cok sevındım hayırlı olsun:))))arkadaşlar haber veremedim sizlere 15 mayıs çarşamba günü suni sancı ile doğumum başladı ve kızımı kuçağıma aldım hayırlısı ile bugün tam 1 haftalık olduk :))
cok sevındım hayırlı olsun:))))
benım kesın olmayan sezeryan tarıhım 29 mayıs
yarın ınsallah kesınlesecek yazarım tekrar zaten forumun bekcısı benım:)))
hala gelıp okuyan var mı bılmıyorum sanırım benkaldım dogurmayan bır tek:)
29 mayıs carsamba aksamı ınsallah sezeryan ıle dogum yapacagım dualarınızı beklıyorum
ikimiz kaldık demek:))
allah yardımcın olsun canım
rabbım kolay dogum saglıklı bebek le evımıze donmek nasıp etsın hepımıze amin
arkadaşlar haber veremedim sizlere 15 mayıs çarşamba günü suni sancı ile doğumum başladı ve kızımı kuçağıma aldım hayırlısı ile bugün tam 1 haftalık olduk :))
muhtemelen aynı gun dogum yapacagız canım allah yardımcımız olsun aminbende de çok hafif bi bel ağrısı var ama geçmiyo şiddetlenmiyo da doğumla bi ilgisi var mı bilmiyorum
muhtemelen aynı gun dogum yapacagız canım allah yardımcımız olsun amin
azd gözün aydın, güle güle büyüt yavrunu. senamm sanada hayırlı doğum diliyorum. bugün nst için hastaneye gittim ama geç gittiğim için giremedim. sürekli muayene olduğum doktor doğum salonundaydı bugün. sıvı azalmasını sormak için gittim. pazartesi başka bir doktora gitmiştim. ultrasonla bakmadı durumumu belirttiğim halde. sadece soru sormak ve yaptığım bebek şekerini vermek için gitmiştim bugün doktorumun yanına ama ultrasona aldı sağolsun. bebek yine bir hafta geriden gidiyor. 2680 kilosu. 2 hafta geriden gidiyor ne yazıkki.Normal doğuma engel değilmiş çok şükür kilosu. sezaryen olursam bakacak kimsem yok çünkü. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
geçen hafta pazartesi bende bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı biraz sarılık sıkıntısı var sınıra yakın allah herkese kucağına almayı nasip etsin
ben günümü geçireceğim galiba canım ya hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?