Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım idrarda adet gecikmesinden 3-4 gün sonra çıkıyor o yüzden idrara güvenme derim.benimde test günüm cuma aşılama gününü saymazsam 14.gün oluyor.bende de çok ayakta kalınca belimde ağrı kasıklarımda batma oluyor.göğüslerim iğneye başladığımdan beri şiş ve hassas hala da devam ediyor.ben crinone jel kullanıyorum bundan dolayı da sinirlilik hali fena yan etkisiymiş sonuç bu ama inan ne olacak sonuç bilmiyorum bende merakla bekliyorum.olumsuz da olsa sıkma canını önümüzdeki aşılamalara tüp e yoğunlaşacağız.ben pek ümitlendirmedim kendimi baştan beri hakkımızda hayırlısı.yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kendimi negatife cok alistirdim ama negatifi gorunce yine de uzulecegimi biliyorum. Sikintili haftaya girdik off...

12 Eylül - sonuç: 26 Eylül

aezgic 1. aşılama
merve10er

13 eylül - sonuç: 27 Eylül

minimania 1. Aşılama
merveaydin 1.Aşılama

14 Eylül - sonuç: 28 Eylül

dream05 3. Aşılama
neslihan165

(tarih bilinmiyor)

elabilge 2. Aşılama

Bakalım canım hayırlısı, ilk aşılamamda sürekli yatmıştım. Bu aşılamada pek umursamadım normal hayatıma devam ettim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız ve umut oluruz birbirimize. Olmazsa da Rabbim zamanı gelince verir inşallah. Bende tüpe başlayacağım bu aşılama tutmazsa. Yarın akşam haberi veririm inşallah.

aldigin sonuc yaptigin idrar testinin markasi ve hassasiyetiyle de cok alakali. yarin kantesti yaptir bu arada ben de yaptiricam yarin. doktorumla konustuk cat latma ignesinden bu yana 13.5 gun oluyo o yuzden yap dedi cok merak ediyosan bakalim hayirlisi.

inşallah tutar tatlım yaa.. bende bu aşılamamı hiç umursamadım kaçıncı günde olduğumu bile bilmiyorum olumsuza hazırladım zaten kendimi.. Dediğin gibi Rabbim vakti zamanı gelince verecek inşallah.. Dualarım seninle tatlım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..

Selam kızlarrr...

Çok giremediğim için sizin gibi sürekli maalesef yazamıyorumm...

Pinkciğim senin adına üzüldüm..Gelmeyince anladım bklm bizim ne olck...hayırlısı cnm yaa yeni aşılamanda hayırlı olsun inşşş..Bizler sana umut oluruz inşşş..

Kızlar az kaldı bu hafta ne olacağı belli olck.. Ben çok umut etmiyorm ama olmaz ise diye ço.kkk korkuyorum

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Gunaydin kizlar,

Benim karnimda bir agirlik var, goguslerim sis ve gergin, adet belirtileri sanirim... Adetime daha var ama erken gelecek heralde.

Gunaydin kizlar,

Benim karnimda bir agirlik var, goguslerim sis ve gergin, adet belirtileri sanirim... Adetime daha var ama erken gelecek heralde.

BENDE DE AYNI ŞİŞLİK VE ADET OLACAK GİBİ AĞRILAR VAR :18: CUMA GÜNÜ Bİ GELSE DE NE OLDUĞUNU ÖĞRENSEK

Bende bu ay ne agrı ne göğüslerde şişlik hiç bir şey yok.. gecen ay ki aşılamada herseyi dolu dolu yasadım agrıyıda kasıklardaki krampları da ama nasip olmadı göğüslerimi ellemekten acıyor mu diye valla yorulmuştum.. bu ay da hiç birsey yok yaaa valla su vücudumu inanın hiç çözemedim.. çatlatma iğnesinin etkisi demi olmaz yani..bakalım az kaldı durum nedir öğreneceğiz yakında ama valla kafama hiç takmıyorrum ne olursa olsun.. tek eşime üzülüyorum cok hevesli uzanma yapma çocuğa birsey olur falan diyor cok kötü oluyorum her ay umut etmek beklemek cok zor bırsey Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün HAYIRLI OLAN seylerle karşılaştırsın..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Igneler ve ilaclar yuzunden sanirim siz de benim gibi artik kendinizdeki fizyolojik degisiklikleri yorumlayamiyorsunuz. Evet, her ay bi degisik... Asilamada basari orani dusuk oldugu icin belirtilerimi gebelik belirtisi olarak yorumlayamiyorum. Kendi adima yuksek ihtimalle adet olurum ben.Hakkimizda hayirlisi...Umarim icimizden birilerinin yuzu guler bu ay...
Zaten aglayarak asilama yaptirirsam, sonucun olumlu olmasini beklememem lazim, stres her seyi olumsuz etkiliyor cunku.

Kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) Değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
İnşallah hepinizden iyi haberler gelir de hep beraber haziran gebeleri oluruz, bebişlerimizi kucağımıza alırız

Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan çok sevinmek istemiyorum ama işte insan yine de seviniyor

Hepinizin haberlerini bekliyorum

Bende bu ay ne agrı ne göğüslerde şişlik hiç bir şey yok.. gecen ay ki aşılamada herseyi dolu dolu yasadım agrıyıda kasıklardaki krampları da ama nasip olmadı göğüslerimi ellemekten acıyor mu diye valla yorulmuştum.. bu ay da hiç birsey yok yaaa valla su vücudumu inanın hiç çözemedim.. çatlatma iğnesinin etkisi demi olmaz yani..bakalım az kaldı durum nedir öğreneceğiz yakında ama valla kafama hiç takmıyorrum ne olursa olsun.. tek eşime üzülüyorum cok hevesli uzanma yapma çocuğa birsey olur falan diyor cok kötü oluyorum her ay umut etmek beklemek cok zor bırsey Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün HAYIRLI OLAN seylerle karşılaştırsın..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Gözün aydın canım yaaaa inanılmaz sevindim.. merak etme hersey yolunda gider ve inşallah keseyi de görür kalp atışlarını da duyar ve kucağına da alırsın canım..tekrar gözün aydın tatlımmm..

canım kan tahlili yaptırdın mı???

çookk sevindim...
inşaallah sağlıkla kavuşursun bebeğine...

Cok sevindim cnm. Ilk guzel haber geldi... Allah saglikla kucagina almani nasip etsin, hayirli olsun.

hayırlı olsun canım benim çook sevindim allah ım hayırlı sorunsuz bir gebelik nasip etsin.bebişini kucağına al inşallah.benim aşılamanın olduğu günü saymazsam yarın 12.günüm sabah idrar tahlili yapsam mı diye düşünüyorum sende mi 12.günde yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…