- 11 Eylül 2014
- 702
- 428
- 78
Sana hesap mi verecek kanun? Kanun hukuk kadina birakiyor, bundan bahsediyorum. O henuz can degil, bir hucre yapisi, 10 haftaya kadar da dogurmak dogurmamak da bedenin sahibinin karari senin degil. Ben aldir ya da aldirma demedim zaten. Karari ANNE ADAYI verecek, sen ben degil. Yoruma yorum yapip konuyu saptirma. Konuya yorum yap yapacaksan ayrica.Bu nasıl bi zihniyet. Nedir senin bedenin senin kararın. O karnında ki yavrucuk daha konuşmuyor anneye ihtiyacı bar diye o minicik bebegin yasama hakkı annenin bedeni kararı mı. Ayrıca ne olursa olsun o adamın da bebegi.
Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti
Kocandan boşanman konusunda asla birşey diyemem ama bebeğini asla aldırma. Her şerde bi hayır vardır unutma!!!Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Herkes çocuğa sizin gibi bakmak durumunda mı?Benim bedenim benim kararim bana cok ters geliyo. Nesi senin bedenin arkadas kolunu aldircaksan aldir evet o senin bedenim ama o minik yavru senin bedenjn degil.. ben sacimi kestirsem uzuluyorum bazi insalari anlayamiyorum. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin buyuk konusmakta istrmiyorum
arkadaşım sen sen ol hiçi bi zaman büyük konuşmaaa eminim arkadaş bilmeden kaldı belkide korunarak benim basıma geldi oglumu emzirirken korunarak kaldım bende asla istemiodum boşanmak bile istiodum ama bu çocuk dahada bagladı ve dahada çaresizleştirdi beni ha pişmanmıyım asla kılını degişmem ne kocama ne ailesine kurban olurum yaradana ama ayrılırllarsa olan çocuklara oluo bu benim ikinci evliligim çünkü öteki yavrum ortada kalmadı ama boynu bükük kaldıAldir demesi kolay ama bilmiyorsunuzki ilrde pisman olacagi biseye onayak oluyorsunuz benim ust katta bi teyzemiz oda durumu iyi degilmis ama son cpcugunu bakamam die aldirdi simdi cok ama cok pisman aglio surekli
Tabiki oyledir herkesin bakis acisi farkli. Ben kendi bakis acimi yazdim. Sonucta fikirlerimizi soruyo arkadasHerkes çocuğa sizin gibi bakmak durumunda mı?
Size göre hayatın anlamı başkasına göre et parçası yahut canlanmamış bir embriyodur.
Esinizinde imzasi olmasi gerekir.Kizlar yine ben bu sefer ne yapacagimi bilmiyorum daha onceki konumdan biliyorsunz bosanmayi dusunen biriyim 2 gun once aileler birbirine girdi oglumun dogum gunuydu buyuk kavga cikti kayonbabam kizina vurdu kizi annemin ustune geldi ben gorumcemle kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti ailemde dusun sinirle karar verme yarin istersen gel dediler bugunde kararimi verdigimi soyledm evi bosaltalim ozaman dedi biraz yapma etme dedikten sonra aksam koli getirecekti ama ben bugun hamile oldugumu ogrendm kizlar akil verin ne yapacagim ben soktayim aldirsam baba izni olmaadan olmazmi cunku soylersem hayatta izin vermez yardim edin lutfen
Başkalarının düşüncesin eleştirdiğiniz için yazdım ben de.Tabiki oyledir herkesin bakis acisi farkli. Ben kendi bakis acimi yazdim. Sonucta fikirlerimizi soruyo arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?