benmde 15 ay oldu aşılamamda tutmaış kan sonucumu aldm.nasip değilmiş yıpratma kndini bendede çikolata kisti var umarım daha çok beklemeyiz.
Bugün 3.aşılamamı oldum. 1.aşılamam tutmuştu ama 11.haftada kaybettim bebeğimi...2.aşılamayı denedik olmadı.. bugünde 3. aşılama... Hakkımızda hayırlısı kızlar...
Hayirli haberler aliriz insallah...
Bugün 3.aşılamamı oldum. 1.aşılamam tutmuştu ama 11.haftada kaybettim bebeğimi...2.aşılamayı denedik olmadı.. bugünde 3. aşılama... Hakkımızda hayırlısı kızlar...
merhaba dream.bende bugün 2.aşılamamı oldum.küçükte olsa bi ümidim var.. sen 3 aşılamayıda olmuşsun.doktor bu aşılamadan sonra ara vermeliyiz biraz dedi.ben zaten artık tüp bebeğe geçmeyi düşünüyordum.temmuz ve eylül aşılamalarım.3.sü için ne kadarlık bir
ara veriliyor?
Selam kızlar....
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak Hayırlısı Rabbimden
Dulaarınızı esirgemeyin olur mu..
1 coaspirin + 1 vajinadan jel ve Folbiol verdi..(folbiol kullanmaktan gına geldi zaten..)
Ben ikiz olsun öyle çok istiyorum ki...Hayırlısı artık..
13 eylül - sonuç: 27 eylül
minimania 1. Aşılama
merveaydin
14 eylül - sonuç: 28 eylül
dream05 3. Aşılama
neslihan165
(tarih bilinmiyor) elabilge 2. Aşılama
benimde 1.aşılama ama ben testi 26 sında mı yaptırsam diye düşünüyorum
benimde 1.aşılama ama ben testi 26 sında mı yaptırsam diye düşünüyorum
arkadaşlar sizde aşılamadan sonra progestan kullanıyor musunuz?
kaç gün kullanıcağımızı biliyormusunuz?
cnm ben adet tarihimin gecmesini bekleyeceğim. Adet olmazsam eğer, 30 eylül ya da 1 ekim gibi kan testi yaptırırım. Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...:18:
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..
Bende 6 senelik evliyim 2 senedir bebek bebek diye uğraşıp duruyoruz. Geçen mayıs ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama 5. Haftada düştü.. Beta hcg değerlerim 2 günde bir istenen seviyede artmadığı için doktorum düşeceğini söylemişti zaten..
5 eylülde ilk aşılamayı yaptırdık. Umarım başka aşılamaya gerek kalmadan sonuç alırız...
Sonuç 14 gün sonra belli olur dedi doktorum. Ama test yaptırmaya hiç cesaretim yok... Bu perşemde test yaptırmam gerekiyor ama ödüm kopuyor sonuç negatif çıkacak diye...
Herşeyin hayırlısını diliyorum, umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
arkadaşlar sizde aşılamadan sonra progestan kullanıyor musunuz?
Kaç gün kullanıcağımızı biliyormusunuz?
Evet ben kullanıyorum. Günde 3 adet, 10 gün kullanacağım. Bugün 5. günüm...
ben progestanı günde 1 tane gece içiyorum ama ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi doktorum..
Sadece düşük riskini azaltması için verdiğini biliyorum...
zararı olur mu acaba?
Selam kızlar....
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak Hayırlısı Rabbimden
Dulaarınızı esirgemeyin olur mu..
1 coaspirin + 1 vajinadan jel ve Folbiol verdi..(folbiol kullanmaktan gına geldi zaten..)
Ben ikiz olsun öyle çok istiyorum ki...Hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?