Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutsuzluk yok moralini yüksek tut hiç ummadığın anda güzel sonucu alırsın :) bol bol dua ett

öğretmenim ama kpss mağdurlarındanım evdeyım tatlım..progestan kullanıyor musun canım sen?

progestan alıyorum gunde 2 tane dr sakın içmeyi unutma diye uyardı

Betahcg sonucumu aldım kızlar malesef sonuç hüsran değer sıfır Adetimi bekliyorum 2.aşılama için kasım adetimi beklicem tedaviye başlamak için

hamile olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ederim allah ım sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüzce olsun

canım hemen toparlan 2. aşılama için start ver yılma bu yolda tabıykı burdan boyle yazmak kolay oluyor ama senın için şu anda yanıyordur kendimden biliyorum

canım hemen toparlan 2. Aşılama için start ver yılma bu yolda tabıykı burdan boyle yazmak kolay oluyor ama senın için şu anda yanıyordur kendimden biliyorum

elden gelen bişey yok canım hakkımızda hayırlısı üzülmüyorum ayaktayım desem yalan olur allahım hepimize sabır versin

canım hiç üzülme bunda da vardır bir hayır..bu seni daha da hırslandırsın sakın umutlarını yitirme.. dimdik dur bu olmadı 2. olacak de
tatlım bol bol dua et canım

umutsuzluk yok moralini yüksek tut hiç ummadığın anda güzel sonucu alırsın :) bol bol dua ett

benimkini de günde 4e çıkardı canım sende de uyuşukluk uyku yapıyormu kafamı kaldıramıyorum uyuyorum hemen 1 saat geçiyor..

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.5yıllık evlıyım yaklasık 4,5 yıl cıvarı korundum eşim korundu daha doğrusu.7-8aydır bebek ıstıyoruz fakat henuz olmadı.bana hormon testı ve kan tahlıllerı yapıldı eşime sperm testı yapıldı bana yumurtalık takıbı yapıldı büyüyormu ve catlıyormu dıye hıc bır sorun cıkmadı pko veya adet düzensızlığıde yok. kısacası bulunan bır sorun yok su ana kadar.tek rahım fılmı cekılmedı kızlar ondan da korkuyorum zor oluyor cok acıyor dıyorlar.bu ay doktordan gıdıp ben kendım klomen talep ettım 10 adet var ıcınde adetın4. günü basladım günde 2 kere ıcecedım 5 günde bıtecek ama sonra takıp e veya iğneye catlatmaya cagırmadı.ne yapmalıyım istanbul anadolu yakasında oturuyorum ümranıye cıvarında burda ıyı bırdoktor varmı bıldıgınız

canım evet aynı gün öğrenicez negüzel bi kader arkadaşı buldum kendime, senin enerjin bana umut olur inşallah arkadaşım

benimde hıç umudum olmadığı ay tuttu canım inşallah seninkı de tutar bol bol dua et Meryem suresini oku canım gerçekten bitmeden hamile olduğumu öğrendim..

canım günde bir kere mi okucam bilgi verebilir misin ayrıca tavsiyen için çok sağol allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah

sağol arkadaşım dua dilimden düşmüyor ama içim buruk ne yalan söyliyim hep o ses kulağımda olmadı olmayacak diyor, herkes 6.hissimin çok kuvvetli olduğunu söyler inşallah ben yanılıyorumdur

sağol arkadaşım dua dilimden düşmüyor ama içim buruk ne yalan söyliyim hep o ses kulağımda olmadı olmayacak diyor, herkes 6.hissimin çok kuvvetli olduğunu söyler inşallah ben yanılıyorumdur

allah hayırlısıyla vericek ama herşeyin zamanı var sanırım.biz elimizden gelen herşeyı yapalımm sonrada dua edelim

Bende aşılma sürecine girdim klomen kullandım. Bugün doktora gittıim. 3 yumurta varmış yarın yıne gel dedi allahım. Sen yardım et.

canım günde bir kere mi okucam bilgi verebilir misin ayrıca tavsiyen için çok sağol allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah

41 gun boyunca günde bir kere canım..secde gerektıren bır sure olduğu için tilavet secdesi yapılıyor internetten araştır istiyorsan canım yaa.. insan manen huzurlu hissediyor okuyunca..

canım yaptırdınmı test haberını beklıyorummm

41 gun boyunca günde bir kere canım..secde gerektıren bır sure olduğu için tilavet secdesi yapılıyor internetten araştır istiyorsan canım yaa.. insan manen huzurlu hissediyor okuyunca..

allah razı olsun arkadaşım bugün hemen başlıycam

Arkadaşlar bende aşılama olucam.tarihi konusunda net bir bilgi yok ama salı günü raporunu al ilaçlarını yazalım dediler.İğne yazacaklarmış bana.Bu topiği başından sonuna kadar okudum.Aşılama ile hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.Olmayanlara ise bir sonraki aşılamada tutmasını diliyorum.Burda inşallah bende hamilelik haberimi paylaşırm.Birde Rabbimden ümit kesilmez 70 000 "ya varis" hatmi yapabiliriz arkadaşlar.

allah razı olsun arkadaşım bugün hemen başlıycam

Arkadasim evet birbirmze destek olalim sen bana 99 tane 3 ihlas bir fatiha oku bir tesbih kadar bende sana okuyayaym herkes birbiri icin dua etsin insanlarin birbrne olan dualari daha kolay kabul olurms :) ne kaybederiz haftasonu evde olmayacagim ben sana pazartesi sabahi okuyacagim :) okudugumda yazarim buraya :)

arkadaşlar yarın bende ilk aşılamamı olcm içimde tuaf bir heyecan var rabbim herkesin gönlündekini verir inş lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim

arkadaşlar yarın bende ilk aşılamamı olcm içimde tuaf bir heyecan var rabbim herkesin gönlündekini verir inş lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim

hayırlı olsun canım inş bebişler annelerine tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…