Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12 Eylül - sonuç: 26 Eylül

aezgic 1. aşılama
merve10er

13 eylül - sonuç: 27 Eylül

minimania 1. Aşılama
merveaydin 1.Aşılama

14 Eylül - sonuç: 28 Eylül

dream05 3. Aşılama
neslihan165

(tarih bilinmiyor)

elabilge 2. Aşılama

KIZLAR HEYECAN DORUKTA STRES DE CABASI :18::18::18: ALLAH IM HEPİMİZİN HAKKINDA OLUMLU YADA OLUMSUZ HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Hakkimizda hayirlisi... Cnm sen 27 sinde test yaptiracak misin yoksa bi kac gun daha bekleyecek misin? Ben merak ediyorum ama test yaptiracak cesaretim yok, sanirim bekleyecegim.

Hakkimizda hayirlisi... Cnm sen 27 sinde test yaptiracak misin yoksa bi kac gun daha bekleyecek misin? Ben merak ediyorum ama test yaptiracak cesaretim yok, sanirim bekleyecegim.

amin canım.bana kalsa 26sında gideceğim beklemekten her zaman nefret etmişimdir Allah ım da beni bunla sınıyor beklemeyi sana öğreteceğim diyor :18: son bekleme sürem ayın 27si olumlu yada olumsuz ikisine de hazırım ben hakkımda hayırlısı olsun öğreneyim bitsin bu stresle daha fazla yaşayamam olmadıysa 2.için dosyamı konseye sonra da sağlık kuruluna vericem kasımda tekrar aşılama yaptıracağım hayırlısıyla

Selam kızçeler.. Klomen kullandım yumurtalarım büyümediDoktorum Aşılama diyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar Aşılama Nasıl oluyor? ve süreci nedir yardımcı olursanız sevinirim

Selam kızçeler.. Klomen kullandım yumurtalarım büyümediDoktorum Aşılama diyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar Aşılama Nasıl oluyor? ve süreci nedir yardımcı olursanız sevinirim
asilama basit bir islem. yumurtalar olup catlatma ignesi yapildiktan sonra esin sperm veriyor. daha once yapilmadiysa sayimlari yapilip' spermleri yikayip yuzduruyorlar. boylelikle sperm hareketi ve yogunlugu artiyor. yaklasik 1-1,5 saat sonra cok ince bir boru yardimiyla spermleri rahim icine enjekte ediyor doktor. boylelikle spermin katetmesi gereken yol da azaliyor. hamilelik sansi artiyor.
islem agrisiz oluyor genelde. biraz yatip dinleniyorsun. benim sonraki gunlerde kasik agrilarim cok oldu ama olmasi gerekmiyor tabi. bekliyorsun sonra. sanirim en zor kismi o

Saol canım tskr ederim. Adet olmayı bekliyorum olduktan sonra asılama islemini gerceklestırcez allahın izni ile

aynısı bendede olluyor canımmmm
ben vajinal yolla kullaniyorum ona ragmen cok yorgunluk yapiyor ve basim dondugu zamanlar midem de bulaniyor. mesela bugun oglen hicbir sey yemek istemedim simdi bu belirtilerin hamile oldugum icin oldugunu bilsem sevincimden unuturum ama... en zoru beklemek

ben oral yolla alıyorum canım perşembe gunu öğrenıcez bakalım sonucu hayırlısıylaaaa ama gun yaklaştıkça korkuyorum benım 3. aşılamam

selam kızlar bildiğiniz gibi bu ayki aşılamam tutmadı. perşembe Cuma günü moralim çok bozuktu yıkılmıştım. Doktorumla konuştum adet görmeye başladığında istersen 2.aşılamaya geçebiliriz bunu da iğneyle yaparız dedi.
Yeni umut... yeni aşılama... beni diplerden biraz yüzeye çıkarttı.
Psikolojim bozulmasın diye peşpeşe yapmak daha iyi olur dedi. Düşündüm gerçekten öyleydi 2 gün çok üzüldüm, cmt iğnelere başlayınca yeni bir umut yeşerdi...
Başaracağız kızlar...
Buna inanın herşey çok güzel olacak...
Çektiklerimizi unutacağımız günler yakında...
Bu sözleri o kadar çok söylüyorum ki kendime...
HERŞEY YOLUNA GİRECEK....

inşallah canım en doğrusunu yapmışsın.bende cuma günü öğreneceğim.belki de senin gibi yıkılacağım ama hemen ayağa kalkmam lazım yılmak yok.ben 1 ay ara vermek zorundayım ssk da yaptırdığım için.çünkü dosyam tekrar konseye sonra da sağlık kuruluna girecek.buda 2 haftayı buluyor.o yüzden bu adete yetişmez kasımda yapılır benim 2.aşılama hakkımızda hayırlısı bakalım cuma günü ne ile karşılaşacağım :18:

allahım inş bu sefer sana nurtopu gibi hayırlı,sağlıklı evlatlar versinn üzme diycem kendini ama bılıyorum üzmemek elde değil bende perşembe yada cuma günü öğrenicem sonucumu hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar,
3 senelik ewliyim we bebiş olmadı bizde aranızda bana aşılama için doktor we fiat önerebilicek arkadaşlar warsa çok sewinirim.
önerilerinizi bekliyormmm

kendini ikinci aşılamayı düşünerek germe bence ...
inşallah sonucun benimki gibi olmayacak...
Senin sevincini paylaşacağız inşallah...
Moral bozmuyoruz yola devam:)

allahım inş bu sefer sana nurtopu gibi hayırlı,sağlıklı evlatlar versinn üzme diycem kendini ama bılıyorum üzmemek elde değil bende perşembe yada cuma günü öğrenicem sonucumu hayırlısıyla

Güzel haberlerini bekliyoruz..
negatif olsa da moral bozmuyoruz.. bebişler geleceği zamanı biliyor:)

kendini ikinci aşılamayı düşünerek germe bence ...
inşallah sonucun benimki gibi olmayacak...
Senin sevincini paylaşacağız inşallah...
Moral bozmuyoruz yola devam:)

etraftan aşılamayla ilgili duyduğum olumsuz sonuçlar ve başarı oranını göz önünde bulundurunca pek bi olumsuz hissediyorum.olumlu olursa ne ala sevinçten uçarım tabi ki ama olumsuz olursa da fazla takmamam lazm bu yüzden inan baştan beri hep olumsuz düşündüm nedendir bilmiyorum ama kendimi de biliyorum az bişey olumlu düşünürsem kendimi kaptırırım sonra ayağa kalkamam bakalım hakkımızda hayırlısı cuma günü ne olacak :18:

Hanımlar yarın test günüm, aşılama gününü saymazsak 14.günüm. Bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, sonuç negatif sizce yarın kanda pozitifi görür müyüm? Sağ kasığımda yorulunca batmalar ve ağrı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…