- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
Beden senin kRar senin zihniyetine karsi çıkıyorum ben. Ayrıca o cansız derken hücre yapisininda canlı oldugunu bilmeden konuşmayın sizde. Ben karar vermiyorum bayanın adına ama beden senin karar senin de denmez. Kararı verirken kendine hak gibi göremez. Madem bu kadar istemiyordu her sekilde korunabilirdi her ne sekilde olursa olsun eger olduysa da bu annenin keyfine gore rahatça alınacak bi karar degildirSana hesap mi verecek kanun? Kanun hukuk kadina birakiyor, bundan bahsediyorum. O henuz can degil, bir hucre yapisi, 10 haftaya kadar da dogurmak dogurmamak da bedenin sahibinin karari senin degil. Ben aldir ya da aldirma demedim zaten. Karari ANNE ADAYI verecek, sen ben degil. Yoruma yorum yapip konuyu saptirma. Konuya yorum yap yapacaksan ayrica.
He iste bende onu diyorumya anlatamıom galiba korundum halde diosam ne demek oluo bu sence prezervatifle korundk mesela emziriom die güvenmedm yani
Ay yok artık, emzrme nasıl bir korunma sağlayabilirHe iste bende onu diyorumKimileri emzirmeyi koruma olarak sayiyor, ben emziriyorum hamile kalmam diye düsünüyorlar, bu devirde yani, o yüzden diyorum, zaten kötü giden bi evlilik varsa iki kati üc kati korunun, kontrol edin...
Bunu böyle bilen cok kadinimiz var maalesefki...Ay yok artık, emzrme nasıl bir korunma sağlayabilir
Gerçi çok anormal karşılamamak lazım. Teyzem de ilişkiden sonra işemenin hamileliği engellediğini söylerdi:)Bunu böyle bilen cok kadinimiz var maalesefki...
Konu dışı mune hanım beni affetsin ama yazayım bilgi olsun: süt salgılanmasını sağlayan hormon prolaktindir. Emziren annelerde prolaktin değeri yüksektir bu da yumurta oluşumunu engeller ve gebeliği önler. Kesin ve güvenli olmadığını yazmama gerek yok herhalde ama o inancın temeli buna dayanıyor. Biyolojiye giriş 101 dersimiz burda sona eriyor, esen kalın efemAy yok artık, emzrme nasıl bir korunma sağlayabilir
Gerçi çok anormal karşılamamak lazım. Teyzem de ilişkiden sonra işemenin hamileliği engellediğini söylerdi:)
yasal olarak babanın imzası gerekiyor diye biliyorum. ama böyle bişey yoksa ben olsam aldırırdım galibaKizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Bunu böyle bilen cok kadinimiz var maalesefki...
Aaaa ben senin takvimini yeni gördümKonu dışı mune hanım beni affetsin ama yazayım bilgi olsun: süt salgılanmasını sağlayan hormon prolaktindir. Emziren annelerde prolaktin değeri yüksektir bu da yumurta oluşumunu engeller ve gebeliği önler. Kesin ve güvenli olmadığını yazmama gerek yok herhalde ama o inancın temeli buna dayanıyor. Biyolojiye giriş 101 dersimiz burda sona eriyor, esen kalın efem
Sağol canım amin inşallahAaaa ben senin takvimini yeni gördüm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Vay arkadaş, bu kadar çabuk mu değişiyor hormonlarSağol canım amin inşallah
Normalde ben bu konuya aldır bakanıcaksan yazık çocuğa derdim ama hormonlarım engel oluyor
Bebeğe yalnızca anne sütü veren ve daha doğum sonrası adet görmemiş kadınlarda emzirmek korunma yöntemi olarak sayılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam %80 civarı bir korumaydı.
Eğer boşanmakta kararlıysanız ben olsam aldırırdım. O çocuğu doğurmak değil iyi bir hayat şartları sunmak önemli. Çocuk bereketiyle gelirmiş falan bırakın bu palavraları, sokaklarda ki onlarca çocuk neyiyle geldi peki?
Tüylerim diken diken oldu mahvoldum.. Gercekten daha mercimek kadar dahi olmayan o bebekler aldirildiklari esnada agizlarini sonuna kadar acip ciglik cigliga bagiriyor ve onu kimse duymuyor mu?? Rabbim kimseye yasatmasin.Sokaktaki cocuk lar sorumsuzluklarin eseri artik heryerde bakim evleri sosyal kurumlar mevcut sanki afrikada yasiyoruz hic yardim eli uzatan yok (!) kürtaj insanlar için çok basit hayvanlar bile yavrusna daha merhametli aklim fikrim almiyo sizin gibileri küçücük bir bebekten bahsediyoruz kürtaj olacagi an agzini olabildiğine acil Çiğlik attigi bile bilimsel olarak kanitlanmis paramparça yapip cikariyorlar oysa onun kalbi var kut kut atiyor daha bir haftalikken masumcacik bir can gidip aldirip kurtulmak ne kadar da basit ...... Hic mi babasiz büyüyen çocuk yok herkes iyi şartlardami yetişiyor fakirlikle parcalanmis aileyle büyümüş çokiyi yerlere gelen insanlar yok mu
kotu bir hayat yaşamak ölmekten daha doğrusu öldürülmekten iyidir
Ne yapiyim o ona bu buna derken bende cok guldumm.Allah iyiliğini versin ya, bittim yemin ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?