eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Beden senin kRar senin zihniyetine karsi çıkıyorum ben. Ayrıca o cansız derken hücre yapisininda canlı oldugunu bilmeden konuşmayın sizde. Ben karar vermiyorum bayanın adına ama beden senin karar senin de denmez. Kararı verirken kendine hak gibi göremez. Madem bu kadar istemiyordu her sekilde korunabilirdi her ne sekilde olursa olsun eger olduysa da bu annenin keyfine gore rahatça alınacak bi karar degildir

ya anlatamıom galiba korundum halde diosam ne demek oluo bu sence prezervatifle korundk mesela emziriom die güvenmedm yani
He iste bende onu diyorum Kimileri emzirmeyi koruma olarak sayiyor, ben emziriyorum hamile kalmam diye düsünüyorlar, bu devirde yani, o yüzden diyorum, zaten kötü giden bi evlilik varsa iki kati üc kati korunun, kontrol edin...

He iste bende onu diyorum Kimileri emzirmeyi koruma olarak sayiyor, ben emziriyorum hamile kalmam diye düsünüyorlar, bu devirde yani, o yüzden diyorum, zaten kötü giden bi evlilik varsa iki kati üc kati korunun, kontrol edin...
Ay yok artık, emzrme nasıl bir korunma sağlayabilir

Ko
Ay yok artık, emzrme nasıl bir korunma sağlayabilir
Konu dışı mune hanım beni affetsin ama yazayım bilgi olsun: süt salgılanmasını sağlayan hormon prolaktindir. Emziren annelerde prolaktin değeri yüksektir bu da yumurta oluşumunu engeller ve gebeliği önler. Kesin ve güvenli olmadığını yazmama gerek yok herhalde ama o inancın temeli buna dayanıyor. Biyolojiye giriş 101 dersimiz burda sona eriyor, esen kalın efem

[/QUOTE]Konu dışı mune hanım beni affetsin ama yazayım bilgi olsun: süt salgılanmasını sağlayan hormon prolaktindir. Emziren annelerde prolaktin değeri yüksektir bu da yumurta oluşumunu engeller ve gebeliği önler. Kesin ve güvenli olmadığını yazmama gerek yok herhalde ama o inancın temeli buna dayanıyor. Biyolojiye giriş 101 dersimiz burda sona eriyor, esen kalın efem[/QUOTE]
Aaaa ben senin takvimini yeni gördüm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
yasal olarak babanın imzası gerekiyor diye biliyorum. ama böyle bişey yoksa ben olsam aldırırdım galiba

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]
Sağol canım amin inşallah
Normalde ben bu konuya aldır bakanıcaksan yazık çocuğa derdim ama hormonlarım engel oluyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Normalde ben bu konuya aldır bakanıcaksan yazık çocuğa derdim ama hormonlarım engel oluyor[/QUOTE]
Vay arkadaş, bu kadar çabuk mu değişiyor hormonlar
Çok sevindim senin adına gerçekten
Burada da hamleliğe sevinip başka birine aldır demek çok tezat oldu ama

Normalde ben bu konuya aldır bakanıcaksan yazık çocuğa derdim ama hormonlarım engel oluyor
Vay arkadaş, bu kadar çabuk mu değişiyor hormonlar
Çok sevindim senin adına gerçekten
Burada da hamleliğe sevinip başka birine aldır demek çok tezat oldu ama[/QUOTE]
Çok sağol canım Evet ya aldırmasın ama hiç mi bakamaznış ki ayrılsa adamdan

Bebeğe yalnızca anne sütü veren ve daha doğum sonrası adet görmemiş kadınlarda emzirmek korunma yöntemi olarak sayılıyor.Yanlış hatırlamıyorsam %80 civarı bir korumaydı.

Evet teoride öyle ama maalesefki hic güvenilir degil ve buna güvenen cok insanimiz var...doktorlar bile ekstra korunmaniz gerekiyor diyorlar...

aldırma arkadaşım Allaha sığın herşey düzelir inşallah. o bebeğin tek bir şansı var elinden alma

Sokaktaki cocuk lar sorumsuzluklarin eseri artik heryerde bakim evleri sosyal kurumlar mevcut sanki afrikada yasiyoruz hic yardim eli uzatan yok (!) kürtaj insanlar için çok basit hayvanlar bile yavrusna daha merhametli aklim fikrim almiyo sizin gibileri küçücük bir bebekten bahsediyoruz kürtaj olacagi an agzini olabildiğine acil Çiğlik attigi bile bilimsel olarak kanitlanmis paramparça yapip cikariyorlar oysa onun kalbi var kut kut atiyor daha bir haftalikken masumcacik bir can gidip aldirip kurtulmak ne kadar da basit ...... Hic mi babasiz büyüyen çocuk yok herkes iyi şartlardami yetişiyor fakirlikle parcalanmis aileyle büyümüş çokiyi yerlere gelen insanlar yok mu

kotu bir hayat yaşamak ölmekten daha doğrusu öldürülmekten iyidir

boşa konuşmayın bence konu sahibi bebeğini aldırmasa bile düşürmüştür şimdiye amma stres yarattınız ya herkesin sevabı günahı kendine !
evliliğini kurtarabiliyorsan çabala arkadaşım ama herşey bitti diyorsan da elinde olan çocuguna şans tanı. hayat zor zaten doğurmakla bitmiyor mesele bunun okulu var ergenliği var üniversitesi var.... boşanmış ailenin çocugu olmak zaten zorken sen daha doğmadan ailenin boşanmasını bir düşünmek lazım... o çocugun ruh halini dikkate almak lazım.

Tüylerim diken diken oldu mahvoldum.. Gercekten daha mercimek kadar dahi olmayan o bebekler aldirildiklari esnada agizlarini sonuna kadar acip ciglik cigliga bagiriyor ve onu kimse duymuyor mu?? Rabbim kimseye yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…