kızlar bizde 54 günlük olduk artık herşey yolunda emme sorunu aştık artık emiyor sütümü sağmıyorum bile aynı şekilde gaz sorunumuzda kalmadı gazı olan anneler bana bu tarifi doktorum verdi tohum rezene ve kimyon 2 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına koyun çay tabağı ile ağzını kapatıp çay demler gibi 10 dk bekletin sonra süzün ve günde 3 kere yemeklerden önce icin ben çok faydasını gördüm
doktora en son 12 haziranda gittiğimde kızımın kilosu 4.350 boyu 53cm olmuştu
sizlerin nasıl bebekleriniz
kızlar birde benim doğum iznim bitiyor 22 temmuzda işe başlıcam nasıl dayanıcam
baş çevresi yazan olmamış henüz. sanırım kimse hatırlamıyor. zaten çok az kişiyiz yazan. bu arada azd seni tekrar görmek çok güzel. gaz problemini atlatmana sevindim. ben bal+ kimyon alıyorum hergün. iyi geliyor. doğum boy ve kilonuz neydi acaba. benim kızım da birinci ayında 4160 gr dı. boyunu ölçmedler. ben 54 cm ölçmüştüm.
teşekkür ederiö ekemcim gelen giden mevlüt falan derken giremedim
16 temmuz salı günü kontrolum var kalca ultrasonu ve 3 tane aşımız var kontrolden sonra baş çevresini paylaşırım
oruç tutuyormusunuz arkadaşlar malum emziriyoruz hepinize hayırlı ramazanlar
slm kızlarrrrr
demek tekrar burda toplandık ne guzel:))
bız bugun 47 gunluk olduk bebegım ılk 13 gunde 500 gr almıstı 1. ayında 1 kılo almıs dedı dr ve 2 cm uzamıs
3080 kg 51cm dogmustu ...sımdı gaz vs sorunumuz yok uykularımız duzelıyor yavas yavas 29 temmuzda asımız var kalca cıkıgı usg var ama yaptırmasak ne olur kı yanı kalca cıkıgı olmadıgı bellı...bebeklerımızın altını bezlerken elınızle ayaklarını duzeltın ıkı dız kapagı aynı hızadaysa tamam problem yok babaannem eskıden boyle anlardık dedı sımdılık bu kadar yazarım yıne herkese hayırlı gunler
merhaba canım aslında sıteye gırıyordum ama sızın burda oldugunuzu bılmıyordum:) hamıleyken doktorun hrr dedıgınden nem kapıp kaygılanıyor ınsan vallahı en zoru hamılelık ve dogum onları atlatıp sag saglım kucagına alınca baslıyor tum guzellıklersenamm merhaba. yoktun uzun zamandır. bak birde bebeğin için hamileyken 2 hafta geriden gidiyor demişti doktorun. maşallah boyu uzun bile doğmuş ortalamadan. benim kızım çok minyon doğdu. 3 hafta geriden gidiyor demişti doktorum. 2580 kilosu 49 cm boyu 32 cm baş çevresi idi doğumda. şimdi 4 kiloyu geçtik çok şükür. 1 ağustosta yazarım bende gelişmeleri. boyunu 18 günlükken 52 cm ölçmüşlerdi.
arkadaşlar iznim bitti pazartesi işe başladım çok zor geçiyor pazartesi çok ağladım ama sonra ve diğer günler işlerin yoğunluğundan daha zaman çabuk geçtiği için daha iyim annem bakıyor kızıma içim rahat aklımda soru işareti yok tek sıkıntım çok özlüyorum yavrumusizlerle paylaşmak istedim
hayırlı cumalar
azd bebeğinden iş nedeniyle ayrı kaldığına çok üzüldüm. aynı şeyleri ben de yaşayacağım. 17 eylülde benimde ücretli iznim bitiyor ama yıllık izin ve ücretsiz izin kullanarak bir yaşına kadar getirmey planlıyorum. benim bakacak kimsem yok çünkü. süt olayını ne yapacaksın. iş eve yakın mı? bir de 16 temmuzdaki aşınızda baş çevresine bakıldımı. kilo boy durumlarınız nedir. biz 1 aralıkta gideceğiz. yazarım ben de o gün sonuçları.
