Bir cocugun daha var bu cocuk beni tamamen esime baglar tek basima iki cocuga bakamam esimin ailesiyle anlasamiyorum esimde ailesine cok bagli yapamiyorum ne yapacagimi sasirdim
Sizde kendi tercihinizi yazmissiniz iste. Neyse karsilikli yazismaya donmesin. Konu sahibine yorum yapmamiz daha iyi olur.Başkalarının düşüncesin eleştirdiğiniz için yazdım ben de.
Ben çocuğa iğrenç bir hayat sunup her gün kahrolmaktansa hayat sunmamayı tercih ederim.
günahı, sevabı, bilmem nesi de herkesn kendisini ilgilendiren bir durumdur.
Bugün babasının bıçak çektiği bir öğrencim oldu. Annesi özel durumunu anlattı. Konuşmaya korkan bir öğrenci ve o bunu hayatı boyunca unutamayacak msal.
Herkes öyle bollukla rızkıyla, neşesiyle gelmiyor.
Çok kötü hayatlar yaşayanlar da var.
arkadaşım sen sen ol hiçi bi zaman büyük konuşmaaa eminim arkadaş bilmeden kaldı belkide korunarak benim basıma geldi oglumu emzirirken korunarak kaldım bende asla istemiodum boşanmak bile istiodum ama bu çocuk dahada bagladı ve dahada çaresizleştirdi beni ha pişmanmıyım asla kılını degişmem ne kocama ne ailesine kurban olurum yaradana ama ayrılırllarsa olan çocuklara oluo bu benim ikinci evliligim çünkü öteki yavrum ortada kalmadı ama boynu bükük kaldı
arkadaşım sen sen ol hiçi bi zaman büyük konuşmaaa eminim arkadaş bilmeden kaldı belkide korunarak benim basıma geldi oglumu emzirirken korunarak kaldım bende asla istemiodum boşanmak bile istiodum ama bu çocuk dahada bagladı ve dahada çaresizleştirdi beni ha pişmanmıyım asla kılını degişmem ne kocama ne ailesine kurban olurum yaradana ama ayrılırllarsa olan çocuklara oluo bu benim ikinci evliligim çünkü öteki yavrum ortada kalmadı ama boynu bükük kaldı
Hasa allah bilir ama esi bosanmak istemio belli bosanmasi icin sebep yok cok kotu bi sebep yok eger kurtarma sanslari varsa yuvalarini kurtarsinlar konussunlar anlassinlararkadaşım sen sen ol hiçi bi zaman büyük konuşmaaa eminim arkadaş bilmeden kaldı belkide korunarak benim basıma geldi oglumu emzirirken korunarak kaldım bende asla istemiodum boşanmak bile istiodum ama bu çocuk dahada bagladı ve dahada çaresizleştirdi beni ha pişmanmıyım asla kılını degişmem ne kocama ne ailesine kurban olurum yaradana ama ayrılırllarsa olan çocuklara oluo bu benim ikinci evliligim çünkü öteki yavrum ortada kalmadı ama boynu bükük kaldı
yok canım çocuk istesem neden çocumu emzireyim demek istedigim korundugum halde bilmeden kaldım yani anlatabildimmiEmzi
Emzirmeyimi koruma olarak nitelendiriyorsunuz?
tabi canım kurtaarılacak yuva varsa ortada belkide allahtan bu bir mesajda olabilir kendine hakkında hayırlısı olsun eger mesele sadece aileyse aileye mesafe koyup yoluna devam edebilirr ama kendi bilir işteHasa allah bilir ama esi bosanmak istemio belli bosanmasi icin sebep yok cok kotu bi sebep yok eger kurtarma sanslari varsa yuvalarini kurtarsinlar konussunlar anlassinlar
Eşin onayı olmadan da gebelik sonlandırılabiliyor yasaya göreSayin konu sahibi esinizin haberi olmadan kuretaj olamazsiniz. Evlilerde.istege bagli gbelik sonlandirmasinda esinizdende onay almak durumundalar.
Benim kendi fikrimse evlisiniz. Cocugun.annesi belli babasi. Belli Ben olsam aldirmazdim yinede..
Sonlandırılamıyor diye biliyorum hatta olur da imza almazsa o klinği de eş dava edebiliyor.Eşin onayı olmadan da gebelik sonlandırılabiliyor yasaya göre
Senin yazdiginin ayni mesajdan bende tazdmistim ddemin sorun aileyse ve bu yuzden mutsuz iseler uzaklassinlar biraz herkes kendini dusunur herkes gider onlar birbirlerince kalirlartabi canım kurtaarılacak yuva varsa ortada belkide allahtan bu bir mesajda olabilir kendine hakkında hayırlısı olsun eger mesele sadece aileyse aileye mesafe koyup yoluna devam edebilirr ama kendi bilir işte
Bu yasa 2004 de değiştiSonlandırılamıyor diye biliyorum hatta olur da imza almazsa o klinği de eş dava edebiliyor.
Ancak şöyle bir durum var, doktor şayet hasta gizliliğini ihlal edip bu bilgiyi paylaşırsa, boşanma davasında aleyhte kullanılabilir. Onun dışında cezai bir yükümlülük bulunmuyor yeni TCK'ya göre.Bu yasa 2004 de değişti
yok canım çocuk istesem neden çocumu emzireyim demek istedigim korundugum halde bilmeden kaldım yani anlatabildimmi
ya anlatamıom galiba korundum halde diosam ne demek oluo bu sence prezervatifle korundk mesela emziriom die güvenmedm yaniVallah anlamadimEmzirmekle baska bi cocuk istemek ne alaka? Benim sorum emzirirken ayriyetten baska biseyle misal hap korundunuzmu yoksa emziriyorum o beni korur hamile kalmam diyemi düsündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?