eyvah hamileyim/Konu açılış tarihi 2014

Siz sıkıntı çekmissiniz belli esiniz yuzunden ama siddeti ne olursa olsun sadece sıkıntı cekmissiniz caniniz yansa da can vermemissiniz simdi o yavrucak daha kendini dahi koruyamazken hakkini dahi savunamazken neden dahil bile olmadigi bir kavga icin canindan olsun ki??? Babasi babaannesi halasi eger ona zulmetmisse aksine annesinin onu korumasi gerekmez mi? Lutfen siz bebeginizi koruyun ona en buyuk zarari veren siz olmayin. Hem oyle bir koruyun ki babasi o bebegi aldiracagim diye karniniza bicak dahi dayasa siz onu hayatta tutun. Siz annesiniz ne yasarsaniz yasayin bunu ona yasatmayin.

Bu nasıl bi zihniyet. Nedir senin bedenin senin kararın. O karnında ki yavrucuk daha konuşmuyor anneye ihtiyacı bar diye o minicik bebegin yasama hakkı annenin bedeni kararı mı. Ayrıca ne olursa olsun o adamın da bebegi.
Sana hesap mi verecek kanun? Kanun hukuk kadina birakiyor, bundan bahsediyorum. O henuz can degil, bir hucre yapisi, 10 haftaya kadar da dogurmak dogurmamak da bedenin sahibinin karari senin degil. Ben aldir ya da aldirma demedim zaten. Karari ANNE ADAYI verecek, sen ben degil. Yoruma yorum yapip konuyu saptirma. Konuya yorum yap yapacaksan ayrica.

kavga ettim esim beni itti baya birborimize girdik neyse konuya geleyim ogun esyalarimi topladim esimm kimse umurumda deil kal unutalim falan yapti

Söz uçar, yazı kalır, bilemiyorum. Vereceğiniz karar ne olursa olsun sonunda pişman olmayın. İlk çocuk bunların olmasını engellememiş benim okuduğum o, siz ne yaşadığınızı kendiniz bilirsiniz.

Günahı sevabı size kalmış ona kimse karışamaz o kısım için tercih size ait fakat ben olsam o içimdeki bana ait olan bir canlıya kıyamazdım herhalde o benim bir parçam derdim

cok zor
bır durum gercekten
ama o gelecek bebegın ailenizi
toparlayacagına inanıyorum benzer
seyler benimde basıma gelmişti
ama kurtarıcım bebegimmiş.meger
aldırma mücadele et esinde sana sahip cıkar inşallah kardesim

Bir evladiniz varken ikincisini aldirmak sizce de doğru mu? Bu sorunlar içinde nasil hamile kaldiginizi da anlamadim. Siz bir cocukla zaten babaya bagli olacaksiniz hep. Bu diger cocugunuz oldugunda da değişmeyecek bir olay. Ne cani verecek olan biziz ne de alacak olan.
Allah sabir versin..

Bence aldirmayin. Zaten baska evladinizda varmis ki olmasada aldirmayin dicektim. Cok zor olabilir cok kolayda olabilit onu kimse bilemez bize şer gorunen aslinda hayır olabilir. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ben olsam aldirmazdim. Sizin karariniz tabi ama cok uzuldum ben simdi offf

Kocandan boşanman konusunda asla birşey diyemem ama bebeğini asla aldırma. Her şerde bi hayır vardır unutma!!!

Lutfen bebege kiyma arkadasim ya gerekirse temizlige git hatta dilen ama aldirma sizin gunahinizi bebeginiz cekmesin..baksana birsey anlatayim benim bebegim tup bebek keseyi felan gorduk kalp atislari icin nasil sabirdizlaniyorum daha zamani var doktor dur sana yasadigini gostereyim dedi ekrani buyutu orda bir isik yanip yanip sonuyordu hala duygulanirim lutfen o isigi sondurme lutfen..

günahı konu sahibine nasılsa diyerek göz göre göre konu sahibine günah işlemesini söylememizi bekliyor sanırım bazıları...
çok tuhaf...

aldırmayın çocuğunuzu, evet zor olacak.... maddi manevi pek çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
ama aldırınca bitecek mi tüm sıkıntılar? yarın başınıza çok büyük bir felaketin gelmeyeceğinin ne garantisi var?
bir kaç güne kadar hamile olduğunuzdan habersizdiniz, bir anda her şey değişti..
yine her şeyin bir anda değişmeyeceğine garanti verebiliyor musunuz???

