Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
igneler bence de cok etki yapiyor. goguslerim inanilmaz sisti ve hassas, bugun cok yorgundum. progestanin da etkisi diye dusunuyorum. Bu arada pinkpowderin insallah iyi haberleri vardir da aklina biz gelmemisizdir.

Umarim canim girer de bize guzel haber verir insallah

Canim bende o kadar olumsuza alistrdim ki.olmazsa 1ay ara verip 2.asilamayi yaptiracagim.oda olmazsa tup e gececegim hemen. Ara verirsem kendimde o cesareti sabri bulamayabilirim.hepimizin hakknda hayirlisi

canım allah hayırlıysa versın ama bunu şimdi biz idrak edemıyoruz,ınş hepımız sevınırız bu ayyy

igneler bence de cok etki yapiyor. goguslerim inanilmaz sisti ve hassas, bugun cok yorgundum. progestanin da etkisi diye dusunuyorum. Bu arada pinkpowderin insallah iyi haberleri vardir da aklina biz gelmemisizdir.

progestan bende cok bas dönmesı ve uyku yapıyor sızde nasıl sonuçççç

ben aşılamamı tüp bebek merkezinde yaptırdım.. Doktora eger aşılama olumsuz sonuçlanırsa tüp bebeğe gecebilirmiyiz diye sormuştum o da tabi ki bir engel yok hemen geçebiliriz eger kist oluşmazsa demişti.. o yüzden bende bu ay olumsuz olursa hemen tup bebeğe geçmek istiyorum.. hayırlısı artık..

Herkese gunaydin... Ben bu sabah ruyamda iki bebek gordum. Yatakta onlarla yatiyoruz, biri pembe digeri mavi tulumlu. Pembe tulumlu olan ama ruyamda erkek oldugunu dusundugum bebek digerine gore zayifti ama cok cilveli ve sevimli biseydi, onnla oynadim ve onu sevdim... Mavi tulumlu olan bebek de guzel ve tombul bir bebekti. Ona da biberonla sut verdim. Artik bebegimle ruyalarda bulusuyorum galiba

aynen canım benim ya hep hamile olduğumu yada kızım olduğunu görüyorum.bu zamana kadar çok rüya gördüm hep de kızdı.bilinçaltı o kadar kötü etkileniyor ki anlatamam halimiz ortada

allah ruyanı inş gerçeğe çevirsin ikiz bebeklerin olsun,rüyada görünce ben daha cok etkileniyorumm sangı gercekmiş gibi oluyor inş bu ay hepimiz güzel haberleri paylasırız bırbırımızle

Sag olun kizlar... Insallah bu ay hepimizin gobusleri dolar. Evet surekli bir konuya odaklaklanmis olmak ruyalari etkiliyor ama guzel bir histi acikcasi... Mutlu uyanmami sagladi Umarim hicbirimiz icin ruya olarak kalmaz. Bugun cuma dua edelim. Hayirli cumalar kizlar, Allah dualarinizi kabul etsin.

amin canım allah ım dularımızı kabul etsin.bu ay hepimiz güzel haberler verelim inşallah.ben rüyamda emzirdiğimi bile gördüm hatta hissettim resmen tuhaf bi duygu ama dediğin gibi uyanınca içinde bir huzur oluyor

inşallah rüyan gerçekleşir canım.. şöyle tatlı mı tatlı ikizin olur inşallah güzelim..

Canim bende o kadar olumsuza alistrdim ki.olmazsa 1ay ara verip 2.asilamayi yaptiracagim.oda olmazsa tup e gececegim hemen. Ara verirsem kendimde o cesareti sabri bulamayabilirim.hepimizin hakknda hayirlisi

merhaba arkadaşlar,
boğazımda bir düğümle bütün gün alakasız işlerle uğraşıp biraz toparlanmaya çalıştım...buraya yazamadım malesef sonuç negatif
umarım tüm bekleyen arkadaşların pozitif olur...
sizin iğneylemi yaptılar aşılamayı
doktorum klomenle yapmıştı birde iğneyle deneyelim dedi...
iğne olasılığı artırıyormuş. Eğer yumurta sayısı çok olursa tüp bebek yaparız dedi...
sizce ne yapmalıyım?

Uzulmemeye calis. Umarim en kisa zamanda guzel haberi alirsin cnm. Maalesef hicbirimiz o vaktin nasil, ne zaman gerceklesecegini bilemiyoruz, bir umit ugrasiyoruz. Cnm ben asilama oncesi gobekten yapilan gonal f kullandim. Daha once de yazdigim gibi bende cok yan etki yapti, basim cok agridi, kusmaktan icim disima cikti, bu durum sinirlerimi bozdu ve gunlerce agladim. Acikasi klomenle bende daha fazla ve kaliteli yumurta olusuyordu, gonal f ile yumurta kalitesi anlaminda cok olumlu sonuc alamadigimi dusunuyorum. Ancak doktorum gonal f in klomenden daha farkli olumlu etkilerinin oldugunu ve rahmi gebelige hazirladigini onun icin asilama oncesi kullaniminin sart oldugunu soylemisti ancak ben hala klomenin daha iyi oldugu fikrindeyim. Tup bebek konusunda benim suan cesaretim yok, sebebi igneler ve yan etkileri. Bu ay negatifi gorursem iki ay kadar bekleyecegim. Hem asilama sonrasi en az bir ay ara vermenin iyi oldugunu soyluyorlar., cunku bir onceki ay kullanilan ilaclarin sonraki ayda da etki ettigi ve o ay kendiliginden gebelik olusabilecegi soyleniyor. Benim bir arkadasim o sekilde gebe kaldi. En azindan bu ay ara verip onumuzdeki ay igneyi deneyebilirsin cnm.

