Amin canim hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun tabi canim bizden de kotuleri var ben hala sukrediyorum yinede bebegi karninda olenler var kimbilir onlar nasil uzulmuslerdir biz olmayan bebegimize uzuluyoruz aslinda boyle dusununce insan kendisine cok kiziyorben senin icin okudum bu arada senin ve bebek isteyen tum arkadaslar icin 1 haftamiz kaldi :) her sey guzel olsn insallah :)
merhaba arkadaşlar bende eylül 19 da aşılama yaptırdım iki gün sonra test yaptıracağım Allah izin verirse bizde 4 yıllık evliyiz hiç bir sorun olmamasına rağmen bebeğimiz olmuyor ilk aşılamamızı yaptırdık bakalım ama ben hiç yumurta geliştirici ilaç falan kullanmadım hem sağda hem solda yumurtam vardı sadece çatlatma iğnesi kullandım aşılamadan sonrada bir şey vermedi Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verelim birbirimize :)
amin ağzına sağlık, allah kabul etsin arkadaşım sağol, 6 gün kaldı, beklemek ne zormuş
İnsallah her guzel haber biraz daha umut oluyor insana belirtin agrin siskinligin var mi ???
gerçektende beklemek çok zormuşşş
aslında ilk yaptırdığım günler kasıklarım çok ağrıyordu ve hemen ertesi gün göğüslerim dolgunlaştı ve hafif ağrı vardı 1 hafta sürdü kasık ve göğüs ağrım ama 5 gündür ağrı yok sadece belim biraz ağrıyor o kadar ha bide göğüslerim ağrımıyor ama hala şiş,ilk günler çok ümitlenmiştim ama şimdi sanki adet olacakmışım gibi geliyor hayırlısı ne diyelim öyle işte siz neler yaşadınız ??
aşılamaya geçmeden önce herhangi bir ön tedavi gördünüz mü yoksa hemen aşılamaya başladınız mı
umarım yarın hayırlı haberleri alırsın arkadaşım
Benimde bugun yaptirali 8. Gunum ve dune kadar kasiklarim cok agriyordu goguslerim sisti ve cok fazla agriyordu geceleri uykumdan uyandiran bir bacak agrim vardi ama dun itibariyle hic bir sey kalmadi sanirim hepsi ilaclarin etkisiydi insani umutlandiran suanda sadece goguslerim sis ve dokununca aciyor bende suanda sanirim olmayacak diyorum ama hayirlisi olsun insallah olmustur bebislerimiz bize tutunmustur :)
aşılamaya geçmeden önce herhangi bir ön tedavi gördünüz mü yoksa hemen aşılamaya başladınız mı
umarım yarın hayırlı haberleri alırsın arkadaşım
sen neler yaptın arkadaşım ne aşamadasın
???
ilaçların etkisi oluyor maalesef ama inşallah güzel haberler alırız hepimizde Rabbim isteyen herkese tez zamanda ikiz ikiz bebişler nasip etsin inşallah
benimde 7 gün oldu kasıklarımda ağrı hariç pek bişey yaşamadım, benim adet dönemindede göğüslerim şişmez ve ağrımaz o yüzden pek takılmadım ona ama yinede olmayacak gibi geliyorNeden bu içimdeki hissiyat acaba
kızlar beni hatırlarsanız ilk aşılama tutmadığı için hemen 2. aşılamaya geçmiştim..
Yarın 2. aşılamam yapılacak..
2 yumurtam normal gelişmiş görünüyor. Bu sefer olacak inşallah...
çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım geçen aşılamada 2 iğne vermişti doktor bu sefer 1 tane verdi sizde 1 tane mi vuruldunuz?
canım ben kasık ağrısı bel ağrısı tüm belirtileri yaşadım ama olmadı ilk aşılamam.belirtiyle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.kiminin benim gibiydi kiminin değildi ama hamile olanlar var aramızda.hepimizin hakkında hayırlısı allah ım bize sabır versin kızlar
benimde 7 gün oldu kasıklarımda ağrı hariç pek bişey yaşamadım, benim adet dönemindede göğüslerim şişmez ve ağrımaz o yüzden pek takılmadım ona ama yinede olmayacak gibi geliyorneden bu içimdeki hissiyat acaba
canım bende 5 yıllık evliyim, uzun süre çocuk düşünmedik isteyince de olmadı tabi. Yaşımda küçük değil 32 yaşındayım eşim de 38 artık vakit kaybetmek istemiyorum. Benim testlerim normal ama henüz rahim filmi çektirmedim , eşimse henüz test falan yaptırmadı. Ama bugun randevu almak istedim infertilite merkezinden ancak regl oldugum gün aramamı ve reglimin 2 ya da 3. günü gelmemi söylediler.
Umarım ciddi bişey çıkmaz ve çıkmazsa da doktorların yok ilaç tedavisi yok yumurta takibi gibi şeylerle beni oyalamasını istemiyorum, böyle bir durum olursa da vakit kaybetmeden hiçolmazsa aşılamaya geçmek istiyorum.
slm bende bir tane ovitrelle vuruldum ya yarın ya da diğer gün test vereceğim hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?