çocuk doğurmaktan daha korkutucu şeyler var hani dünyada biraz düşünün bence...

ayrıca boşanmayı bu kadar kafaya koymuş bir insanın o adamla aynı yatağa girip sevişmesini de hiç anlayamıyorum...
nefsinize o konuda hakim olamadınız madem bir zahmet sonucuna katlanın..
hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor..

şüphesiz Allah'ın bildiği var ki sizi böyle bir imtihana soktu..
sizde dilerim o imtihandan en iyi şekilde çıkarsınız...

Bencede aldirmayin arkadasim biz ne zorluklarla hamile kaldik hala bebege bisey olmasin diye diken ustunde geciyor her gunum. Rabbim eger boyle bir zamanda bu cocugu nasip ettiyse inan elbet bir sebebi vardir bazilari bosanma noktasindayken ozellikle hamile kalmak istiyorda olmuyor yani sizin olduysa bu dunyaya gelmesinin bi nedeni var. Hakkinizda hayirlisi olsun

Benim bedenim benim kararim bana cok ters geliyo. Nesi senin bedenin arkadas kolunu aldircaksan aldir evet o senin bedenim ama o minik yavru senin bedenjn degil.. ben sacimi kestirsem uzuluyorum bazi insalari anlayamiyorum. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin buyuk konusmakta istrmiyorum

Herkes çocuğa sizin gibi bakmak durumunda mı?
Size göre hayatın anlamı başkasına göre et parçası yahut canlanmamış bir embriyodur.

Aldir demesi kolay ama bilmiyorsunuzki ilrde pisman olacagi biseye onayak oluyorsunuz benim ust katta bi teyzemiz oda durumu iyi degilmis ama son cpcugunu bakamam die aldirdi simdi cok ama cok pisman aglio surekli
arkadaşım sen sen ol hiçi bi zaman büyük konuşmaaa eminim arkadaş bilmeden kaldı belkide korunarak benim basıma geldi oglumu emzirirken korunarak kaldım bende asla istemiodum boşanmak bile istiodum ama bu çocuk dahada bagladı ve dahada çaresizleştirdi beni ha pişmanmıyım asla kılını degişmem ne kocama ne ailesine kurban olurum yaradana ama ayrılırllarsa olan çocuklara oluo bu benim ikinci evliligim çünkü öteki yavrum ortada kalmadı ama boynu bükük kaldı

Herkes çocuğa sizin gibi bakmak durumunda mı?
Size göre hayatın anlamı başkasına göre et parçası yahut canlanmamış bir embriyodur.
Tabiki oyledir herkesin bakis acisi farkli. Ben kendi bakis acimi yazdim. Sonucta fikirlerimizi soruyo arkadas

Esinizinde imzasi olmasi gerekir.

Tabiki oyledir herkesin bakis acisi farkli. Ben kendi bakis acimi yazdim. Sonucta fikirlerimizi soruyo arkadas
Başkalarının düşüncesin eleştirdiğiniz için yazdım ben de.
Ben çocuğa iğrenç bir hayat sunup her gün kahrolmaktansa hayat sunmamayı tercih ederim.
günahı, sevabı, bilmem nesi de herkesn kendisini ilgilendiren bir durumdur.
Bugün babasının bıçak çektiği bir öğrencim oldu. Annesi özel durumunu anlattı. Konuşmaya korkan bir öğrenci ve o bunu hayatı boyunca unutamayacak msal.
Herkes öyle bollukla rızkıyla, neşesiyle gelmiyor.
Çok kötü hayatlar yaşayanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…