Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben evde test yaptım negatif çıktı yarın kandada baktırayım da sonuç tam olarak anlaşılsın
valla her dakika dua ediyorum sizlere. aksam eve girer girmez ilk is buraya bakiyorum. sonuc insallah iyi olur hepimize allah saglikli hayirli evlatlar nasip eder. Sonucta ben 32 yasindayim cok da genc olmadigim icin umudum daha da azdi ama insallah hersey guzel olacak hepimiz icin

implantasyon kanamasi da olabilir sonucta. kac gun vardi adetine?

Cnm adet tarihimi artik tahmin edemez oldum. Duzenli olan periyodlarim klomenden sonra 30 gune kadar cikti, gonal f ile de pusulayi iyice sapittim Ama soyle diyebilirim ki; en erken cuma, en gec onumuzdeki sali adet olmam gerekiyor. Lekenin rengi gittikce koyulasiyor, adet geliyor gibi... Derin bir off demek istiyorum...

Selamlarrrr

ya kızlar benim de bugün bu jel geri geliyor ya bazen toplu şekilde o jel böyle kop kyu kahve renginde geldi..
Lekelenme onunla gelmiş..
Regl oluyorum galiba..

Birde karnım çok ağrıyor...Batmalarda var arada...

Sizde nasıl belirtiler..

benimde test günüm yarın kan vercem sabahtan.ama bugün karnım belim bacaklarım ağrıyor.gidip geliyorum tuvalete bişey geldi mi diye ama yok şuana kadar ama ağrım var baya adet olmasam yarın güzel haber alsam keşke :18:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.13 eylülde aşılama oldum.cumartesi tahlil günüm.bugün13. günüm.
ohss oıldum şiştim.
pco hastasıyım. aşılama ile olmuş 6 yaşında bir oğlum var. bu konuda baya tecrübeliyim anlıyacağınız.

canım kan testi sonucunu aldın mı???
canım iş çıkışı tahlıl yaptırıcam 9-10 gibi sonuçları alırım yanı akşam zaten pozıtıfse emın olun gece sıze yazarım

ilk aşılaman bırkerede tutmuşmuydu?inş buda hemen tutunur

merveaydın canım güzel haberini bekliyoruz yarın inşallah.hemen yaz test yaptırınca :)

canım inşallah güzel haberlerle gelirim bu ağrılar neyin habercisi bilmiyorum karın bacak bel ağrısı fenayım bugün.olmazsa da olursada yazarım size

bende 13 eylülde oldum yarın betahcg yaptıracağım doktorum 15.gün gel dedi sende yarın yaptırabilirsin bence

kızlar bhcg yaptırdım....ve 64.13 çıktı... hamileyimmmmmmmmm inşallah bir aksilik olmaz katlana katlana artar değer.. kızlar noluuurrrr dua edin bir problem olmasın.. Rabbim sizlere de nasip etsinnn..Allahım hep yanımızda olsun.. İsteyen bekleyen herkesin kucakları bebekleriyle dolsunnn..

Ne guzel, bir iyi haber daha.. Canim cok sevindim, saglikla Allah kucagina almani nasip etsin.

ahahahhaa cok sevindimmmm! hayirli olsun insallah hayirlisi ile buyusun :)))))

kızlar benimde 24 eylülde ilk aşılamam oldu insan çok umutlanmak istemiyor ama buradan iyi haberleri aldıkça seviniyor insan:)
şimdilik sadce kasıklarım ağrıyor birde karnımda çok fazla gaz var ama ilaçların yan etkisi bu sanırım crione jel kullanıyorum 14. gün gel dedi doktorum ama 11 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum iyi haber alanlar bildirsin umudumuz artsın inşallah :)

çok teşekkür ederim kızlar.. eminim sizlerden de güzel haberler gelecek hepimiz cok mutlu olacağız

kızlar bende şimdi sonucumu aldım 48,88 çıktı ama hemen sevinmek istemiyorum cumartesi 2 katına çıkması için dua edin bana

canım hiç kendinde belirti arama hatta yapabiliyorsan aşılama yaptırdığını bile unut..ben gecen ayda asılama yaptırmıştım gun gun takip ediyordum.. vücudumu dınleyıp yok goguslerım ağrıyor yok kasıklarıma kramp giriyor ki gerçekten gece yarısı ağrıdan kalktığımı bılıyorum sürekli takıp edıyordum ve kesin hamileyim diyordum..ama tutmadı.. bu aykinde de işlemden sonra masada bile yatmadım işlem bitti kalktım eve geldım hiç umursamadım kesin olmayacak dıyordum tup bebek için doktor bile araştırdım..ama Allah nasip etti oldu inşallah devamı da gelir sağlıklı bir sekilde kucağıma da alırım..

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :) keşke elimde olsada çıkartabilsem aklımdan aşılamayı ama elimde değil ama tesekkür ederim tavsiyelerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…