Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok çok sağolun arkadaşlar inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz. Hayırlısıysa sağlıkla büyüsün de başka bir dileğim yok.

Ben 10 eylül akşamı çatlatma iğnemi yaptım, 12 eylül öğlen aşılama oldu. İlk aşılamam

Burda da yazmıştım midem bulanıyo diye zaten öyle olunca idrarda baktım 22 eylül pazar akşamı. Böyle o kadar silik çıktı ki ama hayalet gibi de olsa vardı bişey daha önce hep bembeyaz oluyodu inanamadık eşimle bi saat baktık.

Sonra dün 23 eylül akşamı tekrar idrar baktım bişey varsa koyulaşır diye. Hakikaten hala silik olmasına rağmen daha koyuydu.

Bu sabah da, 24 eylül, kan testi yaptırdım bhcg 52. Daha BATıma olduğu için normal dedi doktorum.

İğne 10 eylül

Aşılama 12 eylül

İlk test 22 eylül (10. Gün) çok silik

2. Test 23 eylül (11. Gün) silik

kan testi 24eylül (12.gün) bhcg 52

Karışık yazmıştım düzenledim.

Hiç umudum yoktu benim de arkadaşlar, inşallah sağlıklıdır.

İnşallah herkesten iyi haberler gelir. Hepimiz mutlu oluruz. Şimdi sevinemiyorum bile azıcık ilerlesin o zaman inanıcam herhalde ancak.
Kimseye söylemedim, bir tek anneme söyledim. Sonra da sizinle paylaştım. Çünkü ben iyi haberler alınca moralim çok düzeliyo çok seviniyodum. Bu başlangıç olur inşallah

canım ben de güzel haberine kendimin olmuş gibi sevindim gerçekten.Hiç kötü düşünme kalbini ferah tut .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :))

canım çokk sevındım inş değerlerin yukselır sağlıklı bır gebelık geçirirsin

Hanımlar benim kan sonucu negatif, adet olmayı bekliyorum. Bir ay ara verdik, sonra tüp bebeğe geçiş yapacağız.

canım belirtilerini yazarmısın,akıntın varmıydı ? Bende seninle aynı gün aşılama yaptırmıştım bu akşam eve gıderken test alıp yapıcam hayırlısıyla kan testınıde sanırım cuma gunu yaptırıcam

bende senden 1 gün sonra oldum aşılamayı duyunca akşam idrar testi yaptım ama silik bile bişey çıkmadı yok galiba benim sonuç hüsran olacak cuma günü gidip kan vereceğim bakalım kısmet :18:

bende senden 1 gün sonra oldum aşılamayı duyunca akşam idrar testi yaptım ama silik bile bişey çıkmadı yok galiba benim sonuç hüsran olacak cuma günü gidip kan vereceğim bakalım kısmet :18:

evet umut oldu bıze bende bu akşam test yapıcamm

bende çıkmadı canım aşılamanın olduğu günü sayarsam yarın 14.gün oluyor yarın kan testi yaptırsam mı sence?varsa var yoksa yok öğrenmek istiyorum biran önce

aşılama gününü sayma sen en iyisi cuma gunu yaptır bılıyorum zok zor dayanmak beklemek ama bekle inş güzel sonuçlarla dönersin bizide çok mutlu edersin

Akıntım vardı ama vajinal yolla progestan kullandığım için o da çoktu. Her zamanaki gibi göğüslerim şişti ama bu sefer farklı olarak uçları da büyüdü. Bi de benim midem bulandı. Sigara içiyorum normalde içemez oldum tadı kokusu kötü geldi midem kalktı. Şimdi de bıraktım zaten

İnşallah akşama hayırlı haber gelir

Aılamam aynı gün ama yumurtalar aynı gün çatlamamış olabilir. Bir de test erken algılayacak kadar hassas olmayabilir. O yüzden kan en emini yine de! İnşallah cuma günü iyi haberler gelir.

inş hayırlısıyla güzell sonuçlar çıkar bebişinide görürsün biran önce bizim içinde dua et lütfen

ben evde test yaptım negatif çıktı yarın kandada baktırayım da sonuç tam olarak anlaşılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…