Bilimsest: 96 .!.:Bir kadın doğum uzmanı olarak yazınızın tamamen yanlış bilgiden oluştuğunu yazmak zorundayım. Lütfen bir şeyi kötülemek için uydurulmuş hurafeleri bilimsel gerçek diye her gördüğümüz yere yazmayalım.
Konu sahibi 5 haftalık hamile, bebeği hangi ağzını açarak çığlık atacak, açıklarsanız diplomamı yırtacağım. Yani zaten çığlık kısmı da bir o kadar saçma, sinir falan kısmını geçiyorum, hangi ağız?
Merhaba
Veremedm ama esime soyledim oda annesine soyledi annesi benm bi tane torunum var ondan baskasini sevmem dedi gunah oldugunu biliyorum kiymak istemiyorum ama kafam allak billak
Eyvah mi ben o haberi alabilmek icin nasil cirpiniyorum bi bilseniz de neyse konu ben diilim sonucta bence sizin esinizle degil de esinizin ailesiyle sorunlariniz var onlardan uzaklasmayi deneseniz hem bi oglunuz var allahin izniyle bi tane daha geliyo masallah yine baktiniz olmuyo bosanirsinizKizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Virgülde sorun yok."Böyle bir ailede,evlilikte" demiş.Sen yanlış anlamışsın.Virgulu dogru yerde kullansaydi boyle yanlis bir anlasilma olmazdi.
Hurafe olduğunu nerden biliyorsunuz 12 haftalık bebeklerin kurtsjinda yasanan bir olay olduğunu 1984 yilinda Dr bernard yazmış hatta filmi bile var ama ben izlemedim siz izleyin ne de ol sa bunlar doğal şeyler değil mi
Dogru cekmeyen bilmez cekmedigimi nerden biliyosunuz!! Allah bi kapiyi kapatmissa digerini acar masum bi cana kiymak cinayettir insanlik degil!!Doğru o yavrunun ne günahı var? Babasız büyüyecek.. Babasız büyümek kolay mı sanıyorsunuz? hadi devam ettiler evde ki huzursuzluk büyüdü o ortamda büyümek kolay mı sanıyorsunuz? Çekmeyen bilmez!
Evet onlar kısmetleriyle geldiler .Turkiye'de dogan 60000 Suriyeli bebek var bir de , onlar da kismetleriyle geldiler mi ben de bunu merak ediyorum.
Bir kadın doğum uzmanı olarak yazınızın tamamen yanlış bilgiden oluştuğunu yazmak zorundayım. Lütfen bir şeyi kötülemek için uydurulmuş hurafeleri bilimsel gerçek diye her gördüğümüz yere yazmayalım.
Konu sahibi 5 haftalık hamile, bebeği hangi ağzını açarak çığlık atacak, açıklarsanız diplomamı yırtacağım. Yani zaten çığlık kısmı da bir o kadar saçma, sinir falan kısmını geçiyorum, hangi ağız?
aldırma kız yazık o daha minicik eşinde düzelir bence, çok daha önemli bişey olmadıkça çocuk aldırmak cinayet yaaKizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Biz o sorunu coktan hallettik arkadasla, sen gec kaldin, konunun tamamini oku birdahakine.Virgülde sorun yok."Böyle bir ailede,evlilikte" demiş.Sen yanlış anlamışsın.
Bu işin dini boyutunu lütfen katmayın .Ona bakarsanız doğum kontrolünün de dinen yasak olduğuna inananlar var .Rahme düşen her ceninin aldırılmadığını bir düşünsenize .Hem infertilite tedavisi görenlere bakıp duygu sömürüsü yapmak doğru mu ?Yüce yaratıcı o insanlara çocuk vermiyorsa da vardır bir bildiği . Neden uğraşıyorlar madem allahın işiyle .Günah değil mi .Allah istediğine veriyor madem olmuyorsa neden bu çabaları .Madem yüce yaratıcının işine karışılmaz o zaman infertilite tedavisi de günah olmalı . Kaderi zorlamanın alemi yok ona bakarsanız .Ister katilin ister katilmayin bir cana kiymak cinayettir. Rabbim yasananlari bilmezmi sizden benden daha iyi bilir ama hakkinda hayirlisi buymuski o yavruyu rahime yerlestirmis.dunyada yuz binlerce insanlar cocuklari olsun diye ugrasip dururken en basiti tup bebek ve dua paylasimi bolumune bir bakin kac insan nasil cabaliyor.hic mi vicdan merhamet olmaz kalp sizlamaz aldirmak icin.konuyu acmissiniz bende yorumumu yaptim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?