Şimdi doktordan geliyorum 5 haftalık hamileymişim. Kalp atışları henüz başlamamış. Bir an önce karar vermem lazım ama çokkk zor. Ben napıcam yaaaa(((((
bende aralık 2009 annesıyım ve suan 15 haftalık gebeyımŞimdi doktordan geliyorum 5 haftalık hamileymişim. Kalp atışları henüz başlamamış. Bir an önce karar vermem lazım ama çokkk zor. Ben napıcam yaaaa(((((
rabbim o canı veriyorsa ona bakacak onunla ilgilenecek imkanıda verecekdir sana canım..ben biraz kaderciyim...hemen olumsuz düşünme hem belkı bu hamileligin zor geçmeyecek..neticede insanlar her hamileliklerinde aynı belirtileri yşamıyormuş....olumlu düşünmeye çalış cnm...ne bilim olmayan arkadaşlarımın çaresizligini okuyup bide böyle kararsızlıkları okuyunca üzülüyorum ne yalan...Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Aslında bende bu günaha girmek istemiyorum ve bana verilen lutfun farkındayım.
Eşimde de bende de sorun olmadığı halde ,oğluma hapı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ve bu bir yıl içinde gitmediğim doktor kalmamıştı. rahim filmi bile çektirmiştim niye olmuyor diye . Tam tüp bebek yapacağımız ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama şimdi hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım.
Ailem yakınımda ama annem kendi hasta , kardeşim çalışıyor. Kaynanam desen diğer torunlarına bakıyor , kırk yılda bir ararsa arar.
Şimdi düşünüyorum ya ilki kadar zor geçerse hamileliğim gene hastanelik olursam kim bakacak oğluma kapımı çalan yok ,açmısın diyen yok. O ,daha bebek bana muhtaç.
Eşim ilk öğrendiğinde sevindi yada sevinir gibi yaptı ama neler yaşayacağımızı anlatınca o da aldıralım demeye başladı. Çok zor durumdayım ,çaresizim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Aslında bende bu günaha girmek istemiyorum ve bana verilen lutfun farkındayım.
Eşimde de bende de sorun olmadığı halde ,oğluma hapı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kalabilmiştim ve bu bir yıl içinde gitmediğim doktor kalmamıştı. rahim filmi bile çektirmiştim niye olmuyor diye . Tam tüp bebek yapacağımız ay hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama şimdi hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım.
Ailem yakınımda ama annem kendi hasta , kardeşim çalışıyor. Kaynanam desen diğer torunlarına bakıyor , kırk yılda bir ararsa arar.
Şimdi düşünüyorum ya ilki kadar zor geçerse hamileliğim gene hastanelik olursam kim bakacak oğluma kapımı çalan yok ,açmısın diyen yok. O ,daha bebek bana muhtaç.
Eşim ilk öğrendiğinde sevindi yada sevinir gibi yaptı ama neler yaşayacağımızı anlatınca o da aldıralım demeye başladı. Çok zor durumdayım ,çaresizim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Yorumlarınız için hepinize teşekkürler. Aslında bende bu günaha girmek istemiyorum ve bana verilen lutfun farkındayım.
en sonunda karar sizin ama ben 2010 ekim annesi olarak ve 3 aylık bi kızım varken bugün hamile kalsam aldırmayı düşünmek yerine sevinirim.. ne güzel beraber büyürler.. kardeş ve arkadaş olurlar.. diğer boyutunda ise bi cana kıymak ne kadar günah hatırlatırım.. şu an sahibi olduğunuz bebeğinizin bi kılına zarar gelsin ister misiniz? işte bu sorunun cevabına göre karnınızdaki meleği düşünün.. aldırmak dediğiniz onu öldürmekle eşdeğer..
uff çok üzüldüm.. Allah hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?