implantasyon kanamasi da olabilir sonucta. kac gun vardi adetine?Bende kahverengi lekelenmeler var, adetim erken gelecek sanirim. Umarim yaniliyorumdur
valla her dakika dua ediyorum sizlere. aksam eve girer girmez ilk is buraya bakiyorum. sonuc insallah iyi olur hepimize allah saglikli hayirli evlatlar nasip eder. Sonucta ben 32 yasindayim cok da genc olmadigim icin umudum daha da azdi ama insallah hersey guzel olacak hepimiz icinben evde test yaptım negatif çıktı yarın kandada baktırayım da sonuç tam olarak anlaşılsın
implantasyon kanamasi da olabilir sonucta. kac gun vardi adetine?
selamlarrrr
ya kızlar benim de bugün bu jel geri geliyor ya bazen toplu şekilde o jel böyle kop kyu kahve renginde geldi..
Lekelenme onunla gelmiş..
Regl oluyorum galiba..
Birde karnım çok ağrıyor...batmalarda var arada...
Sizde nasıl belirtiler..
ben evde test yaptım negatif çıktı yarın kandada baktırayım da sonuç tam olarak anlaşılsın
canım iş çıkışı tahlıl yaptırıcam 9-10 gibi sonuçları alırım yanı akşam zaten pozıtıfse emın olun gece sıze yazarımcanım kan testi sonucunu aldın mı???
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.13 eylülde aşılama oldum.cumartesi tahlil günüm.bugün13. Günüm.
Ohss oıldum şiştim.
Pco hastasıyım. Aşılama ile olmuş 6 yaşında bir oğlum var. Bu konuda baya tecrübeliyim anlıyacağınız.
merveaydın canım güzel haberini bekliyoruz yarın inşallah.hemen yaz test yaptırınca :)
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.13 eylülde aşılama oldum.cumartesi tahlil günüm.bugün13. Günüm.
Ohss oıldum şiştim.
Pco hastasıyım. Aşılama ile olmuş 6 yaşında bir oğlum var. Bu konuda baya tecrübeliyim anlıyacağınız.
kızlar bhcg yaptırdım....ve 64.13 çıktı... hamileyimmmmmmmmm inşallah bir aksilik olmaz katlana katlana artar değer.. kızlar noluuurrrr dua edin bir problem olmasın.. Rabbim sizlere de nasip etsinnn..Allahım hep yanımızda olsun.. İsteyen bekleyen herkesin kucakları bebekleriyle dolsunnn..
kızlar bhcg yaptırdım....ve 64.13 çıktı... hamileyimmmmmmmmm inşallah bir aksilik olmaz katlana katlana artar değer.. kızlar noluuurrrr dua edin bir problem olmasın.. Rabbim sizlere de nasip etsinnn..Allahım hep yanımızda olsun.. İsteyen bekleyen herkesin kucakları bebekleriyle dolsunnn..
kızlar benimde 24 eylülde ilk aşılamam oldu insan çok umutlanmak istemiyor ama buradan iyi haberleri aldıkça seviniyor insan:)
şimdilik sadce kasıklarım ağrıyor birde karnımda çok fazla gaz var ama ilaçların yan etkisi bu sanırım crione jel kullanıyorum 14. gün gel dedi doktorum ama 11 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum iyi haber alanlar bildirsin umudumuz artsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?