sağ ol canımSevgili Sur;
Bir insan bu kadar entellektüel olup hayatın içindede nasıl bu kadar gerçekçi olabiliyor?
Belki yeri değil ama tarzın hoşuma gidiyor, senin yorumlarını okurken keyif alıyorum. Ömrüne bereket...
Siz bebek istiyorsunuz ama olmuyor diye %1'lik dilimi küçümsemeyin.
Tek kesin çözüm ameliyatla tüpleri bağlatmaktır.
Evet boşanmayı düşünüyorsa birlikte olması garip ancak aynı evde yaşıyorlarsa, bütün kavgalara rağmen aynı yatağı paylaşıyorlarsa cinsellik de kaçınılmaz gibi.
Aldır gitsin demiyorum, sadece ben olsam ve boşanmayı gerçekten düşünsem, çaresiz bir evliliğim varsa aldırırdım.
En azından boşanmayı düşündüğüm için çocuk o an bana ayak bağı gibi gelir ve ne yapacağımı bilemezdim.
He keşke istemeyenler, bakamayacaklar çocuk sahibi olmasa/olamasa da bu hasretle yanıp tutuşanların olsa dünya daha güzel olurdu eminim.
Hadi ya iyiymiş o zamanHayir artik es izni istenmiyor, kadin veriyor kararini yalnizca
Evet, eminimHadi ya iyiymiş o zaman
Çok haklisiniz asla büyük konuşmak istemem sadece mantigini bulamıyorum bu durumun..
Mesela buraya acilan her konu da bu durumdan bahsediliyor o zaman korunmak denen olay yalan oluyor, allah büyük diyip birakmak mi lazim anlamlandiramiyorum
Bi çocuğa bakamamanın, ona huzurlu ortam sağlayamamanın acısı ne olacak peki?
1 çocuğun var 2 fazla gelmez diyenler, çocuk büyütmek çok mı kolay? Ben evli değilim ama bi çocuğun bile sorumluluğu korkutur beni, kaldı ki neredeyse parçalanmış bi aileden bahsediyoruz burada.
Birbirleriyle anlaşamayan 2 ebeveyn çocuklarına ne kadar faydalı olabilir?
Bereketiyle gelir diyosunuz da insanlar neden zorluk çekiyor o zaman? Sokaktaki çocukların bereketi yok mu? Bi göz odada 10 çocuğuyla yaşayan ailenin bereketi nerede peki?
Oturduğumuz yerden konuşmak kolay, ama çocuğa da yazık.
Bu nasıl bi zihniyet. Nedir senin bedenin senin kararın. O karnında ki yavrucuk daha konuşmuyor anneye ihtiyacı bar diye o minicik bebegin yasama hakkı annenin bedeni kararı mı. Ayrıca ne olursa olsun o adamın da bebegi.Baba iznine gerek yok yasal acidan. Senin bedenin senin kararin kardes, hayirlisi hakkinda
Boşanma aşamasinda sevişmeyi biliyorlarsa bakmayı da bilecekler! Sevişmek iki kişilik bir eylem olduguna gore bebegi dogurma ve bakma sorumlulugu ebeveynlere aittir!
buna kesinlikle katiliyorum ki arkadaş daha öncede bosanma aklindaymis bu son kavga tekrar tetiklemiş anladigim kadarıylaBen bu tip durumlarda tedbirin baştan alınmasından yanayım. Bir evlilikte problem varsa kesinlikle korunmasız birliktelik yaşanmamalı. Hatta bence evlilik boşanmaya doğru gidiyorsa birliktelik bile yaşanmamalı.
Eğer tedbirsiz davranıyorsanız o bebeği dünyaya getirip sorumluluğunu alarak bu hatanızın bedelini ödemelisiniz bence. Yetişkin insanların hatasını minicik bir bebeğe ödetmemek onun yaşama hakkını elinden almamak lazım diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?