Hayısılı canım. süt olayını canım gün içinde iş yerinde sağıyorum akşam eve giderken götürüyorum işim eve uzak malesef gidemiyorum iş yerimle konuştum birleştireyim cumartesi gelmiyim dedim holding merkez kabul etmedi yasal değil diye süt iznimi şimdilik kullanamıyorum ben annemle aynı binadayım o yönden şanslıyım annem bakıyor 16 temmuzda kilosu 5,500 kg 56 cm olmuştu baş cevresini hatırlamıyorum aşı kartında yazıyor eve gidince bakar bilgi veririm senin bebeğin nasıl?
kıyamam canım ya ne zor calısan anne olmak keske bıraz daha kalabılseydın yavrunla ama olsun sakın uzulme hersey onun ıcın degıl mı zaten rabbım yardımcın olsunarkadaşlar iznim bitti pazartesi işe başladım çok zor geçiyor pazartesi çok ağladım ama sonra ve diğer günler işlerin yoğunluğundan daha zaman çabuk geçtiği için daha iyim annem bakıyor kızıma içim rahat aklımda soru işareti yok tek sıkıntım çok özlüyorum yavrumusizlerle paylaşmak istedim
hayırlı cumalar
kıyamam canım ya ne zor calısan anne olmak keske bıraz daha kalabılseydın yavrunla ama olsun sakın uzulme hersey onun ıcın degıl mı zaten rabbım yardımcın olsun
bızım bu sabah asımız vardı 60 gunluk olduk tam ...dogum kılomuz 3.080 gr sımdı 5 150 olmusuz boyumuz 51 cm ıdı 60 cm olmusuz hanım efendı uzun boylu ablalarını gececek galıba boyu:)
ben ev hanımıyım evdeyım 3. kızım buyutup gıdıyoruz ıste...rabbım hepımızın yardımcısı olsun amin
Hanımlar Merhaba;
Hepiniz iyisinizdir umarım, evlatlarıınız daha da iyidir inşallah. Gün geçtikçe nasıl bağlanıyor insan evladına, nasıl yüce güzel bir duyguymuş bu böyle, bugünlerde hayatta var mı böyle bir mutluluğa eşit bir şey diye düşünüyorum ne kariyer ne para bu yaşıma kadar ki uğraşlarım,yaptıklarım ( iş okul vs) çok yavan geliyor gülüşü tek bir gülüşü bile eş değil bu saydıklarıma paylaşmak istedim hislerimi:) beni en iyi anlayabilecek insanlarla:)
Allah herkesin evladına sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömürle nasip etsin
surma hanım ben de sizin gibi çocuk sahibi olmanın işin, karyerin, herşeyin üstünde olduğunu düşünüyorum. bir gülüşüne dünyaları değişmem. sizin bebeğiniz de iyidir nşallah. benim kızım ilk ay güzel kilo aldı ama ikinci ay beni üzdü biraz. perşembe aşısı var. bakalım kaç kilo almış.
Sütün yetmiyordur belki genelde öyle oluyor mama vermeye benzemiyor, mama verirken ne kadar verdiğini biliyorsun ama emerken öyle değil bizde bir sürü badire atlattık ilk ay ama şükürler olsun bir sıkıntısı yok bebeğimin kilo alması çok önemliydi çok şükür o konuda da sıkıntımız yok şimdilik birde erkek bebekler daha çok düşkün oluyormuş yemeye ama kızlar biraz daha mızmız olur diyorlar çok yemeğe düşkün olmazlarmış
evet surma çok haklısın. benim 9 yaşındaki kızımda 19 ay emdi ama çok az kilo aldı anne sütüyle. mızı mız emiyordu dediğin gibi. küçük kızım zaten 2580 gr doğdu. bir parçacık yavrum. sizin doğum kilonuz neydi, ne kadar aldı ilk iki ay sakıncası yoksa yazabilirmisn. bir de benim kızım hep yazıyorum ama baş çevresi 32,1 olarak doğdu. sizin bebeklerinizin baş çevreleini yazabilirsenz bir takip yapmış olabilrim. mamaya şimdilik başlamak istemiyorum ama ek gıdaya geçince denemek istiyorum. bakalım artık hayırlısı...
canım 19 temmuzda kalca cıkıgı var mı dıye gıttık usg kontrolune orda olculmus bas cevresı 39 cm yazıyor yanı bebek 50 gunlukken alınmıs bu olcu tabıı ası ıcın gıttıgımdede olctuler ama sormadımMasallah bebegine senamm iyi uzamis.tontisede benziyor. Bas cevresini olcmediler sanirim.eger olcdulerse yazabilirmisin.bu konudaki hassasiyetimi biliyorsunya.benim kizim kucuk basli dogdu.bizde 1 aralikta gidecegiz asiya.yazacagim ogun bende.
Ben malesef mama ile besliyorum ( devam sütü yani)önceleri çok kafaya takıyordum ama yapacak birşey yok sütüm çok az geliyor anca tatlı niyetine emiyor,memeyi bırakmıyor azda olsa buna şükür:) doğum kilosu 3260 gr baş çevresi 33 cm di en son 7. ayın 10 unda kontrole gittik 5600 gr olmuştu ,bence doktora danış bu mama konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?