dün geecenin yarıısnda sanki bna ayan oldu.nöbetçi eczane aradm eşimle 2 gebelk testi negatfdii.bütün gece uyuymdm..dr.gttm dr ble hamilesin çıkmamş olablr dedi.ultrsnla göbeğime bakdı.bebek görnmyr norml olrk dedi..kan verdm ama hala hamile olmadğma inanyrdm..eve geldm doktr asstanı aradı ve telfn konşmamm sonnda susamadm başladm ağlmyaa hamile değilmşim..doktrmda gelsn görüşelm ddemiş.. Yanlşlığnı kimyasal gebelk olrk nitelendrmş bnu yapan özel bir hastane doktru..başhekime kdr şikayt ettm çok kötüyüm..
Bgnde doktrma 2 gn de bir kan değerlrme baklmsı gerektğini sölemşdm bnm paranoya oldğmu dğşnmşdü hatta tavırlı davrndı banaa
özür dilerim arkdşlarr bende blmyrdm böyle bir topik açdm ama bnde blmyrdm böle olcğnaa...doktrma defalrca ısrarla sölemşdm iğneden snraki 7.günde gebelk içn kimse kesin konşmaz dye evt sonunda ben haklı çıkdım.6 yıl okumadım ama bilgi sahibi olmşdm....
Rabbim sizlere yaşatmasn rabbim sağ salim kucğnza almayı nasip etsin..
canım çok üzüldüm... Ilk konu açtığında sölicektim sana ama moralini bozmak istemedim... Bende bir ay çatlatma iğnesi oldum ve dr bin tembih sakin adetin geçmeden test fln yapma dedi çünkü o iğnde bhcg hormonu var ve gebelik olmasa bile kanda ve idrarda pozitif görürsün demişti. Hoş benimde tutmadı ama ben çok üzerine gitmedim saat fln takip etmdeni tutmasını beklemiyordum ztn ama senin adına üzüldüm... Sağlık olsun bundan sonraki aylarda rabbim bizede nasip etcek insllh...
Canım, herkeste olmayabiliyor. Aslında çok şanslısın canım benim. Cok yakın arkadaşım 9 ay boyunca hicbisey yiyemedi, 3 ogun bogurdu. 9 ay boyunca cok zorluk cekti, işi falan bırakmak zorunda kaldı. Benimde 1-2 gün hafif midem bulandı, sonra geçti. Kokuya karşı hassasım ama. Gerçi mide bulantısı 6. Haftadan sonra başlıyormuş. Bu arada iştahım acaip açıldı.
slmm.. kızlarr.
ben izmirliyim. 23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim. doktorlar pko olduğunu söylmeişti 1 senedir doktora gide gele çok bunalmıştım tam ümidim bittiği yerde artık bebişim var. :))) Rabbime şükürler olsun..
herkeze hayırlı günler diliyorumm..
slmm.. kızlarr.
ben izmirliyim. 23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim. doktorlar pko olduğunu söylmeişti 1 senedir doktora gide gele çok bunalmıştım tam ümidim bittiği yerde artık bebişim var. :))) Rabbime şükürler olsun..
herkeze hayırlı günler diliyorumm..
bu arada ben de izmirliyim hangi doktora gidiyosun canım?ben karataş kadın doğuma gidiyorum.
cnmm ben hamile oldğma zorla inandrldm doktorumdan dolayı hayırlısı olsn çok üzüldmm ama iyiyim ben....iğne ile ilkinde hamile kalan yüzde sayısı yok denecek kadar çok azz
Bende izmirdenim canımmmm
Aaa çok iyi yabu arada senin de bebişin hayırlı olsun canım izmirin neresindesin ben bornovadayım evka3 te.doktora gittin miç belli mi yani doktorunuz?
Kızlar keseyi gören anneler kaçıncı hafta'da keseleriniz kaç mm acabaaa
Benim de SAT 16 ağustos doktora geçen hafta gittim kalp atışlarını gördüm cok şükür bana bir daha 1 ay sonra gelmemi tavsiye etti.Şimdilik her şey normal bu arada 54 kilodan 57.5 kiloya cıktım
Bulantınız yoksa kilo alıyorsunuz hanımlar dikkat!
Bende izmir'de oturuyorum canımneresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?