selam arkadaşlar öncelikle mutlu haber veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsinbende geçen ay kistten dolayı aşılama yaptıramamıştım çok mutsuz bir dönemdeydim hiç umudum yokken 10 gün erken adet gördüm ve kistimin patladığını öğrendim ve 25 eylülde aşılama oldum şimdi ise bekleme aşamasındayım, biliyorum çoğunuz bana kızacak ama 7 yıldır o kadar çok kadın hastalıklarından muzdarip oldum ki hiç umudum yok içimdeki ses bana olmayacak tutmadı diyor kısmet tabi ama bekliyoruz 7 ekim test günüm hayırlısıyla çilem biter inşallah
öğretmenim ama kpss mağdurlarındanım evdeyım tatlım..progestan kullanıyor musun canım sen?
Betahcg sonucumu aldım kızlar malesef sonuç hüsran değer sıfırAdetimi bekliyorum 2.aşılama için kasım adetimi beklicem tedaviye başlamak için
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ederim allah ım sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüzce olsun
canım hemen toparlan 2. Aşılama için start ver yılma bu yoldatabıykı burdan boyle yazmak kolay oluyor ama senın için şu anda yanıyordur kendimden biliyorum
amin canımmelden gelen bişey yok canım hakkımızda hayırlısı üzülmüyorum ayaktayım desem yalan olur allahım hepimize sabır versin
Betahcg sonucumu aldım kızlar malesef sonuç hüsran değer sıfırAdetimi bekliyorum 2.aşılama için kasım adetimi beklicem tedaviye başlamak için
hamile olduğunu öğrenen arkadaşları da tebrik ederim allah ım sağlıklı sıhhattli kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüzce olsun
benimkini de günde 4e çıkardı canım sende de uyuşukluk uyku yapıyormu kafamı kaldıramıyorum uyuyorum hemen 1 saat geçiyor..umutsuzluk yok moralini yüksek tut hiç ummadığın anda güzel sonucu alırsın :) bol bol dua ett
progestan alıyorum gunde 2 tane dr sakın içmeyi unutma diye uyardı
Evet canim illa o uc asilamayi yaptirmak zorunda kaliyoruz ama eminimki ucude tutmicak cok dusuk bir ihtimal dedigin gibi bende bunu tup bebege giden bir asama olarak goruyorum oyleki bugun dorduncu gunum ve acaba oldumu diye dusunmuyorum bile hatta bununla ilgili bi konu actim asilamasi tutanlar yazsin diye :))) tek cvp yok dusun.
Ayni gun sonuc alicaz canm bende klomen kullndm agststa kist olustu doktr dogm kontrol hapi verdi 6 gun icebldm 3 gun sonra Adet oldm bayramdan sonra olacak asilama 10 gun sonraya denk geldi ve tamda 24 eyllde evlilik yildonumumuzde asilama oldu hersey cok guzel gitti smdi 7 ekimde iyi sonuclar almayi diliyorum allahtan bu mubarek gunde hamile arkadaslar bize dua etsin lutfen onlarinda hamilelkleri yolunda gtsn insallah :)
benimde hıç umudum olmadığı ay tuttu canım inşallah seninkı de tutar bol bol dua et Meryem suresini oku canım gerçekten bitmeden hamile olduğumu öğrendim..
umutsuzluk yok moralini yüksek tut hiç ummadığın anda güzel sonucu alırsın :) bol bol dua ett
progestan alıyorum gunde 2 tane dr sakın içmeyi unutma diye uyardı
sağol arkadaşım dua dilimden düşmüyor ama içim buruk ne yalan söyliyim hep o ses kulağımda olmadı olmayacak diyor, herkes 6.hissimin çok kuvvetli olduğunu söyler inşallah ben yanılıyorumdur
canım günde bir kere mi okucam bilgi verebilir misin ayrıca tavsiyen için çok sağol allah bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
Yaaa güzel haberler üst üste :)))) çok çok sevindim inşallah katlar değerin ben de bugun becerebilirsem kan vericem katlamış mı diye. Ama bence 48,88 de yüksek. Bu topic uğurlu geldi valla!
Ben gece çok erken uyuya kaldığım için şimdi görüyorum. Uyku hali çok fena.
41 gun boyunca günde bir kere canım..secde gerektıren bır sure olduğu için tilavet secdesi yapılıyor internetten araştır istiyorsan canım yaa.. insan manen huzurlu hissediyor okuyunca..
allah razı olsun arkadaşım bugün hemen başlıycam
arkadaşlar yarın bende ilk aşılamamı olcm içimde tuaf bir heyecan var rabbim herkesin gönlündekini verir inş lütfen dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?