Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben okudum kardesim allah isteyen herkesin duasını kabul etsin sende bana okursan yaz olur mu :)

Ben okudum kardesim allah isteyen herkesin duasını kabul etsin sende bana okursan yaz olur mu :)

arkadaşım ben sana pazartesi okuyacağım yasinden sonra haftasonu evde değilim bugnden annemlerde misafir var öyle geçiştirmek istmiyorum allah razı olsun okuyacağım arkadaşım bende sana inşallah bu ay kavuşucaz bebişlerimize hayırlısıyla :)

Selam kızlarrr

hastalandım dün gece maalesefff..Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik hep demek ki hayırlısı buu..

Ben şoyle düşünüyorum kızlarr Okadar çok dua edenim var ki gerçek anlamda sizler olsun annemler olsun arkadaşlarım olsun
eşim ben ve cemaatten dostlarım olsun herkes kalpten dua ettiğine inanıyorum.Ve Allahım bu dualarımız öyle hoşuna gidiyor ki ben kulunu böyle imtihan ediyor..Bakalım olmazsa geri mi ilerimi adım atacak diye..Artık böyle düşünüyorumm..Ama yok geri adım atmamm dahada sığınırım niye neden demek bize düşmez O hereşyin en iyisini biliyor..Benide seviyorsa ki ben sevdiğine inianıyorum böyle sınıyor sevdiği kulunu...Bu ay Meryem suresini okuyacağım inşallah.

Zaten bu ilk ve son aşılama deneyimimiz oldu..Daha öncedende dr ile konuştuğumuz gibi Tüpe geçiyoruz Allahın izni ile..

İnşallah kavusuruz Rabbim duyar inşallah isteyen bekleyen herkes e versin allahım. Ben çalışıyorum fazla vakit olmuyor ama dün Meryem suresine başladım günde bir tane 41gun okuyacam inşallah allah kabul eder insan okuduktan sonra rahatliyor herkese tavsiye ederim

Arkadaşlr bugn 11:20 de aşılamamı oldum inş olumlu sonçlr alırız hepimiz doktor iğne ve progstn verdi yarn bide pazrtesi ilşki dedi

Hayırlısı olsun canım yaa.. düşüncelerin cok güzel bizimde dualarımız seninle canım..Allah'ım en yakın zamanda bebegıne kavuştursun seni canım..

canım yaptırdınmı test haberını beklıyorummm
İstanbula annemlerin yanına geldiğim için yaptıramadım. Zaten doktor bana yaptırmana gerek yok, bu pazartesi görürüz keseyi demişti. Ben evham yaptığım için gidicektim teste eşim de gitme dedi kaldı. Siz ne yaptınız?

canım nasılsın bugün, beklemek çok zor umudum yok ama yinede beklemek zor geliyor insan bi an önce bilmek istiyor sonucu bu arada ben prognex iğne oluyorum kalçalarım o kadar çok ağrıyorki çürüdü resmen 3 günde bir ama ağrısı hiç geçmiyor iğnenin, sen progestan kullanıyor musun

İyiyim arkadasim bende oglen namazindan sonra okuyacagim senin icin :) dun cok kotuydum sabahtan aksama kadar resmen bunalimdaydim aksam sonunda durduk yere agladim bu progestron insani mahvediyormus vallahi bende crionne jel kullaniyorm ama bugun sabahki resmen geri geldi parca parca hic bir ise yaramadi mi acaba bende mi igne vurulsaydm diye dusunuyordum... Oda zor demek ki benim asilamam 24 eylulde oldu ya acaba 6 ekim pazartesi mi gitsem diyorm teste eger asilama gununu sayarsam o gun 14. Gun oluyor bende dayanamiyorm artik

canım bana doktor aşılamadan sonraki günden 12. gün dedi 25 inde oldum tam 7 ekim ptesine geliyor o gün yaptırcam bence seninkide 7 si ptesi çıkar :26:

canım bana doktor aşılamadan sonraki günden 12. gün dedi 25 inde oldum tam 7 ekim ptesine geliyor o gün yaptırcam bence seninkide 7 si ptesi çıkar :26:

Bna 14 gun sonra gel dediler ama aslinda 10 gun icinde ilaclarin etkisi vucuttan cikiyormus yani 12 gun sonra bhcg de yukselme varsa buyuk ihtmalle hamileyiz demek oluyor ben 7 sini sali zannediyordum tamam pazartesi gidecegim bnde insallah sabah erkenden esimde izin alacak herturlu aglayacagim yalniz kalmayayim dedim :) insallah gerek kalmazda eger tutmadiysa nasil bir yol izleyecksiniz belirlediniz mi ??

evet canım bencede ptesi çıkar, inşallah pozitif sonuçlarımızı haber veririz bende eşimle gidicem sabah 8 gibi kan verince en geç 10 gibi alırım sonucu hastanede bir tanıdık var hızlandırıcak inşallah valla ben zaten şimdiden süreci belirledim sanki negatif haberi almışız gibi nedense içimde olumlu pek bişey yok, eğer tutmazsa adet olduktan sonra bayram giriyor araya malesef hemen 2. aşılama deneyemeyiz kasım başında tekrar adet olunca 2.aşılama o da olmazsa hemen peşinden tüp bebek diyoruz ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz, siz ne yapıcaksınız allah korusun tutmazsa

Evet canim bende olumsuz dusunuyorum ve bayram girecek aslinda hemen bir sonraki ayda sans dahada artiyormus ama hayirlisi diyorum esim bir sonraki ayda ve aralikta gorevde olacak bizim 2. Asilama ocak ayinda olabilecek en yakin insllah tutmsturda aylarim bosa gitmeye devam etmz bizim henuz 2 yil oldugu icin evleneli tup bebek icin 1 yil daha beklememiz gerekecek yada kendimiz karsilayip yaptiracagiz onu henuz dusunmedik 2. Asilamaya bile en az 3 ay oldugu icin

herşeyin hayırlısı canım, belki de ve inşallah bu ay tutmuştur, ya da aşılamadan sonra kendiliğinden oluverir, allah tez zamanda muradımızı versin, sen kendini üzme benim eşim 2 yıl şehir dışında çalıştığı için bizde 2 yıldır tedavi göremiyorduk şimdi başladık en azından seninki 2 ay bak haline bin şükür

2. aşılama ve yine negatif. doktorum aşılamayı artık uygun görmüyor. tüp bebek yolu göründü bize. hayırlısı olsun hepimiz için...

Amin canim hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun tabi canim bizden de kotuleri var ben hala sukrediyorum yinede bebegi karninda olenler var kimbilir onlar nasil uzulmuslerdir biz olmayan bebegimize uzuluyoruz aslinda boyle dusununce insan kendisine cok kiziyor ben senin icin okudum bu arada senin ve bebek isteyen tum arkadaslar icin 1 haftamiz kaldi :) her sey guzel olsn insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…