Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

canım çok üzüldüm... Ilk konu açtığında sölicektim sana ama moralini bozmak istemedim... Bende bir ay çatlatma iğnesi oldum ve dr bin tembih sakin adetin geçmeden test fln yapma dedi çünkü o iğnde bhcg hormonu var ve gebelik olmasa bile kanda ve idrarda pozitif görürsün demişti. Hoş benimde tutmadı ama ben çok üzerine gitmedim saat fln takip etmdeni tutmasını beklemiyordum ztn ama senin adına üzüldüm... Sağlık olsun bundan sonraki aylarda rabbim bizede nasip etcek insllh...

cnmm ben hamile oldğma zorla inandrldm doktorumdan dolayı hayırlısı olsn çok üzüldmm ama iyiyim ben....iğne ile ilkinde hamile kalan yüzde sayısı yok denecek kadar çok azz

slm kızlar bende bu sabah mide bulantısıyla uyandım..hiç bişey yiyesim yok bi iç gecmeler filan napcam bilrum (

canım benim ya biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.Ben de 23 yaşındayım.2009 da evlendim.1 yıl önce de pko olduğumu öğrendim.ben tedavi de göremedim çünkü benim göğsümde de kist vardı ve tedavi için verecekleri ilaç göğsümdeki kistleri büyütüyodu.her gittiğim doktor tedavisiz hamile kalamazsın diyodu.haziranda korunmayı bıraktım.temmuz ve ağustosda adet oldum.olmayacağını bile bile denedik.SAT 25 ağustostu.Ve eylülde hasta olmadım.meğer bebeğim ordaymış.bizim için çok büyük sürpriz oldu.mucizeden başka bşy değil bu.ALLAH'ın hikmeti, lütfu.ve geçen hafta keseyi de gördüm inşallah 15 inde kalp atışını duyarız.ve bir mucize daha doktor ultrasonda bebeğimin kesesinden başka hiçbişey gözükmediğini söyledi kistin falan yok senin dedi.sonra nasıl olur ya diye kafamı ekrana bi çevirdim bebeğimi gördüm ve başladım ağlamaya.inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.

bu arada ben de izmirliyim hangi doktora gidiyosun canım?ben karataş kadın doğuma gidiyorum.

cnmm ben hamile oldğma zorla inandrldm doktorumdan dolayı hayırlısı olsn çok üzüldmm ama iyiyim ben....iğne ile ilkinde hamile kalan yüzde sayısı yok denecek kadar çok azz

aynen canım moral bozup kafaya takmaya gerek yok ben artık kasmıyorum olursa olur olmazsa allahtan ne diyim bütün enerjimi alıyodu stres yapıyodum şimdi iiyim sende biraz uzaklaş kızınla vakit geçir boşver...

Aaa çok iyi ya bu arada senin de bebişin hayırlı olsun canım izmirin neresindesin ben bornovadayım evka3 te.doktora gittin miç belli mi yani doktorunuz?

Gaziemirdeyim ben canım, 25 ekimde gittik doktora bida bu perşembe gidip kalp atışlarına bakacağız inşallah. özel çağdaş tıp merkezi var oraya gidiyorum şimdilik sevdim doktrumu

Benim de SAT 16 ağustos doktora geçen hafta gittim kalp atışlarını gördüm cok şükür bana bir daha 1 ay sonra gelmemi tavsiye etti.Şimdilik her şey normal bu arada 54 kilodan 57.5 kiloya cıktım
Bulantınız yoksa kilo alıyorsunuz hanımlar dikkat!

Benim 6. haftadan sonra başladı bulantılarım şimdi çok oluyor, ilk başlarda iştahım çok açıktı ama artık yağ, soğan, salça kokusundan aşırı tiksiniyorum fazlada bşey yiyemiyorum anca peynir, domates, salatalık, yoğurt 5 haftalıkken gittiğimde 56 kiloya çıkmışım

merhaba kizlar
sabah 8.30 da doktordaydim bu devlet hastanesi beni daima hayal kirikligina ugratmistir artik ozelden baskasina gitmeyecegim zaten neyse girdim tartil dedi hemsire tartildim 74 kg tansiyonuma bakti o hep dusuktur zaten sonra son adet tarihimi sordu 28 agustos dedim genel seyleri sordu falan derken'' uzanin alttan bakacagiz bebege'' dedi ben de hayir ben boyle bir muayene istemiyorum dedim yani istemedigim seyi yaptirtmamaya hakkim var degilmi? ''siz iki dogum yapmissiniz neden korkuyorsunuz'' dedi sebebini burda soyleyerek kimseyi korkutmak istemezdim ama benim ilk dogumum 20 saat surdu acilar icinde gecti ikincisini sirf bu sebebten istegimle sezeryan yaptirmistim bana diyor ki ''gebeliginizden emin olmaliyim'' bende dedim ki test yaptirdim ben gebeyim''bebegin kesesini kalp atislarini falan gormeliyim' dedi halbuki normalde bolca su icip lavabo ihtiyaciyla dolup usg ye yatiyorduk benim bildigim. neyse kizlar uzatmayayim bana dedi ki'' bunu yaptirmayacaksaniz neden geldiniz buraya'' ben de dedim ki "ben dusundum ki kan veririm degerlerime bakilir gerekirse vitamin vs verirsiniz diye geldim dedim kabul etmiyorsaniz cikarim ben dedim kabul etmedi muayene etmedi yani kan falanda almadi ciktim bende ozel bir klinigi aradim ordan randevu almak icin ve anlattim ''siz istemiyorsaniz bakilmaz farkli muayene yapilir'' dedi sabah sabah yasadigim sinir bozuklugunu anlatamam ben gerekirse beklerim biraz daha zaman gecsin ama o sekilde bir muayene yaptirmam asla iste sabah sabah bunlari yasadim kizlar bilmiyorum siz ne dersiniz ama ben hakliyim korktum cunku cok korktum buyuk kizim 10 yasinda ama ben yasananlari unutmadim tabii yanlis anlasilmasin herkes zor dogum yapacak diye birsey yok benim 30 dakika icinde dogum yapan arkadaslarimda oldu fakat ben ilk hamileligimde tam 31 kg almistim belki de bu sebebten bilmiyorum cok zor bir dogum oldu hayatimin en kotu gunleriydi bitti hamdolsun neyse hepinizi optum hayirli sabahlar

Benim genelde sabahları bulantım oluyor fakat istifra edecek sekilde degil,sonra geciyor.
Bu arada istemeyene alttan muayene yapılmaz bu ne sacmalıktır ya? bu kadar kontrol oldum hep üsttendi.

Kızlarrr bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm, ben bebeği 6+6 sanarken 8+0 mış

Kızlarrr bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm, ben bebeği 6+6 sanarken 8+0 mış

................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…