eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Sayin konu sahibi esinizin haberi olmadan kuretaj olamazsiniz. Evlilerde.istege bagli gbelik sonlandirmasinda esinizdende onay almak durumundalar.
Benim kendi fikrimse evlisiniz. Cocugun.annesi belli babasi. Belli Ben olsam aldirmazdim yinede..

Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim

Onun ne gunahi var bibibibi diyenler bosandiktan sonra cocugunuza bakacaklarsa aldirmayin tabi. Benim cocugum olmuyor aldirma, gunah yapma, dilen ama cocuguna bak diyenler size yardim edebilecek mi, kendi kaderinizle yanliz bir anne olarak bas basa olacaksiniz. Hem bu siddet gorecegi bir evde ya da sorumsuz bir babayla buyurse daha yazik olmayacak mi?

Evliliginiz kotuyse, bugun degilse de yarin obur gun bu isin kopacagini hissediyorsaniz kesinlikle 2. cocugu yapmayin, yine de bosanirsiniz ama 1 cocuk yerine 2 cocukla ortada kalirsiniz. O zaman da ben 2 cocuga nasil bakarim diye topik acmayin?
.
Ben sizin yerinizde olsam dogurmam.

Ya benim bir türlü anlamadığım bu aldırma konularında neden çocuk sahibi olamayanlar ''ben kaç senedir uğraşıyorum olmuyor, sen aldırıyorsun'' diye gereksiz bir cümle kuruyor?

Sanki Allah, ona o çocuğu size sorarak mı verdi?

Son düzenleme:
Sizde kendi tercihinizi yazmissiniz iste. Neyse karsilikli yazismaya donmesin. Konu sahibine yorum yapmamiz daha iyi olur.

Emzi

Emzirmeyimi koruma olarak nitelendiriyorsunuz?

O son cumlede icim titredi bi anne olarak senin daha iyi bilmen gerekbo bir canlı suanda kalbi atiyor nasil kiyacaksin belki bu esinle senin icin bi vesile olur yap ya da yapma diyemem asla ama ben kendi adima karsiyim inşallah sizin icin enniyisi olur

Hasa allah bilir ama esi bosanmak istemio belli bosanmasi icin sebep yok cok kotu bi sebep yok eger kurtarma sanslari varsa yuvalarini kurtarsinlar konussunlar anlassinlar

Hasa allah bilir ama esi bosanmak istemio belli bosanmasi icin sebep yok cok kotu bi sebep yok eger kurtarma sanslari varsa yuvalarini kurtarsinlar konussunlar anlassinlar
tabi canım kurtaarılacak yuva varsa ortada belkide allahtan bu bir mesajda olabilir kendine hakkında hayırlısı olsun eger mesele sadece aileyse aileye mesafe koyup yoluna devam edebilirr ama kendi bilir işte

Sayin konu sahibi esinizin haberi olmadan kuretaj olamazsiniz. Evlilerde.istege bagli gbelik sonlandirmasinda esinizdende onay almak durumundalar.
Benim kendi fikrimse evlisiniz. Cocugun.annesi belli babasi. Belli Ben olsam aldirmazdim yinede..
Eşin onayı olmadan da gebelik sonlandırılabiliyor yasaya göre

tabi canım kurtaarılacak yuva varsa ortada belkide allahtan bu bir mesajda olabilir kendine hakkında hayırlısı olsun eger mesele sadece aileyse aileye mesafe koyup yoluna devam edebilirr ama kendi bilir işte
Senin yazdiginin ayni mesajdan bende tazdmistim ddemin sorun aileyse ve bu yuzden mutsuz iseler uzaklassinlar biraz herkes kendini dusunur herkes gider onlar birbirlerince kalirlar

Kendi bedenin Kendi Kararın.. Şu Açıdan.Düşün Allahın Can verdiği Varlığı Yok etmiş oluyorsun Günahına Girebilicekmisin? ... Kendimden Örnek vereyim 2 Seneden beri Çırpınıyorum Dr kapısındayım Evladım olsun Diye Çok Ağlıyorum Üzülüyorum.... Şanslı Olduğunu Unutma.! Her şerde Vardır Bir hayır!

yok canım çocuk istesem neden çocumu emzireyim demek istedigim korundugum halde bilmeden kaldım yani anlatabildimmi

Vallah anlamadim Emzirmekle baska bi cocuk istemek ne alaka? Benim sorum emzirirken ayriyetten baska biseyle misal hap korundunuzmu yoksa emziriyorum o beni korur hamile kalmam diyemi düsündünüz?

Vallah anlamadim Emzirmekle baska bi cocuk istemek ne alaka? Benim sorum emzirirken ayriyetten baska biseyle misal hap korundunuzmu yoksa emziriyorum o beni korur hamile kalmam diyemi düsündünüz?
ya anlatamıom galiba korundum halde diosam ne demek oluo bu sence prezervatifle korundk mesela emziriom die güvenmedm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…