Kızlarrrr ben galiba hamileyim :)) benim 2 gündür mide bulantılarım vardı dayanamadım 2 gün önce idrar testi yaptım. Böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı. Eşimle kimseye söylemedik. ama dün tekrar yaptım yine silik ama bariz çizgi çıktı. Bu sabah kan verdim bhcg 52 çıktı. Doktorum telaşla haber verdi gebesin diye :)) Değer düşük ama daha adet zamanım olmadığı için normal dedi.
İnşallah hepinizden iyi haberler gelir de hep beraber haziran gebeleri oluruz, bebişlerimizi kucağımıza alırız
Tabi keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan çok sevinmek istemiyorum ama işte insan yine de seviniyor
Hepinizin haberlerini bekliyorum
ben vajinal yolla kullaniyorum ona ragmen cok yorgunluk yapiyor ve basim dondugu zamanlar midem de bulaniyor. Mesela bugun oglen hicbir sey yemek istemedimsimdi bu belirtilerin hamile oldugum icin oldugunu bilsem sevincimden unuturum ama... En zoru beklemek
hanımlar benim kan sonucu negatif, adet olmayı bekliyorum. Bir ay ara verdik, sonra tüp bebeğe geçiş yapacağız.
canım hayırlısıyla inş ilk tüp bebekte olur bebeğin seni çok bekletmez
iğne 10 eylül
aşılama 12 eylül
ilk test 22 eylül (10. Gün) çok silik
2. Test 23 eylül (11. Gün) silik
kan testi 24eylül (12.gün) bhcg 52
karışık yazmıştım düzenledim.
Hiç umudum yoktu benim de arkadaşlar, inşallah sağlıklıdır.
Inşallah herkesten iyi haberler gelir. Hepimiz mutlu oluruz. şimdi sevinemiyorum bile azıcık ilerlesin o zaman inanıcam herhalde ancak.
Kimseye söylemedim, bir tek anneme söyledim. Sonra da sizinle paylaştım. çünkü ben iyi haberler alınca moralim çok düzeliyo çok seviniyodum. Bu başlangıç olur inşallah
bende senden 1 gün sonra oldum aşılamayı duyunca akşam idrar testi yaptım ama silik bile bişey çıkmadı yok galiba benim sonuç hüsran olacak cuma günü gidip kan vereceğim bakalım kısmet :18:
hanımlar benim kan sonucu negatif, adet olmayı bekliyorum. Bir ay ara verdik, sonra tüp bebeğe geçiş yapacağız.
evet umut oldu bıze bende bu akşam test yapıcamm
bende çıkmadı canımaşılamanın olduğu günü sayarsam yarın 14.gün oluyor yarın kan testi yaptırsam mı sence?varsa var yoksa yok öğrenmek istiyorum biran önce
aşılama gününü sayma sen en iyisi cuma gunu yaptır bılıyorum zok zor dayanmak beklemek ama bekle inş güzel sonuçlarla dönersin bizide çok mutlu edersin
Akıntım vardı ama vajinal yolla progestan kullandığım için o da çoktu. Her zamanaki gibi göğüslerim şişti ama bu sefer farklı olarak uçları da büyüdü. Bi de benim midem bulandı. Sigara içiyorum normalde içemez oldum tadı kokusu kötü geldi midem kalktı. Şimdi de bıraktım zatencanım belirtilerini yazarmısın,akıntın varmıydı ? Bende seninle aynı gün aşılama yaptırmıştım bu akşam eve gıderken test alıp yapıcam hayırlısıyla kan testınıde sanırım cuma gunu yaptırıcam
bende senden 1 gün sonra oldum aşılamayı duyunca akşam idrar testi yaptım ama silik bile bişey çıkmadı yok galiba benim sonuç hüsran olacak cuma günü gidip kan vereceğim bakalım kısmet :18:
akıntım vardı ama vajinal yolla progestan kullandığım için o da çoktu. Her zamanaki gibi göğüslerim şişti ama bu sefer farklı olarak uçları da büyüdü. Bi de benim midem bulandı. Sigara içiyorum normalde içemez oldum tadı kokusu kötü geldi midem kalktı. şimdi de bıraktım zaten
inşallah akşama hayırlı haber gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?