- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
igneler bence de cok etki yapiyor. goguslerim inanilmaz sisti ve hassas, bugun cok yorgundum. progestanin da etkisi diye dusunuyorum. Bu arada pinkpowderin insallah iyi haberleri vardir da aklina biz gelmemisizdir.
Pinkpowder in sonucu negatif mi ki? Insallah yaniliyoruzdur.
Ben kendimi o kadar cok negatife alistirdim ki, hatta tup bebek merkezlerini bile arastiriyorum. Ama 1-2 ay ara vermek istiyorum oncesinde. Bugun de gaz sorunum var, igneler tum modumu dusurdu bu ay off...
Umarim bu ay icimizden biri/birileri guzel haber verir kizlar.
canım olumlu olsa sevinçten herkese haber verirdi sanırım olumsuzHerşey bizler için allah ım hepimize sabır versin.hem tedavi süreci hem bekleme hem sonuç hepimiz için ayrı yıkım. Ama yılmamalıyız ayakta durmalıyız. Bende 27 sinde öğreneceğim ama nötr yani şuan hislerim hiçbişey hissedemiyorum. Sevinirsem hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum. O yüzden üzerimde bi asabiyet var sormayın gitsin. Canım benim eğer olmadıysa da üzme kendini yeni umutlar için kapılarımızı açalım.birbirimizi en iyi biz anlarız bende olumsuz sonuç alırsam sizlerin tesellisine ihtiyacım olacak.
Allah ım hepimize hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin
igneler bence de cok etki yapiyor. goguslerim inanilmaz sisti ve hassas, bugun cok yorgundum. progestanin da etkisi diye dusunuyorum. Bu arada pinkpowderin insallah iyi haberleri vardir da aklina biz gelmemisizdir.
ilk sonucu ben öğreneceğim sanırım kızlar....
Yarın büyük gün...dua edin...
hepimizin duaları kabul olsun
aşılamam 16 eylülde. ekim kasım aylarında tüp bebek deneyebilirim yani.doktor zaman vermeliyiz dedi,ama kist falan da yok.neden öyle dedi bilmiyorum
benim aslında hiç ümidim yok canım ya..Allah ne zaman izin verirse,o vakit inş çok yakındır.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.sağlıklı hayırlı evlatlarla..
herkese gunaydin... Ben bu sabah ruyamda iki bebek gordum. Yatakta onlarla yatiyoruz, biri pembe digeri mavi tulumlu. Pembe tulumlu olan ama ruyamda erkek oldugunu dusundugum bebek digerine gore zayifti ama cok cilveli ve sevimli biseydi, onnla oynadim ve onu sevdim... Mavi tulumlu olan bebek de guzel ve tombul bir bebekti. Ona da biberonla sut verdim. Artik bebegimle ruyalarda bulusuyorum galiba
Herkese gunaydin... Ben bu sabah ruyamda iki bebek gordum. Yatakta onlarla yatiyoruz, biri pembe digeri mavi tulumlu. Pembe tulumlu olan ama ruyamda erkek oldugunu dusundugum bebek digerine gore zayifti ama cok cilveli ve sevimli biseydi, onnla oynadim ve onu sevdim... Mavi tulumlu olan bebek de guzel ve tombul bir bebekti. Ona da biberonla sut verdim. Artik bebegimle ruyalarda bulusuyorum galiba
sag olun kizlar... ınsallah bu ay hepimizin gobusleri dolar. Evet surekli bir konuya odaklaklanmis olmak ruyalari etkiliyor ama guzel bir histi acikcasi... Mutlu uyanmami sagladiumarim hicbirimiz icin ruya olarak kalmaz. Bugun cuma dua edelim. Hayirli cumalar kizlar, allah dualarinizi kabul etsin.
inşallah rüyan gerçekleşir canım.. şöyle tatlı mı tatlı ikizin olur inşallah güzelim..Herkese gunaydin... Ben bu sabah ruyamda iki bebek gordum. Yatakta onlarla yatiyoruz, biri pembe digeri mavi tulumlu. Pembe tulumlu olan ama ruyamda erkek oldugunu dusundugum bebek digerine gore zayifti ama cok cilveli ve sevimli biseydi, onnla oynadim ve onu sevdim... Mavi tulumlu olan bebek de guzel ve tombul bir bebekti. Ona da biberonla sut verdim. Artik bebegimle ruyalarda bulusuyorum galiba
Canim bende o kadar olumsuza alistrdim ki.olmazsa 1ay ara verip 2.asilamayi yaptiracagim.oda olmazsa tup e gececegim hemen. Ara verirsem kendimde o cesareti sabri bulamayabilirim.hepimizin hakknda hayirlisi
inşallah rüyan gerçekleşir canım.. şöyle tatlı mı tatlı ikizin olur inşallah güzelim..
merhaba arkadaşlar,
boğazımda bir düğümle bütün gün alakasız işlerle uğraşıp biraz toparlanmaya çalıştım...buraya yazamadım malesef sonuç negatif
umarım tüm bekleyen arkadaşların pozitif olur...
sizin iğneylemi yaptılar aşılamayı
doktorum klomenle yapmıştı birde iğneyle deneyelim dedi...
iğne olasılığı artırıyormuş. Eğer yumurta sayısı çok olursa tüp bebek yaparız dedi...
sizce ne yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar,
boğazımda bir düğümle bütün gün alakasız işlerle uğraşıp biraz toparlanmaya çalıştım...buraya yazamadım malesef sonuç negatif
Sizin iğneylemi yaptılar aşılamayı
Iğne olasılığı artırıyormuş. Eğer yumurta sayısı çok olursa tüp bebek yaparız dedi...
Sizce ne yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar,
iğne olasılığı artırıyormuş. Eğer yumurta sayısı çok olursa tüp bebek yaparız dedi...
sizce ne yapmalıyım?
merhaba arkadaşlar,
sizce ne yapmalıyım?
bu arada beni de yardimcim ruyasinda hamile gormus, hayirlisi olur insallahHerkese gunaydin... Ben bu sabah ruyamda iki bebek gordum. Yatakta onlarla yatiyoruz, biri pembe digeri mavi tulumlu. Pembe tulumlu olan ama ruyamda erkek oldugunu dusundugum bebek digerine gore zayifti ama cok cilveli ve sevimli biseydi, onnla oynadim ve onu sevdim... Mavi tulumlu olan bebek de guzel ve tombul bir bebekti. Ona da biberonla sut verdim. Artik bebegimle ruyalarda bulusuyorum galiba
bu arada beni de yardimcim ruyasinda hamile gormus, hayirlisi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?