Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

senamm merhaba. doğum yaklaşmış ne mutlu. doğum yapanlara geçmiş olsun, sağlıkla, huzurla büyüsünler inşallah. beni de iki günde bir çağırıyor doktor nst için ama o kadar sık gidermiyim bilmeme. son nst pazartesi idi. bu kez sancı çıkmadı. senamm yakın zamanda bebeğin kilosuna bakıldımı. benim en son 9 mayısta bakıldı ve 2200 dendi. şimdi 38 haftalıksınız. 5 gün var aramızda. bana doğum için birşey denmedi ama suyum azalırsa hastaneye yatabilirmişim. herkesn hakkında hayırlısı olsun. benim gibi gün sayanlara da kolay gelsin...[/QUOTE]
sagol canım ya ınsallah haftaya bugun olur rabbımın ıznıyle ve hayırlısıyla
bebegım suan sanırım 3 kılo cıvarı olmalı cunku 32. haftada 1 800 idi ve 32 hafta kilosunu 2 ile carparsan dogum kilosunu buluyorsun yanı bebek 32. hafta kac kıloysa onun ıkı katı doguyormus
evıne yakınmı bılmıyorum ama nst ıcın bence her cagrıldıgında gıtmelısın yalnız benı haftada bır cagırdı hep sana neden boyle yapmıs anlamadım baska bırsey dedı mı
ınsallah rabbım tum musluman kardeslerımıze ve bıze hayırlı kolay dogumlar saglıklı bebeklerle evımıze donmeyı nasıp etsın amin

arkadaşlar haber veremedim sizlere 15 mayıs çarşamba günü suni sancı ile doğumum başladı ve kızımı kuçağıma aldım hayırlısı ile bugün tam 1 haftalık olduk :))

arkadaşlar haber veremedim sizlere 15 mayıs çarşamba günü suni sancı ile doğumum başladı ve kızımı kuçağıma aldım hayırlısı ile bugün tam 1 haftalık olduk :))
cok sevındım hayırlı olsun:))))
benım kesın olmayan sezeryan tarıhım 29 mayıs
yarın ınsallah kesınlesecek yazarım tekrar zaten forumun bekcısı benım:)))

cok sevındım hayırlı olsun:))))
benım kesın olmayan sezeryan tarıhım 29 mayıs
yarın ınsallah kesınlesecek yazarım tekrar zaten forumun bekcısı benım:)))

teşekkürler canım sağol
seninde şimdiden hayırlı olsun Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin amin

hala gelıp okuyan var mı bılmıyorum sanırım benkaldım dogurmayan bır tek:)
29 mayıs carsamba aksamı ınsallah sezeryan ıle dogum yapacagım dualarınızı beklıyorum

hala gelıp okuyan var mı bılmıyorum sanırım benkaldım dogurmayan bır tek:)
29 mayıs carsamba aksamı ınsallah sezeryan ıle dogum yapacagım dualarınızı beklıyorum

ben okuyorum :)bende beklemedeyim bizimde 29 u son normal doğum görünüyor

ikimiz kaldık demek:))
allah yardımcın olsun canım
rabbım kolay dogum saglıklı bebek le evımıze donmek nasıp etsın hepımıze amin

ikimiz kaldık demek:))
allah yardımcın olsun canım
rabbım kolay dogum saglıklı bebek le evımıze donmek nasıp etsın hepımıze amin

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. o kadar ay geçti de son 1 hafta geçmiyo nasıl bişey bu :)

azd gözün aydın, güle güle büyüt yavrunu. senamm sanada hayırlı doğum diliyorum. bugün nst için hastaneye gittim ama geç gittiğim için giremedim. sürekli muayene olduğum doktor doğum salonundaydı bugün. sıvı azalmasını sormak için gittim. pazartesi başka bir doktora gitmiştim. ultrasonla bakmadı durumumu belirttiğim halde. sadece soru sormak ve yaptığım bebek şekerini vermek için gitmiştim bugün doktorumun yanına ama ultrasona aldı sağolsun. bebek yine bir hafta geriden gidiyor. 2680 kilosu. 2 hafta geriden gidiyor ne yazıkki.Normal doğuma engel değilmiş çok şükür kilosu. sezaryen olursam bakacak kimsem yok çünkü. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

hem br hafta demişim hem de iki hafta. doğrusu iki hafta. senamm bende takip ediyorum yazmasamda. hayırlı haberlerini bekliyoruz haftaya inşallah. o gün için ben de nst randevusu aldım. bakarsın doğum yaparım o tarihten önce...

kızlar muz yemek bebege kılo yapıyormus dırek haberınız olsun:)
hepımızın rabbım yardımcısı olsun ınsallah kolay bır dogum ve kucagımızda sag saglım bebeklerle evımıze donmek nasıp etsın rabbım amin

ellerım ve ayaklarım sıstı dahası bır adım atsam acı cekıyorum kaygılarım dızboyu carsambaya az kaldı kızlar ne alemdesınız

bende de çok hafif bi bel ağrısı var ama geçmiyo şiddetlenmiyo da doğumla bi ilgisi var mı bilmiyorum

ekem teşekkür ederim canım
sanada hayırlı doğumlar allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

yarın sabah saat 10 dan sonra hıcbırsey yemeyın su bıle ıcmeyın dedı doktorum ogleden sonra saat 4 de alacakmıs sezeryana ınsallah rabbım bana ve benım gıbı hamılelere kolay dogum ve kucagımızda saglıklı bebeklerımızle evımıze donmeyı nasıp etsın ınsallah amin

geçen hafta pazartesi bende bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı biraz sarılık sıkıntısı var sınıra yakın allah herkese kucağına almayı nasip etsin

geçen hafta pazartesi bende bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı biraz sarılık sıkıntısı var sınıra yakın allah herkese kucağına almayı nasip etsin

Benimkinde de vardı canım hiç endişe etme benimkine annemler hep battaniyesinin üstüne sarı tülbent örttüler yada sarı kıyafetler bide bebeğin uyuyosa bile uyandır 15 dakikada bi emzir benimki öyle hemencik geçti Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…