Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel haberler almak ne güzel..Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınızada almayı nasip etsin..Allah gönlünüze göre nasip etsin..

canım gözün aydın.. çok sevindim dualarım seninle tatlım allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..

sağol canım benim şimdi yarını iple çekiyorum 2 katına çıkarsa hamile olduğumu idrak edicem

kızlar bende şimdi sonucumu aldım 48,88 çıktı ama hemen sevinmek istemiyorum cumartesi 2 katına çıkması için dua edin bana

Kızlarr çokkk sevindim ikinizede...Maşaallahh...İnşallah sonuçlarınız yükselir...

Kendimin kadar sevindimm eşime bile soyledimm...

Belirtiniz armıydı hiçç kızlar hani kahve akıntı falan oldumu..

Bakalım biz ne yapacaz yarın belli olcak.. Mniimania da bugün öğreneceksin inşallah güzel haber alırsın dün gece senin için çok dua ettim inş. hayırlısı olsun diye...Tabii herkes için ama senin için özellikle dua ettim..

canım gözün aydın.. çok sevindim dualarım seninle tatlım allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..

canım benim sadece batmalarım var kasıklarımda bırazda bel eğrım oluyo hee bırde aşırı sivilcem çıktıı ama ne göğüs şismesi nede akıntım yoktu.allah sanada tüm isteyenlerede versinn benim içinde dua edin değerlerim yükselsinn

Anladım canım...Ya benimde batmalarım var belim çok ağrıyor ve göğüslerim geçen haftaya göre indi ama acıyor..
Birde dün sabah işte kullandığım jel ile birlikte kop koyu geri geldi..Anlam veremedim..İnşallahh yerleşme belirtisidirr.r..
Bakalım bugün de geçsin bana dr. gerçi 29 unda kan yazmıştı ama..

Herkese dua ediyorum cnm...

Şu mübarek günün huyu suyu hürmetine gönüllerimizdeki hasreti Rabbim gidersin inşallahh..Aminnnnn...

aminnn canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yarın senide sevindirsin güzel bir sonuçla gelbize haber ver :)

kızlar bende şimdi sonucumu aldım 48,88 çıktı ama hemen sevinmek istemiyorum cumartesi 2 katına çıkması için dua edin bana

Yaaa güzel haberler üst üste :)))) çok çok sevindim inşallah katlar değerin ben de bugun becerebilirsem kan vericem katlamış mı diye. Ama bence 48,88 de yüksek. Bu topic uğurlu geldi valla!
Ben gece çok erken uyuya kaldığım için şimdi görüyorum. Uyku hali çok fena.

2 eylulde ilk asilamam yapildi 17sinde yani sali gunu kan testi denmisti. Fakat kan testinden bir gun pazartesi gunu once bir damla kanla baslayan devaminda cok az daha gelen adetim basladi...herkese olumsuz haberi verdim...Ama aslinda o tutunma kanamasiymis :). O kanamadan hemen sonra bir daha hic lekelenme seklinde bile gelmedi. Tabii kimseye bir sey soylemeden iki gun daha bekledim. Carsamba gunu erken gebelik testi aldim. Sonuc cift cizgiydi. Allahim o mutlulugu herkese yasatsin en kisa zamanda. Tekrar herkese hamilelik haberimi verdigimde oyle bir sok oldular ki o an cok guzeldi :) yani benim ilk asilamam tuttu. Su an 5.haftamdayim. Cok sukur simdilik iyi gidiyor. Herkese umut olsun. Bu arada ben de hicbir belirti olmadi. Sadece asilamadan 10 gun sonra fln bir gece uyurken rahmime ciddi kramp girdi ve uykumdan uyandim. Sanirim yerlestigi andi :). Hala hic bir belirtim yok. Hatta ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Umarim sonuna kdr saglikla gider...

canım testin sonuçlarını alınca hemen paylaş bizimle

hayırlı olsun canım çok sevindim nekadar mutlu olmuşsundur çift çizgiyi görünce,kan testi yaptırdınmı değerlerin ne kadardı keseyi nezaman görüceksiniz dr bişey dedimi bununla ilgili

çok teşekkür ederim canım..benimde hiç bir belirtim olmadı ne akıntı ne göğüs hiç birsey.. eger belirtiyse sadece saçlarım çok dökülüyor daha yeni yeni karnımda arada batmalar hissediyorum..

sağol canım benim şimdi yarını iple çekiyorum 2 katına çıkarsa hamile olduğumu idrak edicem
canım 2 günde 2 katına çıkması gerekmıyormu? ben sonucumu dun hemen doktora goturdum cumartesı bhcg yaptır da dedi tek mi ikiz mi olduğunu anlarız dedi cumartesi iki katına cıkmıssa tektır o zaman dedi..yani bu gun ıkı kat olmasını bekleme canım sende cumartesi tahlil yaptırsan?

kusura bakma canım yanlış okumuşum sende cumartesi tahlil yaptıracakmışsın.. ayyy bende cok sabırsızlanıyorum inşallah iki kat olur tatlım degerlerimiz

inş canım yaa sabırsızlıkla beklıyorum işteyim zaman geçmiyor,sen çalışıyormusun

slm kızlar.bende bu ay eğer bi aksilik çıkmazsa aşılama yaptıracağım ama bişey sormak istiyorum.doktorum bana adetinin 3. günü gel dedi.benim adetim bugün başlamak üzere ben pazartesi sabah gitsem bi sıkıntı olurmu acaba.4. güne denk geliyor.

selam arkadaşlar öncelikle mutlu haber veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin bende geçen ay kistten dolayı aşılama yaptıramamıştım çok mutsuz bir dönemdeydim hiç umudum yokken 10 gün erken adet gördüm ve kistimin patladığını öğrendim ve 25 eylülde aşılama oldum şimdi ise bekleme aşamasındayım, biliyorum çoğunuz bana kızacak ama 7 yıldır o kadar çok kadın hastalıklarından muzdarip oldum ki hiç umudum yok içimdeki ses bana olmayacak tutmadı diyor kısmet tabi ama bekliyoruz 7 ekim test günüm hayırlısıyla çilem biter inşallah

Ayni gun sonuc alicaz canm bende klomen kullndm agststa kist olustu doktr dogm kontrol hapi verdi 6 gun icebldm 3 gun sonra Adet oldm bayramdan sonra olacak asilama 10 gun sonraya denk geldi ve tamda 24 eyllde evlilik yildonumumuzde asilama oldu hersey cok guzel gitti smdi 7 ekimde iyi sonuclar almayi diliyorum allahtan bu mubarek gunde hamile arkadaslar bize dua etsin lutfen onlarinda hamilelkleri yolunda gtsn insallah :)

benimde hıç umudum olmadığı ay tuttu canım inşallah seninkı de tutar bol bol dua et Meryem suresini oku canım gerçekten bitmeden hamile olduğumu öğrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…