Eyvahhh Hamileyim galiba !!!!

canım pardon ben bunu okumadım üzülme onun ömrü o kadarmış allah diğer evladına ömür versin

canım bana kalırsa kendini suçlaman çok yersiz ama insan engel olamaz herhalde buna

şöyle düşün:

bu bir sınavdı, diğer herşey gibi. ve sen başta korktun, insanlar düşüncelerinden sorumlu tutulmazlar. aldırmayı düşündün sadece. bu bir günah değil, suç değil. düşünmenin suçu olmaz. asıl önemli olan bu çocuğu aldırmaktan vazgeçmiştin.

yani aslına bakarsa doğru kararı vermiştin sen. bana kalırsa sınavı da geçmiştin.

sonrasında onun kalbinin durması kesinlikle senin suçun olamaz. demek ki erkendi, rabbim uygun görmedi. senin kararına baktı ve belki de henüz erken olduğu için onu vermedi.

bu tip düşükler olabiliyor, kromozom bozukluğu falan varsa mesela vücut bu gebeliği kendi sonlandırıyor. yani bunun sebebi suçlusu sen olamazsın. üzüldüm senin için ama yarın öbür gün benim de başıma gelebilir. hayat böyle işte.

tevekkül...

çok üzüldüm. her işte bir hayır vardır bence kendini suçlama. sadece kürtajı düşündün diye Allah seni cezalandırıyor olamaz bence. Her insanın aklından binlerce şey geçiyor. Önemli olan davranışların, eylemlerin. Pike'nin yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.

Bir de şu kürtajla alınan bebeğin günlüğü şeklindeki ajitasyon yazısından artık tiksindim yemin ediyorum.

merhaba çok üzüldüm sadece takip ediyordum ama yazmadan edemedi.Rabbim sabır versin evladınıza ömür versin.bende 2. hamileligimi yasıyorum.oglum 28 aylık.basta cok zor geldı daha 6 haftalık ama alışmaya basladım yavaş yavaş.hepimiz için hayırlısı olsun.....

aynı şey benim başıma gelse en mutlu insan ben olurdum rabbim ya hiç vermeseydi?

çook geçmiş olsun.Hayırlısı olsun.
ama hiç sanmıyorum ki ben basta istemedim diye bu son olsun.SOnuçta hersey bi imtihan senin hamile kalmanda bi imtihan ki evet insann gel gitleri olabilir daha ne kadar büyüdüler gibi gelsede yeni anne sayılırsın o zorlukları asamadık henüz.ama sen o cocugu kabullendin .yine aynı şekilde düşükte bi imtihan bunada sabredicen. çok sukur ki yanımızda bi dayanagımız var yinede.Allah istediğin zaman sağlıkla sıhhatle yine cocuk nasip eder inş kendini suçlama herseyde vardır bi hayır. belkıde gerçekten çok zor olucaktı suan 2.bi cocuk.bide bence tabi yaşamadım allah kimseyede yaşatmasın ama bişeyler çok net belli olmadan hareketleri kıpırtılarını hisetmeden eğer yasamıyacaksa ölmesi daha iyi yani daha az üzücü gibi geliyo.tabi bilememm yinede o duyguyu neyse cok cok geçmiş olsun

vicdan yapacak bi konu yok merhem bence rahat olmalsın o konuda sen o sınavı geçtn bence sonuçta aldırmayacaktın sadece aklından geçti ama böyle birşey yapmadın Allah ın dediği olur Allah oğluna uzun ömürler verisin inşallah bir an önce toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…