Merhaba,
Ben de 12 eylulde ilk asilamami yaptirdim. Klomen+igne. Bakalim gerginim ve de tutmasini beklemiyorum. 26si test tarihi ama kesin 24unde fln idrar testi yaparim. Sanirim bu konuyu hic dusunmemek lazim.
Benim sadece sol tarafimda yumurta olusmustu. Biri buyuk, biri orta, biri kucumendibugunden beri ince bir sizi seklinde sol yumurtaligimda agri var. Yumurtalar catlamamis olabilir mi sizce? Catlatma ignesi de oldum ama ona ragmen catlamamis olabilir mi?
5 Eylül - sonuç: 19 Eylül
pinkpowder 1. Aşılama
12 Eylül - sonuç: 26 Eylül
aezgic 1. aşılama
merve10er
13 eylül - sonuç: 27 Eylül
minimania 1. Aşılama
merveaydin 1.Aşılama
14 Eylül - sonuç: 28 Eylül
dream05 3. Aşılama
neslihan165
(tarih bilinmiyor)
elabilge 2. Aşılama
5 Eylül - sonuç: 19 Eylül
pinkpowder 1. Aşılama
12 Eylül - sonuç: 26 Eylül
aezgic 1. aşılama
merve10er
13 eylül - sonuç: 27 Eylül
minimania 1. Aşılama
merveaydin 1.Aşılama
14 Eylül - sonuç: 28 Eylül
dream05 3. Aşılama
neslihan165
(tarih bilinmiyor)
elabilge 2. Aşılama
ilk sonucu ben öğreneceğim sanırım kızlar....
Yarın büyük gün...dua edin...
hepimizin duaları kabul olsun
Canım ne güzel etmişsin böyle bir liste bence umut olsun herkese inşallahh...Bizlere de...İyi düşünmüşsün...Ellerine sağlık...Rabbim hepimizn yüzünü güldürsün kızlar...
canım Allah ım hayırlısını nasip etsin öncelikle. Ama inan pozitif sonuç almanı gönülden istiyorum. Ama olmasa da sıkma canını daha 1.aşılama.ne güzel tahlil gününe gelmişsin ben bu düşünceyi aklımdan atamıyorum.sürekli kendimi bu sitede burası olmasada internette aşılamayla ilgili bişeyler araken buluyorum.fena bi sinirlilik hali var üzerimde bide can sıkıntısından sürekli bişeyler yeme içme isteği.nasıl gelir ayın 27sıyardım edin bana kızlar.olumsuz da olsa razıyım Allah ın takdiri ama beklemek beni öldürüyor
ins guzel bir haber alirsin canim hayirlisiyla
Bir ara verilmesi gerekmiyor bence canım... ben ağustos ve eylül aylarında oldum aşılamamı yani üst üste oldu.. bir kere aşılamayla hamile kaldım diye 2 kere daha denedim eğer bu ay da tutmazsa aşılama, bende tüp bebek düşünüyorum canım.. İnşallah Allah'ım kucaklarımızı en yakın zamanda bebeklerle doldurur tatlım yaa.. çok yoruldum artık ümit etmekten, beklemekten..((((
pinkpowder hala gelmemişsinnn haber bekliyoruz sendennnn:44::44:
Pinkpowder in sonucu negatif mi ki? Insallah yaniliyoruzdur.
Ben kendimi o kadar cok negatife alistirdim ki, hatta tup bebek merkezlerini bile arastiriyorum. Ama 1-2 ay ara vermek istiyorum oncesinde. Bugun de gaz sorunum var, igneler tum modumu dusurdu bu ay off...
Umarim bu ay icimizden biri/birileri guzel haber verir kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?