Eyvahhh Hamileyim galiba !!!!

merhem

Kaan Emir'in annesi
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
80
1
86
İstanbul
Kızlar, 2009 Ekim annesiyim ve bugün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı :18: Sabahtan beri ağlıyorum. Oğlum henüz 15 aylık ve çok harekeketli . Akşam doktora gidicem ama aldırmayı düşünüyorum bir yandan da nasıl kıyarım Rabbim'in verdiği cana diye üzülüyorum

İki arada kaldım ne olur bir akıl verin . Geçen hamileliğim çok zordu. Tam 4,5 ay bulantı ve kusma yaşadım.Yaklaşık 15 gün hastanede serum üstüne serum yedim. Şimdi oğlum çok küçük bakacak ilgilenecek kimsemde yok.Bide hiç yerinde durmayan bi çocuk. Eşim sabah gidip akşam geliyor. Ay nne yapacağımı bilemiyorum. Sözde eşim korunuyordu ama hala şoktayım. Ne olur akıl verin

Bence aldırmamalısın.Elhamdülillah müslümanız diyebiliyorsak kadere inanmak zorundayız.Senin kaderinde böyleymiş.Benimde 14 aylık bir kızım var.Düşünüyorum böyle birşey benim başıma gelmiş olsaydı kızım küçük olduğu için çook üzülürdüm ama asla aldırmazdım.Benim görüşüm buudur.Tabiki en son kararı sen vereceksin.Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bence aldırmamalısın.Elhamdülillah müslümanız diyebiliyorsak kadere inanmak zorundayız.Senin kaderinde böyleymiş.Benimde 14 aylık bir kızım var.Düşünüyorum böyle birşey benim başıma gelmiş olsaydı kızım küçük olduğu için çook üzülürdüm ama asla aldırmazdım.Benim görüşüm buudur.Tabiki en son kararı sen vereceksin.Hakkında hayırlısı olsun canım.

Şimdi doktordan geliyorum 5 haftalık hamileymişim. Kalp atışları henüz başlamamış. Bir an önce karar vermem lazım ama çokkk zor. Ben napıcam yaaaa (((((

Şimdi doktordan geliyorum 5 haftalık hamileymişim. Kalp atışları henüz başlamamış. Bir an önce karar vermem lazım ama çokkk zor. Ben napıcam yaaaa (((((

tabi ki aldırmayacaksın canım sakın farklı bir karar verme biliyorsun ha canlı birini öldürmüşsün ha karnındakini suçu günahı aynı rabbim büyük onu arayıpta bulamayan insanlar var oglunda cok küçük değil bir şekilde gecer 9 ay pişman olacagın altından kalmayacagın bir hata yapma bence ahiretinede yok etme derim ben

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durumdasın.Ama aldırma derim kesinlikle ailenden uzaktamısın annen falan gelip bakarsa bir kaç ay doğumdan önce ve sonra biraz rahat edersin.

Ama 5 haftalık bir bebeğe kıyma eşin ne diyor bu arada?

evet eşin ne diyor bu konuda dilerim dogur diyordur canım :26:

bende aralık 2009 annesıyım ve suan 15 haftalık gebeyımbız ıstıyorduk ara acılmadan bır kardes ona ragmen sasırdım tabıı ogrenınce.şuan çok mutluyum ve aynı sabırsızlıkla mınıgımı beklıyorum.benım oğlumda gorenlerın Allah sabır versın dediği bır cocuk.hele kı uyku konusunda benım kadar çeken varmıdır bılmıyorum.doğdugundan berı cozemedıgımız bır problem yanı aslında 1 yıldır benımde dengem kalmadı ama ılerde hıc cesaret edemezdım.
ınan bana Allah kolaylıgını verır.senın topiğini gormeden hemen once sunu okuyordum
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-benher-gunu-kizimsiz-oglumsuz-yasiyorum.html
bence yenı gebeliğinin tadını cıkarmaya basla.kardes ıstemıyor muydn ogluna?e 2-3 yıl sonra değil simdi gelmiş süpriz yumurta:82:çok guzel bısey bu sakın uzulme

zsa bende okudum o topiği cok etkileyıci gerçekten rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

bencede kesinlikle aldırmamalısın canına nasıl kıyabilirsin bende su anda hamile kalsam üzülürüm çünkü 2009 yılında doğum yaptık ve çocuklarımız daha cok küçük ama sana verilen bu canı alma derim

Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Aslında bende bu günaha girmek istemiyorum ve bana verilen lutfun farkındayım.
Eşimde de bende de sorun olmadığı halde ,oğluma hapı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ve bu bir yıl içinde gitmediğim doktor kalmamıştı. rahim filmi bile çektirmiştim niye olmuyor diye . Tam tüp bebek yapacağımız ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama şimdi hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım.
Ailem yakınımda ama annem kendi hasta , kardeşim çalışıyor. Kaynanam desen diğer torunlarına bakıyor , kırk yılda bir ararsa arar.
Şimdi düşünüyorum ya ilki kadar zor geçerse hamileliğim gene hastanelik olursam kim bakacak oğluma kapımı çalan yok ,açmısın diyen yok. O ,daha bebek bana muhtaç.

