eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Bebeğin ağzı bile 14. haftada oluşmaya başlarken nasıl ağzını açıp çığlık atıyor henüz 10 haftasını tamamlamamış bebek?

Var tabi olmaz mı.
Babam mesela.
Hem yokluk hem evlatlık verilmiş. Evlatlık verildiği aile de sürekli dayak atarmış.
Babam bakkala göndermeye kıyılamayacak yaşta yağmur altında tarlalarda yatarmış.
Evlatlık verildiği ailenin sonradan çocuğu olunca istenmemiş. Biyolojik aile de benimsememiş. İki taraf da diğer tarafta kaldığını düşünerek sormamış, aramamış
Sokaklarda büyümüş babam.
Ne baba tanımış ne anne.
Şimdi iyi yerlerde.
Ama ben babamın bana bir kere sarıldığını hatırlamam.
Küçüklüğüm de onun sinir krizlerini izlemekle, gece bağırmalarını duymakla geçti.
Ben de şu an sevgi gösterisinde bulunamam mesela çünkü bana gösterilmedi.
Erkek kardeşimde de baba figürü yoktur, babam bilmiyordu ki ona göstersin.
Bakın bir annenin saçmalığı kaç nesli etkiledi.
Doğur afrikada değiliz demekle bitmiyor iş. İnsan doyuyor ama ruhu doymayınca olmuyor işte.

Niye, Afrika'dakiler bebek değil mi, onlar kısmetleriyle gelmiyorlar mı? Kısmetli gelen sadece bizim bebeklerimiz mi? Yani öyle örnekler veriyorsunuz ki... neyse.

Bu hamılelık sana bı ısaret olamaz mı bak esın de uyumlu olanları boswerelım dıyor sonucta aılecı de degıl..Bence İlahı İşaret ..Bak burda bır suru okuyor göruyoruz bı bebek ıcın ınsanlar nelerı feda edıyor..Bu nımetı katletme luften

Niye, Afrika'dakiler bebek değil mi, onlar kısmetleriyle gelmiyorlar mı? Kısmetli gelen sadece bizim bebeklerimiz mi? Yani öyle örnekler veriyorsunuz ki... neyse.

Turkiye'de dogan 60000 Suriyeli bebek var bir de , onlar da kismetleriyle geldiler mi ben de bunu merak ediyorum.

bende şu kaza olayını anlamıyorum..nasıl kaza oluyorki istemiyorsan korunmalısın..
sen çocuğuna sevgi verebilirsin..bizde sevgi içinde büyümedik ve niceleri,ama yeni nesilin bir çoğu diyeyim evladına ilgi sevgi gösteriyor..sende sana yapılanı yapma farklı ol..sevgi vermek için sevgi görmen gerekmez..

Arkadaslar korunmasam hamileligime sasirmam degilmi cogunluk istemeyen korunur yazmis spiralle hamile kaldim bunu belirtmeyi unutmusum
canım eşinle aran iyiyse,ailesi için aranı bozma derim..
bebek konusunda tamamıyla senin kararın..allah hiç birimizi bu kararla başbaşa bırakmasın..zor bir karar..çocukta sorumluluk..sen bu evliliği kurtarırım diyemiyormusun..

Bir kadın doğum uzmanı olarak yazınızın tamamen yanlış bilgiden oluştuğunu yazmak zorundayım. Lütfen bir şeyi kötülemek için uydurulmuş hurafeleri bilimsel gerçek diye her gördüğümüz yere yazmayalım.

Konu sahibi 5 haftalık hamile, bebeği hangi ağzını açarak çığlık atacak, açıklarsanız diplomamı yırtacağım. Yani zaten çığlık kısmı da bir o kadar saçma, sinir falan kısmını geçiyorum, hangi ağız?

Sorarsan hepsi 'korunuyor' da, oluyor. O kadinların korunmaktan kastı şu: Farz edelim ki 1 ayda 10 kez cinsel ilişkiye girildi. 6'sında korundular, 4'ünde korunmadılar. O 4 günden birindeki cinsellikten hamile kalınıyor. Sonra sorulunca da 'Ya, ama ben korunuyordum ki' oluyor adı sırf 6'sında korundular diye. İşin aslı 100 kere sevişsen 99'unda korunup birinde korunmasan dahi hamile kalman halinde 'korunmuş' sayılmazsın. Mesele 'o gece' korundun mu korunmadın mı? Ama işte kadınlar vicdanlarını rahatlatmak için kendilerini kandırıyorlar. Korunup da hamile kaldığını iddia eden kadınların % 90'ı yalan söylüyor.

Son düzenleme:
Bebeğin ağzı bile 14. haftada oluşmaya başlarken nasıl ağzını açıp çığlık atıyor henüz 10 haftasını tamamlamamış bebek?

Mesajınızı görmeden yazdım, görünce de ''hay (oluşmuş) ağzınızı öpeyim hissiyatı oluştu bende.

Merhaba
ne yapmayi dusunuyorsunuz karar verebildiniz mi?
Veremedm ama esime soyledim oda annesine soyledi annesi benm bi tane torunum var ondan baskasini sevmem dedi gunah oldugunu biliyorum kiymak istemiyorum ama kafam allak billak

Simdi kurtaririm diye dusunsen dogursam yarin yine ailesi yuzunden biz bu asamaya gelecegiz bu cocuk beni bagimli kilacak

bu evlilik bebeğiniz için bir şansı daha haketmez mi?bence kıyma bebeğine.bak ben bebek istiyorumda olmuyor çalışıyoruz hala.

Bak işte kaynanan öyle kötü bir kadınmış ki ikinci bebeğini benimsemek bile istememiş sen bu kadınla aynı düşünceye sahip olup kıyma bu cana..tabi ki son karar senin ama unutamaki evladını yetiştirmen için onlara zaten ihtiyacın yok ilerde ikiside sığınacağın tek liman olacak belkide

Simdi kurtaririm diye dusunsen dogursam yarin yine ailesi yuzunden biz bu asamaya gelecegiz bu cocuk beni bagimli kilacak
mesafe koyman mümkün değilmi..bizimde 6 sene falan aile sorunları oldu ama şu an bitti çok şükür..eşim iyiydi bana karşı..önemli olan eşin..evine bakması size sevgi göstermesi vs..

Kesib kararliysan bosanmakta evet aldirmalisin , her ne kadar ilerde cocugunun sucu olmasada .
Ama saglikli bir ortamda buyumeyecekse ve sen bosanacaksan , cocuklara ikisine birden bakamicaksan aldirmalisin.
Esine soylemek zorunda degilsin. Kendin karar verebiliyorsun.

mesafe koyman mümkün değilmi..bizimde 6 sene falan aile sorunları oldu ama şu an bitti çok şükür..eşim iyiydi bana karşı..önemli olan eşin..evine bakması size sevgi göstermesi vs..
Ayni binadayiz tasinmak istiyorum ama esim tasinmiyor ailesine duskun

Ayni binadayiz tasinmak istiyorum ama esim tasinmiyor ailesine duskun
kira vermediği içinmi taşınmak istemiyor..
maddi durumu nasıl..
herşeyi ailesinin üstüne yapıyor yazmışsın diğer konunda..
fazla sordum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…