- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Hanımlar yarın test günüm, aşılama gününü saymazsak 14.günüm. Bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, sonuç negatifsizce yarın kanda pozitifi görür müyüm? Sağ kasığımda yorulunca batmalar ve ağrı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
canım idrarda adet gecikmesinden 3-4 gün sonra çıkıyor o yüzden idrara güvenme derim.benimde test günüm cuma aşılama gününü saymazsam 14.gün oluyor.bende de çok ayakta kalınca belimde ağrı kasıklarımda batma oluyor.göğüslerim iğneye başladığımdan beri şiş ve hassas hala da devam ediyor.ben crinone jel kullanıyorum bundan dolayı da sinirlilik hali fena yan etkisiymiş sonuç bu ama inan ne olacak sonuç bilmiyorum bende merakla bekliyorum.olumsuz da olsa sıkma canını önümüzdeki aşılamalara tüp e yoğunlaşacağız.ben pek ümitlendirmedim kendimi baştan beri hakkımızda hayırlısı.yarın güzel haberlerini bekliyoruz
aldigin sonuc yaptigin idrar testinin markasi ve hassasiyetiyle de cok alakali. yarin kantesti yaptir bu arada ben de yaptiricam yarin. doktorumla konustuk cat latma ignesinden bu yana 13.5 gun oluyo o yuzden yap dedi cok merak ediyosan bakalim hayirlisi.Hanımlar yarın test günüm, aşılama gününü saymazsak 14.günüm. Bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, sonuç negatifsizce yarın kanda pozitifi görür müyüm? Sağ kasığımda yorulunca batmalar ve ağrı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
inşallah tutar tatlım yaa.. bende bu aşılamamı hiç umursamadım kaçıncı günde olduğumu bile bilmiyorum olumsuza hazırladım zaten kendimi.. Dediğin gibi Rabbim vakti zamanı gelince verecek inşallah.. Dualarım seninle tatlım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..Bakalım canım hayırlısı, ilk aşılamamda sürekli yatmıştım. Bu aşılamada pek umursamadım normal hayatıma devam ettim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız ve umut oluruz birbirimize. Olmazsa da Rabbim zamanı gelince verir inşallah. Bende tüpe başlayacağım bu aşılama tutmazsa. Yarın akşam haberi veririm inşallah.
Gunaydin kizlar,
Benim karnimda bir agirlik var, goguslerim sis ve gergin, adet belirtileri sanirim... Adetime daha var ama erken gelecek heralde.
Gözün aydın canım yaaaa inanılmaz sevindim.. merak etme hersey yolunda gider ve inşallah keseyi de görür kalp atışlarını da duyar ve kucağına da alırsın canım..tekrar gözün aydın tatlımmm..Kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) Değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
İnşallah hepinizden iyi haberler gelir de hep beraber haziran gebeleri oluruz, bebişlerimizi kucağımıza alırız
Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan çok sevinmek istemiyorum ama işte insan yine de seviniyor
Hepinizin haberlerini bekliyorum
Hanımlar yarın test günüm, aşılama gününü saymazsak 14.günüm. Bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım, sonuç negatifsizce yarın kanda pozitifi görür müyüm? Sağ kasığımda yorulunca batmalar ve ağrı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
Kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) Değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
İnşallah hepinizden iyi haberler gelir de hep beraber haziran gebeleri oluruz, bebişlerimizi kucağımıza alırız
Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan çok sevinmek istemiyorum ama işte insan yine de seviniyor
Kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) Değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. Ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
Inşallah hepinizden iyi haberler gelir de hep beraber haziran gebeleri oluruz, bebişlerimizi kucağımıza alırız
tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan çok sevinmek istemiyorum ama işte insan yine de seviniyor
hepinizin haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?