Eşim ilk öğrendiğinde sevindi yada sevinir gibi yaptı ama neler yaşayacağımızı anlatınca o da aldıralım demeye başladı. Çok zor durumdayım ,çaresizim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

deli gibi isteyene vermeyip istemeyene veren rabbimin vardır bi bildigi....bi sınavı bir mükafatı..
kıymayın derim ben bu vebalin altına girmek çok zor olsa gerek....rabbim olmayanlara versin inşallah..

rabbim o canı veriyorsa ona bakacak onunla ilgilenecek imkanıda verecekdir sana canım..ben biraz kaderciyim...hemen olumsuz düşünme hem belkı bu hamileligin zor geçmeyecek..neticede insanlar her hamileliklerinde aynı belirtileri yşamıyormuş....olumlu düşünmeye çalış cnm...ne bilim olmayan arkadaşlarımın çaresizligini okuyup bide böyle kararsızlıkları okuyunca üzülüyorum ne yalan...

korkma hersey daha guzel olaak daha buyuk ve mutlu bır aile olacagız de.bak ben doğumdan sonra mıs gıbı meslegıme ara verdım yurtdısına esımın yanına geldım,1 yıldır cok bunaldığım zamanlar oldu-akrabayı gec 1 tane arkadasım yok bu ulkede.ama sımdı ıkıncı bebısımle ışıme ulkeme gerı donuyorum.hayatın ne getırecegı hıç bellı olmaz.belkıde cok kolay bır gebelık ve uslu bır ıkıncı bebek olacak.farz et kı zor gectı:emın ol yavrularını senden cok düşünen sahıplerı var..oğlun kadar sevecegın bır can tatlım o.bak gor ılerde ıyıkı doğurmusum dıye sarılacaksın.

canım bende 2009 ekim annesiyim eşimle geçen ekim ayından beri bebek istiyoruz hatta bu ay ne kadar sevinmiştim adetim 4 gün geçikti diye ama olmadı hamile değilim ikinci bebeği istememizin nedeni bende hamilelik safrası oluyor 3 günde bir hastanedeydim son ayımda hergün günde iki sefer bile gittiğim oldu çektiğim acıları bir ben biliri birde allah ama yinede ikinciyi istiyorum nedenmi kızım küçükken herşeyin farkında olmadan olsun bitsin diye bende kızımda tek kaldım çok zor günlerdi canım kararınıza karışmak istemem dayımın gelini aynı senin gibi oldu mide bulantısından hamilelikten birşey anlamamıştı korunduğu halde hamile kaldı oda aldırıcaktı ama kıyamadlar şimdi çok güzel bir kızları var oğlu çok yaramazdı ama çok uslandı annesi ne isterse yapıyor artık ne olur tekrar düşün

lütfen aldırmayın o bebeği.....
karnınızdakide 15 aylık oğlunuz gibi sizin çocuğunuz...
birinin rahatı için öbürünü nasıl feda edeceksiniz...
o bir can annesi. sana tutunmuş bir can. kalbi bugün yarın atmaya başlar. zaten 5 haftadan sonra atıyo.
kıymayın. öldürmeyin o yavruyu
tabii ki çok zor olacak ikisine birden yetişmek. ama aralarında yaş farkı olsa zor olmicak mı. çocuklar herzaman bizim bebeklerimiz. herzaman onların yanında olmamız lazım....

Son düzenleme:

en sonunda karar sizin ama ben 2010 ekim annesi olarak ve 3 aylık bi kızım varken bugün hamile kalsam aldırmayı düşünmek yerine sevinirim.. ne güzel beraber büyürler.. kardeş ve arkadaş olurlar.. diğer boyutunda ise bi cana kıymak ne kadar günah hatırlatırım.. şu an sahibi olduğunuz bebeğinizin bi kılına zarar gelsin ister misiniz? işte bu sorunun cevabına göre karnınızdaki meleği düşünün.. aldırmak dediğiniz onu öldürmekle eşdeğer..

uff çok üzüldüm.. Allah hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin..

portaklacım içimden geçenleri yazmışsın...bende 2010 ekim annesiyim...şuan hamile olduğumu öğrensem inanın üzülmem....evet tabi ki zor bir durum...herkes kendi durumunu daha ii bilir...ama bence ömür boyu hatırlayayıp pişman olacağınız şeyi, yapmayın...doğunca ii ki doğurmuşum diyeceksiniz çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…