Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim sadece sol tarafimda yumurta olusmustu. Biri buyuk, biri orta, biri kucumendi bugunden beri ince bir sizi seklinde sol yumurtaligimda agri var. Yumurtalar catlamamis olabilir mi sizce? Catlatma ignesi de oldum ama ona ragmen catlamamis olabilir mi?

Merhaba,

Ben de 12 eylulde ilk asilamami yaptirdim. Klomen+igne. Bakalim gerginim ve de tutmasini beklemiyorum. 26si test tarihi ama kesin 24unde fln idrar testi yaparim. Sanirim bu konuyu hic dusunmemek lazim.

Merhaba,

Ben de 12 eylulde ilk asilamami yaptirdim. Klomen+igne. Bakalim gerginim ve de tutmasini beklemiyorum. 26si test tarihi ama kesin 24unde fln idrar testi yaparim. Sanirim bu konuyu hic dusunmemek lazim.

İDRAR TESTİNİ YAPIP BOŞUNA ÜZME KENDİNE İDRARDA HEMEN BELLİ OLMUYOR ÇÜNKÜ 14.GÜNÜ BEKLE LÜTFEN ÖYLE YAPTIR KAN TAHLİLİ.

BENİMDE ÇATLATMA VURMADAN ÖNCE 3 YUMURTAM VARDI SAĞ TARAFTAKİ 17.8mm DİĞERLERİDE 13mm VE 10mm. Ama benimde sağ tarafımda ağrı oluyor ara sıra.ayakta çok durunca felan. bu arada bel ağrım var. sabah yataktan kalktım ağrıyla uyandım yani

5 Eylül - sonuç: 19 Eylül

pinkpowder 1. Aşılama

12 Eylül - sonuç: 26 Eylül

aezgic 1. aşılama
merve10er

13 eylül - sonuç: 27 Eylül

minimania 1. Aşılama
merveaydin 1.Aşılama

14 Eylül - sonuç: 28 Eylül

dream05 3. Aşılama
neslihan165

(tarih bilinmiyor)

elabilge 2. Aşılama

ilk sonucu ben öğreneceğim sanırım kızlar....
Yarın büyük gün...dua edin...
hepimizin duaları kabul olsun

Canım ne güzel etmişsin böyle bir liste bence umut olsun herkese inşallahh...Bizlere de...İyi düşünmüşsün...Ellerine sağlık...Rabbim hepimizn yüzünü güldürsün kızlar...

ilk sonucu ben öğreneceğim sanırım kızlar....
Yarın büyük gün...dua edin...
hepimizin duaları kabul olsun

canım Allah ım hayırlısını nasip etsin öncelikle. Ama inan pozitif sonuç almanı gönülden istiyorum. Ama olmasa da sıkma canını daha 1.aşılama.ne güzel tahlil gününe gelmişsin ben bu düşünceyi aklımdan atamıyorum.sürekli kendimi bu sitede burası olmasada internette aşılamayla ilgili bişeyler araken buluyorum.fena bi sinirlilik hali var üzerimde bide can sıkıntısından sürekli bişeyler yeme içme isteği.nasıl gelir ayın 27sı yardım edin bana kızlar.olumsuz da olsa razıyım Allah ın takdiri ama beklemek beni öldürüyor

olumsuz düşünceler getırme aklına canım ıyı düşün iyi olsun allah hepimize hayırlı sağlıklı bebışler nasıp etsınn

aşılamam 16 eylülde. ekim kasım aylarında tüp bebek deneyebilirim yani.doktor zaman vermeliyiz dedi,ama kist falan da yok.neden öyle dedi bilmiyorum
benim aslında hiç ümidim yok canım ya..Allah ne zaman izin verirse,o vakit inş çok yakındır.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.sağlıklı hayırlı evlatlarla..

pinkpowder hala gelmemişsinnn haber bekliyoruz sendennnn:44::44:

canım olumlu olsa sevinçten herkese haber verirdi sanırım olumsuz Herşey bizler için allah ım hepimize sabır versin.hem tedavi süreci hem bekleme hem sonuç hepimiz için ayrı yıkım. Ama yılmamalıyız ayakta durmalıyız. Bende 27 sinde öğreneceğim ama nötr yani şuan hislerim hiçbişey hissedemiyorum. Sevinirsem hevesim kursağımda kalır diye korkuyorum. O yüzden üzerimde bi asabiyet var sormayın gitsin. Canım benim eğer olmadıysa da üzme kendini yeni umutlar için kapılarımızı açalım.birbirimizi en iyi biz anlarız bende olumsuz sonuç alırsam sizlerin tesellisine ihtiyacım olacak.

Allah ım hepimize hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin

Pinkpowder in sonucu negatif mi ki? Insallah yaniliyoruzdur.
Ben kendimi o kadar cok negatife alistirdim ki, hatta tup bebek merkezlerini bile arastiriyorum. Ama 1-2 ay ara vermek istiyorum oncesinde. Bugun de gaz sorunum var, igneler tum modumu dusurdu bu ay off...
Umarim bu ay icimizden biri/birileri guzel haber verir kizlar.

igneler bence de cok etki yapiyor. goguslerim inanilmaz sisti ve hassas, bugun cok yorgundum. progestanin da etkisi diye dusunuyorum. Bu arada pinkpowderin insallah iyi haberleri vardir da aklina biz gelmemisizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…