye yatabilirmişim. herkesn hakkında hayırlısı olsun. benim gibi gün sayanlara da kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?