canım sabret allah ım hepimizin yüzüne birgün gülecek isyan etme her zaman haline şükret lütfen.sabırlı olmaya çalış öncelikle. Ben puregon 300 kullandım 10gün 75mg olarak göbekten yaptım her akşam iğneyi.bende bi yan etki yapmadı allah a şükür.3 tane yumurtam oluştu. çatlatma iğnesini vurmadan önce biri 17.8mm diğerleri 13mm ve 11mm di.klomen hiç kullanmadım direk iğneli aşılama yapıldı bana.o yüzden klomenle ilgili yorumda bulunamıyacağım.fakat iğneli olanın daha kaliteli yumurtalar oluşturduğunu biliyorum. Canım benim hepimizin hakkında hayırlısı kendini üzmemeye çalış kolay değildir biliyorum ama sabret.ben 27sinde öğreneceğim ama ne olacağını hiçbirimizi bilmiyoruz.bende olumsuzla karşılaşabilirim.buna ne kadar kendimi hazırlasamda yıkım olacak biliyorum ma herşey bizim için.yıkılma 1 ay ara verip 2.tedavine başla oda olmayabilir tüp e başlarsın.sakın vazgeçme biz elimizden geleni yapıp takdiri allah a bırakmalıyız

Bende puregon 600 kullandım 19-15-15-13mm 4 yumurta oluştu canım.. ne kadar yumurta oluşursa o kadar sans artar diye düşünüyorum tatlım benim aşılamalarım hep iğneyle oldu canım.. herhalde bütün markalı iğneleri denedim canım..gonal f kullandığım ay asılamam tutmuştu tek yumurtayla ama yasatamadım.. Allah nasip etmesi lazım tatlım bi vakti zamanı var bakalım inşallah o zaman bizlere de nasip olur..Rabbim en yakın zamanda hepimize bebeklerimizi nasip etsin canım..

canım inan kendım negatıf almış kadar üzüldüm istiyorum kı rabbım herkeze nasıp etsın annelıgı cok zor beklemek benimde çevremde tum arkadaslarımın akrabalarımın bebışleri var onlara bakarken severken hep içim sızlıyor hep dua edıyorum banada sağlıkla ver bebeğimi dıye ben 2 kere klomenle oldum sonuç negatıftı yıkımı çok acı oluyor toparlanmakta guçluk çektım ama takdır böyle dedım.bu sefer dr değiştırdım bu dr um menogon 150 lık verdı kalçadan her akşam vuruldum sadece 1 tarafımda 5 yumurtam vardı dıger taraftakıler daha kuçuktu onları saymadı hatta espırısını bıle yaptı eşime 5izler geliyor dıye ertesı gunde catlatma ığnesını vuruldum .aşılamayıda olduk hayırlısıyla şimdi progestan hap alıyorumm sonucu öğrenene kadar sonuç negatıf olursabırakıcam hapı . allah hayırlısıyla hepımıze nasıp etsınn bu ay sevınçten ağlayalımmm

Ben klomen aliyorum ama sonucta doktorlarin hastanin genel gidisati ile ilgili bir fikri oluyor, muhtemelen farkli igne ve haplarin kullanim alanlari degisik sonucta doktoru dinlemek en mantiklisi.
Progestanin yan etkisin olarak basim donuyor, midem bulaniyor ve asiri yorgunluk var. Bugun gittim doktoruma sordum kullanmasam problem olur mu diye, o da bir kere basladik kesersek vucut adet olacagini dusunur ve bebegi atabilir dedi. O yuzden tum yan etkilere ragmen devam.
Eger bu asilama tutadiysa ki hic tuttugunu dusunmuyorum gelecek ay ara verecegim. Zaten doktorum da ayni seyi soyledi. Ilacin etkisi devam ediyo, dogal yoldan hamilelik sansi cok yuksek dedi. Doktorum ayni zamanda yakin arkadasim oldugu icin ve cok iyi bir hekim+infertilite uzmani oldugum icin ona sonuna kadar guveniyorum.

bu arada beni de yardimcim ruyasinda hamile gormus, hayirlisi olur insallah

bu arada beni de yardimcim ruyasinda hamile gormus, hayirlisi olur insallah

canım benımde tanıyan birkaç kışı ruyasında benı hamıle gormuş benı umutlandırıcak birçok şeyden bir tanesi bu hayırlısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…