eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Ben ikinci oğluma dogum kontrol hapi kullanirken kaldim canim antibiyotik gibi saati saatine içiyordum diyemem ama hergün mutlaka içiyordum doktorumda benim gibi şok oldu zaten farkedince yani diyeceğim kaliniyor %100 hicbirsey korumuyor

konuya gelince zor karar mantik ve vicdan arasinda biryerde ama sanırım ben olsam aldirirdim

kira vermediği içinmi taşınmak istemiyor..
maddi durumu nasıl..
herşeyi ailesinin üstüne yapıyor yazmışsın diğer konunda..
fazla sordum ama:)
Kira veriyoruz ama evimz guzel die kiramz uygun diye tasinmak istemiyor

Evet zaten fark ettiyseniz % 90'ı yalan söylüyor dedim, demek ki siz %10'luk dilimdensiniz. %100 demedim. İddiamda ısrarcıyım, büyük kısmı yalan söylüyor. :)

o zaman taşınmayı şart koş ben olsam çıkardım o evde olduğun sürece huzursuz olacaksın..çıkmazsan veriyorum dilekçeyi de..
Cok ugrastim ama ev sahibi cikarsin diyor hep ailesi kirilirmis onlardan kaciyoruz die

Evet zaten fark ettiyseniz % 90'ı yalan söylüyor dedim, demek ki siz %10'luk dilimdensiniz. %100 demedim. İddiamda ısrarcıyım, büyük kısmı yalan söylüyor. :)
aynı düşünüyorum..hanımı istemediği halde hamile bırakanda vardı..

Cok ugrastim ama ev sahibi cikarsin diyor hep ailesi kirilirmis onlardan kaciyoruz die
ha adam evden çıkmayacak ailesi için..ben onun yüzünden gece gece nette bebeğimi aldırsammı diye konu açıcam..artık kendi aileside var..yine görüşün..ama aynı binada iyi geçinirim diyen kaç iddalı kişi vardır acaba..

Off cok caresizim kiymak istemiyorum ama bakamam gunaha girmek istemiyorum cana kiymak istemiyorum ne yapacgimi sasirdim

Evt ailemle kalacagim

O zaman aldırmanıza gerek yok ki bebeğinizi. Nasılsa anneanne-dede de olacak aynı evde boşanmanız durumunda. Bakılır o kalabalığın içinde. Ama bir çocuğun yeri anne ve babasının yanıdır. Umarım eşiniz aklını başına toplar bir an önce de bu tür olaylar yaşamanıza gerek kalmaz. Zaten bir çocuğunuz var, her türlü çocuklu bir boşanmış kadın olacaksınız. Bunları bir düşünün derim, ona göre böyle bir karar verin.

iyice düşün bakalım sence düzelirmi ilişkiniz zamanla yada gerçekten kararlımısın boşanmaya...
eğer karaın boşanma konusunda netse ben olsam aldırırdım...
allah yardım etsin..

Ya okadarda uzun yazmışsınız ama düşündüm düşündüm size ne desem bilemedim. Çünkü bilimi bir kenara bırakıp sırf kürtaj kötü diye olmayacak nedenler sunmuşsunuz öne. Sizinki neye benziyor biliyormusunuz? Istakozların sıcak suya atıldığında bağırmasına ama merak etmeyin acıyla alakası yok tamamen bilimsel. Ceninde aynı şekilde hanımefendi daha beyni oluşmamış bir bebek tahmin edersiniz ki acıda çekemez. Bu nedenle 10 haftaya kadar kürtaj serbest zaten, çünkü tam anlamıyla oluşmuyor hiçbirşey. Diğer dediğinizde de yorumsuzum zaten arkadaşlar gereken cevabı vermiş. Rabbena hep bana olmaz, çocuk tüm dünyada çocuktur. Ve nedense hiçbiride bereketiyle gelmiyor.

Bebeğin ağzı bile 14. haftada oluşmaya başlarken nasıl ağzını açıp çığlık atıyor henüz 10 haftasını tamamlamamış bebek?

12 haftalik bebeklerde gözlenmiş ben demiyorum Dr bernard diyor konu sahibine yönelik yazmadim kurtaji basit görenlere yazdim Çiğlik atsin atmasin kalp atislari 5 haftalıkken duyulabiliyor bu yetmez mi

Babanizin basina gelenlre üzüldüm simdi bunun gibi iyi ve kotu bir milyon tane ihtimal sayabiliriz bir ihtimalle dahi o çocuk kurtulacaksa kimse onun yaşam hakkini elinden alamaz

Merhaba
Veremedm ama esime soyledim oda annesine soyledi annesi benm bi tane torunum var ondan baskasini sevmem dedi gunah oldugunu biliyorum kiymak istemiyorum ama kafam allak billak

Ben hamile biri olarak bebeğine kıyma derim ama eşinin davranışı çok yanlış neden annesine soruyor ki o onun evladı canı annesine ne !

shot .!.:
Niye, Afrika'dakiler bebek değil mi, onlar kısmetleriyle gelmiyorlar mı? Kısmetli gelen sadece bizim bebeklerimiz mi? Yani öyle örnekler veriyorsunuz ki... neyse.

Canim benim ordakiler bile bebeklerini doğuruyor yiyecek bir lokmakari yok turkiyede her turlu imjanin olduğundan bahsediyorum benim için insan insandir Afrika çin vs beş yasinda bir tasinda ya da dogmamis ana rahmine düşmesi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…